Коментари - Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери | Днес.dir.bg

Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери

"Ще си остана същият политически некоректен Петър Волгин, за когото гласувахте", заяви избраният за евродепутат от листата на "Възраждане" доскорошен журналист

Обратно в новината

Коментари - Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери | Днес.dir.bg

Коментари

Адмирации г-н.Волгин с теб сме .А за избирателната активност от 30 процента е виновна Урсула която беше в Пловдив на предизборната агитация на ГЕРБ и хората разбраха че вотът им пак ще е манипулиран и просто не отидоха до урните.

Поздравления господин Волгин, гласувах за Вас, и ще бъда с Вас ! Успехи, попътен вятър !!!

ти пиши за копейки и гладувай а другаря Волгин ще взима Евра от Брюксел не рубли от Москва благодарение на попътния западен вятър мбхаааа

В България има невъобразимо по-малко цензура, отколкото в Русия или САЩ, например. Ако имаше правила като в Русия г-н Волгин щеше да събира раничката си за Сибир, а не за Брюксел.

ензурата е достигнала нивото на общоевропейска и държавна политика. Затова все повече ще изникват и създават партии и движения в социалните мрежи.Само там донякъде може да се заобиколят медиите на недемократа и евроатлантик Иво Прокопиев с купените му журналисти по БТВ и Нова ,които за едната заплата се опитват да манипулират обществото и се явяват едни проводници на режисьорите си над тях . Канят се и правилните анализатори-едни и същи мутри от години. Може да ги питат защо удари градушка , а те ще кажат че Путин е виновен .Ако не споменат името Путин в изказванията си няма да им дадат хонорара от Америка за България. Народа ги слуша , слуша ,тегли им една майна на всичките и не гласува въобще.

И путлер допринася и е виновен за климатичните промени, водещи тези градушки, защото започна и води пълномащабна война с постоянен обстрел, т.е. химически замърсява тотално атмосферата, където се сформират градоносните облаци.

Така е, онзи ден зададох въпроса на един "зелен", ама фен на Русия (знам, оксиморон) - дали знае когато се изстреля (и взриви) един артилерийски снаряд това на колко СО2 отговаря и колко автомобила с ДВГ за колко време биха го отделили това СО2. И после го попитах дали знае колко снаряда на ден се изстрелват и от двете страни в конфликта в Украйна (около и над 10 000 са - ДНЕВНО), и да добави конфликта в Газа към сметката ...

Ако имаше цензура нямаше да ти слушаме гнусните манипулации през националното радио. Може би под цензура разбираш правото свободно да лъжеш в ефира

Цинично нагъл тип! Каква цензура бе, оставиха те да лееш чужда (руска) пропаганда години наред!! А не трябваше. И нямаше да е цензура, а нормализация на ефира ... Щото твойто не е "другата гледна точка", защото е само на руската страна! Чебураш неприятен!

гнусното лице на русофилството!

Волгин и Йончева един до друг ли ще стоят в залата в Брюксел ?

Този /отпадък/ е символ на лъжа, пропаганда и безпределна любов към една друга страна, но не България. И има промити мозъци, гласували за тази руска партия и техните изроди. Този предизвиква истинско отвращение и погнуса, когато проговори. Чакаме да отиде в Мос квата да го награди джуджето.

В родината ти, Русия, цензурата може да те убие, товарищ Волгин. И тук също, заради такива руски копелдаци като теб. Така сте ни налазили, че ни ни свобода, ни демокрацие, ни капитализъм виждаме. Като хлебарки сте, Само пречите и спъвате развитието. Като камък на шията сте ни. Ако ви нямаше, отдавна да сме заживяли достоен и безпроблемен живот.

А вие защо биете негрите? И в Северна Корея цензурата може да те убие ... това оправдава ли тоталитарната цензура в ЕС?

Я да видим това дали ще излезе? Ами прав е, хахаха

Отиди да пишеш за войната при дядя путя. Може и да ти се разминат 15 години ако не паднеш от терасата. И тоя със сметка в евро но ще се бори приемем рублата...

Иди Волгин в матушката си, и пробвай да си политически некоректен там. Ама не ти стиска. А в гадната, западаща Европа освен, че ти плащаха от нашите пари, за да си повтаряш опорките на Кремъл в БНР, стана и евродепутат!!!!

Москвичов,кой те брои за жив,пък теб ,бе ?

Жалки са сегашните храненици на Козяк, които живеят в жилища, построени от „лошия социализъм, ползващи ток и вода, някои и парно от изградени централи, язовири и водопроводи, изградени от същия „лош социализъм”. Радвайте се, че сега цените на тези жилища са 150-200 хил. Евро (най-малко). Народа си мисли, че като не гласува, ще ги накаже. Ето сега при 30% гласували евроатлантиците се радват, че пак са взели властта и ще си приемат закони, които унищожават България и пълнят техните джобове.

Простотията отново е на лице.

този трол отдавна трябваше да бъде изолиран от обществения живот, заедно с другите агенти и доносници на номенклатурата.

Лъжата и фалшификацията на фактите, които волгин разпространява, не е друга алтернативна гледна точка и никога не е била! Освен това той имитира рашистката пропаганда, като подменя истинското съдържание на думите на 180 градуса. Неслучайно Оруел е прозрял характеристиките на тоталитарните режими като този в русия, чиито фен са "копейките" като волгин: "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."

точно пък този да се оплаква от цензура...

жигулин дали е чувал за политковская ? е, щом жигулин не е при политковская, значи в България няма цензура

Има ли забрана, има и измама!

като гледам евроатлантоидните "коментари" тук се убеждавам, че терминът "психодесница" никак, ама никак не е решен от смисъл, значи такова съчетание от злоба с простащина рядко се среща... потрес някакъв

Чудя се на глупостите дето пишете От къде сте толкова нахъсани-какъв ви е зора за ВОЛГИН яде ли -сере ли Нали според вас имаме демокрация -май не Щом толкова се пените

Радвам се, че няма да те чуя повече - евраците в крайна сметка успяват да ви купят, жалки мижитурчици.

ЩО ЗА НАГЛЯК ТРЕБЕ ДА Е ТОЙО КОПЕЙКАДЖИЯ ПЕПИНО ВОЛГИН ..ДО ВЧЕРА ВОДЕШЕ ДВЕ ПРЕДАВНИЯ В НАЦИОНАЛНОТО РАДИО ..12+3 КОЕТО Е С БЛИЗО ТРИ ЧАСА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТНО ..КОЕТО Е С БЛИЗО ДВА ЧАСА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ..Т.Е. 5 ЧАСА СЕДМИЧНО НАЛИВА ВОДА В МОСКОВСКАТА ВОДЕНИЦА ..ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЖЕНКЯ МУ ..ГОЛЕМИНОВНАТА ..КОЯТО СЪЩО ВОДИ 12+3 ..А НАЙ ЧЕСТО ПЕТЪЧНИЯ ХОРИЗОНТ ЗА ВАС ОТ 12:00 ЧАСА ДО 16;00 ЧАСА ..Т.Е. ДВАМЦАТА ТРОЛЯТ ПО 8-9 ЧАСА СЕДМИЧНО ..КОЕТО ПРАВИ НАД 30 ЧАСА СЕДМИЧНО ..КОЕТО ПРАВИ ОКОЛО 400 ЧАСА ГОДИШНО НАЛИВАНЕ В РУСКАТА ВОДЕНИЦА И ИМА НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ЗА ЦЕНЗУРА ..Е НЕМА ПО ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ РУБЛАДЖИИ !

Някой като почне да възхвалява свободата на словото в ЕС и му казвам само : Дулиан Асандж.

дЖУЛИАН Е ЖИВ ..А НАВАЛНИЙ ГО ПРАТИХА ПРИ ЙОСИФ КОБЗОН !

Асанж не се намира в ЕС.

Същия ,колко да си същия с милион презрени евро в джебчетео...?

А в Масква нема грам цензура :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ИСТИНАТА Е ..ЧЕ ТИ СИ ЦЕНЗУРАТА ..ПЕПИНЧО ВОЛГИН ТИ ТРОЛИШ БГ НАД 20 ГОДИНИ И ТО НЕ КЪДЕ ДА Е ..А В БЕНЕРЕ -БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО ..СЕГА ШЕ СИ ПОЧИНЕМ 5 ГОДИНИ ОТ ТЕБ ..ДОКАТО ТРУПКАШ ХИЛЯДИ ЕВРАЦИ В ЕС ..ДЕТО ИМАЛО ЦЕНЗУРА :))))

Защо етнически руснак с името Волгин се кандидатира в Европарламента, на за Руската дума? И защо етнически руснак с името Волгин се кахъри за цензурата в България и ЕС, вместо да се пита, как е цензурата в родната му Руска федерация ?

Този кретен да иде в Русия и да говори че там има цензура и надали вече ще чуем нещо за него,но тук може спокойно да си говори простотиите въпреки че според него имало цензура.Европа с такива ли кретени ще ни приеме,надали.

Мнението на такива рашистки подлоги като тоя не е продиктувано от свободна воля, а от тежки зависимости, които европейската толерантна цензура не може да излекува. Само сблъсъкът с реалностите в терористичната държава на дилърите му може да го излекува на пронципа "клин клин избива".

ма нпо подлого преливаща от соросоидни фекалии..

Изключително силно моля 'другарите' Волгин и Карбовски, да си вземат руски паспорти и да отидат да живеят във тази велика "демократична" държава, последно наречена Русия!!! Жална им майка на тези "журналисти" простаци, които не знаят какво ги чака там, особено ако не пишат и не копиратк каквото им се диктува!!!

Не е точно така, просто истината изчезна с Ковида. Лошото че някои хора си вярват. Пример: Инфлацията спада, отиваш до магазина и си викаш, аз съм сляп/глух и не мога да смятам :)

когато темата може да извади на показ кирливостта на руските порядки, как руските тролове не получават заповед да се изяват. и ботовете не се активирват. Все едно статията не съществува.

Няма какво да кажт освен като кретенясали папагали - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ и пр

ЕС го храни, пои, ще му плаща да саботира същия ЕС, този с името на река в русия орева пейзажа. Ако не го устройва, да поиска политическо убежище в страни със свобода на словото, като северна корея или русия

В соца нямаше цензура. Работническо дело и народна младеж даваха достоверна информация за събитията по света и у нас.

Справка: Аварията в Чернобил.........Криха с месеци, от къде ви копат бе червени чугуни?????

Волгин и Карбовски май останаха единствените честни и смели журналисти в "демократична" България.

А в Русия е прекрасно, там са недпоходящо видео/статия летиш през прозореца.

ами що не иде в Русия... там няма цензура . Тука има руска цензура. Пишеш ли в ДАР.ру против Путин и те блокират .. а обратните простотии против България и ЕС се толерират. не харесвал Волгин еврото ама ще взима пачки в Евро.. аз ако бях на негово място нямаше да взимам гнусните евра а само рубли от руското посолство ха ха ха

jingiby

Така е! В Европа е пълно с политически затворници за некоректни изявления. А виж, в Мордор само ако кажеш "война" и ти дават награда: безплатен еднопосочен билет за Сибир без завръщане...

ще се бори като дон Кихот/Кишот с вятърни мелници в ЕП. Ама друг път. Отива да си оправи финансовото положение. Карбовски все го споменава със завист. 15 000 евра са си за завист.

пратете го в раЗЗЗия -където му е мястото на тоя боклук

Дегенератите нямате думата! Защо се размножавате като хлебарки,? Не те ли е срам да демонстрираш плиткоумие и интелектуална инвалидност?

Коментари - Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери | Днес.dir.bg

Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери

"Ще си остана същият политически некоректен Петър Волгин, за когото гласувахте", заяви избраният за евродепутат от листата на "Възраждане" доскорошен журналист

Обратно в новината

Коментари - Петър Волгин: Цензурата в България и ЕС е достигнала ужасяващи размери | Днес.dir.bg

Коментари

Адмирации г-н.Волгин с теб сме .А за избирателната активност от 30 процента е виновна Урсула която беше в Пловдив на предизборната агитация на ГЕРБ и хората разбраха че вотът им пак ще е манипулиран и просто не отидоха до урните.

Поздравления господин Волгин, гласувах за Вас, и ще бъда с Вас ! Успехи, попътен вятър !!!

ти пиши за копейки и гладувай а другаря Волгин ще взима Евра от Брюксел не рубли от Москва благодарение на попътния западен вятър мбхаааа

В България има невъобразимо по-малко цензура, отколкото в Русия или САЩ, например. Ако имаше правила като в Русия г-н Волгин щеше да събира раничката си за Сибир, а не за Брюксел.

ензурата е достигнала нивото на общоевропейска и държавна политика. Затова все повече ще изникват и създават партии и движения в социалните мрежи.Само там донякъде може да се заобиколят медиите на недемократа и евроатлантик Иво Прокопиев с купените му журналисти по БТВ и Нова ,които за едната заплата се опитват да манипулират обществото и се явяват едни проводници на режисьорите си над тях . Канят се и правилните анализатори-едни и същи мутри от години. Може да ги питат защо удари градушка , а те ще кажат че Путин е виновен .Ако не споменат името Путин в изказванията си няма да им дадат хонорара от Америка за България. Народа ги слуша , слуша ,тегли им една майна на всичките и не гласува въобще.

И путлер допринася и е виновен за климатичните промени, водещи тези градушки, защото започна и води пълномащабна война с постоянен обстрел, т.е. химически замърсява тотално атмосферата, където се сформират градоносните облаци.

Така е, онзи ден зададох въпроса на един "зелен", ама фен на Русия (знам, оксиморон) - дали знае когато се изстреля (и взриви) един артилерийски снаряд това на колко СО2 отговаря и колко автомобила с ДВГ за колко време биха го отделили това СО2. И после го попитах дали знае колко снаряда на ден се изстрелват и от двете страни в конфликта в Украйна (около и над 10 000 са - ДНЕВНО), и да добави конфликта в Газа към сметката ...

Ако имаше цензура нямаше да ти слушаме гнусните манипулации през националното радио. Може би под цензура разбираш правото свободно да лъжеш в ефира

Цинично нагъл тип! Каква цензура бе, оставиха те да лееш чужда (руска) пропаганда години наред!! А не трябваше. И нямаше да е цензура, а нормализация на ефира ... Щото твойто не е "другата гледна точка", защото е само на руската страна! Чебураш неприятен!

гнусното лице на русофилството!

Волгин и Йончева един до друг ли ще стоят в залата в Брюксел ?

Този /отпадък/ е символ на лъжа, пропаганда и безпределна любов към една друга страна, но не България. И има промити мозъци, гласували за тази руска партия и техните изроди. Този предизвиква истинско отвращение и погнуса, когато проговори. Чакаме да отиде в Мос квата да го награди джуджето.

В родината ти, Русия, цензурата може да те убие, товарищ Волгин. И тук също, заради такива руски копелдаци като теб. Така сте ни налазили, че ни ни свобода, ни демокрацие, ни капитализъм виждаме. Като хлебарки сте, Само пречите и спъвате развитието. Като камък на шията сте ни. Ако ви нямаше, отдавна да сме заживяли достоен и безпроблемен живот.

А вие защо биете негрите? И в Северна Корея цензурата може да те убие ... това оправдава ли тоталитарната цензура в ЕС?

Я да видим това дали ще излезе? Ами прав е, хахаха

Отиди да пишеш за войната при дядя путя. Може и да ти се разминат 15 години ако не паднеш от терасата. И тоя със сметка в евро но ще се бори приемем рублата...

Иди Волгин в матушката си, и пробвай да си политически некоректен там. Ама не ти стиска. А в гадната, западаща Европа освен, че ти плащаха от нашите пари, за да си повтаряш опорките на Кремъл в БНР, стана и евродепутат!!!!

Москвичов,кой те брои за жив,пък теб ,бе ?

Жалки са сегашните храненици на Козяк, които живеят в жилища, построени от „лошия социализъм, ползващи ток и вода, някои и парно от изградени централи, язовири и водопроводи, изградени от същия „лош социализъм”. Радвайте се, че сега цените на тези жилища са 150-200 хил. Евро (най-малко). Народа си мисли, че като не гласува, ще ги накаже. Ето сега при 30% гласували евроатлантиците се радват, че пак са взели властта и ще си приемат закони, които унищожават България и пълнят техните джобове.

Простотията отново е на лице.

този трол отдавна трябваше да бъде изолиран от обществения живот, заедно с другите агенти и доносници на номенклатурата.

Лъжата и фалшификацията на фактите, които волгин разпространява, не е друга алтернативна гледна точка и никога не е била! Освен това той имитира рашистката пропаганда, като подменя истинското съдържание на думите на 180 градуса. Неслучайно Оруел е прозрял характеристиките на тоталитарните режими като този в русия, чиито фен са "копейките" като волгин: "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."

точно пък този да се оплаква от цензура...

жигулин дали е чувал за политковская ? е, щом жигулин не е при политковская, значи в България няма цензура

Има ли забрана, има и измама!

като гледам евроатлантоидните "коментари" тук се убеждавам, че терминът "психодесница" никак, ама никак не е решен от смисъл, значи такова съчетание от злоба с простащина рядко се среща... потрес някакъв

Чудя се на глупостите дето пишете От къде сте толкова нахъсани-какъв ви е зора за ВОЛГИН яде ли -сере ли Нали според вас имаме демокрация -май не Щом толкова се пените

Радвам се, че няма да те чуя повече - евраците в крайна сметка успяват да ви купят, жалки мижитурчици.

ЩО ЗА НАГЛЯК ТРЕБЕ ДА Е ТОЙО КОПЕЙКАДЖИЯ ПЕПИНО ВОЛГИН ..ДО ВЧЕРА ВОДЕШЕ ДВЕ ПРЕДАВНИЯ В НАЦИОНАЛНОТО РАДИО ..12+3 КОЕТО Е С БЛИЗО ТРИ ЧАСА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТНО ..КОЕТО Е С БЛИЗО ДВА ЧАСА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ ..Т.Е. 5 ЧАСА СЕДМИЧНО НАЛИВА ВОДА В МОСКОВСКАТА ВОДЕНИЦА ..ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЖЕНКЯ МУ ..ГОЛЕМИНОВНАТА ..КОЯТО СЪЩО ВОДИ 12+3 ..А НАЙ ЧЕСТО ПЕТЪЧНИЯ ХОРИЗОНТ ЗА ВАС ОТ 12:00 ЧАСА ДО 16;00 ЧАСА ..Т.Е. ДВАМЦАТА ТРОЛЯТ ПО 8-9 ЧАСА СЕДМИЧНО ..КОЕТО ПРАВИ НАД 30 ЧАСА СЕДМИЧНО ..КОЕТО ПРАВИ ОКОЛО 400 ЧАСА ГОДИШНО НАЛИВАНЕ В РУСКАТА ВОДЕНИЦА И ИМА НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ЗА ЦЕНЗУРА ..Е НЕМА ПО ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ РУБЛАДЖИИ !

Някой като почне да възхвалява свободата на словото в ЕС и му казвам само : Дулиан Асандж.

дЖУЛИАН Е ЖИВ ..А НАВАЛНИЙ ГО ПРАТИХА ПРИ ЙОСИФ КОБЗОН !

Асанж не се намира в ЕС.

Същия ,колко да си същия с милион презрени евро в джебчетео...?

А в Масква нема грам цензура :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ИСТИНАТА Е ..ЧЕ ТИ СИ ЦЕНЗУРАТА ..ПЕПИНЧО ВОЛГИН ТИ ТРОЛИШ БГ НАД 20 ГОДИНИ И ТО НЕ КЪДЕ ДА Е ..А В БЕНЕРЕ -БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО ..СЕГА ШЕ СИ ПОЧИНЕМ 5 ГОДИНИ ОТ ТЕБ ..ДОКАТО ТРУПКАШ ХИЛЯДИ ЕВРАЦИ В ЕС ..ДЕТО ИМАЛО ЦЕНЗУРА :))))

Защо етнически руснак с името Волгин се кандидатира в Европарламента, на за Руската дума? И защо етнически руснак с името Волгин се кахъри за цензурата в България и ЕС, вместо да се пита, как е цензурата в родната му Руска федерация ?

Този кретен да иде в Русия и да говори че там има цензура и надали вече ще чуем нещо за него,но тук може спокойно да си говори простотиите въпреки че според него имало цензура.Европа с такива ли кретени ще ни приеме,надали.

Мнението на такива рашистки подлоги като тоя не е продиктувано от свободна воля, а от тежки зависимости, които европейската толерантна цензура не може да излекува. Само сблъсъкът с реалностите в терористичната държава на дилърите му може да го излекува на пронципа "клин клин избива".

ма нпо подлого преливаща от соросоидни фекалии..

Изключително силно моля 'другарите' Волгин и Карбовски, да си вземат руски паспорти и да отидат да живеят във тази велика "демократична" държава, последно наречена Русия!!! Жална им майка на тези "журналисти" простаци, които не знаят какво ги чака там, особено ако не пишат и не копиратк каквото им се диктува!!!

Не е точно така, просто истината изчезна с Ковида. Лошото че някои хора си вярват. Пример: Инфлацията спада, отиваш до магазина и си викаш, аз съм сляп/глух и не мога да смятам :)

когато темата може да извади на показ кирливостта на руските порядки, как руските тролове не получават заповед да се изяват. и ботовете не се активирват. Все едно статията не съществува.

Няма какво да кажт освен като кретенясали папагали - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ и пр

ЕС го храни, пои, ще му плаща да саботира същия ЕС, този с името на река в русия орева пейзажа. Ако не го устройва, да поиска политическо убежище в страни със свобода на словото, като северна корея или русия

В соца нямаше цензура. Работническо дело и народна младеж даваха достоверна информация за събитията по света и у нас.

Справка: Аварията в Чернобил.........Криха с месеци, от къде ви копат бе червени чугуни?????

Волгин и Карбовски май останаха единствените честни и смели журналисти в "демократична" България.

А в Русия е прекрасно, там са недпоходящо видео/статия летиш през прозореца.

ами що не иде в Русия... там няма цензура . Тука има руска цензура. Пишеш ли в ДАР.ру против Путин и те блокират .. а обратните простотии против България и ЕС се толерират. не харесвал Волгин еврото ама ще взима пачки в Евро.. аз ако бях на негово място нямаше да взимам гнусните евра а само рубли от руското посолство ха ха ха

jingiby

Така е! В Европа е пълно с политически затворници за некоректни изявления. А виж, в Мордор само ако кажеш "война" и ти дават награда: безплатен еднопосочен билет за Сибир без завръщане...

ще се бори като дон Кихот/Кишот с вятърни мелници в ЕП. Ама друг път. Отива да си оправи финансовото положение. Карбовски все го споменава със завист. 15 000 евра са си за завист.

пратете го в раЗЗЗия -където му е мястото на тоя боклук

Дегенератите нямате думата! Защо се размножавате като хлебарки,? Не те ли е срам да демонстрираш плиткоумие и интелектуална инвалидност?