Петър купил БМВ-то за 100 лв. дни преди да убие балетиста Мартин

Утре Окръжният съд във Варна ще гледа мярката за неотклонение на шофьора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е купил за 100 лева -за 100 лева не можеш да намериш дори и стъкло за стоповете на БМВ, да не говорим за фар. Дори екотаксата за колата нововнос е пъти по -висока от "продажната цена" по договора. така че -по добре не се пъчи. Ти виж какво става в Гърция с подобни продажби и се радвай че не ти се е случило

Трябва да се гласува закон за забрана на придобиване на автомобил от лице без шофьорски права, както и от неграмотни и необразовани примати. Eдни идиоти искаха дa се забрани на хора над 70 години да карат коли, сега искаме да се забрани и на хлапетии под 25 години да карат коли, защото те правят много повече катастрофи поради безразсъдство, келешлък и бабаитлък, или да се увеличи многократно застраховката ГО за такива тулупи.

Денди, не сте прав. Преди в клубовете на доста по -невръстна възраст се състезаваха и в рали форми и картинг -юноши младша възраст. Човек дори и с четири десетилетия зад геврека продължава да се учи. То или го имаш или го нямаш. Днешен случай излизам от паркинг на мол изнизват се коликоито от светофара идват към мене с ляв завой изчаквам ги и тръгвам да се включа, в това време от светофара лети млада нафъкана дама с тойота Ярис независимо че левият ми мигач работи, а зад мене няма друг автомобил, дамата ми сече пътя за да завие надясно към автокъщите. При което аз на втора се принуждавам да се изправя на спирачката -това какво е: ДАЛИ Е НАУЧЕНА ДА КАРАВ КУРСА, ДАЛИ Е САМОЧУВСТВИЕ ЧЕ Е КАРАЧКА ИЛИ Е ПРОСТО ПРОСТА СЕЛЯНКА НА НОВА КАРУЦА.! Надали въобще разбра каква случка можеше да стане -Тя също няма да се чувства виновна!

Глупости. А служебни коли как ще се купуват? А лизинговите?

Трябва да се гласува закон за забрана на придобиване на автомобил от лице без шофьорски права, както и от неграмотни и необразовани примати. Eдни идиоти искаха дa се забрани на хора над 70 години да карат коли, сега искаме да се забрани и на хлапетии под 25 години да карат коли, защото те правят много повече катастрофи поради безразсъдство, келешлък и бабаитлък, или да се увеличи многократно застраховката ГО за такива тулупи.

Трябва да се гласува закон за забрана на придобиване на автомобил от лице без шофьорски права, както и от неграмотни и необразовани примати. Eдни идиоти искаха дa се забрани на хора над 70 години да карат коли, сега искаме да се забрани и на хлапетии под 25 години да карат коли, защото те правят много повече катастрофи поради безразсъдство, келешлък и бабаитлък, или да се увеличи многократно застраховката ГО за такива тулупи.

Вие сте големи папагали, дали е 100 или милион лева какво ви бурка. Коментира се самия инцидент а всички професори започнали да учат и преподават уроци по право... кажете трябва ли да има затвор или не, какво е нужно да се направи за да се спре войната по пътищата... тръгнали да говорят за цената на колата, отрепки, и мойта е за 100 лв. и какво ще ми направите.. говорете за важните работи, не пълнете коментарите с глупости. Аз мисля че за шофьор без книжка трябва да се плаща 1500лв акт а не фиш от 25лв, а при 2ро нарушение двойно. а той имал 2 еднакви през 2010 и мин. год. ташак ли си праят тея органи на реда, да се вземат малко в ръце. утре у др ден тяхното дете ще бъде на мястото на балетиста.

Gal1974

Ами ще го обсъждат хората....така се ощетява държавата, а съответно и данъкоплатеца....

Когато ощетяваш гражданите на една държава, косвено ощетяваш държавата, защото държава без активни и можещи граждани е действителна само на думи. На първо са гражданите. Винаги когато държавата е била вместо тях, всичко се е срутвало с гръм и трясък.

БМВ за 100лв може да съществува само в Българския "правен свят"!

Обществено полезен труд и неделно училище според прегрешенията. Най-мрази дрисльо да работи.

Написали са 100 лева тарикатите да не плащат "голям" данък при придобиване на имущество.

Иначе колата е детска мечта на всеки мангал, дори ромите имат песни за нея цената и е от 800 до 2000 лева.

Колата за скраб струва 300 лева,тоя я продал за 100,така се случва в държавата на норките

Да, бе. Като че ли не знаеш как се купуват автомобили втора употреба за да се спестят данъци.

Правилното е "скрап", идва от "scrap". Както и ония пластмаси, дето ги слагат по джантите, се казват "таСове", а не "таЗове".

На една обява прочетох "Изкупувам всякаква скрап" /по аналогия със скръб/. А едон уважаван преводач с виЗше образУвание превежда думата pallet като "едно пале".

На некой си ПЕТЪР ЗДРАВКОВ подписа му не може да започва с Д...

и на бушмените с "+" (кръстче), при това на всичките!

Защо се крие името на шофьора

Не името на шофьора, а името на КУПУВАЧА...

Глупости- 100 лева! Тази е цената пред нотариуса, за да не плаща купувача много данък! Реалната цена е може би около 5-6 хиляди лева!

За тоя трошляк не повече от 1000-1500 лева. Какви са тия фантазии 5-6к?

абе тия БМВ-та от тази серия вървят добре на пазара

Това е една явно фиктивна сделка с цел неплащане на данъци! Удивен съм, че НАП не следи тези неща.

Аве, тука само полицаите и новинарите не знаят какво се случва... Колата се обявява за 100 лева за да се платят ниски данъци.. В тая схема са нотариусите, които вместо да проверяват цената на автомобила по шваке, гледат да приберат некой лев щото клиента ще иде другаде и се обявява ниска цена... Отделен е въпросът къде по дяволите е държавата и такива сделки може да се случват... Че то един велосипед е над 500 лева :) Смешна история

Крайно време е и там да се разсмърди. 100лв. Глупости на търкалета поне 2000-3000лв е получил продавача.

Този боклук трябва изобщо да не излиза от панделата и да си лежи там доживот !

самия факт че някой може да продаде кола, а друг да си купи кола за 100 лв е скандален. Тук прозира явна манипулация. тази коля е поне 1400 кг. Ако я продадеш за скрап ще ти платят поне 500 лв. А ако я предадеш на автоморга - най-малко 1000. Да, не е незаконно. аз мога да продам колата си за колкото си искам. В Германия масово има обави на коли з апо 49Евро ( май това е минимума там). Но след като можеш да вземеш поне 500 лв, а ти я продаваш за 100 явно става дума за далавера. Поне 3000 лв продавача е взел на ръка. Всеки може да си купи коила. Даже и този, който няма книжка. Но без книжка не може да се кара и толкова. Ако сега закона не действа значи трябва да се промени. катов САЩ. Караш без книжка, хващат е и влизаш в затвора. Просто и ясно. А тук разни мангасари ще ми се правят на умни:'Книжка кола не кара". Айде стига!

Купуваш, чупиш, убиваш, лежиш и отново купуваш, чупиш ... и т.н.

Като караш без книжка, това не означава ли, че вършиш криминално действие и като убиеш човек, е напълно умишлено! Има ли съмнение, че трябва да бъде осъден да лежи дълго и при строги условия в затвора.

Без да защитвам убиеца - щото той е такъв.. Абе ти мислиш ли... Умишлено убийство е когато решиш, че ще го убиваш... Това тука е непредумишлено, но с много утежняващи обстоятелства, тоя трябва да лежи 20 години , не за друго, ами останалите да разберем, че като караме без книжка се случват лоши работи - нарича се превенция

Много станаха "непредумишлените убийства" на хора в България. Много са защото убийците остават ненаказани.

изрод!!пияна и дрогирана свиня!!Уби горкото момче.Можеше и още хора да убие.Дано да влезе в затвора и да му разкъсат ануса там!!

не е имал време да се порадва на трошката за 100 лева, не мога да разбера толкова ли е тъп, че да не си вземе книжка...все пак нали си гражданин на тази държава и трябва да има нещо човешко в постъпките и поведението ти..За жалост ситуацията в държавата е доведена до там, че социопатите се чувстват безнаказани и правят това, което най - обичат, а именно да убиват!

В сканирания нотариален договор се четат името и ЕГН на продавача и името и номера на нотариуса. Нарушени са грубо изискванията за защита на личните данни.

Голям следовател си, няма що. Кой по-точно е нарушил закона за личните данни, този който го е копирал и предоставил на медиите, този разпространил в клюкарката или самите страни по договара - нотариус, продавач и купувач?

Освен за нарушение, става въпрос за манипулация. Умишлено са оставени данните на продавача и нотариуса, но на купувача грижливо са заличени. Относно нарушението - ако аз намеря случайно лични данни на улицата, не съм нарушител. Но ако ги разпространя, ставам нарушител. Нотариусът, продавачът или купувачът биха били в нарушение ако съзнателно разпространят договора, в случая това очевидно не е налице.

100 лева струва едната гума на БМВ и то втора употреба. Иначе не мисля, че трябва да храним нотариуси с такива грешни пари. Това го няма никъде по света.

Може 100 лв. за гума втора употреба, ама ако върви с кавал от продавача! Четири чисто нови гуми Yokohama са за под 400 лв.

Това е официално декларирана сума в договора за покупко-продажба, която не може да бъде по-малка от застрахователната стойност. По този начин хиляди собственици на автокъщи за 20 години станаха милионери, избягвайки плащането на десетки милиони левове данъци.

Глупости. Колко да е реалната стойност (оценка по Шваке) на 27 годишното БМВ? 19 годишна Suzuki Grand Vitara е с оценка 700лв.

Нещо си се объркал, едно е гражданска отговорност за нанесени щети на трети лица - задължителна, друго е имуществена застраховка, напр. автокаско - пожелателна, трето е пазарна оценка - ако се изисква.

Наблюдаваме настъплението на дебилите. И тъй като са безпардонни и се налагат. Жалко за човека. А това, че цената не е тази е ясно. И аз като си купувах колата не писах истинската цена. нормално е, защо да давам още 300 - 400 (примерно) на нотариуса, заради един подпис.

Почти никъде в Европа не съществува нотариална заверка на договора за продажба на автомобил. Заверката е анахронизъм от времето, когато лекият автомобил се считаше за особено ценна вещ, с цена по-висока дори от тази на жилище.

Имам и друг въпрос: ЗАЩО ТРЯБВА ДА ХРАНТУТИМ ТЕЗИ ЛОБИСТКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ ЮРИСТИ, наречени НОТАРИУСИ??? Нямат никаква отговорност към сделката! Само за да удостоверят една самоличност вземат куп пари. Освен мангалите, хрантутим - държавни служители(паразити), нотариуси(паразити), куп фалшиви "телкаджии"(паразити)... Следващия път, когато се наложи да прехвърля кола и ми поискат 200 лв. при нотариус, ще подходя по алтернативен начин и просто ще го заобиколя. Макар и да е незаконно.

Обречени сме докато не се смени лозунга - аз съм прости и вие сте прости...!

една къща в барселона ми нашепва, че той може да не е толкоз прост колкото иска да се изкара.

Защото майка ти е инвалид,нали?

Не, не е инвалид. Купих си друга кола за мен. Смених адресна регистрация. А старата ми кола нямаше да остава при мен така или иначе. Излишна ми е. А си е добра кола - предпочетох да я остава на родителите ми, вместо да я продам. Тяхната и без това беше за бракуване. Това неправилно ли е?

Познава се, че говориш неправилно, но трябва да научиш разликата между оставям и оставам. Понякога разликата е голяма - например: Аз оставам в дома си /продължавам да стоя в него/. Аз оставям дома си /напускам дома си/.

До КОРЕКТОР - приемам забележка. Правилно е "оставя"!

Не мога да разбера, какъв е проблема да си продам колата за сума, която ме устройва? Нима е престъпление да купя кола за 5000 лв. и да я продам за 500??? Мога да изброя куп причини, поради които искам да я продам за 100 лв. - имам достатъчно пари - имам лошо спомени с тази кола - врачка ми пресказа нещастия с тази кола - искам да зарадвам купувача, защото ми е приятел - искам да набутам купувача, защото не ми е приятел и аз съм гадняр Преди време исках да прехвърля кола на името на майка ми. И се оказа, че трябва да платя такси като за продажба. Ама аз не я продавах... исках само да остане на името на майка ми. И се наложи да платя такси като за продажба.

Много си прав затова!

Ако ти осъзнаваш колко си тъп, няма да посмееш да пишеш тук повече! За всяко двивему и недживемо имущество има прагове, т.н. даначна оценка, не може да си променяш пазарна стойност както ти е кеф на тебе , света не се движи по индивидуални правила ! егоизма ще си го возиш у вас, ей за тва сме на този хал, пулни идиоти си мислят че щом така им е удобно, то трябва да е така, въпреки всички устроени правила!

Защо да не мога да продам колата си за 100 лв.??? Не искам да получа за нея 1000. Искам 100! Къде е нарушението? Защо някой трябва да определя цената на МОЯ вещ? Която съм купил с МОИТЕ пари. Нима не я притежавам? Ти нотариус ли си? Ако "да" - не си идиот. ВЪШКА си.

не си тъп, я да обясниш какво е "двивему", "недживЕмо", "данАчна", "пУлни", "УСТРОЕНИ правила"! За пункуацията въобще не говорим.

За да се избегнат закононарушенията и избягването на плащане на данъци (смешка) нотариусите "изповядват" сделки при наличие на някой от следните документи за стойност на автомобила: - застрахователна оценка на автомобила - фактура за продажба (от фирма към фирма или частно лице) - оценка от лицензиран оценител - оценка по каталог Шваке при липсата на горните Поради тази причина в момента не можеш да продадеш автомобил на по-ниска цена от тази в Шваке-то.

На всеки нормален човек му е ясно, че този автомобил не струва сто лева, а доста повече. Да се правят такива измами е виновна и държавата, само летите джанти са поне четиристотин лева. Как е възможно да се бави тази експертиза толкова много, като не могат да вземат или да разчетат резултатите, да поискат помощ от други държави, където законите се спазват. Относно присъдата да се изпълни пред Община Варна за назидание на такива нечовеци. Да се върне смъртното наказание.

Бате съгласни сме че не струва 100 лева но всеки от нас като взема автомобил на старо го пише малко за да не ти одере кожата нотариуса и така и ще си остане аз бих писал истинската сума на колата която купувам в случай че цената на нутариуса си е в но0рми примерно 50 лв а не цената за нутариуса да е колкото автомобила. Именно затова това винаги ше се правят тези измами.

Всъщност, предвид случилото се с участието на тази кола и на новия й собственик, цената на колата е най-малкият проблем.

Няма значение.Цената е предмет на споразумение между продавача и купувача.Щом договора е подписан от двамата, значи и двамата са съгласни.Това е.За данъчни измами си има специални органи, ама тия органи първо да се оправят с милионите на разни хотели и винпроми пък после да се занимават с 15 годишни таралясници, мене ако питаш.

T.e. да разбирам, че ако намеря 27 годишно БМВ 318i си навит да ми го платиш на доста повече?

и за какво е тая високопарна фраза, че още не са известни резултатите за алкохол и наркотици на изрода? изродът е бил пиян и друсан, разбира се, освен без книжка. всички свидетели казват, че е криволичил, че само случайно не е ударил други хора или коли, след което е избягал. кел файда след 48 часа от убийството какви са му изследванията на убиеца! хващан два пъти без книжка и пускан...пускан..ДА УБИВА! и изродът убива, без да му мигне окото, щом е покровителстван от липсата на каквито и де е адекватни мерки при предишните му нарушения! само през миналата година са хванати и пуснати 30 000 без книжки, представете си реалната цифра на нагли потенциални убийци! а прибавете и пияните изроди зад волана ...ИДИЛ репички да яде, каква война се води тук срещу нормалните хора!!! п.п. таралясникът бил продаден за 100 лева, явна шашърма, но това ли е големият проблем пред лицето на поредната нелепа и жестока смърт на млад прекрасен човек?! понеже дни наред отново криха името на убиеца, а мутрата му дори още не е показана,(у нас репутацийката на всякакъв род изроди-убиици и изнасилвачи е много по-важна от тази на жертвите!!!) хората откриха във фейсбук по снимките на таралясника собственика, но оказа се, че е предишния...

Абе не е било за 100 лв, ама не е това важносто. Жалко за човека, но велосипедистите не ги разбирам, честно. Кое му е здравословното на това да караш на място, където въздухът се вижда почти.

Да обрастеш с 20-30 кила наднормено тегло на същото място е по-здравословно сигурно, да?Ако повечко хора подкарат велосипеди в гродовете, току виж и въздуха спрял да се вижда.

Мой познат едва оцеля след като беше блъснат на велосипед на главен път. Въпреки тежките последствия за здравето му, продължи да кара по шосета и магистрали. Питах го защо рискува и защо се трови с изгорели газове и защо например не кара планински бегач по горите. Отговорът му беше, че риска да развива висока скорост, а не просто да кара за здраве.

Absoluten prestapnik!

специалистите от криминалистика могат да докажат истинската дата на документа

Всички се възмущават,а по пътя и не само по пътя се води някаква надпревара по наглост,нахалство и простотия,иначе сме възмутени.

Проблема се решава много лесно ! Всички големи градове коли произведени преди 2008 вън ! Да видим колко ще са джигитите тогава ! Всеки път като стане въпрос за джигит все си говорим за коли над 15г. и повечето дори не са произведени този век !

Като са замисла по добре всичко преди 2015 да не влиза у градо ште е най добре.

Уважаеми, проблемът не е в колите, а в задкормилните устройства, както и в липсата на контрол и подходящи закони!!!

Калпавите задкормилни у-ва нямат пари за нови коли ! Те карат само стари изпитани марки и модели отпреди 15 и повече години !

Няма ли ловджии в тази Варна. Сезона е открит. Защо трябва да се чака на ,,правосъдието". Всички знаем какво ще стане. Ще го пуснат след 72 часа. След това ще го ,,търсят" седмица, две и накрая всичко ще се забрави. А идиотът ще си живее живота в Турция или Гърция.

умишлено се скрива колко е истинската цена на сделката ама тоя се усрал както и нотариуса срали срали нямат срама

Едно нещо не разбирате всички - ние сме БУЛГАРИСТАНЦИ, а в БУЛГАРИСТАН всичко е ПОЗВОЛЕНО. Нормалните хора нямат шанс ту. НЕВЪЗМОЖНО е БУЛГАРИСТАН да се оправи, той просто ще изчезне или изроди в друга форма. Живейте си живота и се молете някой Булгаристанец да не Ви прегази на улицата.

Затова си има построен Терминал - има си врати, пропускателен режим, чакалня, всичко необходимо и чака.

Докато шофиране без книжка, под въздействие на алкохол и с превишена скорост не се класифицират като умишлени престъпления (съответно умишлено убийство) войната по пътищата ще взима още невинни жертви.

Писах плюс, но коментара ми може да е минусен. НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ ТОЧНО ТАКИВА КАТО ПЕТЪР ЗДРАВКОВ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ДА ФУКЦИОНИРА ДОБРЕ "ПРАВОСЪДНТА "НИ СИСТЕМА.ТАКИВА ДАВАТ ХЛЯБА НА НЕНАСИТНИТЕ ТЪРБУСИ НА ПАРАЗИТИТЕ.ДОКАТО НЕ БЪДАТ ЗАСТАВЕНИ ДА РАБОТЯТ СПРАВЕДЛИВО, ДОКАТО НЕ БЪДАТ ЗАСТАВЕНИ ДА СПРАТ ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ СА НЕЗАВИСИМИ, ЧЕ СА СПРАВЕДЛИВИ, ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ЩЕ Е ТАКА КАКВОТО И ДА ПРАВИМ.Aко сега съдат не се произнесе до две седмици и не издаде на този изрод поне 10 годишна присъда без право на намаление и обжалване, не чакайте нещо добро да се случи. Защо е изрод ли.Това лайно е хващано цели два пъти без свидетелство за правоуправление, и най-нагло си джитка докато уби човек.Съвсем друго е , ако примерно млад човек с документ или възрастен с документ и голям стаж го направи за първи път.И в двата сличая е лошо, но не е като да си самонадеян и нагъл. Относно пробите за алкохол-предал се след 24 часа.Никаква милост-под въздействие на алкохол и наркотици-още петарка-общо 15 години.На 40 ще излезе доста запазен, а Мартин никога няма да излезе.

Полиция просто няма.В градовете е пълно с постоянни нагли нарушители ,но на никого не му се занимава.Струва ми се , че така им е наредено.

Не ти се струва, а си е точно така-МАТРЯЛ требе на съдии и адвокати.

Полицията не работи, това е факт! Изобщо не работи - сборище от паразити които си кютат и си чакат 20-те заплати! Не искат да си свършат работата, за която всички плащаме заплатите им! Не е задължително да са на всяко кръстовище, а да санкционират всяко нарушение, което видят! Не да минават с колата с 30км/ч покрай 10 неправилно паркирани автомобила .... и да подминават - примерно!

Проблемът е нито в това, че колата е БМВ, нито в това, че е купена за 100 лева, нито в това, че няма застраховка, нито в това, че тоя нямал книжка. Полицията - не съм им защитник- и да санкционират, първо санкцията е малка и второ и да санкционират как да си вземат парите?. Не може да има полицай до всяко кръстовище. Проблемът е, че простотията масово е заляла България. Когато в обществото има 10% такива безотговорни хора като шофьора, то другите 90% ще намерят начин да вкарат в пътя тези 10%. Но когато нормалните са 10%, а ненормлните 90, тогава няма шанс. В България нормалните хора са малко и няма как да станат нещата.

много важно е да разбереш какво означава "нормално". След това ще ти се подреди всичко останало. Нормално означава общоприето, или това което според повечето хора е правилно. Не означава най-вярното, или най точното. Означава това което обществото мисли за общоприето. Сега - след като 90% милсят и правят едно и също - това е новото нормално. И съжалявам, ама ти и останалите 10% сте ненормалните в случая. Осъзнай това. И ако не те кефи - смени обществото :) Полезно е, и помага. Намираш себе си, и живота ти се подрежда

аре ти па ся ...не на всеки му стиска

Не им се занимава!!! Не е задължително да са на всяко кръстовище, а да санкционират всяко нарушение, което видят! Не да минават с колата с 30км/ч покрай 10 неправилно паркирани автомобила .... и да подминават - примерно!

По принцип си прав, но тая глупост как не можем да сложим полицай тук или там е сериозна глупост.Това е просто оправдание за тия търтеи.След като не можем да сме навсякъде, ще бъдем никъде.Полицията не работи, това е факт.Изобщо не работи, това е сборище от паразити които си кютат и си чакат 20-те заплати.Хората там са го забелязали тоя дебил достатъчно е било един да вдигне телефона да се обади в полицията и да го закопчаят и готово.Никой не го е направил обаче.Аз знам защо.Всякакви сигнали на полиция са чиста загуба на време и нерви, това от опит ти го казвам.

хихи :) това е официален документ от държавата на бойко при това със "заличени" лични данни, от които ЕГН се чете без никакво усилие. (а защо ЕГН е лична и важна данна за криене... вие си знаете, дебили мутроландци)

Петър е един от многото малоумници, които могат да отнемат човешки живот, защото държавата им го позволява! А държавата им го позволява, защото на власт са ГЕРБ за трети мандат! Не дай Боже ако има четвърти ще стане война!

минават през нотариус.. наркоманчето едва ли си е платило данъците, и е длъжно ако ще проверяват нещо - да проверяват дали има книжка и провинения.. не само да лапат пари

Данъците са задължение на продавача и той попълва декларация, че не дължи данъци и други. А колата със сигурност не е продадена за 100 лева, но порнографията със застрахователна сума вместо действителна стойност е част от бюрокрацията.

Не са ясни пробите за алкохол? След като се е предал след 20 часа? Кому са нужни?

В една територия , която странно защо все още се нарича "държава" ; И където ЗА ЕДИН ДОЛАР, съвсем ОФИЦИАЛНО се продава ЦЯЛ ОГРОМЕН МЕТАЛУРГИЧЕН КОМБИНАТ ; Вие какво очаквате ??? Рецидивист купил си кола за 100 лева , нали НЕ ОЧАКВАТЕ да и плати 300 лева за Гражданска отговорност ? Или пък да плати 400 лева за шофьорска книжка ??? Апропо - редно е да напомним , че 20 левова банкнота Е ДОКУМЕНТИРАН РУШВЕТ , който взима родната полЮция за да си направи "пас" ! И тъкмо поради това , тук изрядни май са само БАЛЪЦИТЕ ! А даже и такъв да го хванат , да го осъдят и да го вкарат в затвора , какво ??? Ще плати джобни пари на гладните надзиратели и те ще го пуснат ! Гарантирано от ГЕРБ !

annybody

Недовтасал зелен Славчовски чалгаджия, за твоите безкнижни "размисли" отдавна не сме петимни, и кой знае защо не сме петимни по твоето "светло бъдеще", лишено от шуро-баджанащина, корупция и "ефективна индустрия", загробена още в зародиш. Хайде да си те изберем тебе и твоите себеподобни, нали тия дни ще се вдигнеш на революция и избори, и белким най-после прогледнем за твоите ярки хоризонти и обещания за просперитет! Реагираш срещу собственото си болно наследство и ти е крив всеки, който не мисли като теб - освести се малко и поне не рекламирай публично факта, че тъкмо заради такива като теб няма да мръднем и на йота от грозния хал, който все още влачим благодарение на ретроградното мислене на такива като теб.

Лека пръст на горкия човек. Един паразит убива полезен и качествен човек. Българският закон обича подобни убийци, 2 , 3 години затвор и айде, пак по улиците да кара.

Бунак купува БМВ и тръгва да гази- баси абсурда.