Взеха ДНК от родителите на изчезнал студент

Родителите на изчезналия студент от Попово Петър Димитров - Мая и Владимир Йорданови, бяха в хасковската полиция, за да дадат материал за ДНК експертиза.

Обратно в новината

Коментари - Взеха ДНК от родителите на изчезнал студент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а къде са всички други изчезнали момчета????няма ли Цветан Цветанов да спре да се крие като мишка и да каже къде са децата ни???

понеже американските господари са замесени в случая, медийте мълчат месеци наред! Сега ще излезе че този така удобно намерен труп е на момчето и пак никой няма да търси отговорност на американското посолство.

милите деца, и за изчезналото момче, и за обесеното - много, много съжалявам! ГОСПОД ДА Е С ТЯХ!

Или аз съм тъпа и не схващам от раз, или медиите са на чашка... От кога не разбрах се прави идентификация на някого само по вещите? Да, ако обектът се е изпарил завинаги и е оставил единствени веществени доказателства само като маратонки ит.н.- може. Но доколкото разбирам трупът на намерения обесен е в моргата.Наистина не разбирам, защо трябва първо да се чака лекарят да каже на колко години е, а после да се направи " очна " ставка с родителите. Колкото и да е мъртъв, ако все пак лицето му е на място си личи горе- долу на какви години е, така че още при самото откриване на трупа са знаели вероятността да е или не изчезналото момче. Значи щом са ги викали и питали дали съответните вещи са на техния син веднага след това е трябвало да отидат до моргата и да го разпознаят, а не да чакат информация за годините. Първо дали ДНК проби. Това говори, че умрелия не само е обесен , а и не прилича на човек. Абе, шибана работа. Така или иначе момчето е все още в неизвестност. Дано е живо и здраво независимо на кой остров се намира и си гледа кефа.

документирано е, че влиза в посолството, но не е документирано, че го напуска. От тук- нататък версий и предположения много

има труп на убит млад човек от български произход.

Който би трябвало да е издирван от семейство и приятели, нали така?

да не би да има полиция че да е издиржан от нея!!!!!!!!

В консулския отдел на посолството на САЩ не може да се види нищо, което да бъде причина някой да бъде отвлечен, убит и след това трупът му да бъде подхвърлен, като се инсценира самаубийство.Това може да се случи само във филм. Имам многократна входна виза за САЩ издадена без никакви проблеми, както и хиляди други българи - студенти, туристи, бизнесмени. Действително е вярно, че преди 10-15 г. имаше откази за доста смешни неща, но напоследък 10 -годишна входна виза се дава винаги, когато на интервюто кандидатът за виза не лъже, не показва документи с невярно съдържание или иска да посетиш лице, което пребивава в САЩ незаконно!Студентът или вече е влязъл в САЩ по друг начин /например през Мексико /или има някакви проблеми от емоционално естество! В първдия случай ще се обади рано или късно. Във втория може и да се наложи ДНК експертиза сега или по-нататък!

Друже, Америка отдалече или за кратко изглежда като прекрасна девойка, обаче като поживееш 5-10 години в нея вече ти прилича на неподмита селянка:))) Помисли си само къде се изпират по-голямата част от ония 630 милиарда годишно от търговията с наркотици и ще ти стане по ясно - А да не говорим че за янките живота на едно българско дете не струва нищо или ако струва нешо, не е повече от живота на едно иракско или афганистанско момче

Тази мистерия трябва да се разплете. Американците трябва да си платят за това че са му отказали виза, за това че не са им работили камерите точно тогава и затова че най-вероятно са замесени в изчезването.

До сега да не би хванат престъпник да е в затвора.Плаща си и го пускат. Горките ни деца какъв живот ли ги чака в тая СТРАНА УБИЕЦ.

Цялата работа е много съмнителна. От всичките конспиратоложки теории единствената вярна може да е, че при вземането на отпечатъци са го взели за талибан. Тогава, според действащото законодателсто на САЩ той тихомълком ще изчезне - точно по този начин. А за подхвърлянето на труп - няма начин да е станало така - в ЦРУ знаят, че има ДНК анализ и ще се разбере кое е момчето. По прилича за лихварска история. Дано нещата се разплетат и се окаже, че момчето си е живо и здраво и просто е офейкало някъде с приятелката си - ама едва ли.

какви неща се изфабрикуват, та един днк-анализ ли....нали сме приятели ! Е, наистина четем и гледаме много криминалета

Я ни светни по кой точно закон на "действащото" законодателство някой взет за талибан трябва да изчезне? Много конспиративни теории четеш!

На отказалите визи не взимат отпечатъци...

дори и да не е петур, пак е нечие дете, и някоя маика шсте буде почернена. бог да го прости :(((

Дано не е момчето което се търси но ако се окаже че е то значи наистина е бил убит защото е видял нещо неподходящо in the US embassy///the best country ever:((((

права си didi, американците си държат най-важните тайни в залата за интервюта в посолството в България. Или ги е видялл как ядат малки дечица-талибанчета за обяд.

от снимката и усмивката му личи че е добро и чувствително момче. Не е ли имоло кой да му помогне, да го утеши и каже че едни неуспех не може да е по страшен от това да се лишиш от живот.

освен, че е хубаво, умно на вид и чувствително, момчето дава вид и на психически стабилно. абсолютно изключена е версията самоубийство, която винаги се лепва на случаи, чието разискване е крайно неудобно. ако е решил да бяга, нямаше да се самоубива. можеше да премине спокойно границата с личната си карта. имал е пари в карта, но не е теглил от тях. не е обир, защото на мястото са открити 50лв. и НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ! (той е бил в посолството, редно е да е имал документи в себе си). избити са 8 зъба. той ли си ги е избил (нямало следи от насилие!) и прочие въпроси без отговори, но разкриващи ужасната гнилост на случая. хора, събудете си! избиват ви! един по един. колко още случая с версия самоубийство са ви нужни, за да схванете, че нещо не е наред

много болен народ еи. бил видял нешто което не трябвало ццц

ми много ясно че не е то тия наще кви са помяяри долни как се опитват да извартят нещата сега ше каят от днк-то че нарочно е тои да приклучи сичко а тва момче като влезна в посолството го имаше записан на камерите а после нямат запис как е излязал казаха че са им се развалили камерите тогава

Боже колко мъка има по тоя свят, боже!!!! Съчуствам на цялото семейство. Дано не е Петър и истината да излезе на яве.

не мога да си обясня мълчанието 2 месеца на медиите и сега това натрапчиво уверяване че 90 % е той.дали има връзка всичко това с посолството и писмото до Обама.не ми се мисли защо така се получава в България.

Може да е вербуван и сега подхвърлят нечий труп, за да инсценират смъртта му? Родителите дали не играят роля (ако не е така човек да не е на мястото им)?Много мистериозен случай.

Алоооу!!! Много филми гледате!

фАКТ Е ЧЕ МОМЧЕТО Е УБИТО.Може би е дължал пари,а лихварите убиват .Петър,на 4 юли-Борислав,все българи и качествени момчета.Мангалската телевизия БТВ пък ще ни проглуши ушите че циганчето нахапано от кучета е стабилизирано в Пирогов.Извратено брюкселско мислене!

И според тебе е добре кучетата да хапат дца, независимо от цвета ан кожата. Кучетата на подпират и не са расисти, утре ще си ти. Двата случая нямат нищо общо

Дано бащата да е прав и това да не е детето му!Съжалявам за кошмара, на който са подложени родителите, но нямат друг избор горките - истината трябва да излезе наяве.

Зъбите също може да са били избити преди инцидента, така че по това не би следвало да е критерий за разпознаването. Единствено ДНК експертизата може да докаже.

Самообесли са го. Казал е нещо дето не трябва, или е видял нещо, което не е трябвало да вижда в американското посолство, и са му сложили въжето. Това е моето мнение по случая.

така смятам, че е станало. От американското посолство не можаха да покажат запис, от който да се вижда, че Петър напуска територията му. А какви действия предприе Министерството на външните работи след като има съмнение, че на чужда територия е изчезнал български гражданин?

А дали е влизал в посолството?

Принципът за екстериториатолност на посолствата отдавна не важи в международното право

Ако изобщо е той.