Коментари - Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген | Днес.dir.bg

Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген

Ръководството на БСП се е изпокарало с всичките си кметове и евродепутати, казва членът на Националния съвет

Обратно в новината

Коментари - Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

Поредният подлизурко ,материала е много лош в политиката ни !

За изборният кодекс за съжаление е прав ! За ШЕНГЕН не е ! Тази глупост в била и си остава приоритет на политиците ! Обикновените хора и така си пътуват без проблеми в ШЕНГЕН !

В сегашната ситуация трябва абсолютно всеки български евродепутат, бюрократ в ЕС, направо всеки българин чито глас се чува, както и локалните ни “герой” в парламента да са напълно обединени за влизането ни в Шенген.

Холандците до вчера ровиха в кофите и умираха от глад преди Брендо да им даде хляба в ръцете. Светлинни години пред тях сме!

Докато си работят каналите за хора и дрога, Шенген през крив макарон. Останалото е бошлаф.

Не съм съгласен! Защо да вися по границите/ например с Гърция/ вместо да намаля до 60 км/ч и да премина!!!

През българската граница ежегодно преминават недекларирани стоки и хора за милиарди. Тоя анимационен герой се опитва да обясни, че това не било проблема за Шенген, а понеже в БСП-то имали някакви неразбирателства. Плача.

В еврпарламента водени от Елена Йончева тръбяха,че България е корумпирана.Просто Киро обиколи света да обяснява каква корупция има в България.Нидерландия не иска да ни пуска в Шенген и й трябваше повод и ние й го дадохме сами.Куриозното е,че те са по-корумпирани от нас.Затова не трябва да се очерняме сами пред света и независимо от караниците в България ,навън трябва да излизаме с единна позиция и да се държим с достойнство.

Едно от нормалните лица на БСП за разлика от ретроградните комунисти в тая партия

Има контрабанда

какъв казан беее Всички комунисти сте затънали до шията в лайна! Борисов, Корнелия, Доган Комунист до комуниста. Крадец до крадеца!

Те холандците разузнаване и външно министерство нямат. Чакат Ганя да им се отчете за ситуацията на Балканите. Реално ако Киро не се беше изпуснал, нямаше да разберат че страната им е пламнала от нелегални мигранти минали през България…

Следваща спирка - район чужбина

Този е рядко срещан тъпанар… на една конференция го бяха поканили и чужденците изпопадаха какви малоумници явно има в България… по примера на този чук!!!

За Бай Ганьо нямо да живееш добре.Те са по-зле от нас,но са лицемерни

Русия, чрез своите марионетки в България начело с Президента Радев, известрн още като Мунчо, проваля приемането ни в Шенген и еврозоната. Медиите ни са руска собственост и раздухват непрекъснати кампании против ЕС и НАТО. Не се ли вдигнем за да прогоним петата колона на Мосйва от България или ги вкараме в затвора, няма шанс за напредък.

Русия няма нищо общо.

ако разбереш, че жена ти е курва ще си кажеш ли - по целия свят има курви

защо България се натиска до болка чак за Шенген? Толкова се натискаме, че чак боли

С малко истина и опити да се замаже тази истина с много думи. Именно евродепутат на бсп беше инициатор на декларацията срещу България в европейския парламент. Именно евродепутатите от бсп гласуваха в подкрепа на декларация и против интересите на България. Вие така да сте видели евродепутати от друга държава, независимо от коя партия са, да клеветят и непрекъснато да плюят против собствената си държава? Точно обратното-при всяка критика, те се обединяват и в купон се хвърлят да си защитават държавата. Дори ако самите те са готови да се избият помежду си в собствената си държава. Колкото до гласуването с хартиена бюлетина-почти никъде в света не се гласува с машини. Още по-малко пък по начина, по който ги използваме ние. И не е странно , че нидерландия на практика повтаря собствените ни думи като причина. Всичко което казва нидерландия, беше повтаряно с повод и без повод от същите тия само и само за да се докопат до властта.

Всъщност еритрейските мигранти не минават през България, ама айде щом си рекъл...

Ние искаме да влезем, те ни бият два шамара и ни теглят шута. И така от 15 години. Че ние мазохисти ли сме?

Що вие дето сте против шенген европа нато и така нататъка, не искате да отидете в държава дето не е в шенген европа америка и така нататък? А иначе-по-лесно пътуване, по-лесна търговия и по-лесен транспорт на стоки.

шенгено ми е последна грижа

Че то пътуването е през Сърбия. Румъния нямат магистрали в посока Европа. Та за какво ни е Шенген пак да попитам? За престиж ли?

и няма всеки път когато разни продажници ни продават да се местим

Офф, толкова е просто. България е приета в ЕСНАТО като фронт във войната срещу Русия. Е, войната започна. Всичко останало е лъжа. Сега трябва да строим мостове и здрави широки пътища (нр магистрали), за да може по-лесно и бързо да преминават танковете. България е една буферна военна зона със полудиво население.

И как така живеете тук, в европа след като не искате да сте в европа? И как така не искате в шенген не искате в европа ама искате руската федерация, искате да ви командват от москва-ама не искате в русия.

За съжаление австрийците биха приели по скоро Босна в шенген, отколкото да пуснат нас.

Да разпознаеш платения руски трол. Я не уважаемо платено руски тролче какви са военните и стратегическите предимства на България спрямо останалите държави от нато?

Познавам двама българи, искащи да емигрират тук,в Нидерландия! И двамата имат нужда от някакви скъпоструващи лечения на децата си , които никой в Бг. не поема и те идват тук, че да легнат на здравната система, без преди това да са дали едно евро под формата на данък! Не са роми, единият е дете на някакъв военен, дето му е осигурил нормално житие в Бг. Има средно образование. Не може да дели многоцифрено на многоцифрено (математика от 3ти клас), не може да смята процент от цяло число(математика от втори клас) . Това дали ви отговаря защо няма как нещата да се случат по начина, който ви се иска в Бг.?

то никъде не се гласува с машини, ама и никъде не е имало 400 хиляди невалидни бюлетини, не е имало Костинбродгейт (там за едни чували с бюлетини), никъде бъдещето на децата не се решава от купени неграмотни маргинали и много други неща. Така че за Бг. ганьовеца само машини и разписка накрая с резултат, че почне ли броенето, току виж Фандъкова пак да стане кмет.

Няма българин умрял от глад или на барикада. Няма и да има. Българите сме генетични помияри и роби. Дребно, жалко племе от опортюнисти, ганьовци и помияри! Срам ме е, че съм българин! Искате да сте свободни, но искате и да ви платят агнетата, че да не се минете. И да не настинете. И кога някой тръгне да ви освобождава, да го предадете. А даже не знаете какво е да сте свободни. Как да знаете, нали сте си генетични роби. Този народ беше народ до въстанието на Ивайло. От там насам сме биомаса. Айде пискайте, цъкайте минуси, казвайте ми, че не съм българин, а патагонец, парагваец, папуас от Нова Гвинея...

От девет кладенеца ще донесат вода , за да защитят коруоцията си по върховтете. Абе човек и от вън и от вътре знаят, че сте корумпирани. Достатъчно е да си имаш работа с независимия бг. съд или прокъратура или с някоя институция- за да разбереш , че в държавата е опасно да се живее. Крадат те, бият те и нямаш права. Защоте властниците били държавата и всичко им било позволеное. Киро го използвахте, за да ви оправи Плана за развитие и като го приеха - свалихте ПП. Това са истините, другото са ваши тълкувания, за да си заглушите егото и съвестта.

ПРОСТО КИРО НА ПЪРВАТА СИ ЕКСКУРЗИЯ В БРЮКСЕЛ КАЗА, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА. ЗА ТЪПОТИИТЕ НА ЙОНЧЕВА И РИСТЮ ДА НЕ ГОВОРИМ. СЕГА СТАВАМЕ ДУПКА НА ЕС, ЗАЧУШЕНИ ОТ ДВЕ ШЕНГЕНСКИ ГРАНИЦИ. ОТ ТАМ НЕМА ИЗМЪКВАНЕ.

Проблем не са ганьовци те, проблем са алекоконстантиновските помояри и родоотстъпници като теб.

От продажници като тебе, хвана ли се да пишат коментари по поръчка. Колко плащат за копи пейст?

Вето до дупка!!!!!

Ха, ами махнете се бе, за да приемат България в Шенген, корумпирана паплач. Сега българите сме виновни, че сте корумпирани. Яка тояга за вас.

Искаш да кажеш, че вярват на Петков. И защо му вярват на него, а на вас- НЕ. Защото бил прост, че не крдае и лъже като вас сложните.

А холандци наркомани, които са легнали на системата да ги храни и лекува, познаваш ли?

Аргументите на Нидерландия са обидни за България. Но... са валидни в ЕС. Социалистите и техните коалиционни партньори от ПП доста поработиха за този резултат. След последните новини относно Шенген, БГ вероятно ще отпадне от групата с Румъния и Хърватия. Ще се отзове в групата на Албания, Косово и Сев. Македония и в бъдеще ще бъде третирана като тях. Не е ли резил това?

Вече няма да можеш да отидеш в Гърция с таралясника си ! Просто не го знаеш , но скоро ще стане факт ! Щом не е ЕВро5 ще си я караш само в БГ !

Границата е прибира на стотици места , затова над 500 араби и африканци влизат в България. Какъв Шенген ??? Даже министърът на вътрешните работи призна , как стотици каналджии от цял свят идват да работят на границата. Без протекция на полицията това е невъзможно. Факта ,че всеки ден има катастрофи с мигранти е показателен . България е хъб за разпределение на мигранти.

Да, типично изказване на лакей

Рашков разби гранична полиция

Резил е позицията на холандците. Имало критерии, ама холандските критерии били някакви други.

Те не ни пускат в шенген ,ние няма да им влизаме в еврозоната.

Проблемът Шенген е решим много лесно. България почва да налага вето на всяко решение на ЕС, докато Холандия не се откаже да ни налага вето за Шенген. Ама трябват политици с топки а не плужеци

Пробит ти е задникът, стотици пъти

Коментари - Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген | Днес.dir.bg

Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген

Ръководството на БСП се е изпокарало с всичките си кметове и евродепутати, казва членът на Националния съвет

Обратно в новината

Коментари - Петър Витанов пред Dir.bg: Приказката за българския казан е валидна и по темата Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

Поредният подлизурко ,материала е много лош в политиката ни !

За изборният кодекс за съжаление е прав ! За ШЕНГЕН не е ! Тази глупост в била и си остава приоритет на политиците ! Обикновените хора и така си пътуват без проблеми в ШЕНГЕН !

В сегашната ситуация трябва абсолютно всеки български евродепутат, бюрократ в ЕС, направо всеки българин чито глас се чува, както и локалните ни “герой” в парламента да са напълно обединени за влизането ни в Шенген.

Холандците до вчера ровиха в кофите и умираха от глад преди Брендо да им даде хляба в ръцете. Светлинни години пред тях сме!

Докато си работят каналите за хора и дрога, Шенген през крив макарон. Останалото е бошлаф.

Не съм съгласен! Защо да вися по границите/ например с Гърция/ вместо да намаля до 60 км/ч и да премина!!!

През българската граница ежегодно преминават недекларирани стоки и хора за милиарди. Тоя анимационен герой се опитва да обясни, че това не било проблема за Шенген, а понеже в БСП-то имали някакви неразбирателства. Плача.

В еврпарламента водени от Елена Йончева тръбяха,че България е корумпирана.Просто Киро обиколи света да обяснява каква корупция има в България.Нидерландия не иска да ни пуска в Шенген и й трябваше повод и ние й го дадохме сами.Куриозното е,че те са по-корумпирани от нас.Затова не трябва да се очерняме сами пред света и независимо от караниците в България ,навън трябва да излизаме с единна позиция и да се държим с достойнство.

Едно от нормалните лица на БСП за разлика от ретроградните комунисти в тая партия

Има контрабанда

какъв казан беее Всички комунисти сте затънали до шията в лайна! Борисов, Корнелия, Доган Комунист до комуниста. Крадец до крадеца!

Те холандците разузнаване и външно министерство нямат. Чакат Ганя да им се отчете за ситуацията на Балканите. Реално ако Киро не се беше изпуснал, нямаше да разберат че страната им е пламнала от нелегални мигранти минали през България…

Следваща спирка - район чужбина

Този е рядко срещан тъпанар… на една конференция го бяха поканили и чужденците изпопадаха какви малоумници явно има в България… по примера на този чук!!!

За Бай Ганьо нямо да живееш добре.Те са по-зле от нас,но са лицемерни

Русия, чрез своите марионетки в България начело с Президента Радев, известрн още като Мунчо, проваля приемането ни в Шенген и еврозоната. Медиите ни са руска собственост и раздухват непрекъснати кампании против ЕС и НАТО. Не се ли вдигнем за да прогоним петата колона на Мосйва от България или ги вкараме в затвора, няма шанс за напредък.

Русия няма нищо общо.

ако разбереш, че жена ти е курва ще си кажеш ли - по целия свят има курви

защо България се натиска до болка чак за Шенген? Толкова се натискаме, че чак боли

С малко истина и опити да се замаже тази истина с много думи. Именно евродепутат на бсп беше инициатор на декларацията срещу България в европейския парламент. Именно евродепутатите от бсп гласуваха в подкрепа на декларация и против интересите на България. Вие така да сте видели евродепутати от друга държава, независимо от коя партия са, да клеветят и непрекъснато да плюят против собствената си държава? Точно обратното-при всяка критика, те се обединяват и в купон се хвърлят да си защитават държавата. Дори ако самите те са готови да се избият помежду си в собствената си държава. Колкото до гласуването с хартиена бюлетина-почти никъде в света не се гласува с машини. Още по-малко пък по начина, по който ги използваме ние. И не е странно , че нидерландия на практика повтаря собствените ни думи като причина. Всичко което казва нидерландия, беше повтаряно с повод и без повод от същите тия само и само за да се докопат до властта.

Всъщност еритрейските мигранти не минават през България, ама айде щом си рекъл...

Ние искаме да влезем, те ни бият два шамара и ни теглят шута. И така от 15 години. Че ние мазохисти ли сме?

Що вие дето сте против шенген европа нато и така нататъка, не искате да отидете в държава дето не е в шенген европа америка и така нататък? А иначе-по-лесно пътуване, по-лесна търговия и по-лесен транспорт на стоки.

шенгено ми е последна грижа

Че то пътуването е през Сърбия. Румъния нямат магистрали в посока Европа. Та за какво ни е Шенген пак да попитам? За престиж ли?

и няма всеки път когато разни продажници ни продават да се местим

Офф, толкова е просто. България е приета в ЕСНАТО като фронт във войната срещу Русия. Е, войната започна. Всичко останало е лъжа. Сега трябва да строим мостове и здрави широки пътища (нр магистрали), за да може по-лесно и бързо да преминават танковете. България е една буферна военна зона със полудиво население.

И как така живеете тук, в европа след като не искате да сте в европа? И как така не искате в шенген не искате в европа ама искате руската федерация, искате да ви командват от москва-ама не искате в русия.

За съжаление австрийците биха приели по скоро Босна в шенген, отколкото да пуснат нас.

Да разпознаеш платения руски трол. Я не уважаемо платено руски тролче какви са военните и стратегическите предимства на България спрямо останалите държави от нато?

Познавам двама българи, искащи да емигрират тук,в Нидерландия! И двамата имат нужда от някакви скъпоструващи лечения на децата си , които никой в Бг. не поема и те идват тук, че да легнат на здравната система, без преди това да са дали едно евро под формата на данък! Не са роми, единият е дете на някакъв военен, дето му е осигурил нормално житие в Бг. Има средно образование. Не може да дели многоцифрено на многоцифрено (математика от 3ти клас), не може да смята процент от цяло число(математика от втори клас) . Това дали ви отговаря защо няма как нещата да се случат по начина, който ви се иска в Бг.?

то никъде не се гласува с машини, ама и никъде не е имало 400 хиляди невалидни бюлетини, не е имало Костинбродгейт (там за едни чували с бюлетини), никъде бъдещето на децата не се решава от купени неграмотни маргинали и много други неща. Така че за Бг. ганьовеца само машини и разписка накрая с резултат, че почне ли броенето, току виж Фандъкова пак да стане кмет.

Няма българин умрял от глад или на барикада. Няма и да има. Българите сме генетични помияри и роби. Дребно, жалко племе от опортюнисти, ганьовци и помияри! Срам ме е, че съм българин! Искате да сте свободни, но искате и да ви платят агнетата, че да не се минете. И да не настинете. И кога някой тръгне да ви освобождава, да го предадете. А даже не знаете какво е да сте свободни. Как да знаете, нали сте си генетични роби. Този народ беше народ до въстанието на Ивайло. От там насам сме биомаса. Айде пискайте, цъкайте минуси, казвайте ми, че не съм българин, а патагонец, парагваец, папуас от Нова Гвинея...

От девет кладенеца ще донесат вода , за да защитят коруоцията си по върховтете. Абе човек и от вън и от вътре знаят, че сте корумпирани. Достатъчно е да си имаш работа с независимия бг. съд или прокъратура или с някоя институция- за да разбереш , че в държавата е опасно да се живее. Крадат те, бият те и нямаш права. Защоте властниците били държавата и всичко им било позволеное. Киро го използвахте, за да ви оправи Плана за развитие и като го приеха - свалихте ПП. Това са истините, другото са ваши тълкувания, за да си заглушите егото и съвестта.

ПРОСТО КИРО НА ПЪРВАТА СИ ЕКСКУРЗИЯ В БРЮКСЕЛ КАЗА, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА. ЗА ТЪПОТИИТЕ НА ЙОНЧЕВА И РИСТЮ ДА НЕ ГОВОРИМ. СЕГА СТАВАМЕ ДУПКА НА ЕС, ЗАЧУШЕНИ ОТ ДВЕ ШЕНГЕНСКИ ГРАНИЦИ. ОТ ТАМ НЕМА ИЗМЪКВАНЕ.

Проблем не са ганьовци те, проблем са алекоконстантиновските помояри и родоотстъпници като теб.

От продажници като тебе, хвана ли се да пишат коментари по поръчка. Колко плащат за копи пейст?

Вето до дупка!!!!!

Ха, ами махнете се бе, за да приемат България в Шенген, корумпирана паплач. Сега българите сме виновни, че сте корумпирани. Яка тояга за вас.

Искаш да кажеш, че вярват на Петков. И защо му вярват на него, а на вас- НЕ. Защото бил прост, че не крдае и лъже като вас сложните.

А холандци наркомани, които са легнали на системата да ги храни и лекува, познаваш ли?

Аргументите на Нидерландия са обидни за България. Но... са валидни в ЕС. Социалистите и техните коалиционни партньори от ПП доста поработиха за този резултат. След последните новини относно Шенген, БГ вероятно ще отпадне от групата с Румъния и Хърватия. Ще се отзове в групата на Албания, Косово и Сев. Македония и в бъдеще ще бъде третирана като тях. Не е ли резил това?

Вече няма да можеш да отидеш в Гърция с таралясника си ! Просто не го знаеш , но скоро ще стане факт ! Щом не е ЕВро5 ще си я караш само в БГ !

Границата е прибира на стотици места , затова над 500 араби и африканци влизат в България. Какъв Шенген ??? Даже министърът на вътрешните работи призна , как стотици каналджии от цял свят идват да работят на границата. Без протекция на полицията това е невъзможно. Факта ,че всеки ден има катастрофи с мигранти е показателен . България е хъб за разпределение на мигранти.

Да, типично изказване на лакей

Рашков разби гранична полиция

Резил е позицията на холандците. Имало критерии, ама холандските критерии били някакви други.

Те не ни пускат в шенген ,ние няма да им влизаме в еврозоната.

Проблемът Шенген е решим много лесно. България почва да налага вето на всяко решение на ЕС, докато Холандия не се откаже да ни налага вето за Шенген. Ама трябват политици с топки а не плужеци

Пробит ти е задникът, стотици пъти