Плевнелиев: Бих посочил Петър Стоянов за президент

Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 година) заяви, че ако зависеше от него, би посочил за този пост един от предшествениците си - Петър Стоянов.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Бих посочил Петър Стоянов за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим кои са ни демократите! Росен Плевнелиев - комсомолски секретар по времето на диктатурата на БКП; Жельо Желев - член на БКП; Георги Марков - висш агент на Държавна сигурност (ДС); Бойко Борисов - член на БКП; Соломон Паси - син на Исак Паси- асистент в катедрата по Марксизъм-ленинизъм и член на БКП, Иван Костов - кандидат член на БКП и преподавател по политикономия на соцеализъмааа......

Знаете ли , аз пък не бих посочил Роската дори и за Министър на МРРБ/камо ли за Президент/ , а той беше и на двете места ,за всеобщо съжаление.

Чехльо предлага бащицата Хитър Петър Стоянов. Въпроса е - кой го е питал.

"Ако зависеше от мен..." Да, ама нищо не зависи от теб, господине. Ти си един БИВШ президент. И слава Богу. Продължавай да се натрапваш. Народът ще те намрази още по-силно. Няма друг бивш президент, който така нагло да си пъха гагата в политическия живот на страната. Това говори много за манталитета ти.

На този натрапник няма ли кой да му каже, че е вече господин НИКОЙ и никой не го бръсне и за слива даже!

На времето при комунизма, най съм мразел комсомолците като този на снимката, в повечето случаи те бяха деца на партийни величия, добрали се до власта за да се облагодетелстват от нея....не че сега е по различно, днес те са се нарекли "демократи" и са същите боклуци!

Аз пък искам за президент бившият агент на ДС Гоце(Първанов)! Само агентите на бившето БКП и ДС ще оправят имиджа на България пред Германия,Австрия,Холандия и САЩ,и най вече братската православна на Русия!Абе защо не за президент направо Волен Сидеров може и Доган!

отговора е виден от въпроса ти, много си прост за да разбереш елементарни работи.

Дано никога вече нямаме медицински идиот за президент.

Точно защото въпросният РП "би посочил...", човек се изпълва с омерзение към този, който "би посочил". Кои са тия, дето разбъркват ...(нещото дето мирише), за да се размирише още повече? Дори и за майтап не става ...

Поми.р. Тебе кой те бръсне за нещо си ?

Тапогьоз, казва народът за такива плазмодии като този на снимката. Срамота да го показвате това влечуго. Имайте достойнство на българи.

Този пък кой го бута, та се клати? Но по-добре: Кой го клати, та се бута като пърле пред майка си! Явно Тиквата го бута, защото и Той напоследък започна да прилича на него! Без да го бутат (едва ли), почва да плещи врели, некипели и да дава акъли и "експертни" мнения! Само зрелият мъж и политик на място, Президентът Радев може да даде отпор на тези некомпетентни и недостойни "държавници", слуги на американския, антиевропейски глобализъм!

А бе нещастник, яхвай Пепи коня и се измитайте в дън земя, писнало ни е от такива боклуци като вас!

Нали?

ХА ха ха , като Медведев и ПУТИН ?

всичките ценности във вас са се събрали

Мекотело!

Досаден!!!

ДПС-Дорожное Проверочноя Служба 18.09.2017 22:37 ( нерегистриран ) . Я да видим какви изненади има в кошничката на КГБ; Интересено ОЧЕНЬ интересноя бумажка;Московский Оррдина Трудового Красного Знамени Государстввени Университета Ломоносов удостоверение 1845 товорищ.СТОЯНОВ ПЬОТР специализант Юридис.Факултета от1.04.1983 където в профил Петьо Лошада изтипосан с бяла ЕВРРЕЙСКА ШАПЧИЦА КИПА (публична тайна е че Петьо Коня е по произход черкезки(грузински) ЕВРЕЙН. Евреи са почтги всички СДС лидери (Надето, Радан, Божков, Софиянски, Младенов Краус, Сугарев). В момента бат Петьо живее в ЖЕНЕВА(рая на еврейте-банкери).А лицето Росен Плявнята през1984 изкарва 2 СЕДМИЧНА школа на ГРУ в сибирския град КРАСНОЯРСК. В момента го играе яростен русофил понеже фирмата му ПИВИ Консулт лапа милиони Эвро от ДОЙЧЕ БАНК (РОТШИЛД) (Виенския клон)като подизпълнител на СОЛАРНИпаркове в ЧИЛИ и Сицилия

Винету,Росльо и Цвинокио вдигат рейтинга навсякъде, където се появят.Бълват само простотии,но простите мутри ги харесват.Това е дереджето в България за съжаление.

умен, учен човек при това и ловец и рибар и женкар. От нищо - нещо прави. Хотел за десет милиона вдигна на синовете си - сам каза, че заемът му е само 250 000 лв. а другите? Ама те децата му работили бе - що не сме ги чували досега? защо не са им дали поне Нобелова награда?

ГинЮльо-френска дума значи ЦИРКАДЖИЯ.....

ЗА ЩАСТИЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО!!!НАРОДА ОТДАВНА СИ КАЗА ТЕЖКАТА ДУМА,КАТО ИЗБРА ПРЕД СТОЯНОВ,ПЪРВАНОВ!!!

Някои хора нямат мярка и не знаят кога трябва да млъкнат. И независимо от това че негативизма към тях от това расте, продължават с напъните си да се натрапват.

Махнете го тоя!!! Вие мазохисти ли сте!?!?

Плужека ходатайства за коня! Айде стига с тия животински номера!

Я да видим какви изненади има в кошничката на КГБ; Интересено ОЧЕНЬ интересноя бумажка;Московский Оррдина Трудового Красного Знамени Государстввени Университета Ломоносов удостоверение 1845 товорищ.СТОЯНОВ ПЬОТР специализант Юридис.Факултета от1.04.1983 където в профил Петьо Лошада изтипосан с бяла ЕВРРЕЙСКА ШАПЧИЦА КИПА (публична тайна е че Петьо Коня е ппо произход черкезки(грузински) ЕВРЕЙН евреи са почтги всички СДС лидери (Надето Радан Божков Софиянски Младенов Краус Сугарев).В момента бат Петьо живее в ЖЕНЕВА(рая на еврейте-банкери).А лицето Росен Плявнята през1984 изкарва 2 СЕДМИЧНА школа на ГРУ в сибирския град КРАСНОЯРСК в момента го играе яростен русофил понеже фирмата му ПИВИ Консулт лапа милиони Э отДОЙЧЕ БАНК (РОТШИЛД) (Виенския клон)като подизпълнител на СОЛАРНИпаркове в ЧИЛИ и Сицилия

Във всяка книжарница я има книгата "Плевнелиев президента НАТРАПНИК на Кеворк Кеворкян, там пише всичко за тоя идиот от снимката.

Хвани единия, удари другия.

Кой те пита пък тебе! Не го показвайте тоя, че българите се депресират като се сетят за него!

не се депресирам,но ми се повдига,пък той ръси поредните простотии .

добре платени простотии

тези се въртят там чичо леля вуйчо свако едни и същи а ние гласуваме и гласуваме и гласуваме и гласуваме а те станаха милиардери докато ние гласуваме а българи не останаха в България докато ние гласуваме и живота мина докато ние гласуваме за едни и същи хора дето всичките от единия до другия ни оправят ама яко!!! И това е от както се знам ... все ни оправят такива дето се повтарят ... не знам като ги избират гледат да са по гладни за пари ли или някакви мега гладни са горе при вас хората ... мега финансово алчни! Както милиардерите се женят само във вътрешни кръгове и тука така само вътрешни хора да не се губи.....парата....настрана...

Най-после държавата има сериозен човек начело. Моля Ви не давайте думата на такива влечуги !!!!!!!!

Докога ще ни занимавате с този бездарник и ще продължавате да ни внушавате,че тази особа е била с нещо полезна за държавата ни, през годините на престоя му във властта!Този бездарник е само вредител и крадец,далавераджия,който отдавна трябваше да е зад решетките,но нали и той е от българската управленческа мафия,които са навързани като топка глисти и взаимно се подкрепят и пазят!

От къде изкопахте тази. политическа мумия? Тя говори за друга. мумия която бях забравил.

Че тоя мръсник е на боклука, заедно с другия.

И слава богу, че нищо не зависи от теб, Плевнелиев! Че както я беше подкарал, особено последната година от "президентсването" си, като нищо щеше ни набуташ още по-дълбоко в блатото. Не че не го направи, но поне щетите са поправими, стига онези, от които зависи външната политика да се осеферят, че начинът, по който работят, носи само негативи на страната ни. Ама де толкоз акъл от сегашните г*и, типична местна колониална администрация, назначена от големия шеф отвъд океана...Бива ги само за прислуга на "Големия Брат". Същите като теб! Хора без никакво собствено мнение, без грам достойнство, лозунгарски патриотизъм и катастрофални лъжци и крадци...А, да, и всички са "парлеву франсе"...

Съд за предателите Стоянов и Плевнелиев.

Росен П., това е едно нищожество и подлец оценен и поощряван по достойнство само от враговете на България. Но всичко е за наша сметка. А сега пък някои имат наглостта да питат и сами да си отговарят, дали Русия ни е приятел или враг, след като се гаврят с достойнството и търпението й.

Шило

Че кой те пита? Стой си в дупката и си трай. А, чакай и руснаците да дойдат.

от тоя няма по-тъп човек....

грешиш, а тоя дето го удари по главата след изборите.

Бившият президент - в САЩ може да няма бивши президенти, но тук има, дори има дребни бивши президентчета.

Колкото и да го лансирате тоя предател, няма да стане нито по-добър, нито по-умен, нито по-българин! И затова хората му биха дузпата! Аз не си спомням друг наш Президент да е предизвиквал толкова негативизъм и омраза у избирателите! И за повечето от нас той си остава едно мекере с комсомолски билет, заради каквито боклуци българите ги намразиха. И фактът, че мимикрира в "голям демократ и родолюбец", не изменя продажната му и слугинска същност! Преди на едни господари, сега на други! P.S. И, ало, ДИР-а, спрете вече да ни занимавате с тоя боклук, ако обичате! Или пускайте надпис за платена реклама, та да не си губим времето да му четем глупотевините.

А пък аз бих те заплюл. Гади ми се от тебе.

Малко ли Петре източи България с юдеомасонския разбойник Ричард Ран. Заради такива подлоги като вас България е ограбвана и златото се източва за 0.05 % , това го няма и в колониалните държави, а ние претендираме за демокрация. ПФУ! маа ви да ба.

Абе тоя изрод с дебилско изражение на снимката, за 4 години президентстване не е ли чел хората какво мислят за него?!То бива гьонсурат, но чак толкова....Помня, като почина сина му, Бог да го прости, на 3-ят ден от погребението беше дошъл някакъв треторазряден краварски чиновник, нашенският тъпанар с дебилска усмивка се смееше с цяло гърло и му се мазнеше....Това не е човек, а долен герберски боклук, каквито са всички герберуни, воглаве с изплюскалият 4 тона суджук банкянски селяндур и оня, на мама Спестовника, придобилият честно 4 апартамента в София за 4 години от честни доходи....Изроди, бял ден да не видите, мърши!!!

Не давайте трибуна повече на този нещастенв самовлюбен и врадан човек. Аман, бе, където и да погледнеш все плевнята и боко се пръкват. Стига, че почва да ме тресе. Забрамете този провинциален несретник, надскочил себе си само, защото боко го натрапи на народа с помощта на мангизите и зиганите.

Е как да не дават трибуна на тоя дебилен нещастник и ортаците му, останалите герберски престъпници, нали тия от този сайт са на яслата им.....

Че роси плюнката не е много интелигентен и че понятия като чест и достойство са му непознати е кристално ясно . Ама поне да му сработи инстинкта за самосъхранение и да престане да се навира в общественото пространство . Леко дебилно е да се самонатрапва при положение , че поне 90% от Българите почват с люти клетви и ругатни при всяка негова изява :)))) А от протежетата му направо ни се подвига . Сещате се ,една посредствена преводачка с двуцифрено айкю и страховит профил , гарнирана с плажни роклета и изживяваща се като мнооооого голям дипломат :)))) Колкото до п.ст. , това недоразумение ще си остане с ултра нелепото предложение да сменим Кирилицата с маймуница . Да ... надушват се продажните безродници през девет байра . П.С. Моля последният да не се сравнява с кон или саблезъб , голяма обида е за тези прекрасни създания . С нищо не са го заслужили ! Със здраве :))

Плевьо,лошото за теб е ,че народът не те попита,не се интересува от твоето мнение.Хората взеха сами своето решение.Ти си един плазмодии и проклятие за България.

някой да те е питал?