Коментари - Пета довеждаща линия на градския транспорт до метрото тръгва в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довиждане Фъндъкова и историята няма да те запомни с много!!!

Кой ще следи дали малоумните шофьори спират, когато има човек на спирката?

Фандъкова, трамвай 5 кога!!!!

А отвеждаща кога?

А кога ще може с колело в метрото,както е по белия свят

Тази кетица няма ли сидруга по-важна работа за града от това да ходи на пускане на съмнителни линии? И явно го прави редовно, защото на снимките е с различни дрехи. Щом няма работа катл кмет да мине на половин работен ден в кметството, а втората да работи като етачкс по улиците . Тя за повече няма капацитет

Единствената "полза"" за софиянци е , че ще разберат как се чувстват мигрантите, натъпкани по 20 - 30 в такива микробуси. А как да се накаже "каналджията, в случая кметицата фандъкова за гаврата с хората?

Това е гавра с хората живеещи в София

гледам аз се мотаят некакви малки празни бусчета из криви сбъркани улички в София! А това било много модерно решение! :-)

Предлагам всяка година да има местни избори около Коледа. Така всяка година ще има някаква офанзива по подобряването на града. Сега - мижава работа. Сетят се за един месец на всеки 4 години, да свършат нещо различно от “усвояване”

Този глупав и неудобен превоз ползва ли го някой или просто са взети едни пари и са си ги разпределили

Айдееее събратя селяниии, юрууш на екскурзия у Софията да се возим на новийо градски транспорт. Гид, дето да дума на у ше у слушалки кат в Барцилона и Лондун, че има ли?

Очаквам предизборно да бъде пусната и довеждаща самолетна линия Люлин-Младост.

Страхотно, само да разкарат спрелите автомобили от двете страни на тресето…Иии ако оправят и симеоновско с новия светофар ще е доста добре, но това чак за следващите избори…

Във маршрутките аз съм сам в държавата на...

В Надежда построиха общински паркинг, почнаха да оправят тротоарите в последните няколко месеца. Не бе, да не си помислите, че е заради изборите, сакън ... При този колосален бюджет на града, общинските съветници станаха милионери само от източване на общински предприятия. То ГЕРБ не е партия, а престъпна организация. Лошото е, че подозирам следващите в същото упражнение.

Някой виждал ли е Фъндупкова в градския транспорт без това да е част от пи ар акция?

За теб ма ! Даскалката по рашистки се събуди предизборно !

то докато пуснат метрото и няма да има ток за да движи

Електрически маршрутки? Които ще спират на малоумни места при 'махване с ръка'. Патентовано от Герб крадците. Красота. Важното е едни пари да се въртят и едни очи да се замазват. Всичко друго е преходно, парите и имотЯта са вечни.

Защо трябва да измислят топлата вода с ново приложение? Защо не е интегрирано със сайта на Софийския транспорт или с Google maps? Кой ще го ползва това приложение?

Имало е вратичка да се усвоят още пари.

Циганската принцеса и гето, което създаде от София В Ада, Данче!!!

Не разбирам какво значи бусове от Горна баня, Карпузица, овча купел, какво иска да каже малоумната кметица. Те свързват ли тези квартали, или са от всеки от тях. И второ - гледам по цар Борис 3 минават едни бусчета със спиране с махане на ръка . Лятото ги пуснаха по линията на 107. Това са ужасни бусчета . Имат 9 седящи места, един кв.м.под и останалото са стълби, водещи към дъното. Да пътуваш върху стълби, държащ се за едни примки , в задух и без пуснат климатик, беше ад. Колко са сложили в джоба си мошениците от СО. Дано нещата се променят, да изринат тези авгиеви обори и Фандъка да отиде там, където отдавна и е мястото - В ЗАТВОРА

Са видиш на индийците дали им е лесно. Ха-ха. Данчето да я пращаме в Индия. Там ще я оправят. Тояги, саби..

Тази била живА?!

И за всяко нововъведение - ново приложение за да гушат едни програмисти на хранилка към общината

змията хапе най страшно когато я настъпят. да се маха, достатъчно изтъргува грозна софия, без грам свян и съвест.нищо хубаво не направи за града. дано си намери скоро майстора.

Малко преди да сдаде поста, Фандъкова разреши строителство на 4 сгради с по 15 етажа на територията на завод "Витоша" ново строителство-столична община: Планира се изграждането на 547 апартамента, от които 219 ще са едноспални, 254-двуспални, 62- триспални, а 12 ще са луксозни триспални и пентхауси

Пък за улици и тротоари по добре да не се говори. Зеленясали от растителност тротоари с дупки или изобщо няма такива. По улиците са кръпки връз предните, а те са върху по-старите. И отстрани са гарнирани с дупки.