Пентагонът опроверга Кремъл за носителите на крилати ракети

"Руските съобщения за струпване на военен потенциал в Източното Средиземноморие са пропаганда", заяви говорителят Ерик Пейхън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорната глупост на Конашенков и Мария Захарова само потвърждават какъв ограничен човек им е шефът!

Псаки е еталон на глупост в цял свят

Откога международните норми и закони включват несанкционирани от СС и ООН бомбардировки на независима държава? И как така вече всички знаят за хим. атака на Асад и че той ще я направи независимо от това, и от факта, че войната кажи речи вече е приключила в негова полза?

Международните норми ги нарушава Русия с войната в Донбас и варварските бомбардировки на цивилни в Сирия

Международните норми се нарушават от Русия в Украйна и Сирия и за това на отговорните хора,институции и компании са наложени санкции!

След като САЩ и васалите им за пореден път обявили официално, че Сирия ще бъде нападната след хим.атака на Асад (би трябвало всички да повярват, че той се е побъркал след вече завършената война), Русия, а не САЩ, пак се оказала виновна. При това, че тази достойна дружинка (САЩ, Франция, Англия) вече бомбардирали Сирия безоснователно и бездоказателно. При това,че в Идлиб са се е събрала останалата (до 100 хил. ) паплач на ИД и от там продължават да извършат набези. Важна подробност: защо САЩ са се вкопчили в Сирия: те вече добиват нефт от райони, които те контролират. Без притеснение. Русия и Асад им пречат да властват там и да крадат чужди ресурси. Както са свикнали.

Ами така де... пропаганда е.... те корабите които са пратили са надуавеми лодки, а самолетите са детски хвърчила....

Ахам та казвате слънцето изгрява от запад ?

В последните години, янките се утвърдиха като най-долните лъжци. Как да им повярваш и сега...

Такова опровержение си е чисто потвърждение. Пак ще хвърчат 100 ракети, пак ще пострадат 2-3 камили. Абе луд умора нЕма, само се пОти.

Купувайте оръжие от двамата луди навреме, че не се знае....

Mдаа , ракетите не са крилати, защото крилатите заемат много място, а са обикновени със среден обсег и ядрени бойни глави.