Петър Стоянов с апел срещу ескалацията на честването на Гоце Делчев

Към призива на президента се присъединиха и потомци на македонски родове

Обратно в новината

Коментари - Петър Стоянов с апел срещу ескалацията на честването на Гоце Делчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позорът Петър Стоянов беше изтръскан от нафталина ,за да обслужва пряко сащските интереси на Балканите Това е същото нищожество , което заяви в САЩ бидейки Български президент ,че е редно да се откажем от суверинитета си ако така ще се интегрираме по-добре Този агент на чуждо влияние навръх един 24 май , току пред паметника на братята Кирил и Методи , оред националната библиотека ни подкани да заменим кирилицата с латиница. Пак в името на митичното интегриране, а най-паче саморазрушение. Един друг юнал също ни е призовавал за същата подмяна на азбуките , със същите доводи. Инето му е Хитлер няма кой знае какви разлики между не0лижерали, нацисти, болшевики и ционисти, всъщност ! Все метастази на Глобалната Шайка нарична още и Дълбока държава Обърнете внимание на политкоректнияезик на това сащско чучело - "загиналите за свободата на Македония от османска власт"" Кой се нуждае от свобода? Свободният ? или пък несвободният ! Ако нашите герои са борели за свобода срещу просто една власт следва ли ,че всяка власт ни прави несвободни :) ? ако случайно не важи за всяка власт то тогава каква ли ще тази османска власт (пак добре ,че не е присъствие ;) , нали Пешо ;) ?) и щом даже борбата за свобода е водела до смърт то тази власт ще е много деспотична ако вземем предвид демографските данни без колебание може да се заключи ,че Османската империя е прилагала геноцид над Българите И не само ! Дори в заника си същата империя прилага чудовищен геноцид над арменците, както и над гърците обитаващи Мала азия ! Пешо, Пешо мижитурка си беше като бракоразводен адвокат, корумпе беше като президент, мекотело и продажник ще си останеш !

Абе защо не го направите посланник в РСМ? Така ще живее сред приятели и ще развива международни отношения. Мечтите на коня и на българина в едно. Приятелите в РСМ ще се грижат за него.

Стоянов доста окъсня с опитите си да направи нещо добро за страната. Сигурно ще има несъгласни , но преди президентските избори имаше шанс да се издигне неговата кандидатура срещу тази на Радев. Със сигурност Стоянов щеше да бъде избран и всички катастрофални ходове на Радев нямаше да се случат , и правителство щеше да има ,и нямаше да го има това разделение .Не зная защо не прие да бъде кандидат за президент и да спести на страната си тази катастрофа.Предполагам , че не е искал пак да се занимават със семейството му и шапките на Антонина. Негово право е , но сега да дава акъл е късно.

По принцип идеята да се конфронтират 2ри или трети братовчеди е чужда на българите - тя е позната на англичаните - там се колят един друг. Тук няма да мине този опит с конфронтирането. Отделно, че обслужва 100 процента интересите на руския свят или както там се нарича това образувание. Което пък не мисли доброто нито на македонци нито на българи. Единственото което трябва да правим е да браним нашето си , а спорното, така нареченото македонско - трябва мъдро да действаме с него.

Малко си у грешка. Македония нито България в момента не влизат в интересите на Русия. България дори не фигурира в техните приоритети. Каквото искаха с нас, сега ще си го направят с Турция. Македония е от колониален интерес за Запада. Искат да я колонизират като територия. На тях им е нужна, за да я направят пазар за техните стоки. Ще унищожат и поставят под контрол банковата им система и ще напълнят населението с кредити. И ще ги задължат да ручат бубулечки и да станат гейове. Разбира се, ще унищожат местното производство, защото не им е нужна конкуренция. последно, всичко това направиха с Украйна. И с нас, с Русия не успяха въобще, но се опитаха. Схемата е една и съща. И не ми е ясно какво общо има в случая Русия или Бразилия.

Русия не се интересува от Балканите -това е най-краткият виц. Не се интересува , но пробва да организира преврат в Черна гора, Сърбия , Македония, оказа се , че и тук се е пробвала. Всъщност Русия няма къде другаде да пробие освенпро дивите балкански тикви да ги насъсква , за да не се интегрират в Европа и ако може да разпали някои конфликт да отвлече внимание и ресурс на Запада от войната в която е затънала и губи в Украйна .

Лео , а да правим разлика между новините съставени от американското посолство и английските пиар агенции, от типа на ройтерс и да ги дистанцираме от реалността. Нямат много общо. Както и ти също. Да си живеете в паралелната виртуална реалност, няма лошо, лошото е да се опитвате да ни натрапвате. Живейте си дружно със Сънчо там, и преврати в черна гора има и руски шпиони тровещи винаги с новичок всичко що мърда. и химически оръжия на Садам има и какви ли не чудесии. Ама в реалния свят ги няма. За това едните са хора, а другите са верващи зомбита. А иначе и Русия нападна Украйна хахахаха.

Лео , а да правим разлика между новините съставени от американското посолство и английските пиар агенции, от типа на ройтерс и да ги дистанцираме от реалността. Нямат много общо. Както и ти също. Да си живеете в паралелната виртуална реалност, няма лошо, лошото е да се опитвате да ни натрапвате. Живейте си дружно със Сънчо там, и преврати в черна гора има и руски шпиони тровещи винаги с новичок всичко що мърда. и химически оръжия на Садам има и какви ли не чудесии. Ама в реалния свят ги няма. За това едните са хора, а другите са верващи зомбита. А иначе и Русия нападна Украйна хахахаха.

Петър Стоянов в случая за проблемите между България и СеРеМе е достойна.Когата има разумни предложения трябва да се приемат , а не оплювани с цинизми и неграмотност.От простотиите на политиците и политизираните ,,юнаци’ вихрещи се в СеРеМе и България двата братски народа нямат ползи.

Това е коментар - вазелин. типично еврейско американски. Ако ти ударят шамар по едната буза, обърни и другата. Интересно, какво ли ще си помислят българите в Македония, тъй като с тази философия ги зарязваме на сърбо-макетата да ги мародерстват. А като гледаме поведението на Македония, нещо не ще да е братска. Скоро ще научим, че сме македонци, пишем на македонска азбука. И има македонско малцинство в България. И както разбирам от твоята логика, който не иска да се надупи, то е патриот. И това е лошо нещо. Но ако изпълняваш безпрекословно инструкциите на американското посолство, то това е добро, каквото и да ни струва.

Коня е бил винаги мамино синче, връзкар и предател.

Искам същата стена, като между САЩ и Мексико, да бъде изградена незабавно по границата ни с Македония и да приключваме веднъж завинаги с този въпрос! А ако шибаняците от ЕК приемат насраната Македония в ЕС, ние спешно трябва да го напуснем. И без това за ТАКЪВ ЕС, в каквото се превърна той, никога не съм искал да бъдем...

ти си руска подлога другарю, вие измислихте македонската 'нация'

а ти не си гей а прост пдераЗт...

Всички изброени в апела на 71 годишния Стоянов са македонци по произход и няма нито един чист българин.

а ти си чист абориген!

Аз пък апелирам, да вземем да ги смажем тия мастии макетата, защото измислената Македония се превърна в същото, в което е УСрайна за руснаците!

Нищо не ти е ясно

а на теб, какво ти е ясно бе, каиш непоръбен?

Конфронтацията е между потомците на македонците оттатък и отсам границата.В техните жили тече неплимиримата кръв на братоубийството,наследена от дедите им.

Иначе ще се сърдят американците....

Стоянов е от третия пол

е 10 лева в квартала му, малко бурканче?!Нещо за икономиката и системата, която и той струпа на главите на хората, нема ли да мецне? Или ще дъдри за някакви отвлечени теми по микрофона да не усещат хората глада?

Българо-македонската история е заредена с проклетия, отвсякъде.Плюйте на такава история,наречена ОБЩА.А Пешо Коня освен да бие шаранчета на журналисти,за друго не става,той и Костов на новата мамата на СДС.

За каква "обща история" изобщо може да става въпрос?! Македонската държава е създадена на 2 август 1944 г.!!! Единствено и само от тогава насам може да претендират за собствена история. Защо изобщо им клякаме на тия дебили?! Кой идиот от наша страна изобщо призна, че имаме някаква обща история с тия измислени недоклатляци?!

Какво се занимаваме с тези ненормалници ? Пълно игнориране трябва и ограда по границата, да се оправят. Като ги напънат албанците, ще се молят за помощ

Нашите най-бризки държави-глупости и клишета на търкалета.А за да няма текмета,всеки трябва сам да си празнува годишнините на общите герои,то пък едни герои,вместо обединяващи,конфровтиращи дори и столетие след смъртта си.

не искат да вкарат държавата си в нови съюзи ВИДНО И ОТ КОСМОСА ОТ ЛУНАТА МАКЕДОНСКА :) И си намират причина ЧРЕЗ нас.

Комунягите предадоха на Москва българския национален интерес за Македония, защото те са платени руски слуги и антибългари. Те върнаха костите на Гоце Делчев в Скопие, те заставяха българите в Пиринско да се пишат македонци за да бъде присъединена тази част на България към Македония по заповед на Москва. Комунягите у нас и сега са руски слуги. Тази антибългарска и проруска партия трябва веднъж завинаги да се забрани със закон, а лидерите и да прогоним в Русия.

какви комуняги те гонят. ГРЕШКАТА е целенасочена и се вижда днес. РСМ и България, и Балканите по ПРИРОДНИ БОГАТСТВА са ненадминати в целия континент Европа. Рудниците на цар Соломон кой ги рови?!

Добре се справяте. 100 долара ще ви бъдат преведено по сметката само за този коментар като бонус. Но не лъжете достатъчно убедително, не правите връзка с историята и това се забелязва. За това ще ви санкционираме и ще ви удържим 80 долара.

Ако си решил да вярваш в Сънчо, кой може да ти забрани, демокрация е. Вервай си

Северномакедонски анализатори определят случващото се в момента като 'четвърта национална катастрофа' в България. Всичките ни национални катастрофи са били заради Македония и с действията си през последните 2 години ние предадохме българската национална памет и българския национален интерес. Сега политиците, които са пряко отговорни за това, продължават да хвърлят прах в очите на обществото ни: - много сме строги със северномакедонците и защитата на българите там - нищо подобно, българския посланик там тихо се върна и нищо няма да се промени; - щели сме да сложим вето отново - нищо подобно, ние свалихме ветото и повече нямаме думата по тази тема; - вписването в конституцията щяло да защити българите в РСМ - нищо подобно, в същата конституция са вписани и ромите, но си остават дискриминирани; - щели сме да спрем дебългаризацията - нищо подобно, дебългаризацията отдавна е завършила, това, че им продоха български паспорти, не ги прави българи отново; - не ни разбирали за историята - нищо подобно, просто не ви разбират за нищо, защото не искат и нямате капацитет да ги накарате да ви разберат. От една страна имаме открита антибългарска позиция при партии като ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС. От друга страна имаме прикрита антибългаркса позиция при партии като БСП, ВМРО, ИТН, Възраждане, в това число и Президента Радев.

Че водиш платена пропаганда.

В българската политика в момента няма партия, коята да защитава българския национален интерес и затова повече от 50% от хората не гласуват. Моята кампания е това да се промени и всеки да намери партия, която да защитава неговите разбирания за политическия процес в България.

Пропаганда, пишеш на финансово мотивиран трол. Нает е от американското посолство или техните еничарски еманации в България. Не чакай от такъв да защитава интересите на България. Тоя си е продал г.за за пари и в момента проституира. Това няма общо с нашите Български национални интереси. И си прав, в момента са се снишили странно и тези, които преди защитаваха България. Има веро1тно някакви заплахи.

Значи какви са според вас българските интереси? Защото за едни българските интереси трябва задължително да съвпадат с руските интереси. За други задължително трябва да съвпадат с американските интереси. За трети българските интереси са връщането на тоталитаризма. Та какви са по-точно според вас българските интереси?

Много интересно, въпросите са ти са за Първи клас. Не си за тук. Да четеш и да обясняваш на олигофрен дето не знае английски сонет на Шекспир е мисия невъзможна. А щом и не знаеш какви са българските национални интереси, по добро доказателство, че не си българин, просто няма. Някога може и да си бил. Сега си Безродник, еничар.

Ето това са чудесни теми, какво смятаме за справедливи каузи. Ниската култура и интелигентност на българските политици, съчетана с висока степен на корупираност ги правят лесна жертва на чужди интереси, но как аз разбирам нашите интереси: 1. Справедливост - който е сгрешил, задължително трябва да понесе наказание. 2. Който лъже в политиката, да си ходи - ако някой е хванат в лъжа, не му е мястото в управлението на държавата. 3. Който краде - в затвора, независимо дали е премиер или ром в някое село, който е влязал в чужда къща и е откраднал 2 буркана зимнина. 4. Който убива - в затвора, включително и тези, които излизат пияни и дрогирани по пътищата със своите автомобили. 4. Да укрепваме като нация - да се борим упорито с чуждите агентури в България, независимо дали са руски, турски или американски, без паметници на чужди държави на централните площади в родните градове и села, протест срещу изявите срещу България в чужди държави.

Кой беше тоя ?

Създаването на македонски език от български професор го има черно на бяло записано дори и в архивите на любимата ти партия бкп. Също има и документите за изселването на българските семейства в македония. Както се пазят и документите за геноцида и терора извършвана от сръбските комунисти над българите в тая македония. Дори със запазени писма за помощ от българите в македония до българската комунистическа партия. Която обаче изпълнявайки заповедите на москва не си е мръднала пръста.

Защо лъжеш? Етнографски изследвания не озна1ава помощ за създаване на ЕЗИК. Измамник! Сталин спира проекта Макердония след оплакване на българските комунисти и отношенията на СССТ и Тосо стават официална. Така е спасена югпзападна България. Защо Лъжеш? И защо ни повтаряш 1:1 всичко което ни се сервира от еврейския атлантически клуб. И което съвпада с позицията на американското посолство. Това чисто и съвсем случайно ли е? И защо всичко това е основано на политика, а не на исторически факти и документи.

Всичко това го пише в документите на любимата ти българска комунистическа партия. Що не се разходиш до библиотеката да го прочетеш, пък дано нещо влезе в кухата ти тиква. Странно защо в архивите си българските комунисти пишат съвсем различни неща от това дето ти го обясняват на събранията на младежкото бсп. А да ако си спомням тия архиви май ги имаше и качени на сайта на нов български университет или нещо подобно. Така че със сигурност и онлайн можеш да ги прочетеш. Макар че се съмнявам нещо да ти влезе в главата. И да-доказан и документиран факт е, че така наречения македонски език е създаден на базата на български диалект, от български професор и по заповед на българската комунистическа партия. Пише го черно на бяло.

И да-доказан и документиран факт е, че така наречения македонски език е създаден на базата на български диалект, от български професор и по заповед на българската комунистическа партия. Такова нещо НЯМА. Първо, в науката е доказано, че на 2 август 1944 г., в манастира „Прохор Пчински“, на първото заседание на АСНОМ (Антифашисткото събрание за народно освобождение на Македония - бел. ред.) е издаден декрет за създаването на „служебен“ македонски език, който „да влегуе веднага во сила“. В резултат, за една седмица (от 23 ноември до 3 декември 1944) 10 учители, 1 поет и 1 политик решават как да изглежда новата „македонска азбука“ - графичната система за изписване съдържанието на думите в новия „македонски език“. От горния документ обаче се вижда, че през есента на 1944 година практически не е било възможно този език да „влегуе веднага во сила“!? Процесът реално започва едва в края на май 1945 година. И то не по „естествения избор на македонския народ“, а с декрет подписан лично от премиера Л. Колишевски и министъра на просветата Н.Н. Минчев. Защо? Защото през есента на 1944 г. учебната година в училищата на Македония е започнала и практически е било напълно невъзможно новият език и неговата писменост „да влегуе веднага во сила“. Болшинството от учителите не се познавали новата политизирана азбука измислена от ЮКП, а децата са пишели с Кирилицата текстове на български език. По същите причини новата писмена система на езика не е въведена и през януари за втория учебен срок. Затова през май 1945 г. Л. Колишевски се разпорежда (а в края на месеца заповедта му влиза в сила): през лятото учителите да изучат новата азбука, та от есента да я въведат в училищата. Това твърдение се доказва от чл.2 на правителственото решение, в което е записано черно на бяло: “Ово решение влегуе во сила от денот на обявяванието“. А този ден на „обявяването“ е 21 май 1945 година! Второ, за какъв „естествен избор“ на македонския народ може да се говори в този случай, когато в документа се казва изрично, че на учителите се „изпракя Решението на Народната влада (правителството) на федерална Македония за македонската азбука“? След което е изписано и самото „РЕШЕНИЕ за македонската азбука“. С неговия чл. 1 правителството обявява, че „Македонската азбука има 31 букви. Тие са...“ и следва изписване графичния образ на буквите. Първо в ръкописен вариант, а след това и като „стампани букви“(печатни букви). Тази процедура доказва по неопровержим начин, че македонската азбука е наложена по чисто административен път със заповед на комунистическото правителство. От май 1945 г. то определя с какви буквени знаци учители, поети, писатели и учени трябва да изписват в бъдеще резултатите на своя интелектуален продукт. Трето, особено важно е да се отбележи, че комунистическата власт решава и заповядва точно кои са и „новите букви в азбуката“, въведени от комунистическото правителство. (Те са изброени - „г“ и „к“ с „акцентен знак“, плюс „s“, “ль“, „ю“ и латинското „y“). Така правителството в Скопие изрично декретира: точно какви нови букви ще се използват в новосъздавания „македонски език“ и коя от тях какво ще замества от Кирилската (българската) азбука; над коя от нововъведените букви трябва да се поставя „акцентен знак“ и пр. На практика въпросните нови писмените знаци са заимствани от сръбската азбука - Караджицата. Целта е ясна - дори зрителният образ на изписания текст на новия „македонски език“, измислен от комунистическата власт в Скопие, е трябвало да се различава от класическия облик на една страница, изписана с българската азбука.

И къде да намеря документи в подкрепата на твоите смехотворни твърдения? В македонската библиотека или в някои сръбски архиви? Щото другаде не знам да го пише. Или може би ти четеш написана от македонците или от сърбите уикипедия?

Платения руски трол. Така наречената държава македония е създадена от българските и сръбските комунисти по заповед от москва. Доказано документирано и потвърдено дори от българската комунистическа партия. Българските комунисти изселват над 400 000 български семейства насилствено за да образуват населението на тая така наречена държава македония.. Доказано документирано и потвърдено дори от българската комунистическа партия. Македонският език е създаден на базата на български диалект от български професор. Също доказано и документирано. И на някой друг, а именно привилегированите от съветския съюз сърби провеждат политика на терор и геноцид на всеки, посмял да се нарече българин или да се нарече потомък на българи. С любезното съдействие на българските комунисти. Или може би ти сега платено руско тролче и български предател, ще твърдиш че българските и сръбските комунисти съдействали без заповед от москва???? Дето нашите не смееха и до тоалетната да отидат без разрешение от съветското посолство. Така че по-полека с платените приказки за добричкия сталин.

странно, не знаех, че съм руско тролче. Вече ти отговорих по-горе. Но на дебилите и болните от американски дебилизъм, че обясня пак. България е победена държава. Партизанинът Тито изведнъж след криене из планината слиза на открито и решава, че е велик политик от световна величина. Може би си запознат с политиката му и контактите с Китай и Албания :))))). Едва ли, американски малоумник с мозък, полиран с кола и пуканки може да гледа до 10м от себе си. Включително и умствено. Тито решава да прави на Балканския полуостров Балканска федерация. За да оформи Македония, създават изкуствения македонски език, в манастира Прохор Пшчински и пращат учители по югозапада на България, за да оформи Македония. Като за България, предоставя на Георги Димитров ролята на министър председател, негов подчинен. Тогава българска делегация с Георги Димитров отива в Москава да се оплаче на Сталин, Сталин разчита на лоялни държави на Балканите, а Тито вече се води самостоятелен велик победител и ни се кара, ни се води. За това веднага Сталин заявява (документирано): Молбата на българските другари е основателна и да се вземе предвид. И така СССР спасява България. А Тито се опитва да извлачи каквото може по тема Македония. А тия опити на сърбомакетата продължават и днес. По особено агресивен и подъл начин. И гейски декларации не вършат работа. Дори става още по-зле. Дали демократичен мозък, полиран с кола и пуканки може да стопли това?

Платения руски трол. Според сключеното споразумение още в ялта, и българия и югославия са в сферата на влияние или по-точно под прекия контрол на съветския съюз и по това време само и единствено сталин решава какво и къде да стане, без да се съобразява с каквото и да било включително и с твоя тито. Да ти дам писмото на георги димитров как се моли на сталин да спре безчинствата на съветските войници в България? Нито една държава в източна европа или по-точно от нашата страна на желязната завеса не провежда самостоятелна политика. Всяко действие задължително трябва да получи разрешение от москва. Всяко действие е единствено и само според интересите на съветския съюз-така че не ми обяснявай за добричния сталин дето видиш ли изведнъж се бил загрижил за интересите на България. Като откъснал преди това територии от българия за да ги даде на югославия и за да направи тая държава македония. Или това нещо не ти го пише в пропагандната брошура?

Аааа, разбрах, некадърник, дето говори от обща култура. Тито провежда самостоятелна външна политика и НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА на Москва. Та това го има във всеки учебник по История. Каккто и за великия съюз с Албания и Китай :))). И всичко това е извън влиянието на Москва. За това и дълги години Тито е ухажван от Запада и югославските граждани имаха свободен достъп в Западните държави. Нещо, забранено за гражданите на соц държавите. За тъпо парче като теб: ЮГОСЛАВИЯ НЕ Е БИЛА ЧЛЕН на Варшавски договор и на СИВ. Тя си е действала САМОСТОЯТЕЛНО. Невежеството е СИЛА. Тъпотата е още по-велика сила. Така се раждат фанатиците с болни мозъци. Оди да се ограмотиш малко по история. Не става само с клишетата лъжа и измама на американското посолство, дето ви ги набиваше в главата 90-те. Явно русофобията наистина е психическо заболяване.

Държава от нашата страна на желязната завеса била действала самостоятелно:)))) Да ти припомня как руските танкове посетиха едни държави дето искаха да действат самостоятелно и да не се подчиняват на москва? Казваш управляващите комунисти по това време не са изпълнявали заповедите на партията майка в москва:))))))

Аз не знам дали съм руски трол, що така твърдиш, значи е така. НО: МИ ЯСНО, ЧЕ БУКВА ПО БУКВА НИ ИНФОРМИРАШ ЗА ПОЗИЦИЯТА И ИНСТРУКЦИИТЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. Съвсем същото ама същото дето ни сервира конския череп Безродника Стоянов. Много съвпадения, много нещо станаха. И всичкото това категорично е против интересите на България. Но ако случайно не си американски трол, чисто случайно, то това значи че си отчайващо тъпо парче.

Платения руски трол. От американското посолство значи? Архивите на бкп от американското посолство ли са писани? Ей така просто ми е любопитно? Защото всичко което съм написал в момента е взето само и единствено от архивите на българската комунистическа партия. Съвсем умишлено не използвам източници извън васалните на съветския съюз държави. Защото ако ти дам какво са писали чужди посланици и журналисти за безчинствата извършвани от комунистите и в югославия и в българия и в същата тая македония, ще ти се завие свят.

Според американските източници и Щизточниците, които ползваш", бяхме информирани, че Левски е бил заловен от полицаите. След което е бил справедливо осъден и убит. Ботев е бил терорист, защото е отвлякъл кораб" Запознати сме нелошо с "източниците, които използваш". както и от къде са им авторите.

Какъв президент е този кривозъб пловдивски кон. Президентът на България се казва Румен Радев.

Веднъж президент, всекогаш си оставаш президент. Макар и бивш. Капиш?

тая гавра с населението е в САЩ, тук сме друга държава с други закони и правила. Ако иска да е президент, да ходи в САЩ. Като вземеш гроздето си е грозде, След време става на джибри, след време става вино, след време става оцет. Но оцета не е грозде. Резонно е да се каже бившия президент, защото е такъв. Лизането на американски дирник е персонално и не е нужно да ни се натрапва на всички. Не сме фенове на сектата на Сатаната.

Някой знае ли кога държавата македония е попаднала под турско робство? За да има загинали за свободата на македония и македонския народ, някой някога първо трябва да е поробил държавата македония и македонския народ. Пък аз не знам за съществуването на македония и македонския народ по времето на турското робство.

"Не бива да позволяваме на отделни групи от хора в двете страни, съзнателно или несъзнателно, да разрушават делото на нашите предци". Ето това са истинските Българопродавци. Истински америкън еничари. Предците на тези са били Българи, а потомците са Нищо. От къде на къде ще ни поставя на едно ниво със сърбомакетата. При условие, че всико тръгва от тях, не от българия. Иди го кажи Конска мутро на момчето със счупената челюст да ти обясни какво се случва в Македония и каква е вината на Българите там и тук, Ето виждате всички на живо как действат Антибългарите. Стандартен малоумен американски модел Пиар. В резултат ще има едно голямо НИЩО. А българите там ще страдат. Тоя малоумник и тия с него не трябва да бъдат допускани до властови позиции. Нямат представа за реалността. Макетата ногат да бъдат оправени по конкретната тема само с бой, сила и болка. Ако държавата може да го направи. А не с гейска външна политика. Това, което ни призовават тези: НИЩО да не правим. Сънародниците ни там да ги оставим да правят с тях каквото искат. Тези призовават за Бездействие. А не за защита на българските национални интереси. Явно американското посолство е дало заповед на Външно. Набързо и посланика върнаха. Жалка работа. Това го прави американският рупор в България, Петър Стоянов. Този, който защитава и прокарва американските интереси в България, срещу пари. А не българските. Това е един класически пример за Безродник. А за потомците на великите българи, какво да им се каже, срам за предците си са. Ако и те бяха мислели като тях, нямаше да са това, което са.

Абе продажно руско тролче-кой създаде тая държава македония? Не беше ли именно по заповед на работодателя ти от москва? Не я ли създадоха именно българските и сръбските комунисти? Или викаш те тия дето изпълняват заповедите на русия и действат срещу интересите на България, ги броиш за патриоти? Причината македонците да не се признават за българи и да мразят българите са именно сръбските комунисти нещастен продажник.

странно, не знаех, че съм руско тролче. Вече ти отговорих по-горе. Но на дебилите и болните от американски дебилизъм, че обясня пак. България е победена държава. Партизанинът Тито изведнъж след криене из планината слиза на открито и решава, че е велик политик от световна величина. Може би си запознат с политиката му и контактите с Китай и Албания :))))). Едва ли, американски малоумник с мозък, полиран с кола и пуканки може да гледа до 10м от себе си. Включително и умствено. Тито решава да прави на Балканския полуостров Балканска федерация. За да оформи Македония, създават изкуствения македонски език, в манастира Прохор Пшчински и пращат учители по югозапада на България, за да оформи Македония. Като за България, предоставя на Георги Димитров ролята на министър председател, негов подчинен. Тогава българска делегация с Георги Димитров отива в Москава да се оплаче на Сталин, Сталин разчита на лоялни държави на Балканите, а Тито вече се води самостоятелен велик победител и ни се кара, ни се води. За това веднага Сталин заявява (документирано): Молбата на българските другари е основателна и да се вземе предвид. И така СССР спасява България. А Тито се опитва да извлачи каквото може по тема Македония. А тия опити на сърбомакетата продължават и днес. По особено агресивен и подъл начин. И гейски декларации не вършат работа. Дори става още по-зле. Дали демократичен мозък, полиран с кола и пуканки може да стопли това?

Интересно след като преиначаваш историята и се опитваш всячески да заличиш руското участие в сегашните събития-какъв си по-точно? Платен руски трол или просто абсолютно неук идиот, дето няма никаква представа от историята и създаването на държавата македония? От кога любимите на руснаците сърби съдействали по заповед на американците, провеждайки геноцид и терор над всеки с българско самосъзнание в тази македония? Абе нещасно леке-всички в българия знаят че твоята любима русия-тогава съветски съюз-създаде тая държава македония. Ама сигурно и затова са ти виновни американците нали?

Защо мълчи СОСЗР (Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва) ,след като Гоце Делчев е български (документално доказано с документи пазещи се в Централния военен архив) патриот, който на 11 юли 1891 годи на постъпва във Военното на Негово Княжеско Височество училище в София,но само месец преди дипломирането му е изключен заради участието му в стачка и В резултат на това той решава да се бори за свободата на Македония?!

Като признае македонско малцинство в България. Срещу реципрочността и "условието" - вписване на българите в Конституцията на РСМ. Мътят ни пак дълбоко унижение, братя обикновени народни българи, няколко стотин продажници антибългари.

Ама първо самата македония я създадоха българските и сръбските комунисти по заповед от москва. И второ-не някой друг а именно депутатите на българската социалистическа партия гласуваха против българия заради не признаването на незаконната македонска партия.

Тито се опитва да създаде Балканската федерация. Георги Димитров отива в Москва да се оплаче на Сталин. И Сталин прецаква плановете на Тито и спасява България. Що лъжеш? Ако е от незнание, ходи да четеш историята. Тито е бил победител, България е била победена и решил че е пълновластния господар на балканите. Това е едно бързо спасяване на България от СССР. Иначе щяхме да сме в Югославия. Или цялата България или югозапада.

Това което съм написал е доказано с факти и документи. Така че поръчкови коментари като вашия, няма как да попречат на фактите и истината.

Аха Г. Димитров бил против балканската федерация, която Тито му налагал. Па се оплакал на Сталин ............... Какви басни пишеш бе муньо, Димитров е идеолога на тая федерация. Единствената причина да не се случи е че Тито не искал да слушка безпрекословно Двугашвили.

Всичко ставащо от тази страна на желязната завеса е само и единствено според заповедите на москва. Нито една държава никога не е имала правото да провежда каквато и да било самостоятелна политика. Всяко едно действие разрешено от москва е само и единствено в интересите на москва. И след като според вас москва толкова са се загрижени за интересите на България, защо създадоха тази държава македония и защо не върнаха българските земи на България?

да сте чували за мистър Троцки и прочие... Не ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ публиката във всяка власт и държава има + и – ГРЕШКАТА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ВИДНО ОТ ДНЕС

И от тук на ''сетне''/после / какво? Неграмотен адвокат,тъпанар!

мекере е на великия демократ Клинтън

Държавата върви към сигурна катастрофа,те тръгнали да се занимават с чуждите държави,и чествания на мъртви герои от историята.

какво добро донесе на сънародниците си и на държавата си България? ИСТОРИЯТА ЩЕ ПОМНИ предателството на държава и народ при "ПЪЛЕН ОТКАЗ ОТ СУВЕРЕНИТЕТ" - цитат от П.Стоянов. Предателят, който върна оригинала на История славянобългарска вместо да държи силата на държавата и на българската памет тук в българската земя! Предател, по-добре си мълчи, нали народа нещастен най-бързо изчезващ в света - ти плаща хубавата пенсия - трай си поне!

Свободата е в Балканската федерация! Никакви други съюзи, които не носят НИЩО добро за балканските народи! Ето за разлика от продажните българи, македонците държат на свободата си. Въпреки, че ги вкараха насилствено в отана, духът на македонските българи никой не може да покори!

Тоя , ни върна ИСТОРИЯТА на гърците , а сега не подарява ИСТОРИЯТА и на " рсм" и на тоя му плащаме висока пенсия и всички други разходи да ни прецаква по всички фронтове ! Абе кажи си и мирясай !!!!!

Тая прорушняшка подлога, келяв доносник, слуга на дс какво се изхвърля като лайно на бунище, отдавна не е пРезидент !?

Продаде се на краварите още в 1997 г.

ГРУ ръчка сърби срещу косовари, българи срещу македонци . . . за да не се разширява Европа. Филмът е гледан.

Ние сме Европа и няма да теглим дълговете на небалканците. Не ти ли писна да ни унижават и все на ВТОРА евроскорост и прочие ненормални изисквания да ни стоварват над главите. Ай сиктир бе, писна на всички този измислен съюз.

И какво ти е виновна европа че си прост тъп и некадърен и вечно чакаш някой нещо да ти даде? И се хвърляш на врата на всеки измамник дето ти обещава нещо да ти даде? Или да те оправи и я за 800 дни и я за по-малко.

Европа не е виновна, тя е наднационална ЯВНОТО прилагане на "тоягата и моркова" не е добро за нациите. Държавите, които НЕ ЧАКАТ НИЩО от Европа са 100 пъти по-добре, факт!

И ти ли, долна американска подлого, се изхождаш по въпроса! Ти, който върна светинята История славянобългарска на гърците. Марш в Усрайна да се биеш за краварските интереси!

Да , но нашите днешни политици са глупави , като начело на това е Радев.

Зъбатият евреин да си глади рогата,а да не се занимава с българомразство !!!

Ма кой му дреме гоце моце? Какъв слабоумник трябва да си, за да създаваш конфликт с хората за някаква такава олигофрения. Било каквото било, вече е минало. Гледайте си настоящето и да сте добре. Ако нямате поме десет милиона долара в сметката значи сте аутсайдери и тогава вече трябва да се притеснявате!

Този аполираше и за въвеждане на латиницата.

5+

Добър или не, но в настоящето президент е Румкн Радеа, а не тоя кон Петър Стоянов! Ако някой не знае какво е бивш, да се порови речниците, а може и в Гугал

Ама тоз още жив ли е,бе ?

За съжаление

Македония стъпка след тъпка ,тихо се украинизира!

Само тояга и бой за малоумната сърбоманска измет край Вардаро. Като всяко примитивно общество, те разбират само един език - езикът на силата.

Петър Стоянов и птомците на македонски българи ни призэвават нас да не се ескалира напрежението ,но никой от тях не е отишъл в РСМ и да се опита да поговори с макетата. Стигнахме до тук защото винаги ние отстъпвахме и не защитавахме интересите на българите в България и Македония.Нашето културно поведение се възприема от макетата като слабост и ни нападат още повече. НЕ ТРЯБВА ДА ЗАСТАВАМЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД МАКЕДОНЦИТЕ.

Заглавието кърти мивки. Джурналята какъв език са учили в университета??

думите не помагат там, където делата са бой и омраза