Петима от ДБ искали да разговарят с ГЕРБ за първия мандат, 55-ма били против

"Демократична България" ще поиска президентът да наложи вето върху промените в Изборния кодекс, каза Атанас Славов

Обратно в новината

Коментари - Петима от ДБ искали да разговарят с ГЕРБ за първия мандат, 55-ма били против | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се съобщава, все едно има някакво значение какво мислят от Демократична България.

Празниците дупедатите трябва да си ги посрещат подобаващо с високите заплати дето прибират и коледната ваканция от ''преумората си'' да решат как да ги похарчат.. От самото начало се знаеше, че освен меркантили и жадни за власт и облаги в това НС поне 80% са влезнали. Ще си тупкат топката и ще прибират парите без да им дреме отвръщението което предизвикват и им беше доказно с 39% ''гласували''..

Петима седесари, а другите верни на компартията другари.ФАКТ!

Не е малко

Има ли още партия в България, на която ДБ да не са духали?

Тези се чудят къде да се наврхт само да останат в НС да Изпълняват заповедите на САЩ иначе няма $ та

Кои са тия петима дай поименно

капка по капка вир, вир по вир язовир

Тия имат ли 60 човека в партията?

ДБ нямат полезен ход, за съжаление. Генерала Атанасов до последно заявява, че те съществуват, за да демонтират корумпирания модел на Бойко Борисов. След такова изказване има само един възможен ход, не казвам печеливш, да бъдат младши партньор на ПП, тактично казано. Днес Любен Дилов каза нещо много точно, ПП са сформирани като башибозук, т.е. опълчение, срещу Борисов, Пеевски и Гешев. Опълчението може да спечели битка, както се и случи и ПП спечели, но не може да управлява, поради своята същност на опълчение. Така че при каквото и да е управление, с втори или трети мандат, ДБ ще бъдат вързани за ПП, независимо дали участват със свои министри. Тази връзка за мен е смъртоносна, само за един мандат ДБ ще се дискредитира и няма да влезе в следващия парламент, което е лошо за България, а и за ГЕРБ - СДС. Ако не се състави правителство, нещата се отлагат с половин година, примерно. Примката на ДБ от ПП може би ще е отхлабена, червените линии обаче на ДБ към ГЕРБ дали ще са изтънели? Не вярвам, защото Гешев, съдебната реформа няма да са помръднали и заклинанието, ние съществуваме, за да демонтираме корумпирания модел на Бойко Борисов остава актуално!

башибозук -> в превод буквално означава "повредена глава", пълна липса на подчинение и организираност.

Но много точно описание за ПП-нцата! Иначе нямах намерение да ги обиждам, ама са си баш такива! Турците тази дума за тях все едно са я създали!

И кво? Аман от тия надменни и арогантни същества, които се имат за 'градска десница'.. На изборите след няколко месеца, ако няма пак пипане на машинките, тия слуги на мафията няма дори да минат 4%..

И да си пипат машините вече няма да им смисъл, защото с гласуваните промени ще се броят хартиените бюлетини и разписките от машините" и те ще са основния източник на крайния резултат от гласуването, а не "пипнатия" протокол от машинното гласуване. Между другото такъв е и основния мотив за прекратяване на машинното гласуване в Германия т Върховния им съд - невъзможността да се установи пряко от длъжностните лица реалния вот на избирателите. Защото всеки си чете разписката, дали правилно е отбелязано за кого и как е гласувал, а накрая излиза един машинен протокол, който никой не засича и има възможност за манипулации. По сега действащия избирателен кодекс в България верен е единствено машинния протокол. Дори и комисията да направи 100% преброяване на разписките и да установи, че машинния протокол не отговаря на отпечатаните разписки верен остава машинния протокол. Ето това се премахна и мисля, че е в интерес на всички български граждани.

Ами няма как да има градска десница, съставена от селски тарикати...

има начин, доказват го вече в два избора

Признахте ли си най-после че в ДБ сте 60 човека

Тия комсомолци явно са правили допитване до всичките си 60 симпатизанти.

Пет - пет! Кой ти ги дава? Важното е, че вече не са всички! Ослушват се ДБ -илите кой накрая ще яхне овчето стадо за нови стригания и обгрижвания, демек накъде духа вятърът. Ако не стане, веднага обръщат курса, има още два мандата, нови пет ще идат веднага на други консултации....на трети....Все ще стане! Напомнят на едни други доскоро, но които сега са извън борда и се готвят за реванш.

Президентът не може да наложи вето защото няма правни мотиви.

Няма правни мотиви,а защото е Мунчо и отдавна играе с ГЕРБ и ДПС.

и защо според тебе трябва да играе с дб а не с герб или дпс??

мишоци

Аз гласувам винаги за ДСБ - този път ако се коалират сБСП няма да гласувам вече никога са ДСБ -край. Не ни правяте на глупави - ние све в коалицию с ПП -имаме споразумение с тях. Не сме избиратялно гюбре а ХОРА .

И с дявола ще се коалират само да има ручане. Какво стана със съдебната реформа и електронното правителство?

Глупости!

Е що гласува пак за тях? Нали бяха вече с БСП. Или казваш веднъж може. Атанасовска работа и казвам и всички сте такива.

Те бяха и с ГЕРБ и с БСП. Вообще важно е да има кокалче. Пък и като във вица от веднъж педал не се става

това общо партиен референдум ли е било? Щото иначе откъде ще съберат тези общо 60 гладували?!

Не разбирам какви са тия истерии от партиите. Оставете ГЕРБ -- нека си направят правителство. Подкрепете ги. И нека си трошат главите . И като не покажат никакви резултати , вот на недоверие и ги сваляте. Толкова е лесно. Вие правите циркове и не мислите за хората. Щом се правят на толкова можещи и знаещи дайте им възможност да се самоизчегъргат.

вече са нещо по-долно от чистокръвни педерасти, храна за свине са

Божидар Б. да ми врътне един дудук и ще наложа вето. Иначе не.

Ами да бяхте подкрепили Президента Радев на изборите! Ся що дирите?

Какъвто и да е Радев, в никакъв случай не е тлупав човек!

Кух ватнишки кавал е. И страхлив на всичкото отгоре, кскто всичките наши шапкари.

този индивид е роден в усогорск рассия! това е достатъчна атестация!

Този нещо се объркал ! Няма вид на ДеБел ДеБил !

Ристю мазния и Ивко с чело 2 пръста - къде се бутате ... , я седнете на диванчето при Славчо ефенди .

Кво вето бе 32 години с какво гласувахме бе че ви иабирахме само такива некъдърници всички гласуват с хартиени бюл вие ми носите някакви измислени машиниайййй сиктрр бе

Дрънн-дрън, нищо не пречи да се преброяват хартиените носители, много време отделят на този закон..... съмнително.

Не е проблема в това че искат да ги преброяват ръчно. Проблема е в това, че не искат да го сраявнят с това, което покзват машините... Така след като се направи повторна проверка, там където има разлика, ще лъсне истината, че грешите са само човешки - в ръчното броене, и няма грешки при машините... А така ще лъсне и истината, че не е проблема в машините, а в желанието да манипулират изборите на всчка цена...

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна, се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали? Имате имунитет. Ако стане напечено има бункери, има чужбина… Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна, се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали? Имате имунитет. Ако стане напечено, има бункери, има чужбина… Специално за вас ще дойде самолет, за да ви евакуира. После ще четете лекции във второразрядни западни университети и чужди държави ще ви плащат с бюджетни пари за предателството. Така да се каже – ще го работите либерален интернационал. За нас не ви е грижа. Доказано е! Ние сме гласоподавателна тор. Ние сме необходимата лъжа, за да се пробутва тезата, че това е някаква си демокрация. Но за децата говорим. Вашите деца няма да умрат, защото вие ще пишете законите. Ако трябва, ще напишете и такъв закон, в който всяко ваше дете ще е негодно за война. Ще е годно само да кара джип и да има право всяка календарна година да блъска по един човек на пешеходна пътека без последствия. Понякога и по двама, според ситуацията. Ще го направите за един ден. Ще имате пълен кворум и всичко ще стане законно. Ако София се превърне в легитимна военна цел, съм сигурен, че ще преместите парламента някъде в гората. Под земята. Дори в чужбина може да го преместите, защото и без това на този парламент някак не му отива да е в България. Както и на децата ви не им отива да са в България. Но с малка забележка. Те не са в чужбина, за да вадят картофи, а да се обучават като бъдещ елит. Да се превърнат в добре образовани, но морално изнасилени еничари. Разбира се, напълно обезопасени откъм разни неприятни инциденти като война. Поне така са ви обещали. Вие, разбира се, не мислите по-далеч от следващия грант, с който да си купите имот в чужбина. Алчността е вашата слабост и тези, които се нуждаят от вас, го знаят най-добре. Боже, що за хора сте, бе? Първото ви решение е да ни набутате във война. Второто е да ни набутате да купим още хартиени самолети. И за финал ще ни натресете и евровалутата за да можем да обеднеем до такава степен, че умирането да ни се стори допустимо и дори симпатично решение. Но, както стана ясно, ние нямаме значение. Затова горния абзац го маркирайте като жалко циврене. Опорката, че пазите някаква демокрация, не работи. Нищо не пазите. Вие продължавате да разрушавате и ще генерирате смърт. Смърт, бедност и нищета. И вашата собствена сигурност, да не забравяме. Генерирате ежедневно предателство към собствения ви народ. Но вие и народ нямате. А когато нямате нещо, няма как да го загубите. Ако трябва да платите за властта, която са ви дали онези, които са ви назначили, грабвайте пушките и отивайте да се биете и да мрете, колкото се може по-далече от България. А нас ни оставете на мира. На мира идва от МИР! Емил Йотовски

толкоз простотии.

Предлагам надписът „Комунизмът е престъпен“ да бъде поставен първо на АЕЦ „Козлодуй“ „…Предлагам надписът „Комунизмът е престъпен“, да бъде поставен първо на АЕЦ „Козлодуй“. След това – на „Марица-Изток“. След това – „Искър“ и започвайте стотиците язовири един подир друг… Нека на всичко, построено от комунизма, което ни храни и днес, да бъде поставен надпис „Комунизмът е престъпен“… …Добри Божилов, писател… Автор на книгата „Девети“ – правдива история за социализма и когато народът градеше бъдещето на държавата си, вместо да обогатява политици и олигарси…

А кой оли в България не е с кумоноидно потекло или връзки?

Аз имам да не сте в НС.

Славов: "От ДБ НЕ ВИЖДАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА подкрепа на ПЪРВИЯ мандат." "Ако говорим за участие на ДБ в правителство, това МОЖЕ ДА СТАНЕ с ПЪРВИЯ или втория мандат. Разбира се, не знаем при кого би отишъл третият" Двете изречения СЕ ИЗКЛЮЧВАТ ВЗАИМНО.

Пидали от дб можи, да, пидали.

БРЕ , Бре ! Като не искате Бюлетина , излизайте от Парламента и чао , То и така няма никаква Файда Българите и България от Вас , само разходи и беднотия на Българите !

Това маджо ли ви го каза да направите ?!?!?!!подлоги на фащ. .дб и пп -са НАРОДООСТЪПНИЦИ

Олелееее,те щели да искат!?Смешници.

Ха хаа, джендърите в агония! Дори и да наложи вето, бащицата им Мунчо ХероМустафов Мъдуровски, това няма да им помогне да отърват кожата. А най ме изкефи Киро Простото с бясната си истерия заради връщането на хартията: https://pik.bg/екшън-в-пик-tv-кирил-петков-истеряса-от-парламентарната-трибуна---тропа-и-крещи-заради-връ-news1144767.html Демек, фатмакът с протестърското котило престъпи Конституцията за да уреди идин психар да управлява България и да я съсипе! Ама нищо, след импийчмънта на ход ще е Гешев!

ми къде отива демокрацията, бе демократи от държавна сигурност? нъл това е демокрацията- гласува се нещо, и мнозинството ако гласува за, става! или според вас демокрацията е да си подадете всички оставките, и ....да продължите да си ръководите партийката мижава?

Абе Славов вие как приехтр кодекса за машинно гласуване - по тъмна доба и за 24 часа! Тогава защо не искакте вето , още повече че машините са пт фирма близка до вас , софтуера от ваши специалисти инпри проверката им, само 2 от 12000 се проверяват? Това нормално лир?

На всички ни е ясно, че ДБ е партията на Сорос. Те искат всячески да подменят вота на народа, както вече се прави в САЩ.

Гадни американски подлоги... И гадни политици - не само вие от ДБ. Народа Ви избра - да направите обща коалиция в името на БГ , вие 3-4 месеца бълвате само гадости... Най - добре е - да се дърлите още 4 месеца и да продължи да управлява това служебно правителство , че да се постабилизира малко БГ. Не знам - дали всички в предишното правителство на ПП - бяха в схемата с комисионните за газта... Отврат пълна станаха сегашните политици...