Пентагонът потвърди, че САЩ и Турция ще създадат център за съвместни операции в Сирия

Дамаск прие споразумението като "явна агресия". Задачата на САЩ е окончателна победа над "Ислямска държава", заяви Министерството на отбраната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилни действия от страна на САЩ! Ако американците оставят събитията в Сирия извън техния контрол, то наистина кюрдите ще бъдат уязвими! Да не забравяме, че кюрдите са съюзници на американците! Тези неща очевидно не се знаят сред правителствените среди в Сирия, поради което е възникналото недоволство!

Боже, защо който се върже със САЩ по някакъв, рязко изтъпява и губи разсъдък? И защо тази държава вече привлича основно безмозъчни същества? Абе ти нормален ли си? Сирия е суверена и независима държава. На своя територия е поканила официално военни само от две държави: Иран и Русия, с които имат съответни договори, подписани далеч преди събитията днес. Всякакви други държави нямат място в чужда държава. Наличието на турски и американски военни се нарича агресия. Още повече американските действия, не само са се нанесли на сирийска земя а и точат нефт. Което си е жива кражба. Но явно правителствените среди не съзнават, че за САЩ и Турция това е нормално. Тези две държави трябва да бъдат подложени на санкции от цивилизованата част на света. Да бъде замразено членството им в международните организации. Като начало изключване от SWIFT. Докато започнат да спазват международните закони. Между другото, тъп ли си или се преструваш?

Имам чувството, че си от онези българи, дето са по-така и са 80 процента! Аз пиша защо американците не бива да оставят събитията в Сирия да са извън техен контрол, ти казваш, че това било агресия! Ами вестник ли да им четат! И ако им го четат, безопасността на кюрдите ще е гарантирана? САЩ сами трябва да разформироват международните организации, ООН за нищо не става и не случайно Доналд Тръмп обмисля дали да не спре вноската на САЩ в тази организация! Относно "безмозъчните същества", нещата стоят обратно. Те не отиват в Щатите, те остават извън Щатите. Доказателството затова: погледни кои българи отиват в Щатите, печелилите олимпиадите или тези от 80 - те процента? Не се съмнявай в ефективността на системата "Зелена карта", па макар и да действа на "случаен" принцип! Тя е създадена от американци!

двете страни са окупирали незаконно сирийска територия. И ако Турция все пак е съсед и уж се бие с терористите-кюрди, то САЩ е далеч и създава терористи в Сирия.

Тия две държави са като любовници,уж се карат,пък после в леглото...

я червеният хобит ревнува че не го еб(пиуууу) :) не се притеснявай .. ху(пиууууу) го ядете целия .. САЩ никога с Доги няма да бъдат партньори

Ела миличко Нещо джендърско, да ти боднем една инжекцийка с лекарство и ще ти мине

Редактор: Виктор Стефанов май отново влезе във форма :))). А това може би е тема за ООН, Както е редно тези две държави да бъдат предупредени от цивилизования свят. Как така ще си организират на територията на друга държава собствен контрол. Между другото, преди няколко дни Дамаск излезе с офизиална декларация, че се отказва от установеното примирие и след като Турция не изпълни задълженията си и не постигна деескалация в Идлиб, започват отново операции. Явно са имали разузнавателни данни и знаели предварително за договорката на агресорите. А как ще обявят безпилотна зона, при условие, че основно действа руската авиация, не става ясно. Съмнявам се някой да се опита да ги спре. И САЩ и Турция си имат територии, да се приберат. А Цивилизованият свят трябва да поизключи тези две държави от някои организации.