Коментари - Пет жертви при стрелба в предградие на Торонто (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно, всичко е добре планувано и координирано в либералния запад! Накрая в Канада ще се ловува с прашки и копия! Цялата новина би могла да бъде актьорска вечер, помислете, драги ми неандерталци!!!

убиецът е 73-годишен, който се съдил с “домсъвета” от години и тормозел живеещите в блока. Убивал е с полу-автоматично оръжие. Ето затова трябва забрана за оръжията.

Колкото и да са безопасни страната и градът, тоталната забрана за гражданско оръжие води именно до това - престъпниците вилнеят както си искат, а полицията не може да огрее на всякъде и в най-добрия случай ще накаже виновния, но не може да защити жертвите.

Торонто е един от най-престъпните градове в света. По брой убийства е на челни позиции.

Преди някой да почне да обяснява в Канада е толкова затегнат оръжейния контрол че нямаш право да имаш ОО за самоотбрана, а за да получиш разрешително за спорт или лов трябва двама души, които не са ти роднини да пишат есе че ти си почтен и доверен човек и няма да злоупотребиш с оръжието. Полуавтоматичното оръжие е забранено поименно (марка и модел), забраниха продажбата, прехвърлянето и наследяването на пистолети, а сега бутат и ново законодателство което се заяждат какво оръжие могат да ползват ловците. И въпреки това стават масови стрелби... като че ли проблема не е в оръжието...

Умен коментар. И друго ми идва наум. Канада има територии населявани от едни кафяви мечки с опит :) , наречени гризли. И как аджеба ще излезеш в задния си двор или просто на разходка без поне 10мм в джоба , а и най- добре с минимум пишка 7мм ремингтън магнум калибър? Това е да оставиш населението на произвола.

: )) Неволна грешка - исках да кажа пУшка.

Масовите убийства са рядкост в Канада, а град Торонто от години се гордее, че е един от най-безопасните в света. ------------- ХА ХА ХА ХА Хубав виц! Торонто е една КЛОКА! А престъпноста е с ужасяващи размери! А бездомниците-наркомани лежат при -40 градуса през Зимата на капаците по улиците! Всяка година има поне по няколко масови убийства! Вон е до Сев. Йорк! Там е най-опасният квартал на Торонто! Всяка нощ има престрелки с убити между наркобандите! Най-често в училищните дворове се стрелят! Там като убият до 2ма наведнъж дори не го пишат вече по вестниците! Целият свят съм обиколил от Зап. Европа, Сингапур и Япония по ЯКО за живеене НЯМА! От мене да знаете!

Хахаха Северен Йорк е най-опасния квартал??? Това е вица на годината. Явно в Скарбаро, и сателитите Мисисага и Брамптън живеят ангели небесни.

Западна европа отпада от списъка :/...

Тепърва ще се изнасят към Източна Европа, вече започнаха да купуват имоти в Чехия, в Сърбия, в Румъния, Скоро и у нас.

И правилно! България, Румъния и особенно Чехия е в ПЪТИ по-добре от Канада! Канада не става за живеене!

То па голяма сензация, че някой искал да се изнася към Прага... Когато Прага е била сред европейските центрове, в Канада още е имало само малко индианци на юг и малко инуити на север, а останалото - мечки и вълци.