Петима арестувани в България, Чехия и Словакия при акция "Дисплей" срещу измами с ДДС

Спецоперацията под ръководството на Европейската прокуратура е била в 10 държави от ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия в чехия и словакия жална им майка! другите ще осъдят ...прокуратурата!

Ей тия цигани, нямат спиране, само петнят името на честните българи !!!!!!!

Румънката напада източноевропейци само! Политкоректно!

Да не се окаже поредният кьорфишек на Гешературата?

Източноевропейците са престъпниците в ЕС! Веднага се сетих!

Като фирмата на Спецов, приятелчето на Асеня, доведен по неведоми пътища от Дубай!

В условията на уродливия, див, варварски капитализъм от XXI век те гонят от работа още на 41, максимум 45 години. Понеже вече си много стар и грохнал. Ако си пък около 50 или пази Боже над 50 - единственото място за теб са САМО гробищата! При днешния джендър-либерален капитализъм права имат само психопатите, онези с умствени и физически недъзи, педерастите, педофилите, наркоманите, алкохолиците, извратеняците и пропадняците! Нормалните хора нямат никакъв шанс! Работа се намира само по 2 начина: с много дебели връзки и с пари да си платиш на онези безмозъчни, но много лакоми и безскрупулни уроди наречени HR "експерти", "специалисти", "мениджъри" и всякаква подобна сган известна като офис-планктон. За да получиш правото да работиш плащаш си рушвета "под масата" и готово. Може да си най-големият некадърник, но няма никакви проблеми - плащаш си и получаваш. То затова е и такъв голям интереса към "професията" HR-manager - с рушветите за по-малко от година време можеш спокойно да станеш милионер. Характерно за днешният уродлив, антихуманен капитализъм е, че широко се прилага и използва т. нар. изкуствена безработица с цел да се подържат заплатите и надниците много ниски. Ако много протестираш ти казват, че отвън чакат 1000 човека за 1 място. Един капиталист няма откъде другаде да натрупа своето богатство освен, чрез безжалостна експлоатация и ограбване труда на трудещите се, чрез неплащане на заплати и осигуровки или чрез плащане на много ниски почти мизерни заплати. Затова и има милиони и милиарди работещи бедни по целия свят! Лъжата, измамата, грабежът, престъпността са визитната картичка на днешния фашистки капитализъм. Всъщност фашизмът е частен случай на капитализма - винаги, когато капитализмът е в криза на преден план винаги излиза фашизмът!!! Запомнете добре: НЯМА ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ЕДИН КАПИТАЛИСТ, АКО ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МОЖЕ ДА МУ ОСИГУРИ 300% ПЕЧАЛБА!!!

Получаваш наградата " Кандидат на комунистическите науки" и 100 рубли.

Само у нас е див капитализъм,защото всички фирми са на комунисти капиталисти,а тях си ги знаеме,,ненаситни,,А защо в Ес дават достойни заплати и я няма тази диващина

Няма да се учуди и тези да са спонсори на ДБ...

ЗАТОВА ВСЕКИ СЕ НАТИСКА ДА СТАНЕ Я ПРЕЗИДЕНТ , Я МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, Я ЛИДЕР НА ЕВРО ГЕПАЛИСТИТЕ ..... ТАМ НЯМА КОНТРОЛ :))

А в Русия има ли?

Аз от тази статия НИЩИЧКО НЕ РАЗБРАХ.Явно този,йойто я е писал също нищо не знае,но между голият купон от снощи и днешният махмурлук е намерил сили,време и "талант" само за преписване ит друг сайт и оубликация.По-добре е нищо да не се публикува,отколкото да четем недоклатни !

Дето има схема за измама има и българи

А Гешев откри ли Мата Хари?

Не още Чака Бойко да си намери първо онзи телефон.. И чак тогава

На Мата Хари котето откри ... скитало се е край народното събрание

Тази операция беше нелепото извинение на Каскета за покушението срешу Нексо. Смех бате