Коментари - Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов” | Днес.dir.bg

Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов”

Парламентарната група на Коалиция за България настоява спешно да бъде публикуван докладът на консултанта по проекта АЕЦ „Белене” и искат референдум, предаде “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов” | Днес.dir.bg

Коментари

аззз

тия мародери що не вземат да си гласуват само недоверие на себе си и да се изстрелят по-най бързия начин от парламента, до кога ще ги търпим не знам ....

Референдум за Косово ще проведем когато дойдем на власт. И още много референдуми ще обявим- най вече за ликвидиране на мафията и олигархията и слугите им.

smirn0ff

Абе тия защо не се скрият най-накрая?????

Така е, яко са се нагушили от енергийната мафия и енергийното лоби на тройната коалиция за "големия шлем" и сега май, за да не връщат парите реват като заклани! Ама има Видов ден, когато за всичко се плаща!

Според последните информации, нещата в Русия май с еразвиват по най-цивилизования начин. Противно на всички апокалиптични прогнози. Явно др. Путин е доста по-мъдър от родните комундета. И верен на себе си е решил да действа не под силата на емоциите а строго прагматично. Какъв е смисълът Русия да ескалира отношенията си с България? Какво би спечелила в крайна сметка. Ще ни натрие носа. Това добре, ама ще си спечели още един враг. Защото малко ги мразят. А само по себе си да си печелиш врагове е безмислено. В случая, ако Путин и ББ са се договорили за цивилизован "развод" това е най-добрия начин. За всички, освен за родните комундета. Които на всяка цена искат да злепоставят България.

какво да отричам, какво истинско положение??? Факт е, че сме знаели, че не можем да се освободим с въстания, чети, комитети и т.н. а само с ескалация на положението и предизвикване на намеса отвън. И кой би се захванал с тая задача? Приятелите на Османската империя: Австроунгария или Англия??. На Русия в интерес на истината не и е било много до това да почва поредната война с Турция и се е опитвала да се предотврати Априлското въстание. И Стамболов, и З. Стоянов са били за това да се провокира ситуацията, като е наивно да се мисли че Русия ще дойде, ще ни освободи и ще си иде след топло ръкостискане. Пълна липса на морал и крайна мерзост е да дърпаш някой за ръката да ти помогне, въпреки неособено голямото му желание, а след това да го плюеш и да ръсиш глупости как си било по-добре преди!! А на който му се иска турска армия в България да "пази мира", да си слага феса и да заминава за Турция.

това беше реплика на един друг постинг доста по-долу, не трябваше да се появи тук...

Леле колко сте жалки и смешни , не стига ,че токова години ни теглихте назад а имате и наглоста още да се показвате. Я марш в гората да си играете на партизани, докато дойде горския да ви изгони. А ако той не си свърши работата ще трябва ние да ви изгониме ама тоя път завинаги и на много далече !

Кучето /БСП/ става много зло като му се издърпа кокола от муцуната. Добре е, че е вързано /в опозиция задълго/.

Това решение е фатално за България. това ще рефлектира от други действия върху стъкларската , торовата и керамична индустрии главни потребители на енергоносители и ще доведе до бум на безработицата. Трудно мие да си мисля до къде ни водят вече.

мишоците от трйната коалиция май са поели сериозни ангажименти за защита на интересите на росатом. взели са си хонорарите, а сега ше трябва да си носят последиците

Червените вместо да искат вот на недоварие, да изтъпанят Р. Овч. в Парламента, който да разкаже цялата история от А до Я за АЕЦ БЕЛЕНЕ" и да каже колко му броиха руснаците -на него, на П. Димитров -селчото и на цялата им продажна гвардия.

За какво ви е още една нова атомна бомба, при това намаляващо население и при все по икономичните нови технологии и техники.

Един комунст пенсионер по Нова ТВ си го каза точно, "да се маха тая власт, за да си постороим атомната БОМБА, а а а а грешка централа".

Станишка-гей/весел на английски/, като се пънеш гледай да не пожълтиш гащите!

Искайте,искайте вотове.Само това удоволствие ви остана-другите ги гушна Бойко и сие и няма да ги пусне поне и сладващия мандат.

Казусът Белене няма да се реши с референдум. Защо трябва да ни блъскат да гласуваме с чии капитали да бъде построена Белене - на БСП или ГЕРБ за да бъде собственост на една от тях? Ще отида да гласувам само тогава, която ме питат дали искам Белене да се построи с държавни пари, които да бъдат взети след национализация и конфискацията мръсните капитали на цялата ни олигархия=мафия!

Знаеш ли колко го интересува българския народ кога ще ходиш да гласуваш и кога не! Идея за България вече 10г само наблюдава събитията в България и ги коментира. Не смятате ли, че е крайно време да започнете да правите събития?

Революциите за промени посоката на развитие на обществото НЕ се правят от група хора , а с цялото общество и неговото СЪЗНАНИЕ. Групата може да даде Идеята за развитието на обществото ,но не може да извърши революцията. Българският ПРЕХОД стана мръсен и бандитски благодарение на ниското съзнание на българския избирател, да избира все гробокопачите си и мафията да го управляват. 10 години бяха нужни на Идея за България да изгради новата политическа идея за спасението на България и повдигне съзнанието на българското общество, за да осъзнае истината за за своя бандитски преход, да види лицето на своята мафия и истинските врагове на нацията. Едва след това то е в състояние да извърши нужната революция срещу олигархията и ликвидира мафията. Само без олигархия и политическа мафия обществото може да има развитие в правилна посока и България спасена.

Байчев,голяма грешка че се отказахме от белене.Отказът е фатален за България и цената ще платят българските потребители.България ще бъде изправена пред непосилни цени. Това е директно предателство спрямо националните интереси. Това беше единственият високотехнологичен проект, който реализира българската икономика.След няколко години България ще се превърне във вносител на енергия и цените ще надминат тези в съседните страни. отказваме се от най-изгодния ядрен проект не само в региона, но и в световен мащаб.България се ангажира да плати още много пари. Загубите от пропуснати ползи се измерват с милиарди. Жалко наиситина.Зелената енергия не може в никакъв случай да компенсира една ядрена мощност,нито икономически,нито като сигурна енергия.

И с него и без него ще бъдат непосилни цените.Ама с него най вече.Защо не се огледате малко.Тока си е борсова стока,поразгледайте малко,вижте как се търгува от другите и после говорете.Има си борси Powernext,Nord Pool Spot,EPEXSPOT.А не да слушам на Р.Петков глупостите за 60 евро на MW/H.Ще ви стане ясно и за газа дето там е 300 - 350$,а у нас по две.Тогава ще разберете защо има държави дето само внасят и са в пъти по добре от нас,а ние и произвеждаме и духаме супата.

Безспорен факт е, че Борисов повсеместно СПИРА КРАЖБИТЕ! Бавно и мъчително, но все повече намаляват и то при големите харчове. Вече основния проблем с гигантските КРАЖБИ не стои, а се прехвърли на по-ниско ниво в общините. Там между общинските съветници и Кмета на принципа "аз на тебе-ти на мене" се КРАДАТ все още много пари! Та щом този ОГРОМНА хранилка за КРАДЦИ -АЕЦ-БЕЛЕНЕ Борисов я спря, партизаните и клиентелисти КРАДЦИ, които ги има бол във всяка партия, вкл. и ГЕРБ, НЯМАТ ШАНС! БРАВО, БОЙКО!!!

Фактът не само, че е спорен, ами направо си е измислица в твоята глава.

Беше поумнял за известно време ,но май въздействието на хаповете е минало.

Все пак трябват на ГЕРБ пари за изборната кампания, ще дойдат от Белене.

Едва ли! За избирателната кампания парите се снасят от банките на ББ и компания. Парите на "Белене" не са държавни български, а руски олигархични под формата на "държавен заем"

Защо Борисов пита парламента за Белене. Трябва да пита народа. Както се вижда от провежданата паралелно с темата анкета, хората искат новата АЕЦ!

защото Парламентът според правилата на демокрацията е избран от народа и представлява народа. Но в нашия парламент са се настанили не редовно избрани от народа партии, а с фалшификации и подмяна на вота на избирателите. Вътре са само олигархични кланове които се бият помежду си. Сега се бият ГЕРБ и БСП.

Няма нормален трезвомислещ човек, който да иска АЕЦнв земетръсна зона, само отчаяни и търсещи сламка за магично спасение хора!

"Земетръсната зона" е най-слабия аргумент. Томахавката на проблема е зарита другаде.

Впрочем, още след започването на строителството, Академията на науките на тогавшния СССР е съобщила на БКП управляващите в България, че зоната е земетръсна и е предложила строителството да бъде спряно изобщо, а ако е наложително да се се строи нова АЕЦ, то да се търси друга площадка - в по-малко опасна зона... Само че, колкото от тогавашните комунистически управници разум и грижа за народа, толкова и от сегашните им социалистически наследници.

Менека не лъжи хората.Имам книгите на З.Стоянов.Можеш в тях да прочетеш за турските зверства.А в "Записките по българските въстания "Завършва с ужасите в Батак.Явно си чела книгите му ,както дявола чете евангелието.

ети ги всичките. Интересна е публицистиката на З. Стоянов. И случайно или не няма почти никой от българските революционери дето да е русофил. Дали е случайно. Едва ли. както е казал за Русия великият Дякон Левски: "истината ви казвам, тоз, който ще ни освободи, тоз и ще ни пороби". като по чудо това не се е случило веднага след Освобождението. Но се е случило с всичка сила 66 години след това, когато съветската армия окупира България. И я държи акупирана цели 3 години и 4 месеца. После 45 години съветски колониализъм. А авторите на зверствата в Батак могат само да завидят на зверстъвата на родните комундета от ранната есен на 1944. Когато за 3 месеца са избити между 30 и 50 хиляди. Без съъд и присъда. В окупираната от СССР България. Та май много прав е бил Дякона.

Ха ха ха, явно вие платените гербески драскачи сте с толкова малък речников състав, че "аргументите" ви свършиха щом започнахте да давате пример със записките на З. Стоянов и турското робство. Пълен смях!

Върни се още малко назад в историята и прочети,как жандармеристи и полицай са убивали и обезглавявали непокорните на режима преди 1944г.,виж за справка закона за защита на държавата,убийството на деца,изтезанията на инакомислещи,разстрела на Гео Милев,Вапцаров,Заимов......Ако са правени поразии след 9.9.44г.,то те са били в отговор на реваншизъм за другите злодеяния извършвани в името на ЦАРЯ.

Смешници тези от БСП . Еднакви с ГЕРБ са и по сурЯта, но не го виждат. Всъщност скандалът Белене примесен със сополи, плюнки и лиги стана между два олигархични клана - на ГЕРБ и БСП (преплетени с руски олигархични капитали) КОЙ ДА ВЛАДЕЕ БЕЛЕНЕ И ЕНЕРГЕТИКАТА. До сега БСП владееше цялата енергетика, ГЕРБ поиска да я прибере за себе си. Така ще продължава и нищо в полза на България и народа и докато олигархия ни управлява.

Построяване на атомна електроцентрала в земетръсна зона е като да си сложиш таралеж в гащите,нещо като бСП да управлява отново България,остават последствия за дълъг период от време! Никога повече комундета,само ГЕРБ!

В ГЕРБ са най-комундетата - Борисов, Цветанов, Цачева... Ама на тях не им пречи да се пребоядисат по няколко пъти. Гледай накрая да не останеш сам да си говориш това "само ГЕРБ", както вървят нещата.

Някои другари/Овчаров,Димитров и др."интернационалисти"/,след като се тъпкаха до насита с черен хайвер и шампанско на един прием,решиха да спретнат едно вотче на недоверие-ей така,за раздвижване след преяждането си...

Нещо си се объркал!Ако Турция е купила един руски реактор,то Китай е купил 6 "Уестингхаус"-американски реактори,и с американска помощ на "Уестингхаус" започва разработката на китайски хибрид на американския реактор за нови 56 атомни централи!Защо не посочиш това,а и факта,че не допуснаха "Росатом" до конкурса!

кой казва че Съветската империя е рухнала. На някои в България още им трещи в главата залпа на Аврора. Само че не е било залп ами е само изстрел от носовото 152 мм оръдие и не е бил какъв да е ами е бил халостен, както и цялата врява около едно наистина добро решение на герберите..

Стига с това Белене! Браво на ГЕРБ!

ПРОТИВ БЕЛЕНЕ!!!

А защо? Смислен отговор?

Защо управляващите не четат докладите на ЦРУ.Следващите 20 г. се изчерпват горивата.водата.храните.Чакат ни войни за оцеляване.Договорите между държавите не издържат.Ще оцелеят само силните.Енергията ще е по-ценна от златото.Оръжието средство да оцелееш.Всяка по- мащабна климатична катастрофа ще доведе до световно насилие.За това ПОДРЕДЕТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ си г-да политици.

Не енергията, а водата ще бъде по-ценна от златото!

Проблемът с енергията се състои в прилагането на патентите на Никола Тесла, заключени сега в сейфовете на J. P. Morgan. Тези патенти обезсмислят развитието на енергетика основана на фосилни и ядрени енергии. Водеща енергия ще е ДУХОВНАТА, за сега съдържаща се в гените на ЧОВЕШКИЯТ ГЕНОМ, в латентно състояние. Предстои да видим "трагедията", "КАК ВСИЧКИ МАСКИ ПАДАТ". (Справка, филмът "ТЕ ЖИВЕЯТ" - THE LIVE, 1984 г.)

Написаното от тебе другарю "Правилен" е пълна безсмислица,защото ГЕРБ е политическата партия,която е в остра конфронтация със залязлата империя!Само фактът,че отказа на русите АЕЦ-а не ти ли подсказва за какво става дума?

ГЕРБ Унищожиха всичко постигнато от предишните правителства, България точно стана приемлива за живеене страна,и ни отнесе Цунамито ГЕРБ ! На управляващите Министри и Депутати от ГЕРБ мястото е в затвора ! Надявам се да си получат заслуженото скоро .

Каква оставка държи Бойко Борисов в джоба си, вече 3 години? Или там няма НИЩО, та няма и какво да извади? Бате Бойко, ти си мъж потентен?! Боксовият "мач" ГРОБ губи по точки...и най вече заради Хер Флик. И още един вот на недоверие да спретне опозицията (ялова), пак нищо няма да стане. Гробарите сами ще се удавят в собствените си екскременти. Дай Боже, по-скоро това да се случи.

Върни се 23 години назад и подготви сборна команда за затвора. Така ще е по-обективно!

милите гугутки как хубаво си гукат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошо другари, лошо се получават нещата със Станишката и с Петър Димитров. А и с другите соц. енергетици, дето много разбирали. Дано Гоце пооправи работите като спечели вътрешните избори. Сергей му помага с клипа за архара, направен по същия начин, като предизборния клип с брадвата. От същия екип ... на момчетата с червените прашки. И ще загуби по същия начин.

Отговор на въпроса ти дава може би монументът, който се издига в източната част на Борисовата градина в София. (Фигурите по него служат повече да прикрият истинския му смисъл.) Такива монументи има още само няколко в света: Вашингтон ДС, Лондон, Париж ... и оригиналът в Египет.

Странно се държат БСП, сякаш сега изгряват на политичесткия небосклон. Чие беше предното правителство, кой беше министър-председател? Защо когато са на власт не публикуват и не им пука за народа, а сега са толкова загрижени? От евреин поп не става!

Аз от моренцето не мърдам обаче ми хрумна идеята че пилотно трябва да я санирате. Да видим дали няма да и се разхвърчи изолацията както става вече във варненските квартали. Щото софийските фирми не са чували, че се слагат дюбели. Ако на всеки 3 години давам за ремонт по 5000лв по добре да не санирам

Пълен смях и ташак-Гошо Тъпото и Хамстера,който скоро ще бъде изгонен от БСП ,в ролята на велики съзаклятници!Народът е казал:"Събрали се мишоците да правят капан за котката!"

Безмислено е вече да има референдум.Да мислим как да направим от АЕЦ Козлодуй - Винпром и откъде ще минава еко-велопътеката на плевньо.

Защо на турците , руснаци строят атомна електроцентрала,метрото също руснаци го строят,турците говорят перфектно руски език- нсие управляваните от тикви ,не искаме руснаци да ни строят нищо,а ще внасяме от турция за по-ефтинко. Като сте некадърни отивайте си,или чакате изборите та до тогава кой оцелее.

Не само ,че не обръщам никакво внимание на клеветите ви по адрес на един почтен човек,който за разлика от шушумигете от "Посрано"работи неуморно за всички нас,но и успешно привличам нови привърженици на една велика кауза-каузата ГЕРБ!Кухите ви напъни будят само смях нещастници!Я се скриите по-добре и не се показвайте от мишите си дупки!

що не я построихте досега бе комуняги повече от 30 години минаха а сега ревете

Комуняга си ти и Боко!

И аз смятам. че не трябва да се строи АЕЦ 'Белене". Не трябва въобще да пускаме и тозиреактор в "Козлодуй" - изискванията вече към технологиите и безопасността в тази сфера са много завишени след последната авария във "Фукушима". ОТ МАГАТЕ няма да ни разрешат да го пуснем след 8-10 години. Да се използват повече възомновяеми източници на енергия и саниране на сгради. Има каво да се направи за подобряване на енергийната ефективност.

Герберите не искат Белене, защото няма как да се намърдат да краднат от сделката. Сега ще почнат да правят нов проект за газова станция - ще го възложат на своите консултантски фирми и ще лапат....

Е да, нали БВСП крадат от Белене. И не само. И от Козлодуй крадат. Всъщност цялото енергийно лоби е в ръцете на БСП и компания. Те са троянският кон на Русия. Те работят единствено и само за иантересите ан Русия. Дали да се учудваме че те сага толкова реват. И толкова ще се радват ако Русия иска пак да ни шлайфа. Това че БСП са национални предатели не учудва никого - те са били такива още по времето когато се именуваха БКП. Това че тази пасмина е работила винаги за интересите на СССР и Русия също е ясно - те си получават заповедите от Кремъл. Това че са вземали комисионни по проектите на т.н. "Голям член" пардон "Глям Шлем", не е доказано но с оглед на яростната защита на руските проекти е много вероятно. Абе направо си е сигурно - трябва да си пълен идиот да сключваш договри по този начин. Дже и за тъпанарите от БСП е недопустимо. Сега поне ще разберем кое колко струва и какви щети е нанесло правителството на Станишката на България. Пък един ден знае ли човек - може и в затвора да ги вкараме.

Без опашати лъжи, като вождовете ти, откачалке!

KGB, така е, яко са се нагушили от енергийната мафия и енергийното лоби на тройната коалиция за "големия шлем" и сега май, за да не връщат парите реват като заклани! Ама има Видов ден, когато за всичко се плаща!

Крайно време е да се разбере,че т.н."левица" представена от БСП,е проводник на чуждите интереси в България!От това те извличат милиардни подкупи,с които купуват изборите,финансират хора,групи от хора и цели прослойки от т.н. бизнеселит!Всичко това се прави ,за да може страната ни да остане единственият сателит на Русия,от страните на ЕС!Разядената от корупция бивша имперска сила има интерес в страната да цари бедност,мизерия,анархия и разединение,защото бедният човек лесно се поддава на лъжи,обещания и манипулация!Единствено от българския народ зависи да сложи бариера пред предателите и родоотстъпниците-слуги на чужди интереси!Досега и засега не го прави,а това е пагубно за самия народ!

Всичко което казваш е 1:1, само с уговорката, че си объркал партията .... не става въпрос за БСП а за ГЕРБ ... нали :)

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ link БОРИСОВ РАЗКАРАЙ СЕ!!!!! БЬЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лудньо излезт-народа да ви види с очите ,кои сте тези велики борци ама на жълтите павета .. а не в във фейсбук... Да не стане като с великата Нова Сила ...Викаха ,крякаха и накрая се оказа че шефовете -старите криминални муцуни от Карлуково а ,партията -платени мангали

България мрази ГЕРБ !

Драги американски дрОгари: само ми обЯснете, как след няколко години тока, който ще купуваме от Турция, от същия такъв АЕЦ, построен от същите тези руснаци, ще ни излезе по-евтино. е това ми обЯснете и ще се съглася с вас да си зарежем интересите и да гоним някакво глупаво отмъщение. към СССР.

Турците няма да ни го продават на себестойност а ще си заложат приличен процент печалба

Защо БГ е най-бедната държава в Европа? Защото се харчат милярди без никаква полза, защото националните богатсва се дават на чужди фирми за експлоатация. През посладните 20 г. всички премиери се занимават с едно нещо - национално предателство.

Хубав повод да припомним думите на Захари Стоянов: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Захарий Стоянов Русчук, 1-й Март 1886 г.

и сигурно в Русия, а не в Западна европа, е подписан един срамен мирен договор, а?

Я ходи да заработиш някой лев на Боковата магистрала.... Що се косиш? Или ще кажеш, че си фенка на Бочко?

НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОТКАТА, ВАЖНО Е ДА ЛОВИ МИШКИ. Не е важно дали сме с Русия или Америка . Важно е да живеем добре. Мигар мислиш, че сага като сме американска колония сме добре ?? Виж хорицата от рудниците, които не са получавали с месеци заплати. Така е в цялата държава. Като казах държава ще те попитам - ти мислиш ли, че има такова нещо?? Аз съм убеден, че България вече я няма !!

Захари Стоянов пише това по повод политиката на Русия спрямо България през 1885 г и противопоставянето и на Обединението в този момент. Афектиран от ситуацията, той пише очевидни глупости - на него като един от апостолите на Априлското въстание, трябва да му е било пределно ясна целта му , а именно: предизвикване на военна намеса от страна на Русия. Ако не му се е искал тоя "камшик", е щял още да пасе овцете или да чиракува в Русе. Явно на някои хора им изглежда примамлива перспективата да сме още част от Турция, тъкмо няма да се нуждаят от превод на любимите си сериали по телевизията...

КАКВА ОПОЗИЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШИЯ ХОЛДИНГ НАРЕЧЕН "БСП"?? Ами вие забравихте как др. Овчаров подскачаше зад бела за да прави първа копка на американската ТЕЦ - Гълъбово -1 !!!! Защо не кажете от какво се пораждат държавните ГАРАНЦИИ да се плаща договорената , а не произведена ел. енергия на този американски ТЕЦ ??? КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТОКА КОЙТО НИ НАЧИСЛЯВАТ БЕЗ ДА СА ПРОИЗВЕЛИ ТЕЗИ ГАДИНИ ОТ ТЕЦ -ГЪЛЪБОВО ??? Кога ще заработи на пълна мощност (670 МВ) , а няма да мъждука с 270 МВ тези боклуци на които плащаме за нещо което не потребяваме ??? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ВИЕ ДРУГАРИ ОПОЗИЦИОНЕРИ ??? Защото и вие сте част от играта, И вие ни загробвате по начина по който го прави мутрата и компрадорското колониално правителство.

Май и любовницата Цв. Бориславова е намесена в енергийните игрички в БГ? С мнението си сасягаме лични интереси....

Много добра реч на Петър Димитров. Софиянци може да не я харесвате, обаче зяла източна България е на ток, по простата причина, зимата е мека и климатика върши чудна работа освен това става за охлаждане и през лятото, става и за изсушаване на въздуха. Газта и парното са неприложими за черноморието. Ако не Белене или Козлодуй. Източна България ще получава ток от Турция. С газ не става газа само топли лятото трябва прохлада и сух въздух. Не очаквам да бъдем разбрани от централна и западна БГ.

Ако ще получаваме ток от Турция на цената, на която сега им продаваме (около 6-7 стотинки на кВч), нямаме никакъв проблем.

по твоите собствени сметки няма как да стане - защото на тях ще им строят същия реактор същите хора. Или си излъгал, за цената му тук, или нещо блъфираш с цената оттатък. Според мен, и двете.

Лятото другарю ,ще си ходиш на ладовина в тигана ви на Бузлуджа,за къв чеп потрошихте на времето толкова милиони народна пара?

Аз от моренцето не мърдам обаче ми хрумна идеята че пилотно трябва да я санирате. Да видим дали няма да и се разхвърчи изолацията както става вече във варненските квартали. Щото софийските фирми не са чували, че се слагат дюбели. Ако на всеки 3 години давам за ремонт по 5000лв по добре да не санирам

Коментари - Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов” | Днес.dir.bg

Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов”

Парламентарната група на Коалиция за България настоява спешно да бъде публикуван докладът на консултанта по проекта АЕЦ „Белене” и искат референдум, предаде “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Левицата гласи вот на недоверие на кабинета ”Борисов” | Днес.dir.bg

Коментари

аззз

тия мародери що не вземат да си гласуват само недоверие на себе си и да се изстрелят по-най бързия начин от парламента, до кога ще ги търпим не знам ....

Референдум за Косово ще проведем когато дойдем на власт. И още много референдуми ще обявим- най вече за ликвидиране на мафията и олигархията и слугите им.

smirn0ff

Абе тия защо не се скрият най-накрая?????

Така е, яко са се нагушили от енергийната мафия и енергийното лоби на тройната коалиция за "големия шлем" и сега май, за да не връщат парите реват като заклани! Ама има Видов ден, когато за всичко се плаща!

Според последните информации, нещата в Русия май с еразвиват по най-цивилизования начин. Противно на всички апокалиптични прогнози. Явно др. Путин е доста по-мъдър от родните комундета. И верен на себе си е решил да действа не под силата на емоциите а строго прагматично. Какъв е смисълът Русия да ескалира отношенията си с България? Какво би спечелила в крайна сметка. Ще ни натрие носа. Това добре, ама ще си спечели още един враг. Защото малко ги мразят. А само по себе си да си печелиш врагове е безмислено. В случая, ако Путин и ББ са се договорили за цивилизован "развод" това е най-добрия начин. За всички, освен за родните комундета. Които на всяка цена искат да злепоставят България.

какво да отричам, какво истинско положение??? Факт е, че сме знаели, че не можем да се освободим с въстания, чети, комитети и т.н. а само с ескалация на положението и предизвикване на намеса отвън. И кой би се захванал с тая задача? Приятелите на Османската империя: Австроунгария или Англия??. На Русия в интерес на истината не и е било много до това да почва поредната война с Турция и се е опитвала да се предотврати Априлското въстание. И Стамболов, и З. Стоянов са били за това да се провокира ситуацията, като е наивно да се мисли че Русия ще дойде, ще ни освободи и ще си иде след топло ръкостискане. Пълна липса на морал и крайна мерзост е да дърпаш някой за ръката да ти помогне, въпреки неособено голямото му желание, а след това да го плюеш и да ръсиш глупости как си било по-добре преди!! А на който му се иска турска армия в България да "пази мира", да си слага феса и да заминава за Турция.

това беше реплика на един друг постинг доста по-долу, не трябваше да се появи тук...

Леле колко сте жалки и смешни , не стига ,че токова години ни теглихте назад а имате и наглоста още да се показвате. Я марш в гората да си играете на партизани, докато дойде горския да ви изгони. А ако той не си свърши работата ще трябва ние да ви изгониме ама тоя път завинаги и на много далече !

Кучето /БСП/ става много зло като му се издърпа кокола от муцуната. Добре е, че е вързано /в опозиция задълго/.

Това решение е фатално за България. това ще рефлектира от други действия върху стъкларската , торовата и керамична индустрии главни потребители на енергоносители и ще доведе до бум на безработицата. Трудно мие да си мисля до къде ни водят вече.

мишоците от трйната коалиция май са поели сериозни ангажименти за защита на интересите на росатом. взели са си хонорарите, а сега ше трябва да си носят последиците

Червените вместо да искат вот на недоварие, да изтъпанят Р. Овч. в Парламента, който да разкаже цялата история от А до Я за АЕЦ БЕЛЕНЕ" и да каже колко му броиха руснаците -на него, на П. Димитров -селчото и на цялата им продажна гвардия.

За какво ви е още една нова атомна бомба, при това намаляващо население и при все по икономичните нови технологии и техники.

Един комунст пенсионер по Нова ТВ си го каза точно, "да се маха тая власт, за да си постороим атомната БОМБА, а а а а грешка централа".

Станишка-гей/весел на английски/, като се пънеш гледай да не пожълтиш гащите!

Искайте,искайте вотове.Само това удоволствие ви остана-другите ги гушна Бойко и сие и няма да ги пусне поне и сладващия мандат.

Казусът Белене няма да се реши с референдум. Защо трябва да ни блъскат да гласуваме с чии капитали да бъде построена Белене - на БСП или ГЕРБ за да бъде собственост на една от тях? Ще отида да гласувам само тогава, която ме питат дали искам Белене да се построи с държавни пари, които да бъдат взети след национализация и конфискацията мръсните капитали на цялата ни олигархия=мафия!

Знаеш ли колко го интересува българския народ кога ще ходиш да гласуваш и кога не! Идея за България вече 10г само наблюдава събитията в България и ги коментира. Не смятате ли, че е крайно време да започнете да правите събития?

Революциите за промени посоката на развитие на обществото НЕ се правят от група хора , а с цялото общество и неговото СЪЗНАНИЕ. Групата може да даде Идеята за развитието на обществото ,но не може да извърши революцията. Българският ПРЕХОД стана мръсен и бандитски благодарение на ниското съзнание на българския избирател, да избира все гробокопачите си и мафията да го управляват. 10 години бяха нужни на Идея за България да изгради новата политическа идея за спасението на България и повдигне съзнанието на българското общество, за да осъзнае истината за за своя бандитски преход, да види лицето на своята мафия и истинските врагове на нацията. Едва след това то е в състояние да извърши нужната революция срещу олигархията и ликвидира мафията. Само без олигархия и политическа мафия обществото може да има развитие в правилна посока и България спасена.

Байчев,голяма грешка че се отказахме от белене.Отказът е фатален за България и цената ще платят българските потребители.България ще бъде изправена пред непосилни цени. Това е директно предателство спрямо националните интереси. Това беше единственият високотехнологичен проект, който реализира българската икономика.След няколко години България ще се превърне във вносител на енергия и цените ще надминат тези в съседните страни. отказваме се от най-изгодния ядрен проект не само в региона, но и в световен мащаб.България се ангажира да плати още много пари. Загубите от пропуснати ползи се измерват с милиарди. Жалко наиситина.Зелената енергия не може в никакъв случай да компенсира една ядрена мощност,нито икономически,нито като сигурна енергия.

И с него и без него ще бъдат непосилни цените.Ама с него най вече.Защо не се огледате малко.Тока си е борсова стока,поразгледайте малко,вижте как се търгува от другите и после говорете.Има си борси Powernext,Nord Pool Spot,EPEXSPOT.А не да слушам на Р.Петков глупостите за 60 евро на MW/H.Ще ви стане ясно и за газа дето там е 300 - 350$,а у нас по две.Тогава ще разберете защо има държави дето само внасят и са в пъти по добре от нас,а ние и произвеждаме и духаме супата.

Безспорен факт е, че Борисов повсеместно СПИРА КРАЖБИТЕ! Бавно и мъчително, но все повече намаляват и то при големите харчове. Вече основния проблем с гигантските КРАЖБИ не стои, а се прехвърли на по-ниско ниво в общините. Там между общинските съветници и Кмета на принципа "аз на тебе-ти на мене" се КРАДАТ все още много пари! Та щом този ОГРОМНА хранилка за КРАДЦИ -АЕЦ-БЕЛЕНЕ Борисов я спря, партизаните и клиентелисти КРАДЦИ, които ги има бол във всяка партия, вкл. и ГЕРБ, НЯМАТ ШАНС! БРАВО, БОЙКО!!!

Фактът не само, че е спорен, ами направо си е измислица в твоята глава.

Беше поумнял за известно време ,но май въздействието на хаповете е минало.

Все пак трябват на ГЕРБ пари за изборната кампания, ще дойдат от Белене.

Едва ли! За избирателната кампания парите се снасят от банките на ББ и компания. Парите на "Белене" не са държавни български, а руски олигархични под формата на "държавен заем"

Защо Борисов пита парламента за Белене. Трябва да пита народа. Както се вижда от провежданата паралелно с темата анкета, хората искат новата АЕЦ!

защото Парламентът според правилата на демокрацията е избран от народа и представлява народа. Но в нашия парламент са се настанили не редовно избрани от народа партии, а с фалшификации и подмяна на вота на избирателите. Вътре са само олигархични кланове които се бият помежду си. Сега се бият ГЕРБ и БСП.

Няма нормален трезвомислещ човек, който да иска АЕЦнв земетръсна зона, само отчаяни и търсещи сламка за магично спасение хора!

"Земетръсната зона" е най-слабия аргумент. Томахавката на проблема е зарита другаде.

Впрочем, още след започването на строителството, Академията на науките на тогавшния СССР е съобщила на БКП управляващите в България, че зоната е земетръсна и е предложила строителството да бъде спряно изобщо, а ако е наложително да се се строи нова АЕЦ, то да се търси друга площадка - в по-малко опасна зона... Само че, колкото от тогавашните комунистически управници разум и грижа за народа, толкова и от сегашните им социалистически наследници.

Менека не лъжи хората.Имам книгите на З.Стоянов.Можеш в тях да прочетеш за турските зверства.А в "Записките по българските въстания "Завършва с ужасите в Батак.Явно си чела книгите му ,както дявола чете евангелието.

ети ги всичките. Интересна е публицистиката на З. Стоянов. И случайно или не няма почти никой от българските революционери дето да е русофил. Дали е случайно. Едва ли. както е казал за Русия великият Дякон Левски: "истината ви казвам, тоз, който ще ни освободи, тоз и ще ни пороби". като по чудо това не се е случило веднага след Освобождението. Но се е случило с всичка сила 66 години след това, когато съветската армия окупира България. И я държи акупирана цели 3 години и 4 месеца. После 45 години съветски колониализъм. А авторите на зверствата в Батак могат само да завидят на зверстъвата на родните комундета от ранната есен на 1944. Когато за 3 месеца са избити между 30 и 50 хиляди. Без съъд и присъда. В окупираната от СССР България. Та май много прав е бил Дякона.

Ха ха ха, явно вие платените гербески драскачи сте с толкова малък речников състав, че "аргументите" ви свършиха щом започнахте да давате пример със записките на З. Стоянов и турското робство. Пълен смях!

Върни се още малко назад в историята и прочети,как жандармеристи и полицай са убивали и обезглавявали непокорните на режима преди 1944г.,виж за справка закона за защита на държавата,убийството на деца,изтезанията на инакомислещи,разстрела на Гео Милев,Вапцаров,Заимов......Ако са правени поразии след 9.9.44г.,то те са били в отговор на реваншизъм за другите злодеяния извършвани в името на ЦАРЯ.

Смешници тези от БСП . Еднакви с ГЕРБ са и по сурЯта, но не го виждат. Всъщност скандалът Белене примесен със сополи, плюнки и лиги стана между два олигархични клана - на ГЕРБ и БСП (преплетени с руски олигархични капитали) КОЙ ДА ВЛАДЕЕ БЕЛЕНЕ И ЕНЕРГЕТИКАТА. До сега БСП владееше цялата енергетика, ГЕРБ поиска да я прибере за себе си. Така ще продължава и нищо в полза на България и народа и докато олигархия ни управлява.

Построяване на атомна електроцентрала в земетръсна зона е като да си сложиш таралеж в гащите,нещо като бСП да управлява отново България,остават последствия за дълъг период от време! Никога повече комундета,само ГЕРБ!

В ГЕРБ са най-комундетата - Борисов, Цветанов, Цачева... Ама на тях не им пречи да се пребоядисат по няколко пъти. Гледай накрая да не останеш сам да си говориш това "само ГЕРБ", както вървят нещата.

Някои другари/Овчаров,Димитров и др."интернационалисти"/,след като се тъпкаха до насита с черен хайвер и шампанско на един прием,решиха да спретнат едно вотче на недоверие-ей така,за раздвижване след преяждането си...

Нещо си се объркал!Ако Турция е купила един руски реактор,то Китай е купил 6 "Уестингхаус"-американски реактори,и с американска помощ на "Уестингхаус" започва разработката на китайски хибрид на американския реактор за нови 56 атомни централи!Защо не посочиш това,а и факта,че не допуснаха "Росатом" до конкурса!

кой казва че Съветската империя е рухнала. На някои в България още им трещи в главата залпа на Аврора. Само че не е било залп ами е само изстрел от носовото 152 мм оръдие и не е бил какъв да е ами е бил халостен, както и цялата врява около едно наистина добро решение на герберите..

Стига с това Белене! Браво на ГЕРБ!

ПРОТИВ БЕЛЕНЕ!!!

А защо? Смислен отговор?

Защо управляващите не четат докладите на ЦРУ.Следващите 20 г. се изчерпват горивата.водата.храните.Чакат ни войни за оцеляване.Договорите между държавите не издържат.Ще оцелеят само силните.Енергията ще е по-ценна от златото.Оръжието средство да оцелееш.Всяка по- мащабна климатична катастрофа ще доведе до световно насилие.За това ПОДРЕДЕТЕ ПРИОРИТЕТИТЕ си г-да политици.

Не енергията, а водата ще бъде по-ценна от златото!

Проблемът с енергията се състои в прилагането на патентите на Никола Тесла, заключени сега в сейфовете на J. P. Morgan. Тези патенти обезсмислят развитието на енергетика основана на фосилни и ядрени енергии. Водеща енергия ще е ДУХОВНАТА, за сега съдържаща се в гените на ЧОВЕШКИЯТ ГЕНОМ, в латентно състояние. Предстои да видим "трагедията", "КАК ВСИЧКИ МАСКИ ПАДАТ". (Справка, филмът "ТЕ ЖИВЕЯТ" - THE LIVE, 1984 г.)

Написаното от тебе другарю "Правилен" е пълна безсмислица,защото ГЕРБ е политическата партия,която е в остра конфронтация със залязлата империя!Само фактът,че отказа на русите АЕЦ-а не ти ли подсказва за какво става дума?

ГЕРБ Унищожиха всичко постигнато от предишните правителства, България точно стана приемлива за живеене страна,и ни отнесе Цунамито ГЕРБ ! На управляващите Министри и Депутати от ГЕРБ мястото е в затвора ! Надявам се да си получат заслуженото скоро .

Каква оставка държи Бойко Борисов в джоба си, вече 3 години? Или там няма НИЩО, та няма и какво да извади? Бате Бойко, ти си мъж потентен?! Боксовият "мач" ГРОБ губи по точки...и най вече заради Хер Флик. И още един вот на недоверие да спретне опозицията (ялова), пак нищо няма да стане. Гробарите сами ще се удавят в собствените си екскременти. Дай Боже, по-скоро това да се случи.

Върни се 23 години назад и подготви сборна команда за затвора. Така ще е по-обективно!

милите гугутки как хубаво си гукат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лошо другари, лошо се получават нещата със Станишката и с Петър Димитров. А и с другите соц. енергетици, дето много разбирали. Дано Гоце пооправи работите като спечели вътрешните избори. Сергей му помага с клипа за архара, направен по същия начин, като предизборния клип с брадвата. От същия екип ... на момчетата с червените прашки. И ще загуби по същия начин.

Отговор на въпроса ти дава може би монументът, който се издига в източната част на Борисовата градина в София. (Фигурите по него служат повече да прикрият истинския му смисъл.) Такива монументи има още само няколко в света: Вашингтон ДС, Лондон, Париж ... и оригиналът в Египет.

Странно се държат БСП, сякаш сега изгряват на политичесткия небосклон. Чие беше предното правителство, кой беше министър-председател? Защо когато са на власт не публикуват и не им пука за народа, а сега са толкова загрижени? От евреин поп не става!

Аз от моренцето не мърдам обаче ми хрумна идеята че пилотно трябва да я санирате. Да видим дали няма да и се разхвърчи изолацията както става вече във варненските квартали. Щото софийските фирми не са чували, че се слагат дюбели. Ако на всеки 3 години давам за ремонт по 5000лв по добре да не санирам

Пълен смях и ташак-Гошо Тъпото и Хамстера,който скоро ще бъде изгонен от БСП ,в ролята на велики съзаклятници!Народът е казал:"Събрали се мишоците да правят капан за котката!"

Безмислено е вече да има референдум.Да мислим как да направим от АЕЦ Козлодуй - Винпром и откъде ще минава еко-велопътеката на плевньо.

Защо на турците , руснаци строят атомна електроцентрала,метрото също руснаци го строят,турците говорят перфектно руски език- нсие управляваните от тикви ,не искаме руснаци да ни строят нищо,а ще внасяме от турция за по-ефтинко. Като сте некадърни отивайте си,или чакате изборите та до тогава кой оцелее.

Не само ,че не обръщам никакво внимание на клеветите ви по адрес на един почтен човек,който за разлика от шушумигете от "Посрано"работи неуморно за всички нас,но и успешно привличам нови привърженици на една велика кауза-каузата ГЕРБ!Кухите ви напъни будят само смях нещастници!Я се скриите по-добре и не се показвайте от мишите си дупки!

що не я построихте досега бе комуняги повече от 30 години минаха а сега ревете

Комуняга си ти и Боко!

И аз смятам. че не трябва да се строи АЕЦ 'Белене". Не трябва въобще да пускаме и тозиреактор в "Козлодуй" - изискванията вече към технологиите и безопасността в тази сфера са много завишени след последната авария във "Фукушима". ОТ МАГАТЕ няма да ни разрешат да го пуснем след 8-10 години. Да се използват повече възомновяеми източници на енергия и саниране на сгради. Има каво да се направи за подобряване на енергийната ефективност.

Герберите не искат Белене, защото няма как да се намърдат да краднат от сделката. Сега ще почнат да правят нов проект за газова станция - ще го възложат на своите консултантски фирми и ще лапат....

Е да, нали БВСП крадат от Белене. И не само. И от Козлодуй крадат. Всъщност цялото енергийно лоби е в ръцете на БСП и компания. Те са троянският кон на Русия. Те работят единствено и само за иантересите ан Русия. Дали да се учудваме че те сага толкова реват. И толкова ще се радват ако Русия иска пак да ни шлайфа. Това че БСП са национални предатели не учудва никого - те са били такива още по времето когато се именуваха БКП. Това че тази пасмина е работила винаги за интересите на СССР и Русия също е ясно - те си получават заповедите от Кремъл. Това че са вземали комисионни по проектите на т.н. "Голям член" пардон "Глям Шлем", не е доказано но с оглед на яростната защита на руските проекти е много вероятно. Абе направо си е сигурно - трябва да си пълен идиот да сключваш договри по този начин. Дже и за тъпанарите от БСП е недопустимо. Сега поне ще разберем кое колко струва и какви щети е нанесло правителството на Станишката на България. Пък един ден знае ли човек - може и в затвора да ги вкараме.

Без опашати лъжи, като вождовете ти, откачалке!

KGB, така е, яко са се нагушили от енергийната мафия и енергийното лоби на тройната коалиция за "големия шлем" и сега май, за да не връщат парите реват като заклани! Ама има Видов ден, когато за всичко се плаща!

Крайно време е да се разбере,че т.н."левица" представена от БСП,е проводник на чуждите интереси в България!От това те извличат милиардни подкупи,с които купуват изборите,финансират хора,групи от хора и цели прослойки от т.н. бизнеселит!Всичко това се прави ,за да може страната ни да остане единственият сателит на Русия,от страните на ЕС!Разядената от корупция бивша имперска сила има интерес в страната да цари бедност,мизерия,анархия и разединение,защото бедният човек лесно се поддава на лъжи,обещания и манипулация!Единствено от българския народ зависи да сложи бариера пред предателите и родоотстъпниците-слуги на чужди интереси!Досега и засега не го прави,а това е пагубно за самия народ!

Всичко което казваш е 1:1, само с уговорката, че си объркал партията .... не става въпрос за БСП а за ГЕРБ ... нали :)

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ link БОРИСОВ РАЗКАРАЙ СЕ!!!!! БЬЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лудньо излезт-народа да ви види с очите ,кои сте тези велики борци ама на жълтите павета .. а не в във фейсбук... Да не стане като с великата Нова Сила ...Викаха ,крякаха и накрая се оказа че шефовете -старите криминални муцуни от Карлуково а ,партията -платени мангали

България мрази ГЕРБ !

Драги американски дрОгари: само ми обЯснете, как след няколко години тока, който ще купуваме от Турция, от същия такъв АЕЦ, построен от същите тези руснаци, ще ни излезе по-евтино. е това ми обЯснете и ще се съглася с вас да си зарежем интересите и да гоним някакво глупаво отмъщение. към СССР.

Турците няма да ни го продават на себестойност а ще си заложат приличен процент печалба

Защо БГ е най-бедната държава в Европа? Защото се харчат милярди без никаква полза, защото националните богатсва се дават на чужди фирми за експлоатация. През посладните 20 г. всички премиери се занимават с едно нещо - национално предателство.

Хубав повод да припомним думите на Захари Стоянов: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Захарий Стоянов Русчук, 1-й Март 1886 г.

и сигурно в Русия, а не в Западна европа, е подписан един срамен мирен договор, а?

Я ходи да заработиш някой лев на Боковата магистрала.... Що се косиш? Или ще кажеш, че си фенка на Бочко?

НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОТКАТА, ВАЖНО Е ДА ЛОВИ МИШКИ. Не е важно дали сме с Русия или Америка . Важно е да живеем добре. Мигар мислиш, че сага като сме американска колония сме добре ?? Виж хорицата от рудниците, които не са получавали с месеци заплати. Така е в цялата държава. Като казах държава ще те попитам - ти мислиш ли, че има такова нещо?? Аз съм убеден, че България вече я няма !!

Захари Стоянов пише това по повод политиката на Русия спрямо България през 1885 г и противопоставянето и на Обединението в този момент. Афектиран от ситуацията, той пише очевидни глупости - на него като един от апостолите на Априлското въстание, трябва да му е било пределно ясна целта му , а именно: предизвикване на военна намеса от страна на Русия. Ако не му се е искал тоя "камшик", е щял още да пасе овцете или да чиракува в Русе. Явно на някои хора им изглежда примамлива перспективата да сме още част от Турция, тъкмо няма да се нуждаят от превод на любимите си сериали по телевизията...

КАКВА ОПОЗИЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВАШИЯ ХОЛДИНГ НАРЕЧЕН "БСП"?? Ами вие забравихте как др. Овчаров подскачаше зад бела за да прави първа копка на американската ТЕЦ - Гълъбово -1 !!!! Защо не кажете от какво се пораждат държавните ГАРАНЦИИ да се плаща договорената , а не произведена ел. енергия на този американски ТЕЦ ??? КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТОКА КОЙТО НИ НАЧИСЛЯВАТ БЕЗ ДА СА ПРОИЗВЕЛИ ТЕЗИ ГАДИНИ ОТ ТЕЦ -ГЪЛЪБОВО ??? Кога ще заработи на пълна мощност (670 МВ) , а няма да мъждука с 270 МВ тези боклуци на които плащаме за нещо което не потребяваме ??? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ ВИЕ ДРУГАРИ ОПОЗИЦИОНЕРИ ??? Защото и вие сте част от играта, И вие ни загробвате по начина по който го прави мутрата и компрадорското колониално правителство.

Май и любовницата Цв. Бориславова е намесена в енергийните игрички в БГ? С мнението си сасягаме лични интереси....

Много добра реч на Петър Димитров. Софиянци може да не я харесвате, обаче зяла източна България е на ток, по простата причина, зимата е мека и климатика върши чудна работа освен това става за охлаждане и през лятото, става и за изсушаване на въздуха. Газта и парното са неприложими за черноморието. Ако не Белене или Козлодуй. Източна България ще получава ток от Турция. С газ не става газа само топли лятото трябва прохлада и сух въздух. Не очаквам да бъдем разбрани от централна и западна БГ.

Ако ще получаваме ток от Турция на цената, на която сега им продаваме (около 6-7 стотинки на кВч), нямаме никакъв проблем.

по твоите собствени сметки няма как да стане - защото на тях ще им строят същия реактор същите хора. Или си излъгал, за цената му тук, или нещо блъфираш с цената оттатък. Според мен, и двете.

Лятото другарю ,ще си ходиш на ладовина в тигана ви на Бузлуджа,за къв чеп потрошихте на времето толкова милиони народна пара?

Аз от моренцето не мърдам обаче ми хрумна идеята че пилотно трябва да я санирате. Да видим дали няма да и се разхвърчи изолацията както става вече във варненските квартали. Щото софийските фирми не са чували, че се слагат дюбели. Ако на всеки 3 години давам за ремонт по 5000лв по добре да не санирам