Пето самоубийство в Перник само за 20 дни

56-годишен бивш граничен полицай се самоуби снощи в Перник. За последните 20 дена това е петото самоубийство в града, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Пето самоубийство в Перник само за 20 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига глупости,винаги е имало хора,които са сас слаби нерви и се отчаиват лесно!колко много са случаите на самоубииства в мрачна и сива комунистическа балгаря,но не се споменаваше,за да не спадне доверието в партята!горе главата,живота е хубав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

леле простотията няма край,само Бойко ви е на устата,кво искате от човека бе.да лежите по цял ден и да ви дава милиони тапаци.ето това заслужава Българина мизериа и глад,бой бой ама доколко издържи,Беляне не трябваше да го закриват там като ви вкарваха не мрънкахте екстра ви беше.То само в БГ има самоубииства и то откакто Бойко доиде иначе нямаше преди.

хаиде стига с тези конспиративни тъпизми. една полуразложена маса с каква цел ще я манипулираш и за какво? по-скоро ще се наложи да се погрижиш за мършата...

Свършиха се голф 2-ките и гледай кво става. Вече пернишки голф двойка със затъмнени стръкла вероятно не е най-бързата кола и това докара перничани до самоубииство ;-(

А другарят Б.Б. покани емигрантите да се завърнат - ха ха ха - да не са луди!

Емигрантите може и да са луди, но КАТЕГОРИЧНО НЕ СА САМОУБИЙЦИ.

Както е тръгнало, скоро Перник ще се самоизтреби.

Преди да изпаднете в депресия и да посегнете на живота си кажете поне един път молитвата"Отче наш" и поверете всичките си грижи на Вседържителя.Той знае как да утеши всяка душа и да даде нови пътища...

Пак Бойко виновен.Тия поне се самоубиват, а през 80- те ... Знаете, какво са правили в Белене, нали! А колкото до стреса го има навсякъде по света. И там се самоубиват и какво ли още не парвят та дори и със собствените си деца. Всичко е въпрос на мозъчна недостатъчност, а че Герб или там някой друг им е виновен. Оставете хората да си вършат работата спокойно, а на безвъзвратно пострадалите лека им пръст. В новия си живот ще бъдат по- разумни.

А chemtrailars ? Най-често са забелязвани над Перник , а веществата в тях влияят пряко на психиката. И това в комбинация с пълната мизерия и безизходица. Бавно , но сигурно освобождаваме територията , по план...

Тогава парадоксално е,че циганите ,които само правят секс,деца и пият ,като остават без стотинка ,и след това крадат ,и пак пият,след това грабят и ако жертвата се съпротивлява я убиват или давят в локви,обесват,но самите те,тези цигани,които вече няма от кого да крадат НЕ СЕ САМОУБИВАТ ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТЕ СА В ТЕЖЕСТ И СА ЖЕСТОКИ,И СА В БЕЗИЗХОДИЦА,ТА ЧАК УБИВАТ ХОРА ДА СЕ САМОНАСТАНЯВАТ ТЕХНИТЕ МАЛОЛЕТНИ С ДЕЦА,ГОРДО ВДИГНАЛИ НАГЪЛ ТОН ЗА ПРАВА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ДА ПОДДЪРЖАТ ЖИВОТА СИ С ПОЛЕЗЕН ТРУД...-КАК СИ ГО ОБЯСНЯВАШ,А...НИМА ТОЗИ БИВШ ПОЛИЦАЙ,КАКТО И ДРУГИТЕ САМОУБИТИ ПОЛИЦАИ,ЧЕСТО ТЕРОРИЗИРАНИ ОТ ШПИОНИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ,КОЙТО Е ВИДЯЛ И ПРЕЖИВЯЛ ТОЛКОВА ТРУДНОСТИ И ПРОБЛЕМИ Е СЪС СЛАБА ПСИХИКА, А ЦИГАНИТЕ,КОИТО НЕ РЕШАВАТ ПРАВИЛНО НИТО ЕДИН ПРОБЛЕМ СЪС СИЛНА ????За твое сведение в чужбина отдавна са наясно,че много от катастрофите и много от самоубийствата са дирижирани убийства,и дори са заснемани с охранителни камери извършители на убийства на цели семейства как инсценират това- има начини да се прецени и разследва и да се предотвратява това...,нали?!

Много точно казано!

Не съм расистка, но живея в БГ. А болшинството цигани не са хора, много по-зле са и от животните (при които има поне само инстинкти, без типичните човешки атрибути като садизъм, интриганство и т.н.), не ги давай за пример.

Когато си в безисходица най-лесния начин е да избереш самоубийството .Много повече хора биха го правили ако не се страхуваха от болка или от гроба.Много по-достойния начин обаче е да накараш гадовете които са те довели до това да си платят.За това си струва да се живее.Ще дойде и видов ден и никакви гардове и замъци- крепости не ще ги спасят.

Бог да им прости на самоубийците! Тях "нашата полиция" не можа да ги опази.

Eсента е сезонът на самоубийствата. Хората тотално са депресирани от безизходицата в която са и наближаващата зима. Дори мрачното време си оказва влияние които е с по-слаба психика избира по-лесният път, щом не може да си помогне, то поне да не пречи на никого

Прав си. Есента наистина е сезонът с най-много самоубийства, а в психологията си има и определение "Есенна депресия" (латинския термин го забравих). А положението тук в БГ е все по зле - мизерията, яката безработица, стреса, чувството за безизходност, наближаващата зима (и ТОПЛОФИКАЦИЯ!!!), тоталната загуба на вяра и в това правителство (който я е имал), несигурност... Абе... Всякакви надежди си умират, заедно с лятото (днес е последният астрономически ден от лятото). Пожелавам на всички здраве + здрава психика.

Гюнтер Грас също е бил агент на Щази, но въпреки това стана Лауреат на Нобелова натрада. Според СДС да не се награждават агенти и офицери от бившата ДС, а да се награждават с ордени отявлени фашисти (завършили висше образование и защитили докторати по време на тоталитаризма), както и бивщи сътрудници и агенти на фашисткото разузванане (българско и чуждо).

Аргументите за самоубийствата са меко казано глупави и неверни. Причината в повечето случаи е безизходицата, немотията и последващото отчаяние в цялата мизерия. Самоубийствата се оказва че са почти колкото загиналите по пътищата. За всичко това знаем кой е виновен, но не разбирам защо се продължава да се гласува за тези крадци, мръсници, гадове и т.н Много прост народ сме.

Ако се замислиш на по-малко посредствено ниво, ще се замислиш, че урбанизацията и стреса, които са далече от естествената среда на човека, който е част от природата са основната причина. Замисли се например дали това да можеш да осигуриш всички глезотии (повечето от които ненужни) както и панелен апартамент на ненормални цени не може да напрегне човек така, особено ако има и кредити към алчните банки, че да се самоубие. М??

Ти знаеш ли какво е урбанизация??? Май не. И аз какво пиша, май не можеш да четеш, но важното е да си избълваш глупостите и да си мислиш колко компететнтно мнение си дал. Мизерията и бедността са основните проблеми на хората в България не урбанизацията. Писна ми от самоуверени глупаци с мнение!

Понеже ГЕРБ няма алтернатива , на човек друго освен да се гръмне какво му остава?

Абе то не е само до ГЕРБ. 20 години поругани мечти и надежди и всичко свястно, което не е имало шанса да избяга от блатото има само тази алтернатива! Това е!

Всъщност броя на самоубийствата зависи пряко от търсенето на човешки органи.

Причините за самоубийствата са : високия жизнен стандарт в държавата, липсата на престъпност, повишаващото се уважение между хората,......въобще ... приближаващото светло бъдеще.

Прекрасна българска действителност!

Топките на Бойко Борисов ще ни оправят - нали за 1млн. лв ще се доставят антистрес топки. Тези надминаха гаврата на Масларова с пенсионерското море през зимата. По-добре да дадат тези 1 млн. на децата от домовете, които умират като мухи от глад.

в Перник вероятно е променил състоянието на енергийното равновесие ЗНАНИЕ - НЕВЕЖЕСТВО, у хората живещи там. Тези, които не искат ДА ЗНАЕ, се дезинтегрира чрез самоубийство. ЛИЧЕНИЯТ ИЗБОР, никой не може да го промени. Силата, за предотвратяване на едно такова действие, Господ я има, но не я употребява, за да не се направи прецидент в нарушаването на закона за Свободния Избор.

Човече, главата ме заболя докато разбера кво искаш да кажеш! Научи български, мамка му...

Единственият начин е, ти да научиш не български език, а КОСМИЧЕСКИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и тогава няма да те боли главата. А питаш ли ме мен, колко много време ме е боляла до сега главата... и все още ми се случва пак?!

И аз не можах да разбера, какво искаше да каже този ... Та само перничане ли се самоубиват? И какво има общо тази тема със университета??

Малоумник, потърси лекарска помощ, спешно......................

към космоса брато е да последваш самоубийците. Побързай и никога вече няма да те боли главата !

Човек , Ти си написал егати простотията. Хвала тебе.

ше идем, ма с кво

хаха някой май не схвана иронията - шопинга не е направил щастлив никого! особено шопинг на простотийки.. и особено ако си харчиш парите за храна, за простотийки... гледайте Story of Stuff има го със субтритри във вибокса ;)

Най-хубавото на демокрацията е това, че вече не се боим от смъртта-някои даже я предпочитат.