Пернишки бизнесмен призна за джакпота от тотото

47-годишният Росен Русимов-Джуджето е тотомилионерът от Перник, съобщи самият той, цитиран от news.bg.

Обратно в новината

Коментари - Пернишки бизнесмен призна за джакпота от тотото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах интервюто. Държа се като пич. Дано не му напакостят разни групировки!

Може да направи духовен център край Перник.

Според мен най-добре е за бизнесмена да не се занимава с глупости,а максимално бързо да се отправи към Терминал 2 на Аерогарата!

"признал" си бил, ще кажеш че престъпление е извършил, ахахахха., много сте зле

много по ме интересува защо в България заплатата е 140 евро и защо 7 000 000 се надяват само на тотото.

хващам се на бас че поне полвината по тези пари са в далаверския джоб ..и в държава в която се краде повсевмесно и не можеш да си купиш дори един апартамент ..да вярвам че 10 000 000са случайни -!!!!!

ТОВА СИ Е НАГЛАСЕНА РАБОТА, НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО. ЗАЩО НЕ СЕ ПАДНАХА НА НЯКОЙ БЕДЕН ЧОВЕК? ХА-ХА, ИЗПРАХА СИ ПАРИТЕ И т.н.

Ще си каже я, как няма да си каже. След толкова милионерски джакпота, които е съмнително дали изобщо някой ги е взел, трябва на този народ да му се подхрани илюзията, че нищо не е стъкмено. Затова сега така бурно се афишира "милионерът". За да няма съмнения. Хората трябва да продължат да си дават доброволно лептата :) Познайте дали по сметка на тоя ще постъпи нещо :))) А и той си обяви, че вече ги е изхарчил тези пари. Демек - не го търсете да си изчисти дълговете.

Еееее, защо не спечелих аз

Колко тъп трябва да е човек,за да напише такова заглавие?Сякаш този бизнесмен е извършил престъплание.

Припомнете си за кръга на КОТАРАЦИТЕ и ще разберете кой е РОСЕН РУСИМОВ. Не напразно казва че тези пари не са много , но в същото време забравят да си плащат сметките към подизпълнители

Съвпадение на имената. Котарака е с 10 години по-малък и отдавна е живее в Перник

Много бързо намериха късметлията за да изперат парички.

Защо бе хора сте толкова озлобени и завистливи ?Нека е жив и здрав човекът и близките му ,да се развива бизнесът му и дано продължава да е все така късметлия !Добрите хора винаги имат късмет и усмивка и намират начин да даряват и хората с позитивността си ! още един -път да е жив и здрав перничанинът!

Извини колега, но тази сутрин, случайно ми попадна в полезрението някакво интервю, качено като клип в "Блиц". Моето човешко и професионално мнение е: Този човек НЕ Е ПЕЧАЛИВШИЯТ!

На новоназначения тото-милионер-честито!

Джуджето лъже като пернишки циганин. Аз спечелих джакпота. Справки-централата на БСТ. Айде, със здраве!

КЛАСИКА! ДВОЙНА КОНСПИРАЦИЯ! СВАЛЯМ ТИ ШАПКА!!!

деер

ХЕИ / - Бургас "изпълнява" държавната политика да не се всява паника, като дезинформира хората за истинската профилактика за хепатит А - единствено одобрена от СЗО !!! В момента има бум в Бургас!!!!

Изпий си веднага хапчетата...

Браво !!!!! Със здраве да си ги изхарчи !!!! Който иска да го открие пак би го намерил . А на злобарите мога да кажа-на човек всичко може да се вземе но късмета никога.,Тровете се в собствения си отровен сос.

Дано само ПРЕДИ да почне да си ги ХАРЧИ, поне да се РАЗПЛАТИ с тези, на които дължи пари... По-надолу е писнал един с 5500 лв. Какъв КЪСМЕТ ПО ПОРЪЧКА-ОТ ФАЛИТ КЪМ ПРОСПЕРИТЕТ. Това може да се случи САМО в ПЕРНИК.

Браво на човека, че е посмял да излезе и да каже,че е той! За съжаление в нашата държава има причини да се страхуваш и да не го направиш. А това са си пари изкарани с касмет и дано с кеф да си ги изхарчи. Злобен народ сме ей..все да муй е на Вуте по-зле...радвам се, че в коментарите има хора, които чистосърдечно му честят и пожелават късмет:)

Стига пювате човека. Той си е ПИЧ и за какво да се крие-това е парите са си негови- ДАНО ДА СИ ГИ ПОХАРЧИ КАКТО ТОЙ СИ ПОИСКА и дано не го "ПРИТЕСНЯВАТ" мутрите.

Стига опювате чомека. Той си е ПИЧ и за какво да се крие-това е парите са си негови- ДАНО ДА СИ ГИ ПОХАРЧИ КАКТО ТОЙ СИ ПОИСКА и дано не го "ПРИТЕСНЯВАТ" мутрите.

Аз питам автора на статията, какво значи заглавието ПЕРНИШКИ БИЗНЕСМЕН СИ ПРИЗНА....следва да се уточни ....ако е с насилие току ви подал жалба в Страсбург, после пак ще ПРИЗНАВА, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ...

Дано да си ги харчи с кеф,но като го гледам ще има експеримент как се изпиват 4 милиона в БГ.Помагачи на харченето няма да липсват...

Що за бизнесмен ще си при положение, че имаш прякор? Обикновено на мутрите им слагат прякори. Този дали не е такъв? Доста гнила работа е тази!

Прав си и не си прав. Познавам много хора, които са с прякори и не са мутри, даже не са и коши хора. А познавам и един как да го нарека идиот-бизнесмен-мутра, който няма прякор. Всички го познават като г-н.............. Та така!

...където има намесен компютър, няма нужда да говорим за късмет и случайности...това е истината...

Да е жив и здрав! Да му върви бизнеса и да плаща добре на работниците! Поздравления, че ще дари и част от парите на нуждаещи се! Добре, че нашите пари от тотото ще отидат в подкрепа на Българския бизнес!!!

Да си ги харчи със здраве,както намери за добре.Дай боже всекиму такъв късмет.

Доста съвпадения!!! Преди време един шеф в МВР-на областна дирекция призна,че спечелил от тотото над 2 милиона. Сега мутра печели!? Помислете кои хора имат прякори като този "Джуджето" ? Всички "криминално" проявени (както казват полицаите) имат прякори. Едва ли е съвпадение! Онзи дето още не го знаят с 6-те милиона от Кубрат, сигурно е мутра, полицай, или "служебна" шестица!? Това е в България!

Онзи с 2-та милиона беше шеф на икономическа полиция във Варна.

Като му гледах интервюто изглежда нормален човек.Радвам се за него и му желая успех.

понеже не съм привърженик на конспирациите - да му е честито и наистина да вложи парите в бизнес проекти!

ехаа колко голфа може да си купи с тези пари !!

Броя на 6 цифрените комбинации от 49 числа е: 13,983,816 Успех на играещите!

Никога не съм изповядвал КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ, но поведението му е повече от съмнително... Едно обаче ме безпокои, обикновено фишове се купуват, ако имаш пари за изпиране, а този е имал дългове, даже един от кредиторите с 5500лв. е тук, във форума... 146 не стига, ако е конспирация, ЗАЩО е купил фиша? Или криминално се е сдобил с него... А защо не писка собственика...Най-вероятно е имал мръсна пара, но ЗАЩО не се е разплащал с хората? Пернишка работа...

Ебати тъпака.. Абе тея от Перник вярно са облъчени.. Не случайно има толкова вицове за простотията на перничанина.. Пфу, мамка ти селяндурско-пернишка.. Не може Бай Ганьо- селяка пернишки, да не се изфука на селския мегдан...

а ти офорко какво би направил? би се насрал от шубе мутрите да не те изгърбучат, и би се крил като мишок, какъвто всъщност си! евала на пича от Перник! да го духат всички мутри и насрани задници! това е пътят да станем ноемална държава!

аз пък признавам че съм от планетата Марс , съвсем случайно съм на вашата територия българия и играя тото . извънземните също пускат по някои фиш като набъбне джакпота

Убавите неща само у Перник се случват, премествайте се на чист въздух и купувайте имоти докато не са се вдигнали цените!

Питат строителен предприемач: - Какво ще направите, ако ударите джакпота? - Ще си платя дълговете! - А останалите? - Останалите ще чакат!

според мен този човек направи голяма глупост че се издаде кой е!!!Скоро ще влезна в новините,обаче с друго или убит или отвлечен той и семейството му!!!Хасан да се казвам ако не стане така!!

трябваше да се крие като мишок и през терминал 2 на летище софия да се измъква от ненародна република българия :)

Аз пък смятам, че е редно дори човека да си е признал, че е спечелил, да не се разпространява в публичното пространство! МОже да е признал пред хора в Перник, но в никакъв случай в цяла България! Тотото си е шанс - макар и минимален:) Имал човека късмет - взел е парата! Не е работа на всички в БГ

Абсолютно! Но простотията прави чудеса..

ами бобошевския бизнесмен ще си признае ли доброволно без бой или.. в България всичко е измама, кражба, корупция и злоупотреба само тотото служи вярно на народа :)

D140

За мен забавното е, че тези хора преживяха ужасния кошмар на земетресението, и отгоре на това всички измисляме вицове за тях, но дойде време те да съберат пари от цяла България. При подадени над 1,3 милиона фиша теоретично всеки шести българин е дал поне по 0,70 ст. за Перник :-)

Подсети ме някой! От 01,01,2013 ще има електронни фишове, а тези днешните ще изчезнат. Тото е да ло хиляди левове за печатането им, а сага да ги загуби? Затова и джакпота е огромен! /Един фиш е 5 стотинки!/

Честито! Баси усещането! Дано ноистина е така. Преди 25 години и сивите в Орландовци, печелиха всички шестици ?

Този вече си е изпрал парите

Само не разбрахме, с бой или без бой си е признал.?

Господа, има ли още някой, който да не е разбрал, че хазарта е пълна измама. Тото, Казина, Карти, Рулетки, Ротативки и т.н. Всичко е пълна измама за наивници. Имате ли си въобще колко са възможните комбинации при 6/49? Шанса е нулев, а като се има предвид, че всичко е измама, направо си е негативен, тоест никакъв.

Г_н РУСИМОВ А ЗАЩО ЗАБРАВЯШ ДА СИ ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ НА ФИРМИТЕ И ГИ ОСТАВЯШ БЕЗ ИМУЩЕСТВО ЗА ДА НЕ ТЕ СЪДЯТ? АЗ СЪМ ПОТЪРПЕВШ ОТ ТЕБ ЧРЕЗ ФИРМАТА НА МАЙКА МИ.ДАНО СЕГА СЕ СЕТИШ ДА СИ ПЛАТИШ ДЪЛЖИМИТЕ 5500лв

Човекът знаел, че е печелившия и без да провери числата :-) Какво да коментирам повече :-р

Купил е фиша и е платил в брой.

Да, срещу максимум 5% от сумата и леки увещания посредством компания бабаити.

Браво, така трябва да е, ако сме нормална държава! Мутрите да го духат!

Мдаааа вече се понесе дъх на гнило ....

Честито пич! Със кеф да си ги харчиш и поне още 47 г от здраве да не се отървеш :)