Перничани излязоха на автопоход: Къде е водата? (снимки)

Арестът на Нено Димов не решава въпроса с водата и няма да спрат протестите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В моето село, нямаме вода, ток, но и болести нямаме, от изворче то пием. Седмачета, ли Сте, ще и чакате, ако не идвайте у наше село, до гръцка граница. 1/1

Язовирите трябва да са държавна собственост! Частниците си ловят риба, продават водата. А после държавата, С НАШИ СРЕДСТВА, ще извършва ремонтите. ДОКОГА УПРАВНИЦИТЕ НЯМА ДА СА СИ НА МЯСТОТО, А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА ГЛОБИТЕ, НАЛАГАНИ ОТ ЕС??? ЗА ТОВА ОТГОВАРЯ МИНИСТЪРЪТ НА МИНИСТРИТЕ!

Няма я водата. Няма го министърът. Няма го и онзи министър - Москов, който заповядваше да се ваксинират половината български деца с ваксина, произведена в Турция, забранена за страни на ЕС. Съдържаща 2 500 единици ОЛОВО или ЖИВАК, не помня кое беше, повече от допустимото. Беше даден на съд и го покриха в Испания. А тази ваксина законно се произвежда във Франция. Но той внесе друга - от Турция. Първо, защо? Второ, кой го освободи и го покри?! Затова родителите вече не смеят да ваксинират децата си. И ПАК ВЪВЕЖДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ!!! Едно дете пък от ваксина получи АУТИЗЪМ! КАКВО СТАВА В НАШАТА ДЪРЖАВА???

Жалко за Нено. каквото и да беше направил, пак щеше да яде голата опашка, защото язовир Студена е курт-капан. Ако не беше давал вода на Стомана Перник, дето работят половината перничани и на Топлофикация Перник, дето ако беше спряла Перник нямаше да има парно, Нено Димов жив щяха да го изядат с парцалите, че спира развитието на Перник и ги оставя без топло през зимата. А сега духа супата, щото оставил перничани без вода...

Нено го разследват за италианския боклук, а не за водата на перничани.

Браво ВИНКЕЛИ.Ще Ви уважавам докато съм жив.Вие сте достойни българи.Живеем в 21 век.Тиквата е в пра историческата ера.Нека се хвали ,че няма безработица и не знам си още какво.

В този сайт открито се призовава за бунт.

Скъпи приятели от Перник виновникът за вашето /нашето/ бедствено положение, както и за 700 000 тона боклуци, внесени в страната ни е само един - Боку Тиквата. Той е министър преЦедател и задачата му е не да се вози с "жипката" и да продава интересите ни, а да ги отстоява, дори с цената на живота си. Ако не може и го е страх, а той е страхливец, мястото му не е там.

Много ви молим, да помогнете на другарката нинова да ви оправи проблема. Голям зор видяхме докато го направим!

Перничани, събудете се, поведете хорото и ние всички трябва да ви подкрепим, защото още няколко града ще бъдат в същото бедстващо положение. Тръгнете напред и да свалим това мафиотско и продажно правителство.

Другарката Корнелия отдавна го каза. Яхнала ви е овреме. Само я пожелайте, ваща ...а...

Кой плаща водата на винкелето дето им се доставя във водоноски и галони.

Като ги гледам и слушам тия, уж, протестиращи се питам: Дали Кой ги е организирал? А бе много са мирни и тихи и видимо внушават, че Слънцето наше ще ги огрее.

Ако не са мирни и тихи, ще се намесят силите на реда, а бенатова ще ги нарече лумпени (добре поне, че не работи в бтв).

Фидоска ,няма л и да бъде арестувана?

Не само,.. "Къде ни е водата" , ами да питат и Лилету Павлова.. "Къде са 32 милиона лева" в кои джобове са "вложени"... с които милиони... "Пламенно се хвалеше".. през 2016 год. ??? Има в Ютуб ..4 минутно видео с ЛИЛЕТУ за язовир Студена и 32 милиона!!!;))

Що не се разходиш да видиш язовирната стена е като нова

Кога са я боядисали.

Ме подсеща на едно , досега винкелите дремаа, сега пак не са се събудили ,просто заработват едни пари които бсп им плаща от субсидиите да го играят протестери.

Добре ,че се сетихте ,чак сега за водата. А къде бяхте когато язовира започна да спада, това не се е случило за 24ч. Но пак добре, че всички в тази страна да се вгледат във водоемите си и вземат мерки по отрано.

Как процедират по белия свят при аналогична ситуация: Съд в Австрия прати в затвора кмет заради водна криза Градчето Пихл бай Велс е с население под 3000 души "Той е признат за виновен, че не е изпълнил законовите си задължения да осигури надеждна водопроводна и канализационна мрежа за доставка на питейна вода за населението Кметът на австрийското градче Пихл бай Велс, провинция Горна Австрия, е осъден на 15 месеца лишаване от свобода заради водна криза в населеното място, съобщи в. "Дер Щандард", пише Сега. Присъдата на Йохан Допелбауер е произнесена от Висшия регионален съд в Линц. Той е признат за виновен, че не е изпълнил законовите си задължения да осигури надеждна водопроводна и канализационна мрежа за доставка на питейна вода за населението в Пихл бай Велс, чието население е под 3000 души. Допелбауер е от Австрийската народна партия. Решението не подлежи на обжалване. С присъдата Допелбауер автоматично е лишен и от кметския си пост."

И дойде ли водата???

ша доде ама друг път като нема дъжд и снег и да им направат 20 стинки кубика та изобщо никога да немат

Перничани обичат шопската салатка,която е силно водолюбива-краставицата не я ли удавиш във вода горчи,доматът повяхва.Обичайният способ за поливане на нива с домати и краставици е прокарване на нелегална чешма или повреждане или махане водомера на вече съществуваща след което маркучът се хвърля и стопанинът отива да си гледа работата.По принцип отглеждането на двата зеленчука би трябвало да е държавно урегулирано и да се извършва край големи водоеми с помпи или други напоителни съоръжения.

Водата в язовира свършва след 16 дни. А после ???

спира и ВЕЦ !

Спира и "Стомана", 14 хиляди работници на улицата.

Ще си върнем БСПто и то немедлено ще ни напълни язовира. Така ще спасиме Стомана.

Жалки пернишки джендъри ,май е по-добре да минат през Симитли....

И докъде ви е автопохода, май е твърде далеч от целта.....

Питайки за водата, да попитаме, къде са парите за подновяване на тръбите за ВиК Перник ? Изобщо имало ли е такива и къде отишли ? Изглежда всички са наясно, че мрежата е износена, но какво е направено за да се спрат течовете ? 51% държавно участие, 49% ВиК. Заделяни са пари от бюджета ( всъщност от всички нас ) , но какви решения са се вземали ? Нено не е единствения виновен, кои са другите ?

Питайте си кмета от БСП къде са парите за тръбите, защото по време на кметуването на БСП-то Перник не е спечелил и лев европейско финансиране, щото няма грамотни чиновници да им напишат молбата до ЕС. Единствения областен град в България !!!

Къде са тия няколкостотин протестиращи? Защо в събота и неделя? По колко дават за ,,протестиращ” с кола? Вота да ,,взема” няколко от протестиращите ,,пенсьонери” ако е програмата на ,,протеста”

ако плащат и бензина, идвам.

ела да ти дам 5 лв)!

Местни избори 27.10.2019 47,68% от Перник и 56,76% от Радомир са гласували за ГЕРБ. Как така тогава сте били доволни, а сега стачкувате? Отнася се и за други градове...

ти ли си единствения, който вярва на резултатите от изборите?

когато не са ни удобни изобщо не им верваме.

Питайте Лиляна Павлова къде са 32-та милиона? Всъщност, къде е тя самата?

30 години крадат и разрушават това което беше построено за предишните 45, е те това е резултата!

а тогава го стриха "доброволно" бригадири и децата от Строителни войски срещу 50 стотинки на месец.

Ама го построиха, а сега освоиха едни фондове ама вода няма!

Добре, че имаше бригади и строителни войски. Много добре беше.

са "освоявали" някой фонд докато са те ограмотявали.

Промишлените предприятия са източили водата плюс сушата плюс амортизираната мрежа. Всичко това е ставало пред очите на кметство, полиция и прокуратура. Дайте водата на кметовете и те да отговарят пред хората които са ги избрали.

При соца и промишленост имаше и вода имаше, сега нито промишленост, нито вода! Просто и ясно!

При соца имаше и режим на водата и режим на тока. В Михайловград имаше един ден в седмицата вода.

Къде е водата? Къде може да е водата при простите вулгаристанци? В четепа отвътре е. На мястото на мозъка някаква течност се плацика.

ако и сега това пропаднало правилтество не подаде ставка просто не знам ...100 000

Се е трансформирала в имоти и богатства на няколко тариката

Според ООН достъпът до питейна вода и канализация е човешко право. Искайте хуманитарна помощ от съвета на Европа. Направо да назначат един комисар за управление, който да осигури поне чист въздух и вода. Бобката и това не може.

Странно защо не арестуват Борисов и той е в Схемата или пак си избраха техен Прокурор ! ДАНС защо така сладко е заспала , или пак търсят мнимния шпион Русофил ! Борисов трябва да бъде Арестуван , за да не му се даде възможност да направи някоя Глупост /тъпост / , като тази с Безводието на Перник !

В Австрия по бързата процедура има осъден управник, че е оставих хора на воден режим. В Тиквостан само половин милион са на водни режими. НЯма нито един осъден.

Тези 26 години избираха БСП да ги управлява, да питат тях.

затова БСП им източи язовира, с надеждата да се разлютат и да ги качат пак на власт.

Няма вода , няма и вино ! Предлагам да се назначи на мястото на Нено Димов , Грета Тумберг ! Тя е на ниво ЕКО , Димов е на ниво цап царап кеш !

Перничани, с тия листове с надписи и апели си изтрийте задниците. Вместо плакати трябва да държите бухалки, сопи, тояги, камъни. Скотпве...Автопоход...Я във Франция или Гърция да оставят Ница, Руан, Солун или Пирея без вода , да видят що ще им се случи...Ще бъдат разскъсан с парцалите от будната тълпа и гражданско общество. Затова и не ги оставят без вода. Но... Понеже бугаристанският скот е роб и половината и повече история му е минала в робство, понеже е страхлив, покорен, малодуше, плашлив, пиян и злобен, затова го ибът както си искат. Автопоход...Ха-ха-ха. Боли ги муя за вашия измислен автопохпд. Трепа, трепане трябва.

Те отидоха на протест при бате бобко и се снимаха доволни с него. Всяка гавра с тях е вече недостатъчна.

Даже ако се заемат да оправят и проблемите на другите, ще е супер. Изглежда е в сила правилото "разделяй и владей". То се е видяло, че може да ни "оправи" само Негово ниЗко Поклонничество и всички ще ликуваме.

Май винкелите им гумени !

Не само надуваеми, ми и скъсани.

Другари. Товарищи. Ребята. Никой ли в посоля не ви информира, че според болгарското законодателство подтикването към бунт и саморазправа, е наказуемо и се наказва с десетки години затвор?

Къде виждаш подтикване към бунт и саморазправа, бе ничтожний? Някога Гео Милев е призовавал: "Да излязат шопи със сопи, маса, народ ... ", но му "скроиха шапката".

питай си

Абе, перничани; Лилито нали през 2017 е реновирала пречиствателната. Защо днес пак ще се ремонтира?

Перничани и останалите свестни българи, Не се поддавайте да ви манипулират. Не са виновни министрите и останалите калинки. Умните от тях, ако има такива, са виновни с това, че са си продали душите за някакъв си пост. Глупавите не са виновни - толкова си могат! Това, че показно ще осъдят някого, с нищо няма да промени ситуацията. Виновни са тези /Този/, които ги назначава. Къде Му е управленската стратегия? За да вменяваш някому задължения, той трябва да има гарантирани съответните права, с които да си изпълнява задълженията. А, права и само права, без задължения, има само един в държавата - Вождът /Кръстникът/. Но бъдете спокойни. Спасителят пак ще се появи. Къде с лакърдии, къде с обещания, в краен случай с малко пари, ще се опита да ви укроти отново и отново. Трябвали 12 млрд. лева за цялата страна /за София - малко над 4 млрд.,/ но нямало от къде да ги вземе, за да се оправела водната инсталация. Въпрос: За спонсориране на чужди икономики за железа не от първа необходимост, колко дадохме и ще даваме години напред? Гледам и слушам по телевизиите разни експерти и анализатори. На въпрос - кой е виновен за случващото се? Всички отговарят: "Ми ... виновни са всички след 1989 г". Но това са 30 години, почти целият експлоатационен срок на металните тръби. Още малко ще изкарат виновен Т. Живков, че не е направил капитален ремонт преди да го свалят.

Според мен е виновен този, който си е мислел, че изпускайки водата ще вдигне на бунт перничани, които лесно ще дойдат и на жълтите павета, и ще свалят сегашните от власт, за да го сложат него на кормилото на държавата. Нещо номера не мина. И пернишкия кмет го не иска.

bar52k

Забележителна точност и политически усет. Браво.

Водата е у бившата областна на Перник, вложи Ла ги е в апартамента на барбуков за един милион. Председател на герб жени. Тия ни съд ни закони ги ловят

Абе тия толкова време си траяха сега ще ми правят автопоход след като властващите бая далавери позаметоха за водата им а и бушона си вкараха в ареста за да заглъне малко вонята.. До сега трябваше да се окупирали жълтите павета защото това при вас е реален геноцид през 21 век да спрат водата с град до столицата.. В нормалните държави щеше да има реална оставка на премиера и кабинета му, защото не само нено е виновен за това безхаберие..

А, преди години, софиянци окупираха ли жълтите павета? Смее ли някой да гъкне!? /следва балкански рев и ++/

Режете главата на ламята, всичко останало са гръмнали бушони за да се спаси дебелия задник на агент Буда!

Каква ламя бе?На тоя глиган на столетницата начело как ще му отрежеш главата?

Повечето разумни хора знаят къде е проблемаът, не само за водата, но и за цялостното дередже българско. Разумните хора искаме адекватно държавно управление, с отговорни и почтени политици!Друга част от нас не им пука и не отиват да гласуват, трети са зависими и дават подкрепа на некадърността, арогантността и неграмотността. Именно управниците, избрани от третия тип гласоподаватели са виновни за всичко, което ни се случва. Всъщност тези, които лепяха стикерите на охранителните фирми сега ни управляват

Ами тези със стикерите бяха на подчинение на ДС групировките от БКП които ограваха заводите,спестяванията на хората ,външнотърговските предприятия и банките и сега са в ,,опозиция” и правят всичо за да се докопат до власта отново и да мотат да разкрадат постигнатото от ГЕРБ

Не разбрах само кое е постижението на Герб за да бъде откраднато

Уж мръсен въздух и безпаричие, но автопоход. Българина е неспасяем. Гъза му е заварен за автомобилната седалка. Иначе колкото това, че хората са недоволни, аз напълно ги подкрепям.

А за милионите няма ли да питате?

трябва да има "протести" за да може празнодумецът да плямпа...

Перник... Селяни...

Миньоро

Нено е бивш член на Градски комитет на Комсомола. Тия, за които е източил водата на язовира, са негови хора. Те сега го закопаха. Класически случай.

Грабвайте винкелите, бе! Какво само обикаляте улиците на Перник.

Каня млада перничанка да се изкъпе у нас. Може да доведе и приятелка.