Песков: Всеки мирен план на Киев трябва да признава анексията на четири от областите ѝ

700 обекта критична инфраструктура са били унищожени в Украйна от началото на войната, заяви украинският заместник-министър на вътрешните работи Евген Енин

Обратно в новината

Коментари - Песков: Всеки мирен план на Киев трябва да признава анексията на четири от областите ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно какво ще кажат русопитеците, ако утре Турция реши, че Кърджалийска област е турска

Засега 4, скоро и останалите

Ха, ха, ха - мустакатата секлецарка на Путя пак е шмъркал бело. Украинците мачкат Рашка-Говняшка по всички фронтове а орките сънуват анексии. Орките бяха в предградият на Киев а сега копаят окопи в Крим. След само два до три месеца Мордор ще се срути икономически. За това орките реват за преговори. Путльо направи най голямата си грешка да даде на Запада добър повод и причина да унищожи империята на злото. Мордор на Путльо има 1.5% от светорния БВП а страните поддържащи Украйна имат 60% от световния БВП - кой ще издържи по дълго, а?

Русия е очевидно европейска държава. Иска европейска територия, а няма нищо против да губи азиатска. Сибир неумолимо се плъзга към Китай.

Към Китай се плъзга Австралия, ама вие козяците малко бавно го осъзнавате

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Колят се от двете страни все руснаци!

Ако призивът беше да се колят негри , щеше отдавна да си в панделата. Само че това скоро ще се промени, така че - приготвяй се.

Всеки мирен план трябва да започва с пълно изтегляне на Русия от всички окупирани територии на Украйна, включително кримският полуостров.

Може ли да ми каже някой какво, което Песков е казал тази година се е случило? Както си се занимават с Украйна няколко територийки ще излязат от РФ.

Ко иска тоя кремълски крадец?

е па точно така е казал песков.... ддуреалята си дразнят как-то на тя0 им се струва , че заглавието изглежда по fashion баш паСНЕКСИЯ е казал песков. много тъпи стадо веков.. ббаахахаха

Това е засега , да побързат с преговорите. После ще е късно.

Ще ви се, ама няма да стане. Украйна ще си върне Крим и другите територии.

но ще се върне първо в състава на федерацията

Тази федерация кочината ли е?

ами тогава що се зъбят на "икономическите реалности" за цената на руските газ и нефт??

Луганска област изцяло е под контрола на РФ,смотани диражии клиенти на ФАБ !

А Одеска област защо изоставят. Одеса е най руския град в Украйна.

Жеков, защо не ти отговарят? :D

_stankow

Одеса е най-еврейският град в Украйна. И затова там военни действия не се водят. Споразумение с Израел. В замяна Израел зае неутрална позиция, не се присъедини към санкциите срещу Русия.

Поне 4 области. Руснаците са на печалба, тия земи ще дават поне 15 милиона тона зърно годишно. Отделно с напредване на глобалното затопляне, в Сибир ще се освобождава от вечната замръзналост земя годна за обработка а негодни за обработка ще стават тези дето са по-близо до екватора географски. Естествено цената на пшеницата ще расте ли расте ли расте. А ние европейците какво получаваме под мъдрото ръководство на най-най върховният и фон лайнен? Доброволен отказ от евтина енергия, цени на газта 6 пъти по-високи от нормалните както се оказа а не 4 както е официалната версия, двуцифрена инфлация, деиндустриализация, бедност, липса на вода. А щях да забравя И енергийната борса. Дето не знаеш колко ще платиш за ток на края на месеца. А и пак щях да забравя получаваме и стадо кравопитеци дет мрънкат колко били съгласни да им е студено за да станело еди какво си, но не се сещат да излязат за малко на терасата.

Да, ако има кой да ги работи. Във всеки случай на са руснаците.

Не ве, тебе ще те сложим да ги ореш !

_stankow

В тези земи са въглищата и рудата, металургията, пристанищата. Руснаците са ги строили.

Ако искат да им се размине само с тези 4 обладти , да сядат на масата за преговори. Ако продължават да се правят на мъже , ще се простят с още области и с излаза на море.

Няма да ви мине номера.Прави ли ти въобще впечатление ,че руснаците губят от завладените територий?Утре може да кажат,че и балтийските държави са изконно руски,или финландия, итн.Да взимат тоалетните чинй и перални,и беж обратно в тундрата.

Ами асо ти анексирам Екатеринбург, Ростов или Петроградско барабар с дворците, какво ще кажеш? Що бе, колко му е? И после да вземем с теб да седнем на масата за преговори и да се почерпим по бутилка водка и сельодка? Той и ефрейтор Шикелгрубер така започна, с анексии, но нали знаеш как завърши?!

Отиди и ги анексирай!

не се прави така! спираш му парите и слагаш бутилка водка на масата. Руснака сам ще дойде. А в конкретната ситуация съществува сценарий, в който централната власт губи притегателната си сила и отделните региони на могучая центробежните сили ги изкарват в собствена орбита. Ще ги питам тогава всичките БКП-та по всичките земни кълбета - "що така бе, Миме?"

Обявена е награда от 100евро, за този, който си набута чепа в гъза на Костя Копейкин. Колкото повече бъде ебан варненския мангал, толкова по-бързо ще се промени от руски педераст в истински еврогей. Много хора могат да вземат по 100 евро и да се нахранят

какво ще пише в мирния план за Вовата? Ще го бесят сами или ще го предават в Хага?

Усещат се украинските фашисти и техните приятели, че колкото повече мърдат, толкова повече им го набиват, ама късно е либе за китка... Фраскането тепърва започва.

тъй било, ти да видиш.

Иди нахуй блядь

Скоро референдуми и в Харков, Днепрепетровск, Полтава, Николаев и Одесская.

префставителни. Липсват зелените човечета на терен.

С две думи фантасмагориите на зеленясълия наркоман не се подкрепят от никой, а Русия вече постави ултимативно своите искания, докато стяга армията си за отпор на “колективния запад”, който все още се чуди как да мобилизира подкрепа сред собствените си граждани за нападение над Русия…

С оръжия от Иран и Кимчо.

С мнението на !!!, за развитието на нацизма в Украйна, се засяга интересен аспект. Действително ако се обобщят емпиричните данни от известните ни нацизми, а и фашизмите въобще, тяхното възникване и установяване на държавно ниво никога не е спонтанен процес или организиран такъв от самодостатъчни за тази цел маси от привърженици. Фашизмите винаги са подготвяни, развивани и решаващото – обезпечавани от външни за фашизма фактори, както в страната под прицел, така и международни (в това отношение, аналогията с ислямистките движения през последните десетилетия може да се каже, че е пълна). Много се говори за признаците на вече установения фашизъм, при това само вътрешните, като срастването на едни или други държавни и частни структури; фактическото тотално цензуриране първоначално за важни за фашизма теми (както все повече става на Запад сега), а в последствие институционализирано брутално подтискане (както е вече в Украйна) на всякакво инакомислие и т.н., но като правило се пропускат външните аспекти. Такъв е много добре бе демонстриран от сменилия с лекота името си на Володомир при посещението му във Вашингтон - пълната зависимост (както беше и при Хитлер, и при Мусолини, а и при японския милитаризъм преди и т.н.) от международните финанси и западните банки по конкретно. Затова изглеждат напълно несъстоятелни обвиненията сега, че едни или други са фашисти, без привеждането на каквито и да било факти, доказващи че обявяваните за фашисти получават финансовото си обезпечаване от Запада. Друг важен аспект на фашизма (може би дори главната му цел), който почти винаги се пропуска и всъщност никога не се включва като част от дефиницията му, т.е. като необходимо условие въобще фашизма да е фашизъм, е също международен, а не част от механизмите работещи в самата фашистка държава. Това е войната – фашизмите никога не остават в границите си. Винаги са използвани за войни, при това завоевателни и особено жестоки срещу народи нямащи нищо общо и неискащи да се подчиняват на господарите им, като по този фашизмите и обосновават съществуването си като техен инструмент.

Руското нахалство и наглост са безкрайни

дребния вагинален руски лидер/забравих му името/ вече никой няма да го пита за нищо.Русия губи.Руския народ ще плаща.

Засега ние плащаме, боклук соросоиден.

Интересно ми е, защо хохолите още не са си върнали анексираните територии ?

Нали ватниците тръгнаха да завладяват Украйна ? Какво стана ? Киев ? Харков ? Херсон ?

не ни засяга,България е неутрална инетрябва да се мес

пак са изтрещели

Но първо Дегестан да стане автономна република И чукчите да си имат своя република . Както и Казан

Перемога, орките прилазват. https://t.me/boris_rozhin/73851

Орки, джужета... Май си прекалил с властелина на пръстените.

sawo

Оспех.. Борбата сега е как да не сте валат.

Всеки мирен план за Украйна трябва да започва с бесене на джуджета в центъра на Мацква и изплащане на хиляди милиарди евро репарации на Украйна!!!!!! Мамица.а ви пияни бок.уци ненаяли се за земя!!!!!!!

Трябва да те обесят за краката на Червения площад и да те замерят със снежни топки по промитата от западната пропаганда кратуна, белким ти дойде акъла продажен.

Мирният план за Украйна ще стане, когато Путкин скочи през прозореца, пие чай или просто го окадафят!

1916 У Добрича болгарские войска столкнулись с румынскими войсками, которым также на помощь пришёл 47-й корпус русских войск. Союзники находились под командованием русского генерала Зайончковского. Несмотря на численный перевес (2:1) союзников, болгарская армия нанесла русско-румынским войскам тяжёлое поражение. Союзники были вынуждены отступать на север, в направлении Кобадина. 7 сентября болгары заняли Добрич.

Как може нормален човек да сложи минус за победа на собствените му деди, на собствения му народ ? Диагнозата русофилистик.

Идиот. От толкова победи стигнахме до втората национална катастрофа и загубихме 30 процента от българската земя и хора. Благодарение на сегашните ни "приятели" и "съюзници".

Тия ако не бяха масови убийци, щяха да са най-големите смешници.

Току що прочетох в руските телеграм канали, че по направление Артемовск от фронта, чвк вагнер и другите гащници са унищожени. Вождовете призовават за втора вълна на могилизацията да започне спешно. Сега е момента нашите тролове да докажат, че са рашистки патриоти и да идат в Рашия, за да се запишат.

Като стана дума за нацисти да припомним: https://pbs.twimg.com/media/B3e6mNVCcAAYBBB.jpg

Че комунизмът да не би да е цвете за мирисане ? Само Сталин е бастисал 8 млн русNAZI

Има ли по-гадно животно от руския нацист? Не наядоха се на територии, които да окензат!

Назизъм се разви в Украйна. Според евроейски журканалисти и поитици преди инвазията на РУсия. След инвазията изведнъж се започна обратното твърдение - че няма нацисти в Украйна. Което означава, че едното от двете твърдения е лъжа. Очевидно е лъжа, че няма нацисти в Украйна, защото снимки и видео материали в интерент показват сериозно развитие на нацистко поведение и символи, както и нацистки структури, паралелно заместващи държавни структури в Украйна. Където има нацизъм, има война. Руснаците се защитават, защото нацитата избиха над 10 000 души, самоопределящ се като руснаци. Избиха и 100-на българи. Само болен мозък може да отреше тези факти и да пледира, че Русия не е права да реши този проблем. Даже закъсня! Германският Бундестаг ръкопляска преди години на предложение да се предприемат мерки срещу украинският нацизъм. Днес САЩ им промениха честното мнение и сега от Германия имат друго честно мнение. Лъжата е гръмовна и много вредна!

Миналия век няколко "богати и силни" държави благодарение на ограбването на други народи, и използвайки техните пари и власт разделиха европа по тяхна изгода, на Балканите, като се започне още от санстефанския мирен договор и 1-ва световна когато откъснаха от България големи територии а българите там асимилираха, прогоноха, избиха, и 2-ра световна когато разделиха света на "капиталистически и социалистически," та до 90-та когато прилапаха соц лагера и го направиха по техен модел и подобие на капиталистически. Та войните досега са именно заради тези измислени, удобни за шайката граници между държавите. Държава украйна и етнос украинци никога не е имало, нито Киев някога е бил "украински." След 1-ва световна, когато премахват монархията се появаява СССР, тогава украйна е създадена не като отделна държава или автономия, а като част от така да се каже районирането на СССР.Нарекли са я украйна защото този район е познат като покрайнината(украйнина) а на хората там казвали украинци, което няма нищо общо с етнос, нещо като наш'те българи в македонския край най-общо сме наричали македонци, но не според етнос,а според района. И след като сепаратистите от украйна се отцепиха от Русия 90-те, разбира се с любезното съдействие на сащ, запада и назначените от тях усраински марионетки, започнаха вече подмолната война срещу Русия, която рано или късно щеше да прерасне във физическа, защото целта винаги си остава една и съща - заграбване на ресурсите на всички държава в ръцете на една шайка и назначеното от тях правителство. Всички които искат да са независими от сащ, сами да управляват ресурсите си, са подложение на санкции, преврати и какво ли не, малко могат да се опълчат като Русия, така че борбата е на живот и смърт, мирни преговори няма да има, след Минските споразумения няма как да има други споразумения, неутралитет е невъзможен, затова и войната ще се задълбочи в световен мащаб.

Ти си болен. Иди се лекувай. Слава Украине! Уй за пРассия!

От тази непрестанна историческа борба според сегашната терминология на колективния запад с Русия сме потърпевши и ние. Русия, водена от своите интереси на Балканите и Проливите ни освободи от турско робство но с това засегна интерисите на тогавашния колективен запад който на Берлинския конгрес разпокъса Санстефанска България, въпреки че с ферман на турския султан тази територия,населена с българи, беше дадена за духовно управление на новоучредената Българска екзархия в Цариград. По този начин тогавашния колективен запад, който от Кримската война е в съюз с Османската империя защити своите интереси и се противопостави на Русия да завладее проливите и игнорира нашия стремеж за обединена България.

всяка държава си има своите стратегически, икономически политически и прочие цели, както Англия, запада тогава, сащ после, така и Русия. Както запада иска Турция да държи проливите за техните интереси така Русия ги иска за нейните интереси. Както Запада Англия сащ искат православните Балкани да са под турско робство, именно с тяхно съдействие Турция държи Балканите 500г под робство, така Русия има интерс да сме свободни, и в ония години това е свързано и с религията, докато католиците са доволни православието да изчезне, именно Русия го запазва след поробването на Балканите. За нас си остава най-важно че именно благодарение на Русия ние се появяваме на картата след 500г "турски" Балкани. Независимо какви "интереси" има Русия (а какви са на "колективния" Запад?), независимо колко ни е струвала(ми защо не намерите някой друг да финансира една скъпа война?), независимо от пречките от запада ние сме на картата благодарение на Русия. И който игнорира и омаловажава това, който изопачава това, е просто един родоотстъпник и няма право да се нарича Българин.

Те горките не знаят друго - варвари, дебили, ватенки...столетия са си развявали коня безнаказано, защото на никой не му се е занимавало с тях. Този път обаче прошка няма да има. Щя си изядат пердаха и срама и репарациите и десетилетната изолация. И нато ще е на цялата им граница. Дебили...

Руснаците ходят в казармата, за да ги бият и ебат кавказци, тувинци и други такива https://youtu.be/cwMSdUCTpHY?t=589

Как може руснаците да са велика сила, когато малцинствата ги ебат?

Те и немците така казваха

Всеки мирен план на Киев трябва да признава правото за присъединяване към Русия на четири от областите ѝ след проведения референдум.

Измиване портрета на Путин https://youtu.be/zr0GN2llJaY?t=188

Русия има нужда от депутинизация,делавровизация,демедведевизация,депесковизация и деидиотизация! Руски възпитаник съм в духа на произведенията на Лев Толстой,А.Чехов,Тургенев и др.

види се путкинофилията тука яко почна да си търси нова работа! тия предатели на БЪгария я пордавта за жълти копейки! Споко путкинофили! в най-скоро време големия байдън ще ви го натакова! И най-вече на главната п.тка! и мога дави кажа, че рашистан клекна! видя се, че за ч.п за зеле не става! отделно че армия няма! оръжия няма! а си спомням в началото как путкинофилията тука ми обясняваше как то зимата рашистан щели да завладеят украйна! е сега е зима и гледам п.ткин иска мир вече! е що така брре путкинофили!? нещо пак ИЛЪГАХТЕ! И не искам да ме разберете погрешно! Вие истина НЕ сте казвали НИКОГА! Та така!

Наркомани сте тва соросите. Не ни пука за глупостите ви вече. За тва не пишем. А щом има идиоти да ви плащат зимайте там центове. Тя Укрия замина, долара вече не е основната енергийна валута. Тук максимум да ви пратят да мрете на фронта.

:) а каква е основната енергийна валута? Да не е руския газ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Щото ако е то май май цената му много е паднала! Китайците обещали на пут(к)ин щото гледам и чета, че май Китайците искали да купиват руския газ и петрол много по-евтино отколкото вървял на борсата? Та да не би тая нова енергийна валута да е руския газ? Щото чини ми се няма да прокопса много! Да се надяваме, че рашистан няма да я последва! Ха дано ама .... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Уй за пРассия! Уй за Путин! Два черни уя за тебе! Ха ха ха ха ха ха!

Група рецидивисти от Вагнер направили в Телеграм видео обръщение към началника на генералния щаб Валери Герасимов : "Не знаем как да се обръщаме към Вас, освен Другарю Педерас ... къде са ни боеприпасите ?? "

Загубих линка ... ГОЛЯМ СМЯХ Освен това с ултра-неприлични жестове го поздравяват ... и го слагат и на майка му ... и на баща му ... Хахааааа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Измиване портрета на Путин https://youtu.be/zr0GN2llJaY?t=188

Горянското съпротивително движение или Горянството е въоръжена съпротива срещу установения в годините след Деветосептемврийския преврат комунистически режим в България, съществувала в България от 1945 до 1958 година. Участниците в това движение са наричани горяни и то е едно от първите и едно от най-продължителните съпротивителни движения срещу комунистически режим след края на Втората световна война.

От 1944 ние сме към СССР и това за винаги. З А В И Н А Г И! Ще го напишем на челата на всички сороспии, да си знаете!

те да работиш ;и бе руски лайнар :)