Хохегер: Моника Янова получи 270 000 евро по два договора

Фирмата на Моника Янова е получила от известния лобист Петер Хохегер 270 хил. евро. Това заяви самият той в интервю за в. "Преса".

Обратно в новината

Коментари - Хохегер: Моника Янова получи 270 000 евро по два договора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е активния приятел на станишев

Имидж на 1 държава се гради с организиране на работни места, с организация на производство и износ. А не с пране на пари. Некадърните грабители да отидат в затвора! Както е в Белия Цивилизован Западен Свят. Благодаря за внимието.

Всички мръсни перачи на чисти народни пари които изправят държавата ни в умишлен фалит би трябвало да си подадат оставките и да бъдат юридически наказани със затвор и забрана да се занимават с политика. Както е в Белия Цивилизован Западен Свят. Какви са тия игри на евтина престъпност?? Вие народ ли сте или лукови глави да прощавате подобен хаос и нихилизъм, което е равно на самоубийство.

Един милиард тук бонуси, един милиард там Какво пък Да му мислят пенсионерите с по 100 лв пенсия на лук и лапад, на сол без хляб. Да му мислят гражданите за улиците с дупки и пълни с боклуци и за бедните, болните и многодетните майки.

Явно банкера вече няма пари и животът / парите/ срещнали Моника със Станишката. Ега ти турсия сериал. Това е такава излагация, че европейската соц. партия сега ще се чуди как да разкара нашето недоразумение.

а също и прическата!

Хотрегер!!!

До там ли сме стигнали че някой да лъска имиджа на държавата България по такъв начин ....СРАМ ПРОСТО .Имидже се гради не се лъска или го имаш или го нямаш и е глупост да си мислиш че нещо което нямаш ще го купиш с парите но кого на МИЗЕРВАЩИТЕ

И всичкото това на фона на мизерни пенсии и ниско заплати ---- Гледам чичкото на снимката и се питам ТОЙ ЛИ ТРЯБВА ДА ЛЪСКА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ----БОже прибери си верисиите ...И госпожата и тя имала малка фирма ----Ало ако това е малка фирма аз се питам според нея кое е голяма фирма .----И още едно питане това са чисти пари ей така влезли били в страната .--Къде е държавата и защо парите отиват при последници а не при държавата

И всичкото това на фона на мизерни пенсии и ниско заплати ---- Гледам чичкото на снимката и се питам ТОЙ ЛИ ТРЯБВА ДА ЛЪСКА ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ ----БОже прибери си верисиите ...И госпожата и тя имала малка фирма ----Ало ако това е малка фирма аз се питам според нея кое е голяма фирма .----И още едно питане това са чисти пари ей така влезли били в страната .--Къде е държавата и защо парите отиват при последници а не при държавата

Мръсни нагли комунисти,затънали са до гуша в лайна и пак са им отворени устите!

Ееех, ееех, посочи на българина по кого да плюе и му гледай сеира. Масово се изказват хора, неразбиращи каквото и да било от материята. Но... това разбира се не е важно, важното е да се изкажеш, ама как... пак няма значение. Та аз на такива им казвам поплювковци. Плюят, колкото да не заспят. Аман вече!

Абе този селяндур от Тирол одеколон ли пикае, та ще му давате толкова пари от нашите данъци?! Аз вземам 180 лева пенсия, а тук говорите за 200 000 евро! Някой от нас виждал ли е толкова пари накуп? Това ли е вашата дясна демокрация? Че вие сте направо за убиване, бе , гадове!

Да бе, да...Ама какво общо има ГЕРБ със Станишев и Моника и австриеца и с 200 хиляди накуп ???? Ако ще се отчайваш, еито: Азис пие с циганчета във Видин "...нас червеното знаме роди ни...". Сладострасно. Отчаяно.

15 % си е стандартната комисионна при търговските сделки - явно Станишев е дал парите с уговорката, че ще си получи обратно комисионната чрез агенцията на любовницата си.

Те ти ,булка,Спасовден.Тия сякаш си разменят десетачки.Народе,спиш ли?Тук милион,там милион-затова не остава за нас.

как бе за нас остава кънчо...

че 3 млн.лв.откраднати от държавата ни са нищо работа!Други се правят на ударени и по-глупави и от това ,което са,та се мъчан да говорят за някакъв имедж и т.н.Стига простотии,никакви договори и никакви имиджи-просто една от многото изнесени суми за присвояване!Да се разровят и ще видят ,че преди този трансфер е имало и даруги поне 20-тина подобни ,а откраднатото е десетки милиони!Е малко е в сравнение с откраднатото от "Агент Гоце4,"Р.Овч.","Батко и Братко", Масларкатаи други знайни и незнайни червени боклуци!А около 10 ноември-около 20 млрд.лв. се изпариха на запад,а ние все си мълчим!Върнете милиардите!

Всяка държава Плаща за ПР ! Добре е ,че Станишев го е правил, добре е ако ГЕРБ го правят ! Все едно,да се разследва ,защо целият "елит" на ГЕРБ се изсипа в Катар,а там никакъв интерес ! Защо са похарчени стотици хиляди за Нищо ! Да ги рзаследваме ли ,какво ?

моника да варне парите на балгария, както се варнаха бонусите.така и доган да варне милиона.стига сте се подигравали с нас.

А, гЕРБ да върне 8 млрд резерв. И си оправи правописа, ако не можеш - марш да повтаряш 2-ри клас. ГЕРБ -> ГЕ(п)Б -> ЕБ-> Б , като бойко

Защо правят проблем и скандал като скандал няма. Тези пари Моника не ги е получила от правителството а от Хохедер. И защо да не ги получи тя? При условие, че през въпросната година тази дама не е била със Станишев, в какво точно я обвиняват? И това ли е най-важната тема? Темата с Катар не е ли по-интересна?

Как да не е била със Станишев по това време? Беше си с него и за връзката им се знаеше от доста хора! Впоследствие тъкмо заради тези мръсни сделки, при които той получаваше комисионите си чрез агенцията на Моника, поддържаха версията, че връзката им е започнала след изборите. Истината обаче е съвсем различна и може да бъде потвърдена от мнозина.

Не става въпрос за морален критик, а за поредния скандал около това, как изпълнителната власт харчи парите на българския данъкоплатец. За спрака: Царя сдаде дъжавата на Сертгей със 8 000 000 000 излишък. Сегрей, не само, че го изхарчи ЗА НИЩО, но и се постара да остави на сегашното правителство договорен дефицит/ БЪДЕЩИ ПЛАЩАНИЯ / за над 3 400 000 000 . Освен това след като решиха, да минат в опозиция, защото загубата на изборите не беше само заслуга на Бойко, но и търсена позиция от страна на Коалиция за България, правителството скоропостижно изхарчи за обществени поръчки още 4 000 000 000 .

Стига с тези лъжи! За 2,5 години изхарчихте 4 млрд. лв от фискалния резерв, източихте Здравната каса, увеличихте външния дълг с 3 млрд. лв вече посягате и към Сребърният фонд! Мамицата ви герберска смотана

Ако прочетеш в сайта на БНБ,ще разбереш ,че БСП наследиха , по-малко от 4 Милиарда ! Останалите около 4,5 Млрд ди спестиха те . Като пишете,проверявайте си източниците . Иначе ставате все по-Смешни !

В момента повече се интересувам от цените на горивата, тока, парното и най-вече на основните храни! Цветанов защо ли не се захване с въпроса колко държавни и общински средства отклони през същите тези години (2006-2008) Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лев. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) От две години Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели Моника Янова (защото Цветанов е патологичен лъжец), но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко (периода 2004-2009 г.) стана най-богатата жена в БГ.

Докато ГЕРБ ни заблуждават с глупости,техните фирми + Борисов+Цв.Бориславова "печелят" договори от държавата за Стотици милиони , Препродават Банки !!!! Къде са Над 8 Милиарда ,Опукани за 32 Месеца ??? Стези пари ГЕРБ ще Купуват следващите избори !

Видях една снимка с лика на премиера и под нея пишеше: Best before VII.2009. Вие какво ще кажете?

Много ското и Боко Тиквата ще се появи на подобна снимка, дай Боже да е останало нещо от държавата.

Винаги се учудвам, че държавите претендиращи да са най-демократични и некоромпирани приемат лобизма като нещо нормално!! Каквото и да казват, лобизма, навсякъде по света, представлява узаконена корупция. Ако приемем лобизма за нормално нещо, то няма защо да има избори за депутати. По-добре депутатските места да се обявят на търг и който има повече пари да си купи повече депутати... Лобизма трябва да се забрани!!!

те затова дранкат тенжери и тигани в парламента напоследак, за да заглушат този скандал. и вапроса се повдигна за бонуси от "генерал" димо гяуров. виж кои защитавал станишев.

Не знам дали тоя ни е лъскал имиджа ама Моника здраво е "лъскала " бастуна на бате Серго за тоя хонорар

...добре казано

Не приемам ГЕРБ да са морален критик ! Та те са осрани до чията ,само за 2,5 години. Похарчиха : 4 200 000 000 лева Резерв 2 000 000 000 лева Нови заеми. 1000000000 лева Продажба на Държавна собственост. ???? от Здравни Осигуровки ????? Пенсионен фонд. Та те Похарчиха България Без Никакъв Видим резултат !!??? Магистралите са Платени от ЕС !! Напълно одобрявам няколко милиона похарчени за ПР ! Нужно е,трябва да се прави. ГЕРБ харчат за това Много повече ! Няма лошо . Лошо е да си се Провалил сега , а да плюеш,тези,които си наследил преди близо 3 години , казвайки ,че си много по-Добър от тях ??? ГЕРБ си отиват,и никакви измислени скандали и пушилки не могат да ги спасят !

Преса не е вестник, а парцал и не ме интересува какво си драскат палячовците в него. Който смята, че от "Преса"може да се информира, жестоко се лъже.

Мисля, че съвсем ясно разбрахме хонорара на Моника за сурогатното майчинство - 270 000 евро. Не е зле, независимо, че в хонорара са включени и компаньонски услуги. Е, все пак, компаньонските услуги се извършват много рядко (2-3 годишно), при това БЕЗ консумация.

Кой как ни е лъскал имиджа, какво значение има? Станишев едавал пари за лъскане, Борисов, правеше точно обратното, плюеше България, и всичко българско, обиждаше избирателите и направи такава реклама на страната ни, че сега Борисов и 7-те му министри изхарчиха повече пари, за да получат звучен шамар в Катар. Мнението си за Станишев българите дадоха на изборите, Сега ни управляваг кретени.

А дали ни питаха нас обикновените хора, дали искаме да ни лъскат имиджа, та да не са слепи техните посланици и служби, е сега съвсем ще знаят колко сме корумпирани, Ами и аз да се кандидатирам да лобирам, то с даването на пари май и не е необходимо да знаеш много езици, те финикийските знаци говорят най-добре, е много сме глупави като народ, пишем си по форумите и търпим ли търпим. Но то пък и всеки нов на хоризонта е същият . Народа го е казал " Облякъл се Илия и пак в тия ". Трябва да внимаваме за кого гласуваме, стига с това Боже пази България, ние трябва да се пазим от политиците.

И Моника Нелюински дали ще изясни резултата от аналното лизиране на българите?

Живеем в най-интересните времена! Особено в България... Няма нищо лошо да се плати на някой да свърши някаква работа при условие, че свърши онова, за което му се плаща. Но в случая не става ясно какъв е положителният резултат от цялата фин. операция! Името на България се споменава в св. медии най-вече в отрицателен смисъл, Букурещ се бърка със София, Турция офиц. нарича Р.България - Булгаристан и пр. и т.н. Какъв имидж е лъснат в случая. Има няколко прости неща, които трябва да се свършат от хората , които получават заплати за това и не се налага никакви такива велики суми да се подаряват - та дори и на най-добрите лобисти. Впрочем това с лобистите върви само в Америката.

ВЯРВАМ НА СТАНИШЕВ ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТА КОЯТО Е ЗАЕМАЛ И НЕ ВЯРВАМ НА ЦВЕТАНОВ ТОЙ ОЩЕ НЕ Е КАЗАЛ ОТ КЪДЕ ИМА 6 АПАРТАМЕНТА

Там е работата, че Цветанов е нормален човек и прави бизнес. Станишев е неестествена човешка порода - никога не е работил, а им апари. Возен в мерцедес, а 'се грижи' за народа. Живее за 2 бона на месец жилище, а пледира за бедните. Грижи се за интересите на олигарсите, а е социалист (то кой социалист не е така де!). Усмихва се, а говори за трагедии. Взе жената на другар от Партията, като се оакза, чее е живял в грях с нея преди това. Оказа се, че именно тя е получила яки парички от оня, който е получил паррички от държавата чрез Станишев. Тя отрича да е получавал, а има документи, че е получавала. Смърдиииииииии! Стигаааааа! Махайте сееееее, гнилоч такава!

Парите на Цветанов не са от бизнес, а както той свидетества под клетва, парите му ги е дал тъста - пенсионер със 150 лева пенсия.

Би ли ни светнал какъв печеливш бизнес развива Цетанов като шеф на МВР? Много интересна тема! Гнилоч!!! В момента ни управляват полуграмотни и необразовани лумпени - внуци на селски кръчмари (ББ) и щофьори от ДС (ЦЦ).

защо този работлив човек цвъ цвъ досега нито веднъж не каза управителката на сибанк - любовницата на ББ ???????????

Какво са няколко стотин хиляди пред милиардите които ББ осигурява на Цветелинка. Колко милиона взе г-жа Винетка Бориславова за винетките, с държавна поръчка уредена от ББ. А зетят и не взе ли 50 милиона от турската фирма за строителство на метрото, уредена от кмета ББ. А не даде ли ББ лиценз на зелената мафиотка Цветелинка за соларни ВЕИ от които тя ще ограбва милиарди от народа за 25 години напред. А не я уреди той да присвои пистите в Банско и Пампорово. А не и урежда той с държавни пари разни състезания и мероприятия там за да и прави оборот на хотелите?

Цветелинка си е осигурила милиардите отдавна. Ти мисли у кого са милиардите, които БСП отнесе с хеликоптери за Виена. Цветелинка си е банкер, милиардите са и активи в банката. Не чух да ги е крала, не видях компромат. Жената изпълнява бизнес и печели. Станишевите и на олигарсите милиарди къде са? И защо не са от бизнес, а само от кражби? Ето това са кофти крадени милиарди, защото затриват нацията.

Крадените комунистически пари са точно в Цветелинка, когато беше снаха на човек от ЦК на БКП. С тия пари плати за издигането на мутрата, за да може тай да и урежда още по-голямото крадене.

Моничке, парите не са чак толкова много, но се пита в дачата ти защо се срамуваш да си кажеш, че си работила по тези проекти с тези хора.

Паметта все още не ме лъже и за това гледам с недоумение журналистическите интерпретации..По това време тя беше Йосифива а не Янова???

И какво променя това? За бизнеса и далаверите името не е от значение а само договорките!

Променя много...Едно е Иван друго е Драган..Докато вдигат пушилка с Иван заглъхва истината за Драган..Когато цитираш определени имена би следвало да си точен за всички а не - на единия го забравих, на другия обаче помня......

Гадни комунисти! Само могат да грабят и да рушат! Крайно време е да лъснат гнусните им схемички за пране на пари! Съсипаха държавата!

Да, такива са комунистите от ГЕРБ, време е да ги изритаме от софрата.

гадни сте това червените задници и понеже ви изритаха повечето от софрата така жално ревете-има още за изхвърляне но към затвора гадове такива!!!!

Абе тук само изперкали гербери ли има? Нямали някой, с нещо в главата си, да разсея малко простотията? Времето е 2006.Станишев е с друга жена.С тази, Моника, няма никакви взаимоотношения.Тя е наета от австрийска фирма.По същото време, физкултурника консултира (какво ли?) и взема хиляди.(и апартаменти).Мутрата се гуши в полата на милиардерката Цветелина (от къде ли са парите и?).Ама за това не питате, не ви изнася..

Ти в коя държава живееш, та не ги знаеш клюките? от 2005г. Станишев е разделен с Елена Йончева, но го криеше. През 2006г. вече е имал връзка с Моника.

Ами то нормалните няма да седнат да коментират поредната герберска манипулация за забърсване на осраните им задници...Умните хора разбраха че във всичките им приказки я има я няма 5% истина и за това на изборите "събраха" едва 20% от имащите право..

Ти явно не си от особено умните , по скоро си от изперкалите крадливи бесепарчета

Не са само изперкали гербери. И изперкали червени боклуци има...

че сте прости не е новина но пък да се правите на толкова прости....тази с която живееше станигей беше партийната другарка която трябваше да му пази гърба за да не излезе наяве,че е ГЕЙ а той наши задушава друга партийна другарка,че мъжлето и вече беше взел дал и.......но вие само за гледате в паницата на другите защото във вашата е само отрова

Колеги , точното наименование на ,,pr ,, госпожата е ,, майката на детето на г-н Станишев ,, не любовницата , не жена му . Живо и здраво да си е детето но точно да се роди на 1 ви май , си е любопитен факт ! ps В ерата на комуникациите да отричаш факти , че си подизпълнител на небългарска фирма си е наивно , да не кажем глупаво .

Да не се окаже накрая, че не било Моника, а Мирослава Янова?

Всяка управляваща партия си има своите ПР и рекламни агенции. Така се източват пари от държавата към партийните каси и личните джобове. Парите по европроекти минават през едни и същи "обръчи". Нищо ново...

Имам чувството, че Станиската е седнал зад някой комютър и отговаря на всеки един коментар като се защитава.... lol Може и да плаща на някой да върши черната работа.... Все пак любовницата му притежава агенция за подобряване на имиджа...

След като са дадени за да се "лъска имиджа" на държавата, какво по-точно е лъснато? Май нищо. Сметката е платена, да идва следващия мераклия за лесните пари от пенсии, здравеопазване и образование.

Лъсната е станишевата Моника

Дами и господа, другари и другарки,искам да ви кажа ,че вече с австрийците сме от един дол дренки!

Моника и хамстерчето са невинни! Спазарили се с "анализатора!", дали му милиони, той им върнал обещаните %-четата! После се взели двамата спестовници и заживели богато и щастливо, ни лук яли, ни лук мирисали с нашите пари!!!

Всички документи по договора с австриеца се намират в сметната палата,на разположение са на Герб от 3 години,такаче Цвъ Цвъ ако иска нещо да каже сега е моментът,иначе да пие една студена вода с Яне

Тъй, тъй, тъй - то, откъдето и да го погледнеш, все си е законно. Ми нали те си правеха законите, няма как да е иначе. А "моралния аспект" - това е друга бира, нали?

Морал и чесност са отрицателни качества за другарите!

Е и? Лобизмът го има и сега. И то мн повече. Вижте законите за ГМО, АСТА, шистовият газ и тн. PR компании от САЩ направиха Боко телевизионна звезда. Всичките са един дол дренки. Просто PR-а и лобизмът в политиката трябва да се забранят.

до "ПАИСИЙ": Твоят адаш не е писал за пари, не скверни името, говедо!

Говедо можеш да викаш на баща си и майка си, които са те родили, но не са те възпитали достатъчно! Аз зададох прост въпрос - ти вместо да отговориш, започваш да обиждаш! Каква е разликата между Ц.Ц. и С.С.!? Ти помниш ли парите на Цветанов за консултации, които той не пожела да каже коя фирма му е платила?! Айде сега пак ми отговори с поредния си довод! Човек като няма доводи - обижда противника, защото няма какво смислено да каже!!!!