Пентагонът изтегля войниците от околностите на Вашингтон

Заповедта е била подписана от министъра на отбраната Марк Еспър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

cc

Тръмп използва опита на Путин в Крим и вкара във Вашингтон "Вежливи човечета" без опознавателни знаци. Няма лабаво! хе-хе

Държава без нормална история. Най- голямото и достойнство са избитите местни индианци и всичко друго е войни и агресия. Страшен морал и ценности.

Е лъжеш Миро!Имат най много изобретения!Милиони хора по света дължат живота си на американски бизнесмени,писатели,артисти,певци и учени филантропи.Подкрепиха СССР през ВСВ и по време на разпада му.,,Насноваха” GPS около планетата и направиха революция в комуникациите с интернет и GSM .Направиха компютрите достъпни за милиарди! Мира!Много си ограничена! Да не казвам,че си тъп злобен трол на русщата пропаганда

около 10 000 активисти който разпалиха тези размирици зад тези метежи стоят парите на Сорос, Гейтс и останалите еврейски фондации не ви се получиха ното епидемията нито бутовете гадове юдо-масонски !!! ГЛОБАЛИЗМА УМИРА !!!

Глобализма и капитализма тържествуват!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Hotsial.Com

Учудващо!?!? Нали войските им бяха около Русия!?!? Сигурни ли сте че в САЩ "разполагат" своенни сили сега????

Да ти ги пратя, ако искаш, приготви ли памперсите?

Тия ще започнат гражданска война. Напълно възможно е. Полицията там трепе хора по своя воля.

Само там ли? Добре дошли в действителността, властите навсякъде са узорпирали правото да решават кои да живее и как да живее. Има и по-лошо, което се нарича анархия, затова интелигентните жълти се адаптират към властта, и си предпочитат императора или комуно партията, защото знаят, че всяка рязка промяна води до ............

Полицията уби и Г.Марков, и стреля по Павел 2', Джил Дандо, и Джон Ленън, Ицхак Рабин, и Улоф Палме?

От моя личен опит да ви кажа че полицаите в САЩ са много любезни даже когато те глобяват.И никога не са ми повишавали тон камо ли нещо повече.Не съм от белите българи,повече приличам на арабин.Като се погледна в огледалото виждам откровено криминогенна гологлава балканска мутра.Но за 20 години нито един полицай не ми е посегнал.Защо ли? Гласувах и ще гласувам за републиканците и Тръмп.Много по-нормални са.

ТОВА БЯХА ИНСПИРИРАНИ МЕРОПРИЯТИЯ ОТ ДЖУДЖЕТО... ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ВИДЕА ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПРЪКНАХА ОТ ВСЯКАКВИ ЮТУБАДЖИИ- БЯДОВЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ, И КОИТО ПО" НЕЗНАЙНИ" И "НЕОБЯСНИМИ" ВСЕ СЕ ОКАЗВАТ НА МЯСТОТО НА ЕКШЪНА С ТЕЛЕФОНЧЕ В РЪКА И ДИРЕКТНО ПРАВЯТ "РЕПОРТАЖИ" ... ....КОИТО РЕПОРТАЖИ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ СЕ ИЗЛЪЧВАТ СЛЕД МОМЕНТАЛНО ТОВА ПО "ПЕРВЫЙ ЗОМБИ ЯЩИК", В ПРЕДАВАНЕТО ОТ ФАШИСТА СОЛОВЬОВ /ОБЛЕЧЕН В ВОЕННА КУРТКА НА СТАЛИН/ И В СЕМЕЙНОТО ПРЕДАВАНЕ НА ОНАЯ КУКУВОЦА СКОРОБЕЕВА, КОЯТО ВИНАГИ Е НА АБРЗАРАТА И С ГЪРДИ ПОСРЕЩА КУРШУМИТЕ ЛЕТЯЩИ СРЕЩУ ПУТЯ! ЖАЛКА КАРТИНКА Е ТОЗИ "ПЪРВИ ЗОМБИ ЯЩИК", АКО ГО ГЛЕДАШ С ТРЕЗВО, НЕПРЕДУБЕДЕНО ОКО ... ПО ЗЛЕ Е В ПЪТИ ОТ "ПЕРВЫЙ КАНАЛ" НА СССР, И ЦЕНТРАЛНИЯТ КАНАЛ НА КИМ-ЧО! УЖАС ВИ КАЗВАМ! ТИЯ ХОРА СА СЕ ПОБЪРКАЛИ, С ТАКЪВ ФАНАТИЗЪМ, С ТАКАВА НАДЪХАНОСТ "ГРОМЯТ ЗАПАДА", "ЛИБЕРАСТИТЕ", "ДЕМОКРАТИТЕ" , ЗАЩИТАВАЙКИ И ОПРАВДАВАЙКИ "ТВЪЛДИЯТ СТОМАНЕН КУЛАК", КОЙТО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ "ВРАГА НА ГОСУДАРСТВОТО" И ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ ДА БЪДАТ СМАЗВАНИ ОТ КОРЕН .... ЛИЧИ СИ, ЧЕ .... ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ, ТАМ ДА НЕ СТАНАТ ПРОТЕСТИ, ЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ СМАЖАТ, А ТОВА ЗНАЧИ ЕДНО ... ПУТЛЕР КАПУТ!

Явно на теб акълът ти е точно колкото на дете. Дете-идиотче по-точно. Отде ви изравят бе.

има човек да е дете цял живот ? така е свободен да казва истината, без задръжки!

На мен не ми трябват предавания, филми и театри, преживявал съм обиди, идиотщини, заплахи, агресии от всякакви раси, етноси и народности с изключение на жълтата, която е прекалено интелигентна да се занимава с подобни глупости. И най-забавното е, че японците(жълти) са такива расисти и шовинисти, които много трудно допускат чужденци до себе си(расисти, но интелигентни и истински), и най-гъсто населената държава с хомогенно собствено населени, собствени технологии и немислимо БВП спрямо ресурсите, с които разполагат. Като стигнете това ниво на култура, знания, дисциплина и възпитание няма да ви трябват панаири, заплахи, майдани, обиди,революции, роби(въпреки че помага на алчнярите) и други идиотии!

С колко японеца си общувал и колко дълго? Ограничен си

Джордж Флойд е вече американски национален геро0й. Може би ще бъде посмъртно награден с "Медал на свободата" най-високото американско отличие. Джон Кенеди е удостоен с този орден след атентата в Далас-1963 година.

Черните са много по-големи расисти от белите, като те мразят всички. Виедата които се въртя, при това снимани от черни, се чува 'убий/пребий' белия. Белите са в позиция да се защитават и не са нападнали никой черен заради цвета на кожата му. 54% от престъпленията се извършват от черното население(13%).

Няма по-голяма пародия от краварската "държава".

Ли4но ли ги броихте, престъпленията? Не е само това уловката, това са разкрити престъпления завършили пред съд(и тук има уловка, защото съдът решава кое е престъплени и кое не), но най-голямата уловка е, че полицията се занимава с кокошкари, с останалите се занимават служби от ФБР нагоре, и там е страшно.

Буква 4 няма , като начало , а като финал - има статистки прочети ги , особени тия за престъпелнията свързани с насилие

А заповядайте един Майдан, да видите хубаво ли е? Олигофрени!

Майдан докато влезе Пентагона, където няма дискриминация и всички са обучени според способностите си, сега се пробвайте да им организирате перманентна революция по Троцки, както ви я организираха на вас!

черните бързо тичат, ама белите добре стрелят! Шегичка!

Неумесна

Поредното насиране на краварските военни. Видяха колко е голяма тълпата и се изтеглиха.

Толкова си могат. Най-добри са ако опазват, пардон, отстрелват жени и деца

Армията излезе за 2 дни да се поразходи по улиците и черните отрепки напълниха гащите! Велик Доналд Тръмп!

Не понасям расисти, независимо от цвета на кожата им и произхода! Бяла раса има само в скандинавието, останалите са с нюанси на розово до нюанси на кафево, което понякога мирише по-лошо от всички останали.

Глупости!

Вярно е скандинавец, даже и там е по-скоро леко матирано бялото, но където има кръв и слънце чисто бялото е невъзможно.

Ок скъпа, бягай да си обръснеш тиквата и пусни повечко косми под мишничките в знак на протест. Нормалните мъже нямат нужда от "жени" като теб.

Всяка курва има повече достойнства от недоразбрал идиот, който обижда по интернет форуми!

В кравараника да се разхожда армията по улиците и американските граждани да пълнят гащите е нормален демократичен процес.

да целиваш черните задници, задник джендърски :)

Това е специалитет на краварите. Те са по толерантността и мултикултурализма. Ето сега краварникът например отново се клати из основи от мултикултурализъм, демокрация, човешки права и зачитане на живота на собствените им граждани.

Кой беше Джордж Флойд?: 46 годишен афроамериканец с внушителна външност и дълго досие. До момента на смъртта си е имал 5 присъди за различни престъпления-първата за кражба, а последната за грабеж. След 20 годишната си възраст, по-голяма част от живота си е прекарал в затвора. В конкретния фатален случай, полицията е била извикана в магазин, заради опит за измама с "фалшиви банкови документи"(пари или чек). При опита да бъде задържан оказва яростна съпротива, което принуждава полицаите да употребят сила и така се стига до фаталния край. Да явно е убит при неправомерно голяма репресия от страна на полиция( адреналин, кво да праиш, трудно се контролира човек в такива моменти)...Но подходящ ли е такъв човек за икона на една революция?-Преценете сами.

Ман, представа си нямате с какво се сблъсква полицията в "свободният"(и не само там) свят ежедневно, така че, който има смелост да арестува психопати, рецидиви, терористи и други идиоти пръв да хвърли камък! И не, никога не съм бил, нито съм си мечтал да съм полицай, просто съм виждал прекалено много наживо, не на филм. П.С. Някои от полицаите са по-големи престъпници от кокошкарите, които задържат, но това е отделен въпрос. Според мен там е и разковничето на този случей, покойният се е опитвал да изнудва ченгето, защото е разбрал нещо, или го е подхлъзнал в кофти посока.

Според мен е малко вероятно да е изнудвал, бил е неадекватен(дрогиран). Но е оказал яростна съпротива при ареста. Имайки предвид внушителната му физика, сигурно яко ги е изтормозил и разярил, и е вдигнал адреналинът им на макс...Ченгета са хвърлили всичките си сили да го озаптят и в крайна сметка са прекалили.

А на убиецът му това е вторият труп, след 18 забалежки за това че при задържане се увлича повечко от колкото трябва... така че и полицаят отдавна е бил за уволнение.

Ако полицая е виновен, нека да бъде съден и да получи заслужена присъда, не го защитавам. Но тези бунтове са несъразмерни за случая. Убийството е повод за бунтовете, а не причината за тях.

Бунта тръгна от мирните протести срещу това че на полицаят му готвеха оправдаване за дийствията му... а после се появиха хора с камиони които стоварваха тухли и такива с джипове които използваха тухлите за да трошат витрини.

За тези наркотици трябват пари, забъркал е ченгето в нещо ......................или ченгето си е било забъркано и той е разбрал, били са колеги охрана на н.к

Ооо ,а кой беше полицаят на стероиди, с 17 оплаквания ,за употреба на прекомерна сила. Убийството си е убийство . И това запали сраната управлявана от бункер кучката тръмп, който с расистката реториката и неадекватни действията унищожава Америка.

Ако САЩ видят какво САЩ правят в САЩ , тогава САЩ ще навлезе в САЩ за да освободи САЩ от САЩ.

ХАХАХАХАХАХА Ти миоправи денят :)))))))))))))

Хамериканските печки както винаги като нашите кюмури се оплакват че никой не се грижи за тях ! Имаше един който се "грижеше" за тях ама се самоуби след края на войната в бункера.

Това е добра идея. Така няма да провокират демонстриращите.