Обвиняем за смъртта на дете е предложен за почетен гражданин

Стоматологът и бивш депутат д-р Валентин Павлов, който е обвиняем за смъртта на 11-годишния Алекс, е номиниран за почетен гражданин на Перник за 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем за смъртта на дете е предложен за почетен гражданин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната гавра с обществото... Как може да има подобно дебелоочие?

районната колегия на зъболекарският съюз във винкелландия трябва да си извадят по един кътник без упойка, дано от болка се сетят какъв гигантски гаф са сътворили! а на незабравка андреева да и изкарат и всичките предни зъби!

TIREX

този урод трябва да бъде в затвора! и не е лекувал Силвестър минали са само на преглед.

veska

Ако се види и в останалите градове, май ще излязат доста властници с такова почетно гражданство. Вчера разбрах, че и делян кауня от Хасково бил направен "почетен гражданин" и тогава благодарил н а своите си хора от дрийм тима за тяхната "работа" в община Хасково, но не е споменал подопечния му кмет. Пишете, дали и във вашите градове дупетатите не са направени "почетни" граждани!

е перфектен професионалист !А Който /Господ/ начева живота, в даден момент може и да го отнеме ! Съжалявам ! Няма нормален лекар , причинил умишлено смърт ! Да не очерняме практиката на един достоен специалист !

Докторе ето ви тема за размисъл, помислете за кармата си, първо защото сте лекар !!! Живял някога в Индия един факир, който прекарал трийсет години в неподвижно състояние и медитация, с цел да открие смисъла на живота. По цели дни и нощи той седял неподвижен като дърво. Птичките даже правели гнезда върху неговата глава. Един ден една бедна вдовица се приближила до него и на едно близко дърво закачила люлчица, в която оставила детето си. Спокойна, че детето се намира под зоркото око на факира тя отишла на работа. Тъкмо заминала и една кобра се приближила до люлката, като се готвела да ухапе детето. Факирът видял това и се замислил, да помогне ли на детето, или да го предостави на грижите на Боговете. Започнал да разсъждава: - Боговете са създали и кобрата, и детето. Те трябва да мислят за тях. А аз не мога да разбера каква е тяхната воля и съответно не знам какво да правя. Като разсъждавал така, той не се и помръднал и оставил на Боговете сами да разрешат въпроса. Така кобрата изяла детето, а Факирът си казал: - Такава е била волята на Боговете явно. Напразно прекарал той оставащите си години в размишление така и не разбрал смисъла на Живота. Като заминал за онзи свят, Боговете го извикали и го попитали защо не е спасил детето на вдовицата. Не знаех, каква е Вашата воля да спася детето, като убия кобрата, или да оставя кобрата жива, а Вие сами да запазите детето. Боговете му отвърнали: - Нашата воля бе детето да остане живо, затова ти трябваше да действаш и да убиеш кобрата. Защо размишляваше толкова години, щом не можа да разрешиш такъв елементарен въпрос? За наказание, ще те върнем пак на земята, за да прекараш още хиляда години в размисъл, та дано се научиш да познаваш каква е нашата воля и да я изпълняваш

Навярно се шегуваш неуместно!! Кой е този специалист, който слага едно дете под упойка БЕЗ НИТО ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ???КОЙ е този тъпанар, който, благодарение на политическата си власт го прикрива с месеци?? КОЙ лъга и маза по телевизии и сайтове, че му е мъбно, а през това време се хилеше като варена глава по предизборни митинги?? И той, и жена му, барабар с Москов - в затвора!!!

Tova moje ta se vidi samo v EDNA CORUMPIRANA DARJAVA .

Уж вървим с бързи крачки към светлото бъдеще, пък все по видно става,че се доближаваме до модела на Индия. Все повече битува и се налага поведението ,че има едни хора, за които се налага да се полагат грижи съвестно и други, които са просто част от "масовката" и дали ще живят или не ,не е важно.

Кому е нужен този акт ,това е маниакално ,болестно състояние ,общинарите да се прегледат при психиатър ...!

veska

Минали са цели 16 месеца, а той все още обвиняем! Какво чакат, че още няма дело, няма присъда / оправдателна за тази територия/.

Перничани особено си харесват такива! Пък че нечие дете умряло ... че нямат хабер с какво да спасяват хора в такова състояние, че изобщо не ги е грижа поне да повикат навреме линейка или да откарат детето в Пирогов, където имат липсващия препарат ... - за какво им е на тях това, нали са си прибрали парите, и още има да си прибират ...

A съдийката дето обезглави деца с колата си за орден Стара планина ли ще я предложат

От това, че е приел да бъде предложен за почетен гражданин ужасно силно лъха на нахалство, безочие, безсрамие, липса на човещина и всякакъв морал, наглост до безобразие! Позор за Вас, г-н "докторе" ...

Нормално поведение за деформаторите, не мислите ли? Има ли поне един от тях, който да не отговаря на това описание - нахален, безочен, безобразен, нагъл, гаден, безотговорен към здравето и живота на нещастниците, които са му поверили себе си и децата си - такива са си всичките, като се почне от патрона им костофф - рушителя на съвременна България, през бомбаджията бакърджиев, който събори мавзолея - една уникална сграда, която можеше да се ползва за какво ли не, и се ползваше за оперни представления, ... та до хероите от миналото правителството - опуления джо с пръстовите отпечатъци, рада дълбоката и сие... Всеки един от тях може да се опише с точно такива думи, че и с по-силни може!

Тъй, тъй. У нас престъпниците са на почетно място, затова държавата ни е в такова състояние.

Нищо чудно няма при положение, че ни управляват престъпници!

Каква одухотворена мутра!

Сигурно е масон.

Все пак става дума за Перник.

ЛЪСКАТ МУ ИМИДЖА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!!!!!!!!!!ПОЗОР

до Октомври са четири месеца. Като са го обвинили, защо не са го осъдили?

В България всичко е възможно!

Пак шуробаджанащини в тази скапана държава!!!

Значи директно в Пернишкия затвор за тоя гробар!

АЛОООО, НЕГРАМОТНИТЕ ТРОЛОВЕ! ТОЯ Е ДЕФОРМАТОР - МОЖЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА ЧЕТЕТЕ?! ИЛИ НА ВАС САМО ЗА ПЛЮВНИ ВИ ПЛАЩАТ, НЕ ЗА ЧЕТЕНЕ ... ИДИОТИ КОМУНОИДНИ!

ми перник, сър!

детето е умряло по време на работа, статията е написана левашки и не обяснява какво точно се е случило

Леваци са принципно, но в случая има линк (синичкия надпис в средата). Типично нашенско решение от типа "за кво ми е тази книга с инструкции, те ли ше ми кажат на мене" последвано от "няма страшно, сега ще го оправя" довело до фатален край.

Абеее шшшш, Д-р Павлов осъществява оперативната интервенция в качеството си на стоматолог със специалност Орална хирургия под обща ендотрахиална анестезия. Д-р Павлов еднолично, без консултация с анестезиолог насрочва операцията под пълна упойка чрез обща интубационна анестезия. Това негово решение не съответства на множество медицински стандарти за преценка на оперативния риск и въвеждането на пациента в анестезия. По-конкретно клиниката не разполага с логистична и материална обезпеченост за въвеждане на пациентите под обща интубационна анестезия, в случай че възникне усложнение от някакъв вид. Д-р Павлов е знаел за това като съсобственик и бивш управител на клиниката. Той не е изискал провеждането на задължителните медицински консултации и изследвания задължителната по стандарт консултация с кардиолог и педиатър, както и с алерголог във връзка с евентуално наличие на алергии; не са били спазени и изискванията за предоставяне на информирано съгласие информиране на родителите за възможните рискове при предстоящата операция и поставената упойка. Било им е обяснено, че става въпрос за рутинна интервенция, като последствията можели да бъдат леко неразположение и незначителни болки.

Прави операции, случват му се такива неща, ти не правиш и не ти се случват. Олееелеее! " Той не е изискал провеждането на задължителните медицински консултации и изследвания задължителната по стандарт консултация с кардиолог и педиатър, както и с алерголог във връзка с евентуално наличие на алергии" в коя клиника в България го правят това?

Незабравка Андреева да бъде сменена веднага.

На Незабравка й пожелавам Господ да нея забравя и да й причини същото, което Павлов прличини на родителите на Алекс!!!

Еми то за нас овчето стадо - тея дето ни убиват децата са идоли и почетни граждани и всичко ! Нормално !

Е, може да е убиец, но щом е от Козяшко-сорската партия, това не е важно.

А, това е случаят с Малигнената хипертермия. Нито той, нито анестезиологът са могли да направят нещо.

Приложението на дантролен натрий е успешен в първите 15-20 мин., като неприлагането му води до 100 % смъртност. А "доктора" еднолично и без консултация с анестезиолог насрочва операцията под пълна упойка.

две страни, както монетата. Човек с такава впечатляваща автобиография с обвинение за убийство по непредпазливост. Нещо не се връзва. Стоматологът винаги пита за алергични реакции преди да постави упойка. Отговорността какво отговаря е на пациента. В противен случай се правят изследвания.

Аз не знам дали имам алергии или не. За това, като ме питат казвам, че не знам. Редно е щом не знам да ми направят тестове. Но не ми се е случвало. Тогава чия е отговорността?

Ей това поне му е хубаво на живота, белязал е простите хора да им личи отдалеч.

Пак ли БХК? Те само такива предлагат за НАГРАДИ