Автомобил помете пешеходци на тротоар в Лондон

Над 10 пешеходци са ранени, след като автомобил се качи на тротоара край Музея по естествена история в Лондон, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Автомобил помете пешеходци на тротоар в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...островитяните кога ще разберат,че на камилар ...кола не трябва да му се дава..камион сащо !!!...ами те са си камилари !!!

..ами то вече си стана банално ежедневие !!!...Londonistan

Музея по естествена история? Може би имате предвид природонаучния музей :)

Мнозинството в България са неграмотни и това, че журналистите са също неграмотни е нормално. Говорят за професионализъм, но този превод явно е направен не професионално.

ужасно е, когато автомобилите вземат нещата в своите ръце, или по-точно волани. един невинен човечец е арестуван, а автомобилът дори няма да бъде съден и ще бъде пуснат на свобода да помита и други пешеходци. докога ще продължават тези престъпни своеволия на превозните средства? при това без последствия. ужасно е, като си помисли човек, че дори екологичните-зелени електромобили могат да се самовключат в борбата с хората.

Както винаги ние българите лежим на "добрите новини са лошите новини". А бе не си човъркайте кутийките има кой да го прави.Англичаните вече забравиха за този инцидент и си гледат своята работа и живот.

След като не споменават националността на водача на автомобила е ясно ,че е от онези с 30-те девици на " Ония свят " !

да видим до кога от полицията ще твърдят, че това не е терористичен акт? Саут Кенсигтън има славата на един от най-тихите и скъпарски вартали на Лондон с много музеи,достатъчно магазини и ресторанти и беше доста безопасен. Явно това впечатление ще остане в миналото, когато в британската столица белите хора бяха в пъти повече от цветнокожите и кметовете им бяха расови албионци!

дкми

Пак казват на черното бяло.... И защо прикриват терористичен акт като инцидент?

Ма айде стига с този тероризъм, бе! Няма тероризъм! Това са измислици. Бабини деветини. Като триглавата ламя и самодивите. Просто хората са станали по-лоши шофьори, заспиват зад волана, пият, говорят по телефона. Такива работи. Тероризъм. Глупости!

ОТКАКТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИСКА ТВЪРДО ДА ИЗЛИЗА ОТ ГЛОБАЛИСТКАТА ;;КОМУНИСТИЧЕСКА'' КОХОРТА И АНГЛИЧАНИТЕ ИСКАТ ТЕРЕЗА МЕЙ ДА СЕ МАХА ЗАРАДИ ИЗКРИВЯВАНЕ НА КОНСЕРВАТИВНАТА ПОЛИТИКА И ПРЕДАВАНЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ЛЕЙБЪРИСТИТЕ ТОЕСТ МАРКСИСТИТЕ НА ЧЕЛО С КОРБИН АКТИВИРАХА ИСЛЯМСКАТА ПАПЛАЧ=НЕ Е ТАЙНА ЗА НИКОГО,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ И ИСЛЯМА СА РЪКА ЗА РЪКА И СА ГАДНАТА ИЗМЕТ НА СВЕТА....

Не е тероризъм , защото не е викал Аллах акбар, а е крещял на английски Allah is great !

ялко, че не е бил путлер на тротоара.

остави го путлер,ами кажи за маика ти на Okоловръстното

Дядото

Ще ти каже, като се прибере сестра му да разкаже.

остави го путлер,ами кажи за маика ти на Okоловръстното

''ЯЛКО'', че си толкова неграмотен.

дкми

Не знам какво означава "ялко", но ти си абсолютен тъпанар точно както всички платени от гейберасите на боки тиквата русофоби. Ей, мамицата ви мръсна да претаковам - как във всяка една тема успявате да намесите Путин и Русия бе, неграмотници такива?

Изглежда че докато не избухне етническа война нещата няма да си дойдат на мястото

очевидно "инцидентите" с коли ще се увеличават в геометрична прогресия- от няколко месеца в китно баварско градче от селски тип пред бюрата,където се провеждат шофьорски курсове, наблюдавам САМО брадати,ниски,мургави млади мъже- вероятно пак държавата им плаща това не евтино удоволствие!!!!

в холандия преди няколко дни "ислямска държава" си направиха шествие от около 2-3000 бурки и чалми крещящи "аллах акбар" ,а полицията май изобщо я нямаше .

...в хага .

Дядото

Ами слагайте да се вари супата. Голямо духане ще падне.

алкохола и кормило никога заедно

Или алкохола не стои така мирно, както стои вътре в бутилката.

Най-важното е, че това не е тероризъм, а "сблъсък"!

основното качество на един автомобил е да помита боклуци,явно не е било почистено .аз обичам ,като изляза от село да отида на разходка някъде по света и да виждам само добре пометени столици и тротоари ,за да не ми е мъчно за чистичкото ми селце !

хм,някой ,който обича мръсотията ми е сложил минусче !

аз.а на бас, няма да ти сложи плюцче никои?

Аллах ми е свидетел че спирачките са се развалили.

Важното е, че Кралицата е добре.За хората кой му пука?

Това вече не новина, това е вече стана норма в ЕС и Англия.

Хайде пак! Глобалистите се спукаха да правят атаки в Англия след Брекзит! ЦРУ, укротете се малко, бе, разбрахме че не искате Брезкит!

Преди по-малко от месец бяхме свидетели, как малко дете преследващо сапунени балони, едва не бе смачкано от автомобил на улицата пред въпросния тротоар. Двата музея на естествената история и на науката се намират на много близко разстояние, винаги има огромни опашки на тротоара пред тях - защото са безплатни и няма бордюр между улицата и тротоара ... перфектна ситуация за теростични нападения!!!

"Ницше контра Вагнер - документи на един психолог Предговор - Следващите глави са подбрани с голяма предпазливост от по - стари мои съчинения - някой стигат до 1887 г., може би на места разяснени, но преди всичко съкратени. Прочетени подред, те не ще оставят никакво съмнение нито относно Рихард Вагнер, нито относно мен самия. Торино. Коледа 1888" УВО, УВОлнение за всяко ваше мнение...

Къде са тръгнали тия ингилизи по разни глупави музеи, не си седят вкъщи да си направят една хубава голяма салата, да извадят студена мастика на кристали и да си карат кефа

В Англия нямат мастика, затова са принудени да ходят по музеи.

Докато си затваряме очите пред очевадната инвазия на ислямските термити в Европа, те ще се множат и ще ни нападат с ножове, бомби, коли, и с колове дори... защо, бе, драги еврогейове и докога?

Не споменават нищо за "Аллах Акбар". Чернилката да не е бил ням? Пак не казват.

Коран Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник.

Гледах по TLS--една възрастна англичанка се оплаква от съседите си -емигранти от Нигер-казва-децата им серат пред вратата ми,хвърлят боклуци през терасата,отзад в градинката готвят на огън и постоянно пеят от Корана--какво да правя,след като не се уплашиха и от общинския служител.

Aко са се изсрали без да ги види се нарича "Инсталация", а ако го правят пред нея е "Пърформънс". Щом не са изяли някой от семейството й, всичко е наред. Другата заплаха е "Чака-рака" поколението от източна европа. Душевността на селянина радващ се на чалга-фолк ритми и неговия бит и култура.

щом няма десетина убити ,не може да се говори за тероризъм . може някой да е скучаел в музея по естеств.история ,излязъл да изпуши една и решил да се разходи по тротоара ,а хората са се блъскали в него ,без да му се извиняват . ако се блъснете в някой ,без да искате ,винаги искайте прошка !

На сайта на Фокс нюз има кадри от залавянето му. Дали това, че е мургаво черен изненадва някого?

Те англичаните са в провинцията,Лондон вече е превзет от негроси и арабели.

и българи.

Името на шофьора Мохамед ли е?

Тва е щото не могат да пият,като хората, от два джина са под масата или на спирката.

... те - не могат... ние - не щем, пък и няма кво...