Петър Чобанов: Бюджетът бе предизборен и няма да издържи, нужна е спешна актуализация

Планът за възстановяване не трябва да се разглежда като такъв, който запълва дупки, каза бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя що си мисли, че сме забравили кой е, и какви ги свърши??

краднете. за последно после бб4

Тоя беше финансов министър на Орешарски. Сега е в ДПС. Същото ДПС, дето чрез Шиши нареди първия служебен кабинет на Радев, при който фалира КТБ и милиарди изчезнаха за норматив. Сега искат актуализация на бюджета с 10-на милиарда, които кротко да окрадат чрез новото служебно правителство на Мунчо за има-няма 2-3 месеца. Това е планът на другарите червени крадци. Честито.

Радев е президент от 2016, КТБ фалира през 2014. Нещо ти се разминава фактологията.

е но въптоса е принципен и реално същият...

Както се казва в един еврейски виц:- Моше,сребърните лъжички се намериха,но неприятното впечатление остана!

Прав си за червените крадци. Всички от ОПГ ГЕР(БКП) начело с мутракомуниста по бельо - тлъст и грозен пред камера, са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ! Ще останат в историята.

Майкати и сестрати са курви. Не знам така говорят

Един от кириакстефчовците от ДПС.

Смотан и некадърен еничар.

Я на Орешарски финансовия министър дава акъл я в ляво и да те няма

Пази Боже. Тоя не беше ли човек на Доган?

къде спа 11 години или си зависим та не измете тия... чудя се...

защо не се скрие някъде?!

Ниските лихви трябва да се използват от бизнеса, когато са пазарни. Сега ниските лихви не са пазарни, т.е. не следват от нисък риск, а са в следствие на политическите действия на централните банки за понижаване на лихвите - като изкупуват държавни дългове (ДЦК) и други, чрез новонапечатани пари. Това е ОПАСНО!!! И може да доведе до взривяване на икономиките. Такива неща обикновенно се случват непосредствено преди големи войни.

ти няколко плюса. Да живеят умните хора.

Какви бяха лихвите преди стогодишната война?

Ти си по тая част, мазен червен чекиджия ...

DPS forever

Чобан!!!

Гледах го.Това не бе интервю...Сякаш бе на екстази...като латерна

А на този какво доверие може да му се има...

ЯВНО ДПС НОВИТЕ ИСКАТ ДА ИМА ПЪЛНА ХАЗНА ЗА ДА КРАДАТ ПОВЕЧЕ.

И как бе доценте "новите" партии ще променят бюджета към по- консервативни разходи като повечето от тях предлагат радикално увеличение на разходите?!?!?! Например Маята има само две -три предложения които биха сринали бюджета!!!!

Главата фес да си гледа потурите . Сърбали сме му попарата и на него .

Да си гледа турчолята и да им се мазни...... също така редовно да си взима депутатската заплата, която му се полага и не се налага да дава отчет на никой дали си я заработил. Измекяра трябва да си знае мястото и да си седи там, а ние ще му събираме парички за скромната народна заплата и ще си го хрантутим.

и тройната ламя искат обратно на софрата...

кои искат обратно на софрата... Коалицията между БСП, ДПС и Атака, които подкрепят кабинета, се разпада заради вътрешни противоречия и незадоволителни резултати на Евроизборите през май 2014.[4][5][6] Положението се влошава от криминалното източване на Корпоративна търговска банка[7] и неуспехът на правителството и Българската народна банка да гарантират пълното изплащане на всички застрашени депозити.[8] Фискалната политика на кабинета също търпи критики заради издаването на нов външен дълг в размер на 3 млрд. лева[9] и недоброто изпълнение на държавния бюджет, което налага гласуване на нови 225 млн. лева за сектор „Здравеопазване“.[2] Сложната политическа, икономическа, социална и обществена обстановка принуждават министър-председателя на България Пламен Орешарски да подаде оставка на 23 юли 2014 г.,[10] която бива приета от НС на 24 юли.[11] На 6 август 42-рото Народно събрание е разпуснато с указ на президента Росен Плевнелиев

този не беше ли експерт на ГЕРБ 3 години? След това министър на БКП? Сега какъв е?

шефа му беше Министър-председател 2013 – 2014 Пламен Орешарски

сега е дупедавец на дпс

Коалицията между БСП, ДПС и Атака, които подкрепят кабинета, се разпада заради вътрешни противоречия и незадоволителни резултати на Евроизборите през май 2014.[4][5][6] Положението се влошава от криминалното източване на Корпоративна търговска банка[7] и неуспехът на правителството и Българската народна банка да гарантират пълното изплащане на всички застрашени депозити.[8] Фискалната политика на кабинета също търпи критики заради издаването на нов външен дълг в размер на 3 млрд. лева[9] и недоброто изпълнение на държавния бюджет, което налага гласуване на нови 225 млн. лева за сектор „Здравеопазване“.[2] Сложната политическа, икономическа, социална и обществена обстановка принуждават министър-председателя на България Пламен Орешарски да подаде оставка на 23 юли 2014 г.,[10] която бива приета от НС на 24 юли.[11] На 6 август 42-рото Народно събрание е разпуснато с указ на президента Росен Плевнелиев

късопметните - гугъл протеси орешарски... да видите протест... тва осбено за младите... кво е да напълниш площад и цариградско, че се не траеше.... не е като 2 палатки и един спален чувал и 15 души...

Този аутист, проспал обира КТБ докато беше финансов министър ЗАЩО не е в затвора ?!

ЗабелезАл съм, че ние българите сме винаги готови да даваме акъл. Нищо, че сме били там и сме се осрали и нищо, че никой не ни го иска.

с пълна сила за вас сороските комунисти лапачи

На комунистическите боклуци устите са им големи, много големи все зяпнали пари пари да крадят!!!! Айде нищожеството на орешарски да се не показва повече!!!! Помним те, помним те!!!!

Всичкото тролско войнство явно е на инструктаж. Избори идат, то се е видяло. Такава скука по форумите не е имало от месеци. Ама както и да го въртите, то всичко е ясно. Това, дето ви тежи на гащите и подмирисва, как да го скриеш?

освен за чобанин, да пасе стадо овце, за нищо друго не става.

Що не съм изненадан ?! Има ли нещо,за което мутрата Борисов и шайката му ГЕРБ да не са излъгали ?!

аз крада ти крадеш той краде ние крадем вие крадете те крадът и накрая всички ние дружно крадем

Този винаги съм се чудил дали има огледало вкъщи да се види как изглежда първо и тогава да ръси акъл!

честно казано ако доди на интервю за работа с тая вратовръзка ша има НЕ от мене

Ами прякорът му е Чубака, оня косматия помощник на капитан Соло от "Междузвездни войни":) С такъв прякор не можеш да изглеждаш по-различно:)

Герб нали са победители - да си го актуализират.

ти нали си там за лапането