Стоянов: Радев се нуждае от солидарността на десницата

В момента президентът се нуждае от нещо, което няма да бъде разбран от моите десни приятели - една нова солидарност от българската десница.

Обратно в новината

Коментари - Стоянов: Радев се нуждае от солидарността на десницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей вие танкиста ли сте или си самия танк...да знаем в кое отделение да ви настаним!?

ПЛАСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ НА ДОЛНАТА ЧЕЛЮСТ И НОСА,ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ГРОЗНИ ГЛЕДКИ!!! ОСВЕН ТОВА СИ И НАГЪЛ ТИП,КОЙТО РАЗБИ ДЕСНИЦАТА И ОТИДЕ ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИИ ПО"ДЕМОКРАЦИЯ"НА БАЛАМУРНИЦИТЕ ДЕТО ТИ ПЛАЩАТ!А МАЙ И НЕЩО ЮДЕО-МАСОН СИ ПАДАШ?!КАК Е В ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ?!

Стоянов е един от символите на синята напаст, унищожила граденото с години, разпродала България на безценница и превърнала Родината ни в подлога на САЩ. Вместо да вземат пример от Вишеградската четворка, да надградят създаденото от предишния режим с ценностите на демокрацията, то нашите политически хамелеони и чуждо-лакейници изродиха демокрацията и тя се прояви тук в най-уродлива форма. Вашият исторически провал е вашата историческа присъда от българския народ. Да подкрепи г-н Радев е една изненадваща, но разумна позиция, защото трябва да му се даде шанс да работи за България, въпреки непрестанните словесни помии по негов адрес от подаващи се от нафталина, никому ненужни безродници.

КОЙ тиго навира, в Световната мрежа, с олигавената уста! Нямай сррам, и, ела, при чичко Шороша! Опитваме те, вгъаа, а после, пак ни ела!

Ти, с твоята зъбата физиономия изрече думите за отказ на България от национален суверенитет!!! Скрий си предателската муцуна там, където свят не минава и не се навирай в очите на хората, защото всички предварително знаем какво ще кажеш и на кого служиш, мръсно бракоразводно адвокатче!!!

Я,по-добре вместо да даваш акъл на Президента,се върни в яслата. Пак си се развързал.

Нека да му окажем солидарност..... и помощ, Но от сламен натовски генерал, единствено се става сламен президент !!!

Коя Десница? Некой вижда ли десница? Да не е онази дето 8 партии имат 2% на изборите? Кунева, Плехарестия Мокет, Червеногорски?

Браво ! Истинско удоволствие да го слушаш след "Прецедента". Умерен,диалогичен, с много правилни изводи по редица въпроси. Днес мисля, че може би щешв да е по-добър Президент от Първанов, но "Командира" се бе взел много на сериозно и го компрометира.

Коня много лала. Аман от лаладжии. Теоретическата демокрация, теоретическата пазарна икономика и теоретическия напредък у нас станаха мутрофеодален капитализъм, партийно фондоограбване и тотална разруха. Е от такива ялови дръгливи коне дето се пишат десница.

САМО МОЖЕ ДА МУ ДЪРЖИ Х.Я НА РАДЕВ!!!

"...се нуждае от солидарността на десницата..." Петре, то тая десница комай само за "отвори бузи" става. Вземи Роско и се крийте някъде да не се гнусят хората от вас. Радев и без вас двамата ще се оправи!!!

Кой е Пешо Коня?Никому неизвестно пловдивско адвокатче , кариеристче , присламчило се към СДС за келепир.Би ли ни осветлил Пешо как така жена му бе назначена в Външно и пратена на работа в Лондон от червеното правителство.Как братлето му изведнъж се сдоби с телевизия и с какви пари.Та на доста неудобни въпроси трябва да отговори и един от тях е за колко сребърника продаде съвестта си? Или това е типично за лигавата същност на съвременния еврогей.

брата на Пешко е другарче от ДКМС или димитровския комсомол! Сещай се нашо момче работило в отдела по пропаганда. От тия комсомолските секратари дето се извъртяха на 180% като дойде демокрацията и се обявиха за жертви. По ТВ на братмо такива глупости и лъжи се пущат че понякога ги съжалявам девойките там!

Аз

Ся остава Желю Желев и бае ви Тошо до изкажат некои съображения...

Харесва ми липсата на политическа партизанщина в споделените мисли на Президента Стоянов днес в една от телевизиите. Много е прав и за Радев и за Македония. Ако Борисов се опита да финтира Президента Радев (относно самолетите) с някой политически финт, ще загуби много. Не само той, но и десницата, като цяло.

Ти и такива "демократични" БОКЛУЦИ като тебе ни докараха до това незавидно състояние и като народ и като нация. Така че гледайте си пенсийката и не се месете в работата на другите. Е' вярно може някоя комисионна да ви отпадне, но е по- добре отколкото да ви осъдят за измяна с която затрихте всичко хубаво натрупано през годините на "лошия" социализъм.

ПЕШО АЗ СЪМ ДЕСЕН НО СЪМ ЗА РУСИЯ И АКО ТИ НА ПЪРВО МЯСТО СЛАГАШ ДРУГ ЗНАЧИ СИ В ГОЛЯМА ГРЕШКА.

И Петър Стоянов се появи от някъде .Всичко в един момент изплува .

Не всичко! Изплуват политически трупове, умряла риба, разложена мърша...боклуци, които се носят по течението на реката и ни заливат със зловония.

а бат петьо може ли да обясни защо нас трябва да ни интересува от какво се нуждае президента?? президента трябва да се интересува от какво се нуждаем ние! не сме го избрали за да му задоволяваме нуждите, нали?

Талибаните на прехода ,така наречените "десни " освен бандити и разрушители си имат и свой "шамани" ,като този бивш президент ! Целта на тези "шамани" е да обяснят на обикновенните Талибани ,че това да разрушават ,не се прави просто заради разрухата ,а има върховна цел и това е "Евро-антлантизма" ,каквото и да значи това...

пуяк безполезен. Как се вързахме да гласуваме за такъв фарфарон като теб.

Стоянов и Гоце са мижави президенти,живуркали по времето на най-кадърният и успешен премиер,Ив.Костов,превърнал България от губерния в еропейска държава!

Костов беше първият целунал мръсната ръка на Сорос! Костов съсипа 70% от българската икономика, останалите 30% паздадена посочени от Сорос доверени Мошета - Гад Зееви, Софиянски,Божков. Костов превърна България от държава в територия под опеката на "богоизбраните" самозвнци решили да градят Нов световен ред!

ЛИ ИМАШЕ ПРЕДВИД?!

Прав сте Стоянов,вашите приятели -десните -няма да ви разберат,защото са фанатици ,изпълнени с омраза, не са в състояние да мислят,не ги интересува съдбата на България.А има много проблеми ,които могат да се решава заедно (десни и леви)

Шепот от отвъдното.

Така, така, бат Петьо. Десницата едно време ставаше и лягаше с името на Симеон, обаче той по - хитър излезе. Видя им акъла какъв е и им би шута. Борисов стана възможен единствено поради гламавщината на пребоядисалите се бивши комунисти, нарекли себе си автентична десница. И не само поради тази причина. Разделяха за да владеят, насъскваха едни срещу други, постоянно търсеха врагове в собствените си редици. Бетер комунистите, каквито са си всъщност те ! Па после олеле ! Тия повече власт нема да видят, ама нейсе! Жив и здрав бъди, бат Петьо! Въпреки всичко.

Eто ви малко успехи на БКП и БСП- Брой убийства в България: 1985 - 190 души 1994 - 470 души 2012 - 140 души Брой убити при катастрофи: 1960 - 1000 души 1990 - 1500 души 2012 - 700 души Определено, когато русофилията не управлява - статистиките спадат!

Пълна манипулация, откъде ги изкара тези измислени данни?

Не става. Червената зараза прониква дълбоко и е завинаги. Даже и за поколенията им.

а, глупостта по наследство ли се предава или се придобива? По какъвто и начин да се е появила при теб, нелечима е.

И тоя се появи акъл да дава кат роско та да не остане по назад.. Радев а и който и да е Президент основно се нуждаят от одобрението и доверието на българите а не от някакви си ''съмишленици'' по аванта нарекли се какви ли не ама всъщност са си измекяри авантаджии

Първо искам РЕФЕРЕНДУМ за НАТО и тогава всичко останало!!!

Абе Бат Петьо си е пич от всякъде. Нямя две мнения!

Питай бившата му жена.

Пеле, баце, каква десница? Т.н. десни партии се коалират с откровени левичари грантаджии от Зелените. Електоратът им са разни наивни гражданката с по-скоро леви ценности.

Левите забогатяха , и станаха ''десни'' , а десните крадат повече от левите ... Резултат : ''БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''. Всеки 2-ри в България е неграмотен ! Алкохол , дрога , чалга , и на всеки ъгъл ,...ОТКАЧАЛКА ! С неистови напъни , политиците и управниците ни , постигнаха тези тъй скъпи за България , ''РЕЗУЛТАТИ''. Всички управници и политици в България работеха , и сега работят , за ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ! България се крепи само на заеми , свършват парите , и веднага ВСИЧКИ депутати гласуват НОВ ЗАЕМ .

Жалко нагаждащо се мекотело, противно за гледане и слушане!

Някой виждал ли е в България , ИСТИНСКИ ДЕСНИ , всички са ТЪРЧИ-ЛЪЖИ ?

Прекомерна стимулация на въображението ... е диагностична характеристика за мозъчно увреждане!

Пешка , Те заради такива като теб , десница в БГ вече отдавна нЕма !

Ето това е един десен човек който разсъждава правилно. Няма как да искаме и очакваме това от личности с псевдоними Дълбоката и Дай България с коалиционен партньор Зеленият рекет и Тома Белев. А всъщност Дълбоката се оказа достоен ученик на ментора си Костов, който освен че разпердушини всичко дясно в държавата и го дозакопа чрез ученика си

Костов is the best prime minister...ever

Боже, за Радев или добро, или нишо. Нищо !

ГЕРБ (мутрите) са десни, колкото на баба ми скъсаният ляв цървул! Нали всичките са пръкнати от БКП.

Прав си. ГЕРБ са мафиотска структура. Те обслужват олигархията.

за съучастие в избиване на мирни Белградски жители,но то не се е минало.....някой ден ,ще стане

Това бивше нищожество никога не е било Президент- беше един американски кавал и толкоз. Не сме ти на нивото, наистина- толкова ниско не можем да паднем нито в интелектуално, нито в морално отношение.

Алооо, бат Петьо! С някакви си 2 % общо , за каква ''десница'' става на въпрос ? Всички са еднакви в Парламента , лъжат и крадат ЗАЕДНО .

и къдей тая десница , аз виждам само комунисти и комунисти

Най-десните в България са от сектата на най-червения комунист,предателя Костов.

Това че Петър Стоянов е добронамерен към президента е добре.Не е добре обаче,че го вижда свързан по някакъв начин с крайната десница и ДСБ на Иван Костов - основопобжник на разрухата в България.Румен Радев не е човек и на БСП, нито на Путин. Той е НЕЗАВИСИМ президент на всички българи.И като такъв ще е поведението му занапред.Запомнете това!

не ние, а вие искате държавата да ви служи, защото на нас нито служи, нито е служила, нито ще служи, докато ви има вас, които ядете голямата баница