Разкриха случая с „изоставеното бебе“ в Перник

Около 12.00 ч. в четвъртък в ОД на МВР-Перник бил подаден сигнал, че в пернишко училище се намира изоставено бебе. Впоследствие полицията е изяснила случая.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха случая с „изоставеното бебе“ в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви сте идиоти!!! Ето вчерашната ви новина: "Родители изоставиха бебето си в Перник, след като го дадоха на напълно непозната жена, помолиха я да го гушне и избягаха." Сега се оказва, че майката го е дала на колежка, до като има часове, а друга е отишла веднага при директорката да снесе информация, украсила и драматизирала случая, директорката допълнително го преекспонирала и вие пуснахте вчерашната новина. Май повечето ви новини са ЕЖК (една жена каза)

издирват? Нали била изоставила на колежката си, докато има часовете на майката?! Или въобще не можете да пишете, или някой е пълен идиот

80% ?

Е така ли не можа тоя директор да намери подчинената си в сградата на училището и да се разберат за бебето, ами полиция тръгнал да вика щото някаква трета даскалица го е насъскала. То баси змиярника в това училище. И това са учители те собствените си отношения не могат да оправят човешки, децата ще учат, ужас. И тоя дето е писал статията и той май често е бягал от часовете по литература.

идиоти оставете хората да си гледат децата спокойно

Малийй, каква сапунка!

Директора стана известен за три дни, хахаха. И тая третата учителка - много добра учителка и хич не докладик - наколенкаджия. А тая първата патица - толкова ли не можа да си вземе ден или имаше неква чак толкова "спешна" работа в училище, поколението ще пропадне и ще закрием държавата, щото некви ученици щели да имат свободен час.

Браво на полицаите "ГЕРОЙ СА"

Тази история няма никаква логика. В България има ли платено майчинство? А детски градини?... И в крайна сметка в това семейство баби, дядовци, братя, сестри няма ли?....

Може да е била на граждански договор жената (за малко часове предлагат такъв тип възнаграждение в някои училища) и отделно да си взима пари за майчинство.

....то и аз май се казвам Бенедит, ама това чак надминава семейните тегоби и на самата Софи Маринова.....Господ да озарява творческия и път....

Егати полицията имаме......Все пак са успели да разнищят слуачая, който ДИР- а дори не успява да преразкаже разбираемо......И то само за три часа.....И все пак....Коя точно е майката на детето и сигурно ли е, че то не е избягало само поради неизяснената самоличност на родителите си....????

То не били компютри, а компоти, и не били 100 000, а 10...

бебето не е на първата учителка, а на бившия й мъж, който й го оставил да го гледа. Ако ви оставят бебе какво ще направите ако не е ваше - ще се грижите за това бебе или ще го зарежете на някой ъгъл?

Бившият ѝ мъж сам ли си го е родил или случайно му е помогнала мъничко?!

Не, новата му жена го е родила.

Тотално ме отказахте да ви влизам в сайта. Не бяха реклами, не бяха неграмотно написани статии и тролене като коментари ...

ти пък... отнема 2 минути да се справиш с рекламите, след това троленето е бързо и удовлетворяващо!

Откак спряха да печатат вестник 'Стършел" влизам тука да се разсмивам... Особено от статийките на Стоян Гогов лягам на пода и ритам от смях!

учителка третата, която видяла втората, да гледа бебето на първата? Значиии, ей този въпрос ме мъчи много.

винаги е намесен трети...

Да но драмите могат да се степенуват, намесва се втори, трети, пети и т.н. докато има кого да будалкаш :-)

Алоо, журналята, преразказът трябва да се усвои още в седми клас.

Седми вече е безнадеждно късно... До 4-5-и ако не се научиш да преразказваш, пиши се бегАл!

Това е преразказ с елементи на съчинение, по същество е друга литературна форма...

Ако всичко дето го пишат е истина.... се чудя ако учителите в Перник са такива какво ли може да очакваме от по-простите хорица там?

Според една телевизия родителите са от ромски произход.

Какво е ромски произход? От град Рим ли са? Потомци на Ромул и Рем?

Наследници са на най-долната и нисша индийска каста, живяла в подножието на планината Синган и най-позорно прогонена от собствените си сънародници като мръсно, крадливо и паразитно племе.

Ама ко рече ко? На лелинка ти шуралекото по майчина линия и от към стринка тетка ценка на укя ти киро сино. Е те той е с двете дупки на носа. Статия писана от алитерат. Спирам да ви чета тотално.

илитерат! правилното е илитерат, умнико!

ти прави впечатление. Не ти прави впечатление, че цялото произведение е написано в стил: "На съда всичко е ясно - да влязат убитите..".

Според мен бащата, оставил на бившата си съпруга, бебчето си, е истински патриот за пример. А третата колежка от историята вероятно го е ревнувала, за това, че е такъв патриот и е съобщила на органите на реда:-) А е възможно и спивачите на дир да имат задача да си измислят тия омотани истории.

Те не са списвачи, а сценаристи! (Да ме извинят истинските сценаристи!)

дирника толкова много пожълтя и е толкова неграмотно списван, че како казва бате Ламбо / Збогом. писна ми от жълти, тъпи, манипулиращи статиики написани от неграмотници

и ко стана, смот.льовци?

Неграмотни ли пишат статиите, луди ли сте

Майката,работила в училището/но учителката не я познава/,явно идва след часовете,за да измие с парцала коридорите! Може да се предположи,че е чърна,като пернишка печка/иначе хвала за тях...много топлят,яко теглят и са...вечни!турските боклуци са ката за еднократна употреба,спрямо...добрите,стари...,,ПЕРНИШКИ ПЕЧКИ"/...:)))

Нищо не се разбира от статията! Олигофрени ли пишат тук? бащата на детето го оставил на БИВШАТА си, която е учител След това родителите си издирват Детето дадено ли е случайно на някакви хора или става въпрос за родителите му? НИКАКЪВ РЕДАТОРСКИ КОНТРОЛ

Не са олигофрени.Дебили са. Такива, които не могат да се подписват. Казвам го не с ирония, а с огромно огорчение.

Степените на олигофрения са дебил, имбецил, идиот.

Нищо не се разбира от статията! Олигофрени ли пишат тук? бащата на детето го оставил на БИВШАТА си, която е учител След това родителите си издирват Детето дадено ли е случайно на някакви хора или става въпрос за родителите му? НИКАКЪВ РЕДАТОРСКИ КОНТРОЛ

Не си тъп. Нищо не се разбира от статията

Какво разбрах аз: Учителката по пеене била бивша съпруга на бащата на бебето...В предната статия пишеше,че жена го дала да го подържат.

Онази която роди и уби бебето си в парка също е учителка.

Милото дете! Да е жижо и здраво!

Горкото дете! И на него ако така у обяснят кои са родителите му, ще има да ги търси цял живот!