Корнелия Нинова: Да променим Европа, за да я спасим

На заседание на Съвета на ПЕС, в Лисабон, лидерът на БСП Корнелия Нинова каза, че Европа трябва да се върнем там, откъдето тръгна - от нейните изконни ценности.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Да променим Европа, за да я спасим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от кого ще спасява Европа?Навярно прати синчето си в Америка да учи и сега работи да спасява Америка, ама от кого ще я спасява?

ОТ ВАС СЕ ПИТАМ?! ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ,ЧЕ СТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ,ГЛОБАЛИСТИ,СОРОСОЯДНИ, МАСОНИ И ПР. СОЦИАЛИЗМЪТ, СЪЩО КАТО КАПИТАЛИЗМЪТ Е ИЗМИСЛЕН ОТ ФИНАНСОВАТА НАДНАЦИОНАЛНА ВЪРХУШКА,ЗА ДА МОЖЕ КАТО ГИ МЕНКА И ГИ"СБЛЪСКВА"ПРЕЗ ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ,ДА ПРИБИРА ЕДНИ ПАРИ НАТРУПАНИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!

Другарке, промяната става със свежа кръв, дарителска кръв О, а не с баби и дядовци в деменция и с веселите хапчета(има от тях свестни, Стефчо е един от тях, готин, добряк, а големият процент са като старо дърво и е време да бъдат изкоренени и на тяхно место посети млади не плачещи дръвчета.

Браво НИНОВА! Няма време. Колкото по-бързо, толкова по добре. Вкарат ли еврото, повечето пенсионери ще си отидат.

Тази окраде България и сега посяга към Европа ... Пази Боже от нейното спасение!

Ой те тебе, Курке! И ти л' шъ спасяваш Уропата ма? Той и Сер Гея шъ я спасява, та белким я упрайте!

Тази изперква с всеки изминал ден. Дали не гледа много филми с Чък Норис и Батман.

Не бийте музиканта... Корни

Куковицата Корнелия и другарчето и Станишев ще оправят Европа .ПАЗИ БОЖЕ са казали старите хора ,щом тия двамката са се захванали значи- пълен провал на ЕВРОПА.Тая не трябва никъде да ходи освен по пътечката към ЗАТВОРА за откраднатите пари от народа при приватизаацията на ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ .Народа чака...........

Ей, ей,ейййй.....!

Като гледам как сте оправили България, ако така оправите и Европа, май на Земята ще останат само азиятци и мюсулмани.

Вие оправете България пък оставете Европа. Курнелчето, слаба ракия.

Краде се на едро,няма нито един в затвора.Цацаров недей спа,подлагат ни на геноцид-давност няма.

Др. Курва ще спаси Европа, ама около св. Макавей, ама то се оказва, че св. Макавеи не е нито български, нито католишки светия

Само първо ще върните куфарчетата с парите които ограбихте,ще тръгните от нищото с празни ръце така както живеят нормалните и честни хора. Вие сте чумата за Еврома и за България.Радвате ли се на това което направихте от нея.Една пропаднала държава във всяко отношение.

и ей са се вързаха местните дистарикати и се хвърлиха по мъдрите думи Корнелееви да променят Европата! В царството на извънземните всеки от непозната галактика е добре дошъл, стига да го разберат какво казва... Та и наша Корнела- ще променя Европа- от комунизъм ли от демокрация ли ма офсо? Амчи нали хората още палят свещи, че се отърваха няколко държави от соца! Ние ще почакаме още десетилетие да няма грешки. Да паднеш от обещания, значи.

угроби европата! спаси балните! изгонете тази западна агентка от балканите!

След като спаси България, сега Курнелия ще спасява и Европа хаххахах

...в овча кожа. Това са нашите "социалисти"... Разбира се, че леви партии са нужни, но не съставени от мимикрирали комунисти! Не зная как в Европа може да вярват на такива пишман-социалисти?

ВСЪЩНОСТ,ЛЕВИ ПАРТИИ НЕ СА НИ НУЖНИ! ТЕ СА НА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИЕ НА ЛИБЕРАСТИТЕ И СОРОСОИДИТЕ! ТРЯБВАТ НИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ И ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ! ЗАЩОТО СОЦИАЛИСТИТЕ СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ!!! НЕНУЖНИ ПАРАЗИТИ!!!

...се промени и само на комунистите това не е ясно. В наши дни реално безработица няма! Напротив, има недостиг на квалифицирана, отговаряща на съвремените потребности, работна ръка...Това важи и за България! Много нови предприятия търсят (но не могат да намерят!) квалифицирани работници. Огромната част от циганите (99%) са откровени неграмотници - не могат нито да пишат, нито да четат. Те също крещят, че са безработни, но какво могат да правят те в 21 век??? И всички лежат като огромно бреме на работещите в тази страна, които трябва да ги изхранват. А те са около милион! Огромната част от университетите у нас (над 43!!!) също реално бълват безработни некадърници, които, както наскоро беше казано, за чеп за зеле не стават... Не е на ниво цялата образователна система - от началното до висшето училище... Там е бедата! Години наред интелигенцията за комунистите беше подозрителна, беше следена, преследвана и вопиющо ниско платена. Един фатмак получаваше 2-3 пъти повече от един асистент в университета и колкото професор! И сега нещата не са чак толкова по-различни... Традиция, какво де се прави. Но комунистите са последните, които могат да имат думата по този въпрос. Та те доведоха страната до просешка тояга...

ЖУРНАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ПОПИТАТ КОРНЕЛИЯ ДАЛИ Е ПРОЧЕЛА КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА ЗА НЕЯ ! И КАК СПИ И ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ, СЛЕД ТАЗИ ОГРОМНА ОМРАЗА НА ХОРАТА КЪМ НЕЯ ! ТАЗИ ЖЕНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В ЗАТВОРА ДА СИ ПОЧИНЕМ ОТ НЕЙНИТЕ ЛЪЖИ И НАГЛОСТ ! ТЯ Е ПРЕСТЪПНИЧКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

Деси,бе коте,познах те

ХА ХА ХА ДА СПАСИМ ЕВРОПА ??? ИЛИ ДА ГИ ПРИЕМЕМ В БКПто... ТА ДА СТАНАТ ХОРА....

много си зле

Танцуй Расия и плач Европа чи на Корниту му увисна тлъстата жопа

Какви младежи каква безработица дъвчат комунистите безработица НЯМА има некадърни и неможещи нищо да правят затова за такива некадърници има безработица иначе за нормалните хора има работа в България колкото искаш

Или поне обясни къде е тази "РАБОТА"... Или става дума за скромните 200-250 евро които вместо дневни твоите скъпи и прехвалени работодатели дават ..ама не като нормална дневна надница както е в нормалните страни а МЕСЕЧНО..ТА, за тия ли пари ми обясняваш , че трябва да работя ..хохоихихиухиихиъхиихи... или си пил слаба шльокавица директно от бурето, или си се надрусал..а може и двете ...:)))))))

има за образованите, можещите, интелигентните... Но образован, не значи с диплома за висше образование от десетките псевдо-университети у нас, а можещ, кадърен, с идеи специалист. Да не говорим са стотиците хиляди завършили на куц крак средно образование. кому са нужни такива работници? В какво производство да бъдат включени. Този век изисква исключително сериозна специална подготовка, мотивация, хъс и постоянно усъвършенстване. колко "безработни" в България отговарят на тези критерии, а?

МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА КЪМ МОМЕНТА Е 460 ЛВ.!!! НЯМА ТАКИВА ЦИФРИ!

Права е Корни Европа трябва да се Спаси но от КОМУНИЗМА

променете нещо към по-добро, пък тогава ги разтягайте локумите.

Браво Курни, само така, давай напред, да променим тая гнила Европа, да им направим заплатите по 5 долара и пенсиите по 2, както при Жан Виденов, та да видят, какво е това истински живот, истински Курнисоциализъм! Подкрепям те с две ръци с бастуня барбар!

..отдавта се е отрекъл да взема акъл от комунисти... Комунистическата идеология беше създадена в капиталистическите страни, но там не се прихвана поради достатъчно високото IQ на тамошното население. Прихвана се и "разцъфтя" в Русия, но поради абсолютно скудоумната идея, лежаща в това псевдо учение, "великият и непобедим" СССР се разпадна, а "великата партия на Ленин" - КПСС, беше забранена... И сега тези, вдъхновени отново от ленинските идеи, пак ще ни водят към сияйните върхове на благоденствието...Не, мерси.

...Курнелия има достойнството да прочете написаното в този форум, би следвало сериозно да се замисли над това как се приема поведението й от редовия български гражданин, а не от пажовете й или зомбираните й поддръжници...Ама къде ти...

..."социалистите" (комунистите, демек) отново се редят на опашката за кандидат-управляващи, значи има още какво да се краде в тази държава! В качеството си на ментори в държавата ни десетилетия наред с демагиия и откровени лъжи, репресии и физическо унищожение, управляваха... Циничното беше, че това правеха...в името на народа. И присъдите се издаваха така - "в името на народа". Ама кой го питаше този народ? Мислещите бяха "насочени" в концлагери или интернирани, а останалите ръкопляскаха на митинги и събрания...

Правилно и само с едно скромно допълнение: Не само "тогава" ами и сега дори и 28 години след "идването на комунистидемокрацията" пак си е така ...ама само дето тъпите обвиняват за несгодите си не управляващите а ЕС и САЩ ..А на тях не им дреме кой пръв на Балканите им се е продал..те просто купуват ...:)))))

а каква беше pазликата между фашизма и комунизма? Общото бяха концентpационните лагеpи! Колкото едните спасиха Евpопа, толкова и дpугите ще я спасят! По добре да си налягате парцалите, отколкото да говорите такива щуротии

При такава риторика Борисов ще продължи да печели избори,уви!

Европа вече се ръководи само от парите! Няма европейски ценности! Всичко е лицемерие! Иначе нямаше да ни връщат циганите а щяха да ги интегрират там и да облекчат малко Бг Сега интегрират мюсюлманите! Вятър и мъгла!

Каква европа си ти сополанко? Ти си от тези които вечно очакват някой друг да реши собствените им проблеми!

Щом цоциалистите Ша ни спасяват - значи има нещо за крадване/ приватизиране...

Ако тази уфсъ ще спасява Европа, много сме зле... Това е по- лошо от руснак да те освободи и кюрд да те оноди...

ПРИЗИВ - Да възродим съда наЛинч за социалисти

Боже, пази Европа от крадливи социалисти. те са си крадци по душа, иначе нямаше да се подредят на държавната хранилка

Неспасяема е. Ако можеше, англичаните нямаше да се оттеглят.

Наглите и крадливи комуняги са всеизвестни навсякъде по света на първо място с : Където е минал комунист и трева не расте!

Европа трябва да се върне там, откъдето итръгнала! Във времената на Светата Инквизиция! Там такива като Курни, бяха обявявяни за вещици и ярко горяха на кладите! Аз съм твърдо ЗА!

...как иска да ни спасява Курнелия...Под крилото на големия брат, тихи и покорни, а тези които не слушкат - има оправия - я ГУЛАГ, я Ловеч, я Скравена...Нали така десетилетия ни водиха към развития социализъм...Партия, която брои конгресите си от мракобесната БКП, която не се е отрекла от зверствата и престъпленията на тази партия, не може да иска доверието на този народ! Левица е нужна, но не пряка наследница на комунистическата партия и шпикована от деца и внуци на активни борци и комунистически лидери!!!

Ми поясни, тези активни борци против кого са се борили. Или може би имаш впредвид активни крадци.

...(може да си по-малък и не знаеш) имаше т.нар. активни борци против фашизма и капитализма. Та те получаваха от държавата ежемесечен бонус от над 120 лв (при заплата на учител около 90 лв), пътуваха безплатно по транспорта, купуваха коли и апартаменти без ред (чакаше се с години!), децата им влизаха в университетите с тройки ("нормални" деца понякога не влизаха дори с петици!) и други благинки. В този смисъл те крадяха от сътвореното от трудовите хора, т.е. по същество си бяха крадци...

Клишета. Ще видим, ще направим, ще се серем пак на метеното е това е политиката на клишетата . Тая пухла пак е преписвала клишета от някой комсомолски доклад от годините , ха ха на развинтения социализъм.

Комунистите могат само да разсипват да крадат-те не могат да спасяват

гордата европейска маймуна, която да защити червената лидерка. Трудно е с една гънка, колкото и да я въртиш, да сътвориш нещо смислено, па макар и маймунско...

...чета коментарите червенозадничните мурзилки са се скрили в миша дупка. И те са в потрес и не могат дума да обелят в нейна защита...А тя ръси ли ръси простотии, с което за сетен път доказва, че ум от комунист не можеш да вземеш. Ще променяли (с Хамстера!) Европа. Ще я правят социална. Че те десетилетия ни правеха социална, социалистическа, комунистическа държава. Окрадоха де що има и сега, с всичката си наглост, пак ни поучават...Пак ще ни водят към светлото бъдеще! Прави са тези, че от комунисти по-големи гьонсурати няма!

Комунист и коза наядане нямат.

...ама козата поне може да я издоиш, а комунист никога!!!

Де го гордия Мамут? Да не почива днеска? Да каже поне една добра дума за Курни.

Пази Боже, КурНи да те спасява и Ципрас да има да ти дава!!!

Португалците са готини и лъчезарни хора . Ревностни католици и приятелски настроени към всички . С какво разгневиха Господ , че след пожарите от лятото , сега им праща соц скакалците от ПЕС ! И дано тяхната икономическа полиция да е нащрек , да не загубят някое и друго предприятие както ние загубихме "Техноимпекс"!

Милата тя иска да се върнем 96 год. Има една приказка там дето Вълк е ял Магарешко 9 години се връща да го търси А комунистите ще го търсят и до 30 години ха ха ха ха ха