Пентагонът обяви нова оръжейна помощ за Украйна на стойност 600 милиона долара

Поредно искане на президента Джо Байдън за помощ за Украйна снощи срещна нови пречки в Конгреса на САЩ,

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът обяви нова оръжейна помощ за Украйна на стойност 600 милиона долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе русоробски тролове. Спите ли още? Айде налазвайте да серете и тука.

Да бяха вложили тези средства в ремонти на жп мрежата и мостовете в сащ. Щеше поне нещо полезно да свършат. Но не. Сащ имат фикс идея да унищожат Русия. Е няма да им се получи.

И това няма да спаси укронацизма!Да се гласят европИдалетките!

Несъмнено,клати майката бе педал!

жидосаксоните ще спрат да наливат оръжие на бандерите, когато мъжкото население на Украйна се изчерпа и видят, че вече не са на печалба. Защото досега са си направили сметката, колко оръжие са дали и какво ще вземат после. Но и този ден ще дойде. Скоро.

Веднъж им се получи и не им отне много време, десетина години. С известната разлика, че тогава САЩ бяха по-слаби, отколкото са сега, а СССР беше много по-силен от Русия. Ако си мислиш, че "специалната военна операция", която трябваше (според руснаците) да приключи за 72 часа, а ще откара повече от 3 години е много добра за Русия - в политически, икономически и социален план, значи си по-голям дебил, отколкото личи по написаното от теб.

Чудя се дали американските граждани знаят за какво се харчат парите им.

ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК СИ ЩОМ ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАШ НА ГЛУПОСТИТЕ НА путя ЗА ФАШИСТИ В УКРАЙНО .Между другото фашисти навсякъде и еунас А европИдалетките! май се включват и такива ка то тебе .

А ВПК-то винаги ще е на печалба, те тези пари отиват там, за нещо което ще бъде произведено евентуално. Като нашите ф16, евентуално :)

Всъщност според ген.Мили, "трябваше да приключи за 72 часа", ама знам ли може и руснак да е чуека :)

Нема лошо..след като приключат с Краината...руснаците ще се занимаят и с Пентагона.... Има доста маймнуни африкански и арабски дето умират да пострелят по амрериканци... И за тях ще има оръжеина помощ..руския ВПК сега бачка 24/7...без спирка..

Слава на Русия! Никой и нищо не може да победи тази велика страна! Те едни прости и необразовани талибани не можаха да победят в 20 годишна война, че Русия ли?!! Русия ще ги яде за закуска! Не мога да спра да се смея като си спомням Кабул, Август 2021! Тези ли се канят да унищожат Русия? Дето панически бягаха осрани?

интересно, че когато ни облъчваха колко е хубаво 33 г евроатлантизма, нато и бато, никога не са ни давали пари на кило, всичко беше срещу условия довели да сегашното състояние на колонията, 3 млн души по малко и най бедни....

Да ма има джендъри..и геи паради... чертежи на ф16 и безплатни бази

фък тдъ ЮЕС

Цялата военна помощ от САЩ се равнява на 1/3 от руският годишен военнен бюджет. Цялата военна помощ от всички страни пък се равнява на 1/2 от руският годишен военнен бюджет.

То пък Русия като спечели в Афганистан...

"Така изглежда когато побеждаваме"

Еееееее..... Какви са тия трошици? 600 милиона?????? Несериозно. Това са разходите за ден, най-много два.

поВервахме ти )))))))))))))))))))))))))

Знаят, знаят. Почват да пищят. Виж как редуцираха помощта - някакви си милионера. Сигурно ние сме изпратили повече помощ от този последен транш на САЩ. А логично, ние знаем ли за какво се харчат нашите пари?

...да ама никъде не са на власт.

Ма тия ФАЩ дали се усещат, че уССраинците нямат изгода да бият Русия? А само да изцицат ФАЩ и европейските педали с милиардчета за собствения си дЖоппп)))))))))))))

А бе комуноидни отрепки,цял живот все чакате някой да ви даде а не да си го изработите-мръсна долна сган сте и най-отвратителната част на едно население точно като мангустите от фалкултета та за това ще ви зиметем до крак-поняли предатели мръсни?

А спомняш ли си подлого 1989г. как твоите "богатири" се прибраха усрани до уши и великото ссср се разпадна:))))

Тц, не се усещат. Нали не знаят български, няма как да прочетат форума на дир, пик, блиц и пръц, където са най-мъдрите и всезнаещи на света - българските русофили :)))

Вместо да даряваме оръжие е по добре българските мъже да заплождат украинки.Както вървят нещата няма да останат украинци дори за разплод.

Втора година не са стигнали границите на областите, за които претендират. Иначе да - като се справят с Украйна (след 20 години, ако украинците в това време спят), ще се занимаят с Пентагона. .. на сън :)))

В Афганистан руснаците бяха 10 години...сами срещу цялата ислямиска паплач въоръжавана от американците... И се изтеглиха със оръжието и знамената си... дори и оставиха марионетката си Наджибула да управлява още 2,3 години... докато алкохолика Елцин не му спря военната помощ... Едни други бяха в Афганистан не 10 а 20 години...Никой не им пречи...че даже и цялото НАТО впрегнаха да им помага... И избягаха зарязвайки оръжие за десетки милиарди...а ренегатите им...повярвали в американското могъщество и американската защита... висяха по вратите на излитащите самолети...Схващаш ли разликата!?

Печатаме пари, значи Биткойна ще поскъпне още

Умнокрасив...ма добиче на евронивата...Познах ли!?

Льольо...не Украина...а три Украини разкатаха досега... Първата със съветското въоръжение подарък им от СССР... Втората със въоръжението от цела Източна Европа.. Сега бъхтят третата - вече със западното и леопардите... Четвърта нема да има...то не останаха хохли...

Даже азовците проумяха, че ги ползват: https://t.me/wagnergrouppmc/39762 Укронацизма оредстои да бъде унищожен. Следва евролибералния фашизъм.

и българите сме с Украйна.. ще помагаме с каквото можем. Да е жив и здрав г-н Тангарев

Хихихи, спорай дрогата, миндил. Че си решил, че си българин, а си турчеещ се циганин.

В Русия са решили проблема със стотиците хиляди руски вдовици.. Майка ти и тя може са се включи в руската пропаганда .. Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната.

Дано си надрусан, че иначе диагнозата хич не е с оптимистична прогноза…

Щатяните си купиха богата държава, без мъже и за смешна сума

путлерастите нямате Роднина..Не знам що за хора са руските тролове да се радват на убийствата на цивилни… Да питам руснаците тук- от 2 години преглеждам форума, денонощно и неуморно тролите тук, какво работите , бе хора? Добре си живеете в България на наш гръб, бати злобните безделници. Матушката ви е една долна, миризрива, завистлива, нескопосана и жалка империя, империя, съвсем доскоро владяла и изсмуквала половината от най-богатия континент-Европа! Въпреки това фалирахте, фалирахте и Източна Европа. Когато сега след 30г помощ и инвестиции от Запада пак позагладихте косъма, както и държавите от Източна Европа се позакрепиха, пак се надигнахте да смучите, ама това не е водка , дорогие! Китайците докато бяха със СССР умираха от глад, я ги виж сега как се репчат на спасителката си САЩ, ама поне за 30г бачкаха яко и направиха мноого повече отколкото вас с безкрайните ви ресурси. Вие друго освен да лъжете не можете, лъжи и пропаганда, това е цялата ви империя, и у нас го правите от 80г, навсякъде ваши верни хора, национални предатели, с нисък морал, но жадни за пари и власт. Вие , руснаците, сте черната чума дето ни мори 140г! Сега злобно нападнахте и истинските си братя, украинците, насъскахте кадировци и монголци да ги трепят сомо защото не искаха уродливата ви действителност! Най-долните отрепки сте! Дали сме ви култура, религия, азбука, миризливци долни, а вие за благодарност ни "освободихте" с единствената идея да ни владеете вие, направихте от македонците ни сърби, забранихте ни религията, която бяхме успели да съхраним 500г през турското робство, натикахте ни в калта на раболепието и безродието, са се кланяме на жестоката ви Матушка и да презираме рода си! Има карма обаче, да знаете, безродници!

Какво общо има едното с другото? Все едно да кажеш Водата тече надолу, Начи биткоиня ще е нагоре.

що да съм надрусан .ха.ха ха че цитирам руски закони ли..ха.ха

Важното е северната кочина да бъде разгромена

В големия си лъжлив труд не засягате въпроса за тъй наречената масова приватизация след 1997 г която унищожи икономиката/промишленист и селски стопанство/, нещо което беше построено с помощта на СССР/Русия, която силно мразите, , и от това се възползваха олигарсите които окрадоха от държавата, това е народа, 30 милиарда лева и станаха новите капиталисти, станали такива не чрез екслоатация на пролетариите, каквито те не не са имали, а чрез ограбване на гражданите. Резултатът от това е последно място по доход в ЕС.

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Правителства на Радев – партизанския юмрук Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?