Пешеходец загина на място след като беше блъснат от камион в София

Катастрофата е станала след светофара на Казичене в посока Ботевградско шосе

Обратно в новината

Коментари - Пешеходец загина на място след като беше блъснат от камион в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма място там нито бензиностанцията, нито светофара, нито пешеходната пътека, това в плод на някой болен съдистичен ум, дето се радва на катастрофи и спонсорира КАТ. 3 платан в посока и ограничение 50 .... ете в инженера, изхвърли си парцала,дето наричаш диплома.

На тази магистрала с 6 ленти там не трябва да има условия за волно пресичане. Един надлез / подлез ще свърши по-добра работа

Качвайте се и вие на камиони и коли и ги започвайте...!!!! Друго не остана. А на другите дай им само винетки, контрол /??/ и никакво съдействие, а когато завали нещо, дим да ги няма и очите им не можеш да видиш докато не грейне слънце, както знаете!!!!!!

Дано сега човека е на по-добро място..

До всички пешеходци: Пешеходната пътека ви дава предимство, но не и безсмъртие!

Щом управлява камиона и "блее по баирите" без да внимава с което убива човека . Да носи наказателна отговорност но за БЕЗ УМИСЪЛ на убийство. Той Зарков да го измисли, както измисли поправката в НК за КЛЕВЕТА , която е умишлено със занижена наказателна отговорност и се отнася за някой хора с много пари, които са наклеветени без причина.

не може да бъде вярно...пътищата-осеяни с трупове...отделно битовите убийства...сега и отгвличане на деца...КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА и ИМА ЛИ ТАКАВА!

има полиция - корумпирана и дрогирана. Така е в Готъм Сити!

Там е тъмно и нищо не се вижда. Ако е излочил някой, без да се оглежда... Камионът как да спре, кола може и да спре, ама камион. Гледам ги пред трамвая как изкачат, грам мисъл нямат.

Тази пешеходна пътека е поредното доказателство, че София се управлява от некадърници! Ако се инвестират пари, може да се направи пешеходен надлез, но явно от това не може да се краде и заради това се случват такива инциденти. Мир на праха на загиналия и съболезнования към близките му.

след като пешеходците пречат на масовата бетонизация! София се напълни с камиони и е съвсем естествено орките на Фандъкова да си гонят сроковете и да не се оглеждат много-много.

Безумно е на такъв път да има пешеходна пътека. Идиотска работа, която съсипва и погубва животи.

" Катастрофата е станала след светофара на Казичене в посока Ботевградско шосе " 19:30 часа си е вече мрак. Ако все още живият тогава се е пробвал на нерагламентираното за пресичане - но удобно за него, място (а може би и по-рано го е правил често) малшансът е висял на косъм и косъмът, уви ... Камионджията е бил, най-вероятно, в цугцваг ...

Бая сме неграмотни, а? А напиши цугцваг както си го написал в google и виж как ще ти го редактира и го запомни, защото така най-много се излагате селските и малограмотни индивиди когато се правите на умни.

До скоро бях на страната на пешаците но от скоро съм на мнението че много от случаите пешеходците са си виновни,Излитат на платното между спрели коли и не се виждат,Облечени модерно това е черно и вечер стават червени,Мислят че като имат предимство не трябва да се огледат преди да тръгнат и шат на патката главата.

Доживотна за боклука,днеска един такъв боклук на пешаходна едвам спре и копелето неиска да слезне да се разбереме а уплашено драсна ако имате пистолет стреляте такива копелета от упор

И после затвор за умишлено убииство