Пет области без нито един заразен с COVID-19 за денонощието, починали са трима

Направени са 3009 теста което означава, че делът на положителните резултати е два процента за последните 24 часа

Обратно в новината

Коментари - Пет области без нито един заразен с COVID-19 за денонощието, починали са трима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доказателство че антиваксърите ще намерят за какво да се заядат дори да им предлагаш най-доброто за тяхното здраве. Говорим за психическо отклонение вече, а не за рационално мислене. 2023-02-01 16:40:50 Тор, богът на земеделието (нерегистриран) реплика +0 -4 антиваксърите да ядат моркови! 2023-02-02 11:23:25 Еми (нерегистриран) реплика +2 -0 Каквото и да ядат, ще са по-здрави от "ваксърите", които ще чакат появата на неизследвани странични ефекти, които могат, да се проявят и след години.

да не би да зарязаха по средата на нищото спецоперация Ковид ?! ;) а така им се удаваха: и психотерора и дивашките демократични не0либерални репресии - кеф ти домашен арест, кеф ти омаскаряване, кеф ти забранено за ненабоцкани=забранено за евреи=забранено за негри и т.н. и колко милиарда човечета бяха набутани в дивашкия извънлабораторен екепсримент на Не0либералните Менгелета с т.нар. ваксини, генетични модификатори и причинители на всевъзможни дефекти, най-лесно различимите са сърдечните и с'я к'во шъ прайм?! не е лоша идея да линчуваме местните ятаци и помагачи на Глобалната Шайка ведно с пласьорите на фарма мафията ! нали ?! https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/02/02/4445642interesutkumcovidvaksiniteiterapiitepadakakvo/comments

Тук 3-ма в набодена на около 80% Япония, по 300 на ден...

Добре, че изкъртихме пейките, забранихме парковете, затворихме болниците, отказахме да лекуваме болните, плашехме денонощно и купихме чувалите. Иначе нямаше да починат толкова много хора и пак щяхме да се изложим пред чужденците.

Спомняте ли си как ни казваха, че не се ли набодем над 70%, щели сме да станем ковид гетото на европа? Сега набодена европа е много по-зле от нас.

и все още сме ковид гетото на европа

108 напълно завършени идиоти!

Цялата карта свети в зелено, дори и според стъкмистиката.

Хара ,Боклуците се скриха в мишите си дупки. Боклуците които две години ни тормозеха. Боклуците които продължават да пишат тази измислена статистика. Боклуците които си продадоха скапаните си душици за пари. Боклуците ,трябва да знаят ,че ние не сме забравили. Трябва да ги споменаваме и ги сочим тези мишки докато не бъдат съдени и после затвор. Няма да позволим да им се размине. Това са Боклуците, Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев Балтов , Аргирова Баба Радка , Гломб , Николова. Долни душици. Още един Боклук - Кретен Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Щом не казват нищо за починалите, значи са били ваксинирани. Ако не са били, винаги ни го казват....

при по-малко от една трета ваксинирани и то половината от тях преди повече от година ... Къде са спецовете дето налагаха отровите и приказваха, че пълно ваксиниране 5 бустера пандемията няма свърши.

Една трета ваксинирани, от които 2/3 сме ваксинирани само на хартия :D

Покриха се, вече няма всекидневно тяхно присъствие по медиите. Няма ги, все едно нищо не е било.

ㅤ

Коли ма Бура.