Петер Сиярто обвини посланика на САЩ в опит за намеса във вътрешните работи на Унгария

Американският дипломат му отговори: С уважание, ние не считаме опита на Русия да преначертае едностранно границите на Европа просто като "вътрешнополитическо развитие в Унгария"

Обратно в новината

Коментари - Петер Сиярто обвини посланика на САЩ в опит за намеса във вътрешните работи на Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФАЩ навсякъде се месят, гадните кравари

Всички в европа! Кой ще осъди фащ и есес за издевателствата върху народа ни.ГЛОБИ ,САНКЦИИ,ВАКСИ АРЕ СТИГА СТЕ СПАЛИ И СПЕКУЛИРАЛИ,АКО НЕ СИ С ЕС СИ СЪС РУДИЯ МИ НЕ НЕ СЪМ И С РУСИЯ НО РУСИЯ Е ПРАВА В СЛУЧАЯ НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА.ПРОПАГАНДНИТЕ МЕДИИ В ПРОПИВАТ МОЗЪЦИТЕ.КИТАЙ ДО ВЧЕРА ВЯРВАХА ЗА КОВИД ИЗМАМАТА,ВИДАХА КВО СТАВА НА СВЕТОВНОТО НИКОЙ С МАСКА И ПЛАНДЕМИЯТА ИМ СЕ РАЗВАЛИ!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ СОРОСОИДИ

И като избягаха , отидоха да вършат черната работа на Евро или американците. Да по- добро заплащане , но с ниско наредени глави и мизерни живот , защото е по-добре платено от България. Вършат това , което никога няма да бъде направено от там живеещите , защото има такива нещастници като нас. Пишеш тъпи неща , които не са нормални. Някой да е унижава н в БГ преди демокрацията ? Тъпи опорки мой човек.

Ако няма соросоиди медии, американското влияние е обречено на неуспех. Национализация на всички телевизии.

До малоумните които и досега не разбраха какво се случва. когато на вратата ти застане бандит(американци и компания) излизаш настигаш го и така го набиваш че да не забрави никога този бой пусть всегда будет Русия

Няма гнусотия в света,няма и държава,в която краварете,известни още като световни терористи ,чрез Сереуто да нямат пръст и намеса.Не случайно от десетилетия се върти една сентенция:"Там,където краварин (ФАЩ) на.се.ре,не се чисти,не се пере,даже и с перилния препарат "Ариел".

След като продажните маджари подкрепата агресията на Путлер и недоволстват от САЩ и от санкциите на западните държави срещу Русия,заслужават да бъдат изключени от ЕС и НАТО. Ако искат,нека се присъединят към Евразийския съюз(с членове Русия,Беларус,Армения,Казахстан и Киргистан). Тогава ще видят дали никой няма да се намесва във вътрешните им работи.

Да попитам невежите и тъпи путинофили,трескаво праскащи минуси с треперещи пръсти: Къде избягаха над два милиона българи след падането на комунистическия режим през 1989 г.? В Русия или в Западна Европа,САЩ и Канада? А защо опашките за визи за пред американското посолство,а не пред руското? Нали (уж) 90% от българите са русофили? И нали по времето на комунизЪма ви учеха другари комуняги че "загниващият капитализъм ще рухне всеки момент"? А в СССР,респективно в Русия всичко е прекрасно.

сам на себе си пише, мургавия циганин)

Не са избягали а отидоха да търсят препитание че България беше съсипана от такива олигофрени като тебе

Кух си като водно конче!!!))))

Другарю малоумен комунист,плиткият ти мозък е промит с лъжлива проруска пропаганда. Стани теляк на любимия ти Путлер(тоест руския Хитлер),който направи великото "откритие" че българската азбука всъщност била македонска.

На скапаните украинци им дават всичко,а ние да умираме.Днес кат ми дойде сметката за газ ми стана лошо.Дано руснаците да спечелят. Те са ни братя,а тия еврогейове да го духат.

Какви братя са ти Бяха ни поробили за 50 години а и сега още дърпат конците тук за да седиш беден като църковна мишка

Браво на унгарците,ето това се казва народ. А не като нашите еврогейове.

Точно така! Американците да си отиват в Америка и да не се месят на всички.Не са по-умни дори напротив.

ограбват Европа по всички правила, които сами са създали. Продават приятелски на супер висока цена .

Ще тръгнем към по добро като скъсаме дипломатическите отношение с Уса - докато/ако станат нормална държава

Унгарците имат топки. А нашите политици наколенки. Съвсем са се разпасли янките.

В Гърция съм виждал поклонници да лазят километри по колене по камънаците до църквите, за изцеление. Наште лазят до Козяк.

ние не протестираме, значи сме доволни. Политиците ни така го разбират. Хайде прес седмицата сме на работа, но можехме събота или неделя да им покажем какво мислиме за тях.

Че на коя държава в Европа Русия се опитва да преначертае границите , както твърди посланикът. Тя си пази собствената държава от американците, които искат да клечат току пред вратата им. Това, че Украйна е съгласна да става от нейна територия, си е за нейна сметка .И тя хем ще си я плати , хем ще изруча и жабетата.Те са просто маша на щатите , за да не стават зян техните войничета. Другите може , нищо лично , просто политика.

Ссср-Рф отдавна е отсфирена от русофобският свят.Тези Рф подлоги,които филтрират фикалиите на Рашистите затъват заедно с червените Фикалии!!!

Направо се кефя на неграмотници като Вас!!!

Този тип не е само неграмотен. Той е типичен пример за зомбирано американско изчадие.

Много неграмотно пишеш евроамерикански патриоте!

освен с чинии и фекалии в този технологичен свят, с друго не се е занимавал!

Басма ще му цепи...да не прилича на нашите дупедавци?Сринаха държавата и народа и продължават да се кланят на янките докато ни заличат от картата. За сметка на техните комисионни, разбира се.

маджарите излезнаха корави копелета. както теглиха майната на ссср, така май ще отсвирят и сащ.

Ако Сиярто е външен министър на България, веднага ще изгони Херо Мустафа, която по цял ден си вре носа в нашите вътрешни работи

Мустафа Та няма нос то има гага

Браво , така се отстояват интересите на нацията. Унгария е била винаги проволинейна , в това отношение. факторите са много , но най-важните са два: - Голяма държава, в централна Европа - Нямат ДПС Оказа се, че всички злини, които се случват на България, са с "любезното" спомоществувателство на ДПС. Едно не разбирам - защо бившата ДС, се обърна против държавата, която пазеше като очите си???

ДС не са се обърнали срещу държавата. Просто се работи в условия на изключително тежка американска окупация. Ако не бяха те, отдавна американците да са превърнали България в история, географско понятие.

Еее де да имахме и ние такива политици защитаващи националните интереси

Тези американски посланници навсякъде се месят във вътрешните работи на страните.Че то стана по лошо от комунизма ,там СССР командваше ,но и ни даваха суровини и пари и ни вземаха цялата продукция и имаше работа за хората.А тези хем се месят ,хем ни задължават да им купуваме стоките и оръжията.За справка чертежите за 3 милиарда на самолетите.Съвременен колониализъм в действие.

Я го изгонете ! Тогава да видим какво ще направят краварите !

прави, а не като у нас. Всичко е подчинено на Козяк. За това са и по-добре и не искат да ползват еврото. ЕС се превърна в съвременна Римска империя

Скоро и ЕС ще се разпадне като Римската империя.Там където е България всичко се разпада-Византия,Турция,Германия,СССР,сега и ЕС.

Дай Боже!

Нашите дупедавци само гледат да цоцат от грандове и европейски службички. Няма да кажат нищо противоречащо на дер лайна и мустафата

Унгарците винаги са мислили и поставяли Унгария и унгарците на първо място. жлко че са ни резнали живеца и продължаваме да сме си роби, за разлига от I и II Блгарско царство

В Унгария политиците им са достойни и отговорни пред нацията си и не обслужват посолства и чужди интереси.Държавата Унгария е независима ,като член на ЕС.Те през далечната 1956 г.не се подчиниха сляпо на СССР та ще си дадът Унгария под наем на Англоамериканците.Елате в България и вижте как чужди посолства вършеят ,а бивши членове на БКП техните деца или внуци се превърнаха във върли ,,евроатлантици” .БГ политици превърнаха България от независима държава член на ЕС и НАТО поради геополитическара коноктюра а в територия към ЕС и агресивния блок НАТО.

Леле мале... тоя е враг на Дебилна България

SirBob

Независимо от целия псевдолиберален вой, който центаджиите разбира се ще нададат, истината е една - унгарците са едни от малкото, които достойно защитават националтие си интереси и говорят истината.

В днешно време е скрито и то старателно, Какво се случи 1956г в Унгария. На властови позиции в Унгарската Комунистическа партия лека полека се настаняват само еврейски произход. В един момент, с въодушевлението от създаването на Израел, решават да обърнат курса на Унгария на Запад. Знае се какво последва. Но не всичко. А последва това, че евреите са премахнати от управлението на УКП. И те обявяват, че не е редно Унгария да бъде управлявана от неунгарци и те да решават съдбата на унгарския народ. Съвсем документирано, но старателно се крие "демократично", че след това във всички соц държави в комунистическите партии се прави зачистка от еврейски елементи. Включително и в България. А в Чехословакия 1968г, това не е допуснато. За това там евреите действат по друг начин. Завладяват ръководствата на медиите. Разгръщат медийна антиправителствена кампания и организират опит за цветен преврат. В Прага. Една групичка, малобройна. Но в медиите се издокарва, че едва ли не целия народ е въстанал. То ако беше, щеше да има доста боеве и сражения. Мащаба на събитията ясно показва малоброен опит за преврат. Разбра се днес демокрацията малко и това го изкриви. В момента сме от страната на желязната завеса, дето сме със статус на овце.

SirBob

Добре написано. Разбира се, сега псевдолибералната пропагадна се опитва да представи тези събития едва ли не като опити за революция от народа срещу СССР. Истината както винаги е малко по-различна.

Много добър и точен коментар.БРАВО.

Добре, че са краварите за да има демокрация и мир по света.

Усещам елегантната ирония.

И кое е демокрация-едни да не си знаят парите от кражби ,а други да не могат хляб да си купят.Където съдиите и прокурорите работят за мафията ,а полицията пази бандитите.Разграбиха националното богатство и го раздадоха на малък кръг хора ,а 90% от населението им робува и чака заплатката си ,за да си плати тока и водата.Ако това е демокрацията аз плюя на нея и искам първобитнообщинния строй.

У нас се месят от 33г

150+

Подлите американци се месят във вътрешните работи на всички държави. Най-лошото е, че тяхната намеса у нас те направо си управляват държавата ни. Скоро и тяхната империя ще се срути.

Аааа ние вече напълно сме под тяхно управление АЕЦ ТЕЦ ТV ФОНДАЦИ ЕС НАТО БАЗИ ВОЙНИЦИ АРМИЯ ЗЛАТО ОБРАЗУВАНИ ВАКСИНАЦИЯ ЗДРАВЕ АМЕРИКАНСКО УПРАВЛЕНИЕ И ЕЗИК и. Н.

А нашите плужеци направо ги привиква в посолството.

През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим”;)

Дълбоко грешиш. Американците са демократична държава и не се намесват в други държави. Това е било Русия, нещо в превода е станало грешка. И не е бил Монгомъри, а Путин. Американците едни чистички белички и пухкавки.

Браво а у нас командва краварският посланик и срички депутати му се кланят

Интересно защо не излизат от НАТО, ами седят там под американски диктат?

Защото никой няма да им разреши. За справка виж какво стана в Украйна през 2013-14г , кървав преврат

Има прецеденти. Франция и Гърция са напускали НАТО.

Те формално са били извън, но реално винаги са били съюзници. А вече такива изключения американците няма да допуснат, Европа е тотално окупирана от американския агресор.

Ще излезат ,за какво им е на Унгария НАТО.Кой ще ги нападне-Австрия ли?Словакия ли? Хърватия,Сърбия или Румъния.

всички са в нато заради съветските войски, не заради съседите.

Като ги познаваме не е било опит.

Ха ха ха ха Като ударим чертата, се оказва че американците направиха голяма простотия с Крим и Покрайна. Защо им трябваше? Светът се страхуваше от тях. Всеки слушкаше. Доларът беше икона. Сега какво? Русия и Китай са врагове, и покрай тях се събира коалиция. Бразилия, Аржентина. ...

Арабите, имат една поговорка: " НИКОГА, не слушайте Американците...КАКВО ...ви Говорят ..а ги ГЛЕДАЙТЕ ...какво ПРАВЯТ ...и правете като ТЯХ" !!;)

Ха ха ха ха Не отиват на добре нещата за САЩ. Наближава паметната 2029 година, 100 години от Голямата депресия. Ха ха ха ха Ха ха ха ха

където им мине номерът, разбирай са успели да поставят на ръководни постове продажници, го правят! У нас толкова нагъл посланик като оная с лице на морско свинче не е имало. Или поне не толкова явно... Но народът е казал-идва видов ден!

Аз си мислих, че демокрация , това е власт на народите, но господин Рузвелт ми обясни, че демокрация е власт на американския народ Ха ха ха ха Ха ха ха ха

Който не угажда на Сащ е террорист ,комунист ,десен популист ,в случая ..Отпадъци .Махайте се от България..!

Казали са му истината на Английския боклук

Ис какво пък Унгария конфронтирайки се до война с Рф ще доведе до благополучие за Унгария и Европа..Ще ги доведе до война ..Меко казано .Вижте тъпия хохул...И ще разберете истината ..

Звучен шамар, за хамериканския л...нар.

Браво на Сиарто, добре му е казал на наглеца американски да си знае мястото.

И не искат ЕВРОТО, което ще ни погуби нас по бедните.

НАПРОТИВ, НАПЪЛНО НАПРОТИВ Е :ЗА БЕДНИТЕ ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ, ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И КОНТРОЛ НА ПАРИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ПЕЧАТАТ ДРУГАДЕ, А НЕ В КРАДЛИВИЯ БУЛГАРИСТАН. ЗА БОГАТИТЕ МУТРИ- КРАДЦИТЕ С ДЖИПКИТЕ ЩЕ СЕ СТЪЖНИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ИМ ПЕЧАТА ПАРИ И ДА ГИ ПРИБИРАТ, ЧРЕЗ БАНКИТЕ. ЩЕ СЕ НАЛОЖИ НА КРАДЦИТЕ МУТРИ ДА РАБОТЯТ, А ТЕ НЯМАТ ВЪТЪК ЗА ТОВА, ТЕ МОГАТ САМО ДА КРАДАТ. ЗАТОВА СЕГА ПИЩЯТ И НЕ ИСКАТ ЕВРОТО.

Малко ум, изразен с главни букви!