Москов: Ваксината ”Пентаксим” е изрядна

Ваксината "Пентаксим" отговаря на всички изисквания, нужни за да бъде използвана у нас и в ЕС. Противохепатитната ваксина "Еувакс" е на склад, а не в продажба.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Ваксината ”Пентаксим” е изрядна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,тези ваксини...ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ....вони....

д-р Mосков ти си учен властолюбив простак,лажец и манипулатор.

Яне, тъпо Му играе на ченге, и, това, докторче, с трескави очи! БИК ТАШЕЙК! УАУ, МАММА МИЯ !

Дори да има най-мабко съмнение , че има проблем с ваксината трябва да бъде спряна. А Москов за пореден път показа, че при него е гаф след гаф. Излезе и слух, че е наркоман. Тази информация е от негови съседи.Казват, че почти всяка седмица го прибират паднал по стълбите от наркотици. Какво става в тази държава? Няма ли нормални хора, които да управляват тази държава?

Москов изглежда така на снимката, защото е тествал ваксината върху себе си.

Избиват ни като кучета.

Няма проблеми много съм близък с Боко и Му лижа ония части които както и да се въртиш все отзад ти остават.

Вземете си отров... опс.. ваксините и.. нали знаете къде да си ги сложите ;)

Нали съм рус и глупав, но защо си мисля, че се твърдеше ТОЧНО ОБРАТНОТО в началото на скандала?

И за какво ни е ваксина която не може да се ползва? Да я върнат на турците. Май бяха правили размяна на ваксини.

И колко дечица ще станат аутисти от тази "икономия" на ББ кабинета? Мами, къде сте - дружно срещу Пепи Москау- Менгеле!

Нито едно. Еувакса е на склад и не е използван.

Да не ги броиш всеки ден че знаеш? И защо изобщо опасна за здравето ваксина се държи на склад в България.

Ех защо ни трябва да си режем СС-20-ките. Трябваше да си ги държим на склад без да ги използваме. По щяха да ни уважават съседите и не само те.

а защо е взел еувакса? сигурно за да си помогне финансово

са детски,след като Москов твърди че са мигранти?

Еувакса е опасен само за кърмачета. Но примерно ваксините са безопасни за деца над 7-8 години. А сред бежанците ще има такива.

Кой го каза това, че е опасен само за кърмачета? То и отровата за плъхове е по-безопасна за възрастни, отколкото за кърмачета. Организма ти ще има по-голяма шанс да я абсорбира като тежиш не 3, а 73 килограма, примерно. Но това не я прави безопасна.

Това беше във втората част на предаването на Ахчиева...

Ми министерството е платило 190 000 за 250 000 опаковки. В България по аптеките струват 1 и 96 лева бройката. Ваксините които са внесени по аптеките ни струват 55 лева. 100 000 броя струват 5,5 милиона, а злият Москов е платил цели 190 000 лева за тях. Анатема за него

не бъркай ваксините.

Много сме, силни сме!

С какво само се занимава родната прокуратура!!! Дава указания "да вземат всички необходими мерки за недопускане в страната на ваксини, които не са разрешени за употреба." Че закона не ги ли дава достатъчно ясно тия "указания", ами трябва и прокуратурата с това да се занимава!!!! Нямам думи!!!!

Хатакисти, ако ли някакви проблеми!

Две неща се случват чрез тази кампания срещу Москов. Вчера ПИК описваха Москов, че два месеца не бил на работа, защото бил алкохолик, а днес го пращат съвместно с другия помиен извор "Блитц" на прокурор.. Сиреч обединението в интерес на получателите на чуждестранно внимание се борят за разджуркване на цялото общество, белким се продаде и някоя пушка. Па ако и гръмне съвсем ще се орахатят. Обединението на Радан Кънев, който действа като истински комсомолец заедно с пурпури от ДПС и БСП започват акция за подкопаване на правителството и разрушаване на мнозинството в интерес на Москва . На второ място се осъществява консолидиране на "здравите сили", които изразяват съюза между получателите на грантове и получателите на руско потупване по рамото против осъществяване на който и да е български проект ,осъществяван само от "наши хора". Просто да паладейиш!

Кой ги чете тези помийни ями!

Остави кампанията и кажи защо, според теб, Москов е внесъл в България Еувакс, въпреки забраните за внос на Европейската Агенция по Лекарствата и на ИАЛ! Нарушил ли е закона или не е?

Мислиш ли, че изобщо е проверил какво внася. Имало е далавера - внесъл е. После някой е развалил далаверата и Москов се чуди как да се оправдава.

Какво точно е станало? Има ли законово нарушение?

кой го е еня, тука е лаф да става

и честно да ви кажа има усещането че са писани от атакист, депесар, атакист депеср :))) Москов е перфектен, но ДПС и Атака не го понасят. Явно е секнал някаква руско турска далавера!:)))

хахаах, питай лекарите за него.....Какъв му е здравния статус на нашия народен предател

забрави и оли*гофрен. почти като във филма: милиционер - роднина :)

А ние четем теб. Москов не може да е перфектен, защото лъже. Снощи в едно предаване по БНТ каза, че внесените ваксини от Турция вече били изразходени. Имайки предвид бройката на ваксините и датата на внасяне и броя на родените деца в този период, според теб дали са изразходени? Перфектният Москов лъже на дребно, какво остава за по-сериозни неща. А и какъв е Москов да казва дали дадена ваксина е ок за ползване или не? Кой ще носи отговорност ако се появят последици от тази ваксина, той ли - тя нито е инспектирана от Агенцията по лекарства, нито от другите институции. Каква е партидата на това лекарство? По твои думи излиза, че трябва да затворим един куп институции само защото Москов бил казал, че е ОК тази ваксина = "идентична била с тази от Франция"

Само за едно нещо ме кефят хатакистите! Показват мускули във форума!

Като дойде зимата, ще покажем нашето недоволство! Где сте бре, нещастници! Пуста зима, не идва ли, не идва!

хаха Турция ни дала ваксини безплатно и са кво?-иска да вярваме наивно, че Турция ни е голем приятел и този е голем родолюбец от защото е министър лобист към онази партия ГРОБ а герб. Алоуууу, Москов я да бегаш към Москава, или туркистан,а и към Краваристан може само не ми ръси лъжа след лъжа, за да не ти се задави от пяха лобистката ти антинародна уста. Всички сте ясни. Искате да погребете България и Българите. Нищо ново. А момент! Има ново. То е, че и да не остане България ще останат Българи и макар да са разединени, овълчени, зомбирани, и разпръснати по света и у нас, може да разчиташ на една дузина ултра професионални отмъстители които ще Ви секнат кефа където и да се намирате.

Хатакисти, вие сега подкрепяте ли кабинета! Ще подкрепите вота, внесен от БСП!

Ами ся кво праим с тоя от снимката бе! Та това с ваксините на турчолята си е масово убийство на нашите наследници! Ако не се лъжа е престъпление за което се дава най тежката присъда. Заслужава разстрел тоя негодник!

го може! Покажи че можеш де!

не съм убиец, кво да показвам и доказвам хахо?!

като опитни мишки сме. АМА НЕ НА ВАКСИНИТЕ. НЕ. Опитни мишки сме на фармацефтичните търговци и производители. В борбата чия ваксина да се използва, т.- е. купува, т. е. печели, ЛОБИРАНЕТО ПОДПЛАТЕНО С МНОГО ПАРИ Е ЯКО. на равнище ЕС, на равнище държави. Ударите под кръста- непрестанни като се използват медиите. Не сме чули от ваксината за хепатит на Турция там да измират. Но друг/и са се вредили да я продават в ЕС. понеже тук нямаме силно лоби и дебели пачки се питам колко наши лекарства които се прилагат масово се продават в ЕС.

Предложение за справяне с мигрантската вълна. Кажете на мигрантите, че ще им бият ваксина, която е забранена за българи и може да си плюят на петите и да избягат от България. Цитат: "Петър Москов съобщи още, че здравното ведомство и прокуратурата са правили съвместна проверка по темата, но тя е била съсредоточена върху противохепатитната ваксина "Еувакс", която стои на склад и е резерв на държавата за справяне с епидемиологични усложнения при евентуална бежанска вълна или природни бедствия." Значи да се молим още да няма и природни бедствия. Че тогава в името на общото благо, ще ни бъцнат ваксина с тиомерсал.

Време е Москов и останалите в схемата с ваксините да бъдат съдени за заплаха на здравето на хората намиращи се на територията на България. Демонстративно и ясно Москов казва, че ще ваксинира хора намиращи се на европейска територия със забранени ваксини от европейските институции. Дали такива ваксини имат на склад и останалите европейски държави с готовност да направят това безумие, за което говори Петър Москов?

Преди реформата или след реформата на съдебната система!

Не Министър , А Идиот !

Боклуците какво ревете, бе? Още октомври Москов каза, че Еувакса няма да се ползва в България защото е забранен. И че ще бъде държан 3 години за "зор заман" при бежанка вълна и криза. При нужда ще ваксинират с него орките. Или искате за тях най-добрите и скъпи ваксини? Че там откъдето идват те се ползват всякакви ваксини или изобщо не се ползват. Това става преди повече от 3 месеца. Сега Ахчиева и Фрог правят кампания 3 месеца по-късно за проблем, който още преди 3 месеца е решен и официално е обявено че Еувакса ще бъде държан на склад 3 години, ако няма форсмажорни обстоятелства за употребата му върху бежанци. Пентаксима е използван у нас и предишни години, което само показва, че капмпанията срещу Москов е ченгеджийска инсценировка. Да не говорим, че цената и е над 55 лева в апетике, докато заменената БСЖ ваксина струва ПОД 2 лева. Некиви мафиоти искат да пробутат на държавата ваксината за над 55 лева парчето. Москов обаче намира за 2 лева парчето и сега е най-виновния. Баси идиотизма.

Не знам кой е боклук в случая, но си личи си, че сте фен/ка на ментаците. Аз пък предпочитам да си купя оригинала и да сложат на детето ми ваксина оригинал, а не менте внесено от Тр, с неясен произход и качество!!!

Не е ментак, а си е лицензирана от производителя. Или за тебе е метак Порше Кайен понеже се произвежда в САЩ, а не в Германия примерно.

Това за "зор заман" значи ли, че официално за българската Държава бежанците са "втора ръка хора" и може да им се бият забранени ваксини? Преди 75 години едни други хора за "зор заман" държаха едни газови камери.

Ваксината е безвредна за "възрастни екземпляри". Вредна може да е само за новородени. Обаче при криза се имунизират и възрастни, които преди това не са били ваксинирани.

Престъпникът Москов е нарушил закона, като е внесъл в България ваксина, която Е ЗАБРАНЕНА ЗА ВНОС от ИАЛ и от Европейската Агенция по Лекарствата. Ти на заплата при Москов ли си?

Всъщност, това е Пентаксим произведен в турски завод. В разследващото предаване се твърди, че само една от всичките съставки на ваксината е минала легално границата, а за останалите не е получено такова разрешение.

Всъщност в разрешението пише, че "се разрешава вноса на петвалентната ваксина". Неизвестно защо е записан само единия компонент, но разрешението е за цялата ваксина. Тази ваксина произведена от френския производител използвана и е разрешена. Очевадно има разрешение и за другите компоненти. Единия компонент я прави не петвалентна, а едновалентна.

Това, че си зле информиран, но много напорист, е само в твой ущърб. Скандалът с ваксините и по-специално Еувакс е от октомври 2015.

Бацко държи престъпниците в кабинета Му на синиджира от тоалетното си казанче. Менгеле,Перукан, Ломоносов, Срутището; Пилонаджията Кривата Куна, ренегата Калфа и прочее персонажи бити карти до един. Верни са му да гроб и цокат народната кръвчица плазмодиите! ОСТАВКА! СЪД за виновниците за националната катастрофа в мирно време!

Кой чул нещо - неразбрал, пише ли, пише в несвяст. Пентаксим, па Еувакс - подробноости. Пълно с платени писачи тук и с тотални оли*гофрени.

Ясно е, че тоя Москов няма да влезе в затвора докато съдебната система се управлява ръчно с смс-и от ген. инж. Борисов. Не е лошо обаче по примера на военния министър кучето Лайка, първата ваксина да я бият на самия Москов! Пред медиите, за достоверност. В противен случай може да считаме, че е искал да отрови 2 млн. пациенти.

До кога ще чакаме да дойде удобното време да се повдигне обвинение за москов --или и за това трябва да се пита Бойко Борисов Зад тоя Москов не стои никой--а само корупционни интереси Прокуратурата да го отстрани като министър докато трае проверката -москов в момента звъни телефони-урежда срещи с тоя и оня за да замазва -доизпълнява корумпционни ангажименти--с това се занимава по цял ден

Чакане му е майката! Не трябва да се отчайваш!

Преброяване на дивите златки! Все сте под 1000 хейтъра!

Че всички ваксини УБИВАТ!

Г-да хатакисти и комундета! Показвате мерак за сваляне на министри, за поемане на управление! А имате ли ресурс за сваляне на кабинета! Имате ли капацитет да управлявате!

Що - гейберастите и "реформатоският" блок да не би да имат случайно такива ресурси? Всички са - вземи единия, удари другия!

Супер снимка на министъра! Разкрива неговата същност!

СТИГА ВЕЧЕ!

Пепо Пепо-дърто мекере, джитка ново Бе-еМ-Ве! Власт не дава, не изпуска, комисионка не пропуска. Понасмукан с райски газ, цъкли поглед, край Бургас. Във властта не ще ортаци, гномчета и сол-ташаци. 13.12.2015г.

Пепи неразбра ли че не става само с блещене,трябва да имаш и акъл в главата,не само език в устата

Арест и съд за Райския газ кога? Далавераджия! И Ненчев е същия, само че си опече комисионките с решение на парламента. Значи е делил на повече от едно.

Но внимавайте с тези ваксини в крайна сметка.

Българинът е голяма работа! Разбира от футбол, жени и ваксини най-добре в целия ЕС:)))

Не е ясно колко от какво разбира, но за 25 години натрупа ужасяващ, горчив опит от продажни и некадърни политици, някои от които като тоя и откровени психопати. Та в този контекст РАЗБИРА българина.

Видяхме ти разбирачите от ЕС как ги еват по мегданите и не знаят на кой свят са.

..и от далавери - питай Пепитууу

Пичове, само с мерак не става, иска се и можене! Така че който иска да маха Д-р Москов, нека да покаже, че може да печели избори!

А не може ли с по-директна процедура с шут в г... За престъпници не бива да се чакат изборите.

го може! И за това се иска не само мерак, ами и можене! !

ще има повече тикви за избиране.

Чета коментариите и разбирам защо сме изпаднали в това положение. Защото всички разбираме от всичко и няма кого да хванеш за 2 лева работа да свърши.

А бе ти нали си хванал паричките на дядо ти Сорос - трай си, че разбирането не за тролове с ембрионален интелект.

Бончо, за 2 лв няма как да я свършим наистина. Виж, ако платиш подобаващо ще я свършим и ще си доволен. Ама всичките псевдоработодатели са като теб - свидливи за персонал и щедри за к.рви и собствени придобивки. Е, свърши си я сам тая твоя работа за 2лв...

Политици като Москов/Герб, когато не са на власт изкарват хората на улицата. Когато са на власт се крият в БМВ-то и слушат Франк Синатра, за да не чуят какво си говорят хората на улицата за тях. Винаги съм презирал хората, които за едната службица са готови да плюят на принципите си. Москов излезе уникално мекотело.

А пробвал ли си ваксината върху себе си, за да сме сигурни в това!

Дарена нанайци - изтъргувана е на бартер като е притискан управител на наша фирма производител да осигури насрещната част от бартера - ваксина, продавана в Турция за 60 долара парчето. Това си е чиста проба кражба от държавното предприятие и Москов си е за решетките. Райе ще му ходи..

Нашия производител е получил пари от МЗ, като партидата е заплатена - 190 000 лева. В Турция може 500 долара да се подава, но цената и тука по аптеките е 1,9 лева. И на тази цена се изнася. А че някой някъде върти далавери и дере кожи не е проблем на държавата ни. Т.е държавата е платила 190 000 лева, а е получила 100 000 петвалентни ваксини на цена 1,9 лева парчето, вместо да плати по 55 лева за парче или 29 пъти по евтино. Това очевидно е заболяло много якой кожодер.

И колко дечица ще станат аутисти от тази "икономия" на ББ кабинета? Мами, къде сте - дружно срещу Пепи Москау- Менгеле!

Махнете го най-накрая тоя продажен откачалник,зареден с идиотски идеи,като магаре с пръд...ня,които безусловно унищожават и малкото останало в т.н. ни "здравеопазване".СТИГА с лъжите и увъртанията му!

Баста на измекярските му реформи,които съсипват всичко към което са насочени!БАСТА!