Пет ключови момента от срещата Путин-Си

Тази сутрин самолетът на китайския лидер излетя от летище "Внуково-2"

Обратно в новината

Коментари - Пет ключови момента от срещата Путин-Си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои през океана са свършени, но се правят, че не го знаят...

2023-03-22 11:22:38 SDI (нерегистриран) На китайците трябва да им е ясно, че ако Русия загуби войната в Украйна, те ще са следващите, за които САЩ е подготвил война. При това САЩ се страхуват много повече от Китай, отколкото от Русия, тъй като Китай има огромно по брой население и с изключително бързи темпове настига САЩ технологично, да не говорим че в икономическо отношение Китай е изключително мощна държава. Така че Китай няма друг избор освен да подкрепи Русия, още повече че американците недвусмислено заявяват, че подготвят конфронтация с Китай. Именно. Затова Китай ще бъде с Русия и няма да позволи Русия да загуби войната, докога не се знае, но от това сещ няма да спечелят нищо, напротив, ако не бъдат унищожени, краварите ще бъдат сериозно ударени и ще станат по-ниски и от тревата.

да си диктатор си е постоянен страх и параноя, затова така се гушкат изплашено и си ближат дътатат, но дървото ще дойде и за двете империи, много мъка са донесли, пъти поввече от САЩ. Китай е унищожил милиони и бавно се опитва да завземе света, а за ватата какво да кажем, СССР прецака половината свят, но нека щом азиатските кочини се обичат, нека се взимат.

Викаш, сещ ще ги бият и двамата. Брей брей брей, това кога?

"Путин и Си се споразумяха да започнат строежа на гигантския газопровод "Силата на Сибир 2", който ще свърже сибирските газови находища през Монголия със Северозападен Китай." НЕ Е ПОДПИСАНО подобно споразумение!

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

И твоето тролене свърши ако ще твоя да е 30 сантима, Ка ун

Защо никой не си спомня ,че Путин преди да нападне Украйна на олимпиадата в Пекин си гукаше с жълтия комунист-милиардер!?Тогава Си му каза ....Ако ти прибереш Украйна , аз си взимам Тайван!? Ще направим разногледи САЩ!? Само , че достойния народ на Украйна с незначителна помощ от САЩ и запада объркаха плана! Китай се опита през миналото лято да отклони вниманието с някакви ялови демонстрации на сила в Китайско море но САЩ им звизнаха със зъби и всичко приключи! Та въпроса е : 1. Дали Си не хлъзна Путин с откриването на фронт в Тайван и се оправдава ,че Путин се проваля? 2. Дали Си сега не дойде за да обещае откриване на втори фронт при новите условия! 5. Дали Си се е отказал от Тайван , щото вече е убеден в провала на Путин и е обещал военна помощ? И тук посещението на японеца в Киев май пак обърка плановете на тия две маймуни за МНОГОПОЛЮСЕН модел в който се надяват да бъдат полюси!?

Викаш, многополюсен свят няма да има. Кравария ще бъде хегемон до свършека на света, че и след това. А край на света, бъди сигурен, ще има.

Помпозна среща на двама императори. Този на Русия и този на Китай. Резултатът не е ясен но съм убеден, че китайският император е в много по-добра позиция да изсмуче природните богатства на Русия. Това е сигурно, но не е ясно какво е готов да даде, освен любезно да приема почести.

Ейде Си и Владимир комшии, ама какъв го дири япончето в Киев ?

1. Путин искаше оръжие от Китай - Няма да получи 2. Путин искаше боеприпаси и амуниции от Китай - Няма да получи 3. Путин искаше самолети и тежка техника от Китай - Няма да получи Путин няма да получи нищо от това което реално искаше и му трябва да продължи войната в Украйна 1. това което постигна е да продава енергия на 40% по ниска цена спрямо Европа 2. Даде си държава и икономиката на Китай 3. И е на 100% зависим от Китай 4. Русия реално е азиатска държава Какъв жалък край за велика Русия?

_stankow

?? 1. Путин искаше оръжие от Китай - Няма да получи 2. Путин искаше боеприпаси и амуниции от Китай - Няма да получи 3. Путин искаше самолети и тежка техника от Китай - Няма да получи И какво е това оръжие и боеприпаси, което Русия няма ? Или не ѝ достига ? Че точно до Китай е опряла ? :D :D

колко ли скъпо му струва на Путин този "скъп" приятел?

Големите също решиха САЩ да си остане регионална държава със затихващи функции поради несъстоял се исторически експеримент. Следващите няколко века там ще работи основно Теорията на еволюцията и произхода на видовете до пълно изчезване на биологичния отпадък.

Запада има икономика за над $50 трилиона, Русия и китай 20. Запада може да смаже и двата гълъба по всяко време. Какво е станало: 1. Путин не получи нито оръжие, нито боеприпаси, нито тежка техника 2. Продава енергия на 40% по ниски цени 3. и е напълно зависим от Китай на когото ще слугува докато е жив А след като Украйан победи Руската дикттура ще се разпадне.

_stankow

>>>>А след като Украйан победи Руската дикттура ще се разпадне Тука сте абсолютно прав. Дори руснаците, на най-високо ниво го казва и всеки ден го повтарят - ако Русия загуби тази война, ще следва революция, пертурбации и разпад. АКО !!

Путин не се е допитал до неговите африкански приятели кой е по-добър колонизатор - белия или жълтия

Като сигурен резултат от срещата е спечелена точка от Китаеца! Който има познания в спорта борба знае много добре за какво се присъжда една точка - обикновено е за "минаване отзад"!!! След това обикновено следва позата "партер", а след това.... не зная?

е намазал анусчето с лубрикантче.

Путьо понеже е в безизходна ситуация, се надупи и покани другаря Си да му го вкара.

Под влияние на нечовешкият страх който тресе путлер, той направи още една стратегическа грешка, която мислещите руснаци няма как да му простят. Другарят Си получи Русия на ПРОМОЦИЯ, не обеща никъква конкретна помощ на затъналия в собствените си л.йна „скъп приятел“, та дори и един пробит юан. Даже много финно се изгаври с путлер, че руския народ догодина трябва да гласува за него, иначе му е спукана работата.

Страхът тресе такива като теб ка уни

А санкции към Китай кога? Според мен ЕС и САЩ трябва да спрат да внасят всичко от там. Освен това китайците още не са приели третия пол.

Китай подкрепя Русия за Украйна, а Русия ще подкрепи Китай за Тайван. Също така Китай ще доставя оръжие срещу нефт и газ.

В България отдавна пеят...кога ще ги стигнем Американцте, а в московия продължават да пригласят...КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ БЪЛГАРИТЕ!!! ...може и да ни стигнат след 1300-1500 години!!!

"Експерти обаче посочват, че Пекин може да не е толкова ентусиазиран да разширява неограничено икономическите си отношения с Москва, тъй като се опасява да не стане обект на западни санкции."??? Да ги таковам у експертите, западните санкции и сега не са определящи. Влиянието им ще продължи да затихва следващите няколко години.

На байдън ще му припари под гъзо.

За какво, че путлер е идиот и разби тази велика Русия.

сега по тема за Путин и за Китайците, ми едно е ясно че това вече е център на много бунтове и неподчинение на запада, От тук нататък ще има контрол и обособяване на силни влияния далеч от Русия и Китай ще почнат със заливите, Около Етиопия и около Оман, това са най ключовете места за Запада и без тях бавно ще деградират това е новия път, а в БГ ще ни деградират разни анти българи които е опитват да ни създават комплески защото хора с комплески лесно се лъжат и лесно се крадат и лесно им се вменява чужда вина

най смешното е че гръкът Омир дет е писал Илиадата взел че я написал след като събрал разказите които са се разказвали по Балканите! Па още по-смешно е как гръцките старовремски писатели са писали за Орфей като той е доказано трак!?

Това пак английски учен ли ти го каза хахахахаха Колко си жалък брато не е истина

не бе !според теб в тракия не са живели траки.... кърлеж!

Това казвам аз….а вие идиоти казвате че дори Гърция не е съществувала тогава… Колко тъп трябва да си

То траки е имало и в Гърция, и в Турция, па и в Румъния. Та по спокойно! И днес има географска област Тракия в Гърция и Турция.

Че гърците нямат думата Гърция а казват Елада… Ама нали сте пишман националистчета….

за "Германия",а ѝ казват Дойчланд,а не Джърмани,както и австрийците не казват Австрия,а Йостерррайх;)И какво точно доказва това?Че знаем имената на държавите ли???;)

Елада не е било Гърция :D :D Офф колко изпростели “българи” си имаме

казва го британски историк от 19 век, че гърците нямат нищо общо с онези от древна Гърция, че съврмените гърци са полуславяни и полуалабанци:)) чети бе наслендико на кърлежи комунисти, превърнал се в евроатлантически кърлеж. Мачкате самочуствието на Българите за д аможе да го красдете незабелязано и да го обвинявате него за нещастиета които му причиняавате хитри кърелжи

А още по жалкото е че вие малоумниците се хващате на въдицата на всеки учен извън балканите. Те сигурно англичаните ще кажат че всичките им музей не са пълни с откраднати от тях ценности

Тракия, която е кръстена на Траките, според идиотите от обкържението на Исак Паси, била крсътена на Гърците щото била наслена от гърци и там никога не е имало Българи

Мълчи си…по интелигентен ще изглеждаш

че Гърция не е била създадена до 19век… МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КОЛКО ТЪП ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК ЗА ДА КАЖЕ ТАКАВА ИДИОТЩИНА

Срещата в Москва се отразила неблагоприятно на някои ,,лидери". Байдън пак се наакал. Урсула - също.

Че беше смешно, смешно беше - напр нервните тикове на ботосния запъртък, ама пък чак толкова..

Че в гръцкия език имало славянски думи…. МАЙКО МИЛА!!!! Защо по дяволите има толкова безмозъчно прости българи… В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ИМА ГРЪЦКИ ДУМИ НО НЕ И ОБРАТНОТО

драги в сегашния гръцки има думи на автохонните народа на Балканския полуостров В добавка щото явно не знаеш реално елини няма, има една мешава в гърция от българи, славяни, албанци, траки, римляни и египетски роби! От там е чернотата и дебелия гъз при гърците

… За да кажите такава тъпотия това значи че абсолютно никога не сте отваряли нито една книга

Понеже живеят турци цигани араби гърци…

Тихо викай на някой друг, момкото е чел достатъчно книги и то книги издавани от доказани учени в историята на древните народи на Балканите! Само дето не ти е ясно че гърците мило и драго дават да изтрият Елада! Виж в речниците що е то автохонен народ?

:) Майка ти може и де а мила, ама ти май не връзваш простите исторически факти. Да, България е по-стара държава от Гърция. Защото Древна Елада и Гърция не са едно и също нещо. Нито пък Гърция и Византия са едно и също нещо. Още повече, че и Древна Елада не е била една, единна държава. Както и Италия и Римската империя не са едно и също нещо. И както и преди Гарибалди не е имало държава Италия.

Е още по голяма тъпотия

Русия винаги побеждава. Затова е най-голямата, силна и богата страна в света. Това се отразява благоприятно на българите

Хахахахахахахахахахаах Затова ли пенсиите са по ниски от колкото в България…

нещо си се объркал!! 1. Пенсиите там са почти колкото нашите 2. да видим покупателната способност драги 3. В добавка и комуналните им услуги като ги сравним и ще те трябва да се скриеш

КАТО ЩЕ МИ Я СРАВНЯВАШ С БЪЛГАРИЯ

Българите отдавна пеят...кога ще ги стигнем Американцте, а в московия продължават да пеят...КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ БЪЛГАРИТЕ!!! ...може и да ни стигнат след 1300-1500 години!!!

Преди войната маломерният плашепотарник продаваше по 200 милиарда кубически метра газ за Европа, сега щял да строи газопровод за китай който щял да минава от не знам къде си и щял да стане готов не знам кога си за да продава 50 милиарда кубически метра газ за китай. Ех вова ,вова тъпичък и посредствен беше като кгб агент ,а сега като углавен военнопрестъпник съвсем изплиска легена...

Юсофилите нямат какво да кажат по същество и само обиждат :) Явно тайно завиждат на РФ и КНР, че са суверенни държави, които сами определят политиката си, докато България е колония на САЩ. С това робско мислене дето го имате ще си останете колония и държава от третия свят.

…Сащ са държава пт третия свят??? Ако е така то русия трябва да са от 13тия свят

Според тях…северна гърция е била българска… Хмм…а нещо да кажете за стария Пловдив…старото име на Пловдив??? Защото до Пловдив включително е било ГЪРЦИЯ.. България никога не е имала части от Гърция…. Дори и македония е повече гръцка отколкото българска….

ква гърция бе идиот Гърция не е имало до 19 век, такава държава се създава през 19 век. 90 процента от имената в Турция са персииски или арабски и на градовете им включитело прави ли ги Персииски градовете им и означава ли че Перси са живеели по онези земи . Тъпанар продажен и българомразец, трябва да си от сектата на Исак Паси, дето основно им забавление е да правят "остроумни шеги" унижаващи Българите

Замълчи си.. Как може да кажеш че Гърция не е имало до 19 век бе Това колко прост и неграмотен трябва да си че да кажеш такава тъпотия

кажи ми Константин създателя на Византия Грък ли е според теб:) , а ако отидеш в Музея на Кавала и днес ще видиш че Гърците колонизират кавала и Тракия, а Тракия да не е кръстена на Гърция или на Траките? тъпанар

Честито! 130 милиона необразовани, полупияни руснаци няма да усетят как 1,5 милиарда образовани, хитри и ловки китайци ще ги "оправят" за няколко години.

Тия като пишат поне мислят ли? 19 век столица е Санкт Петербург.Москва не била столица на руската империя за да има имперски дворец в Кремъл

Ние българите сме заедно с Русия, против нейните врагове. Които са врагове и на България

Кои българи, циганите от варненския квартал максуда и поддръжниците на варненския циганин копейкин ли?

Няма по-тъпи, неграмотни и продажни същества от българските русофоби и психясалите хохли.

Няма по прости дебили пт руските тролове

там е работата че този който е писал за вас че сте тъпи няма как да знаеш дали е трол и то руски

Но искам да разбера кои части на Гърция и Турция били български? Искам да се посмея още… Тъй като явно по вашата логика Българоя е много по стара държава от Гърция….ако това найстина го мислите….мога само да ви кажа да се лекувате

Побързай. Д-р Михайлов приема русофобите с предимство.

Виж аз какво питам… Дееба и малоумници

ти си тъпнар нали? отиди и днес в северна Гърция от кавала нататък и ще видиш че това са региони преоблаващо български за последните поне 1000 години, все още там се говори български въпреки зверската асимилация, о ттам им идва и киселото мляко и всичко на гърците, гърците като държава са били под солун, нямат никва работа в тракия и много малко в сегашната македония

Се чува и гръцки и турски речи..има и турски и гръцки магазини… Това какво значи по твоята логика?? А я кажи старото име на Пловдив ?

ти кажи сегашното си име и микажи че не е латинско и после съди според името какво е. а ако видиш оригиналните имена на половин гърция от преди 70 години, ще се окаже че половин гурция е българска имат специална комисия назначена да ги сменя, а после половин век чистят Гръцкия език от славянски думи, щото гръцкия е бил пропит със славянски думи най вече Български такива.....

прав си сегашна България е малко по-млада от Гърция. Преди Гърция има Османска империя, едно кралство на кръстоносците, Източно римска империя, Римска империя, а преди това Елада която е общо название на градове държави и елински племена, омешани със траки. Та те питам колко е по-стара Гърция от България??

Пък какво правите вие русофилите в тоя кенеф а не сте отишли в тази тка развита Русия….явно никога няма да разберем. Сега почвайте да псувате като падари…поне това умеете най добре

На китайците трябва да им е ясно, че ако Русия загуби войната в Украйна, те ще са следващите, за които САЩ е подготвил война. При това САЩ се страхуват много повече от Китай, отколкото от Русия, тъй като Китай има огромно по брой население и с изключително бързи темпове настига САЩ технологично, да не говорим че в икономическо отношение Китай е изключително мощна държава. Така че Китай няма друг избор освен да подкрепи Русия, още повече че американците недвусмислено заявяват, че подготвят конфронтация с Китай.

След няколко стотин години явно нещата си идват по местата! Московията след толкова напъни да бъде приета в Европа най-после узря за мисълта, че цивилизования свят не може да ги приеме с това мислене. Полека си отиват там, откъдето ги е довял вятъра - Азия. И по манталитет и по външен вид те са си за там - вижте азиатския фейс на хазарина Путин - тунингован Си. После вижте тувинеца Шойгу. После казаха Герасимов.

много обичам лгбт дрисни, които наричат запада "цивилизован свят". Дупе разцепено, тези западни боклуци и в момента нямат навика да се къпят, същите тези боклуци винаги са се стремили да унищожат българите - колкото искаш доказателства, та този педалски "цивилизован" свят си го заври отзад и заминавай там!

Ето затова сте малоумни русофилите. Лгбтк не се харесва от 70% от американците…70% е адски много като се има напредвид че Сащ са 350млн жители. И другото което е….Има страшно много руски педали по руските телевизии които подлрепят лгбтк

Младок, благодаря за информацията - нещо съвсем ново е за мен, че западняците не се къпят. Но в това няма нищо лошо - току виж и те заприличали на нас с поздрава "Честита баня"!!! Или не си чувал, че до баня в домовете започна да се прави масово след като започна строежа на многоетажните жилищни блокове. преди това имаше така наречените обществени бани - общ салон с которки с вода, където се ходеше с дървени налъми и процедурата включваше изтъркване на кирта от теляка - половината град с една кесия. Така че подигравките ти с къпането на западняците са крайно неуместни от нация, която само преди 40 години си честитеше къпането -веднъж в седмицата.

Ей, тъп си като руски галош!

Света ще продължи да се развива. Не ги мислете китайците, руснаците, американците, западноевропейците - на всичките пътя им е напред и нагоре. Въпроса е ние какво ще правим?

Русия, Белорус и Украйна закриха СССР в Беловежката гора.. Сега възстановяват съюзната държава на територията на т.н. Украйна, която е пак Русия.

Ще я дадеш без да се съпротивляваш нали?

По-скоро България има да взема части от Турция и Гърция. С помощта на Русия, естествено

От къде измисли пък тази тъпотия. Личи си че сте малоумни русофилите

Пропуснато е нещо важно - стоковите доставки ще се плащат м национални валути. В момента плащанията в юани и рубли заема дял от 65%.

Скоро ще се усети резултатът от срещата , ще има котайско оръжие, което да се тества в реални бойни действия, това е сигурно, а долара нищо добро не го чака, тези 200 милиарда стокообмен ще са вече в рубли и юани и 200 милиарда доларови хартийки ще останат на склад, неизползваеми.

Защо живеят в ВчЕвропа и сащ а не в любимата им Русия???

Шпиони са там, и да организират тва онова.

Шпиони били… Значи 200,000 деца шпиони а? Хахахахахахайайаха

Точно така, може и да са повече. Я виж на къв кенеф заприлича запада, кой мислиш, че работи за това ??

Голяма помпозност - БОДЕ НАЛИ - не е като да ти дойде Лайнен на гости или друга куха лейка

Руските тролове с всеки ден започват все повече и повече да изпростяват. Вече дори и опорки не се мъчат да мислят, а директно като не могат да отговорят на някой лесен въпрос и го обръщат в обиди. Вие русофилите сте точно като идиотите от lgbtq.. те като не могат да отговорят на прости въпроси и почват да те обиждат

Запада и Европа Щесе спукат от злоба сами си прецакаха икономиките фалират банки бизнеса им са срина а русия се подобрява . Западни и европеиски помяри скоро ще сте бедни и гладни ще продължавате да виете като чакали

Без да казваш ме си промит мозък

Московците си остават корви, по рано германци са ги евали, сега ги еват китайци.

Специално за евродемократичните ревльовци. Останете си в Европа и САЩ, много ви моля да не се връщате. Чакам всички такива като вас да си отидат.Тук в България всички сме източно православни славчни, езичници не ни трябват. А пропо, малкият Ванчо ви нарича по друг начин, но аз съм по голям и затова, няма да казвам нищо повече.

Аз ще съм тук в гадната европ и всяка година ще си сменят телефоните и колите…защото можем да си го позволим…и пак ще си остана славянин въпреки че не живея в най бедната държава в Европа

Глупак, намерил с коли и телефони да се хвали. Ти откога не си стъпвал в България ??

Да се видя с родителите ми. Защо? Какъв е дерта бе боклук?

Заевал си родителите и щял да ги вижда за седмица две. Боклук.