Пет ключови министри в новия италиански кабинет

Популистите в Италия все пак се установяват на власт. Вчера Джузепе Конте представи състава на тяхното правителство.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде малко по-кротко - Лигата била крайно дясна, националистическа и т.н. Не е точно така. Дори само и заради факта, че точно от Лигата е и първият чернокож сенатор в Италия - Тони Йоби, който между впрочем е експерт по нацинолната сигурност и член на Лигата още от 90-те години на миналия век. Че лигата е дясна - дясна е, но не са националисти, расисти и ксенофоби. Те са просто реалисти.

Политическата криза в Италия приключва. Такава криза започва в Испания. Но финансовите кризи с огромните дългове остават и в двете държави ...

близо 140 държави са подписали международните конвенции относно бежанците . Но страните като Юрдания, Турция , Гърция , Италия , Испания са най-засегнатите заради географската им локация . Тежеста на тези вълнообразни потоци би трябвало по смисъл на съществуващи конвенции преразпредели по баланисирана . Но това не се случва нито в действия нито в разумни срокове . Всъщност конвенците се явяват блокирани . Тогава няма друго освен друг подход . Така , следователно какви са приоритетите ? И откъде причините ? Както и изводите ?

Поздравления!! Днес е добър ден за Света. След плахия опит в Гърция, успеха в Португалия, яките удари в Австрия и Унгария, ето днес Италия и Испания. Нещата в Германия, Франция и Англия също никак не са прости. Предстои продължение и нов ред в Европа, а от там и в света. Дано е така, и отвратителния план за поробване на човечеството да се срине!

Пълни идиоти