ПЕС и Европейският парламент заедно срещу насилието във Филипините

Близо 12 000 души са били убити във Филипините от полицията и проправителствени групи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оправи бг и тръгна във филипините да прави цветни революции

Освен наркотрафиканти Дутерте трепе и терористи...

Въпросът е дали филипинците го подкрепят. Ако да, значи Станишко на чужд гроб реве. Тази ПЕС става все по неприятна с манията си да се меси във всичко с ляв, сексуално ляв, досаден уклон.

Президент. Щото в РъБъ пускат на свобода наркобарон заловен с 400 гр кокаин и 5 кг марихуана. После ще го съдят и май след това ще го обявят за "издирване" както братя Галеви.

керванът си върви...

БЪЛГАРИЯ,Сергей се втурна да оправя ФИЛИПИНИТЕ ,които най после имат истински президент ,който ще сложи престъпниците в затвора,на либерастите ,като нашия мишок,това не се харесва ,нека да напомня че филипинеца напсува Обама заради намеса от същия либерастки род,надявам се да не напсува Сергей защото това ще му хареса

Много искам Станишката и останалите приемачи на резолюции да отидат лично при президента на Филипините и да му кажат какво мислят. Човекът гледа да спаси държавата си от бедствие, а европейските пишман политици дафкат ли джафкат. Само че тези срещу които те джафкат представляват все по-голяма част от населението на Земята. И в един момент ще им избият зъбите.