САЩ предупредиха Дамаск да не праща ВВС над зони от Сирия

Министерството на отбраната на САЩ е предупредило Сирия да не изпраща бойни самолети над зони, където има американски военни, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - САЩ предупредиха Дамаск да не праща ВВС над зони от Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дамаск не е ли столица на Сирия?Или в картата на света дето е на масата на НАТО вече не е така?Това ми звучи все едно Сирия да предупреди Вашингтон да не убива заподозрени чернокожи без причина!Някой да е чул такова предупреждение от Сирия?

Абе тия прости говеда, лудите крави...Що не вземат да го духат, а?! Сирийците имат право да сли летят където искат...Над сирийск територия!!! ТОВА Е ТЯХНАТА РОДНА ЗЕМЯ!! А НЕ НА ТИЯ ГОВЕДА-ЛУДИТЕ КРАВИ!! ДА ХОДЯТ ГОВЕДАТА В КРАВАРНИКА, ТАМ ДА СИ СЕРАТ!!!! А АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА, РУСКИТЕ ИЗТРЕБИТЕЛИ СУ-30 и СУ-35 ЩЕ ЕСКОРТИРАТ СИРИЙСКИТЕ БОМБАРДИРОВАЧИ!!!

Кюрдите с американците и "бунтовниците" срещу Асад и руснаците - затова няма да имат собствена държава.

НЯМА СТРАШНО ТУРСКАТА АРТИЛЕРИЯ ИЗПАРЯВА КЮРДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В СИРИЯ ! ТУРЦИЯ СЕ РАЗБРА С АСАД !!! ТУРСКАТА АРТИЛЕРИЯ ЩЕ ЛИКВИДИРА ВСИЧКО ШАЛВАРЕСТО И КЮРДСКО ДО ГРАНИЦИТЕ СИ !!!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ НА КЮРДИТЕ СА СРЕЩУ ВСИЧКИ АРАБИ АСАД И РАЗБИРА СЕ ТУРЦИЯ И ИРАН !!! ЗАПОЧВА СЕ МАСОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ТЕРИТОРИИТЕ ОТ КЮРДСКИТЕ ЦИГАНИ !САЩ ЩЕ ГЛЕДАТ ОТ СТРАНИ КАКВО ПРАВИ ТУРЦИЯ СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ МУ ! НЯМАТ ИЗБОР !!!

Ега ти и нагледците!!!! САЩ "искат" Сирия да не УНИЩОЖИ враговете си?!?!??! И то на СОБСТВЕННАТА си територия?????Нещо много на сериозно се вземат тъпите кравари??!

сума ти народи гледат и мълчат то не бе наглостта им в арабските страни, то бе наглостта им на Олимпийските игри, сега пък заповядат на домакините къде да пипат, а къде да заобикалят Бах ти безкрупулните същества, подли твари!

кой са тези негърчета да се бъркат в чужда страна и да командват как ще се защитават и срещу кой...и как да остават кюрдите да им завзевмат половината сатрана...

Е това вече е върха наглостта да предупреждаваш ВВС на една страна да не лети в собственото си въздушно пространство защото там незаконно действат войски срещу същата тази държава.Нечувана арогантност и погазване на всичките договорености на ООН.

Това с нищо не изненадва. Просто, това е начинът на поведение на световния деспот. Това учудва само онези, с промитите мозъци. Основният въпрос е, има ли интерес Русия от това, американските бази в Сирия да бъдат прогонени. Не съм наясно с целите нито на едните, нито на другите. Защо ли си мисля, че и двете страни държат на синджир сирийското управление и са еднакво отговорни за дереджето на сирийските граждани? Като и у нас (но, слава богу, без бомби)

С какво отговорна Русия в Сирия? Да не би тя е създала този хаос в Близкия Изток, че да я сравняваш с САЩ? Да не би Русия пратила потоци от хрантутниците в Европа? Вчера приказвахме с нашия комшия до нашата кооперация в Овча купел до нас спря един черен африканец по джапанки и нахално поиска от нашия комшия да го закара до ул.Монтевидео, където те са настанени Демек ние сме им задължени и се държат без церемонии.Представете си ,ако те започват да се срещат на всяка крачка.За някои недоразвити мозъци САЩ, която е отговорна за стотици хиляди убити и Русия, която иска да унищожи ИДИЛ равностойно виновни. Или Русия по-малко виновна, но виновна.

Големи на думи, на дела - нищожни!

Когато американски морски пехотинец види ниско прелитащ руски самолет, тоз час кафявата къртица започва да рови отзад в гащите му. Всеки краварски крайцер трябва да влачи на буксир и по една фекалка, както и един-два контейнера памперски, гащи, слипове и тоалет папир.

затова американските войници са на палубата, снимат с камерите и се смеят. Рашките тренират тактиката на камикадзетата от втората световна, ама вече времената са други. Самолетите са най-лесната мишена за бойните кораби.

Не бях чувал до сега, стрелец да трепери от мишена! А твоите стрелци, направо се наат от страх, да не се доближат до "мишената". Що така? Даже и от рисунка върху кадастрон ли се плашат?

МАЛЕЕЕЕ, Е НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!!! НЕ СТИГА, ЧЕ ЯНКИТЕ СА ОКУПИРАЛИ НЕКАНЕНИ ЦЕЛИ ЗОНИ В СИРИЯ, АМИ И ЗАБРАНЯВАТ НА СИРИЙЦИТЕ ДА СИ ПРЕЛИТАТ НАД СОБСТВЕНАТА ИМ ТЕРИТОРИЯ!!! БЕЗПОДОБНИ НАГЛЕЦИ!!!

Поинтересувайта се какво значи " хуцпа " . Че ако го напиша тук , дирника ще го изтрие . Доста ще ви се проясни картинката .

Цитат: "Ние отправяме неведнъж напоследък към сирийците предупреждение, че ще отбраняваме нашите сили и че им препоръчваме да не изпращат самолети над зоните, където действат нашите сили. Това не са "зони, забранени за полети... Наричайте ги както искате". Коментар: Аз лично по-тъпо изказване от тези на Джен Псаки не бях чувал. Явно традицията в спийкърите не е нарушена. Да не летят, но не са зони забранени за полети .... Наричайте ги както искате! Явно речника е беден на човечеца. Така е, който не е чел навремето книжки. Та въпроса: какво, аджеба, правят американските войски в Сирия? Ако се бият срещу ИД, защо не са от страната на законните, правителствени части? Защо са от другата страна и претендират за борци срещу ИД? И още един въпрос: Това че говорят, че обучават кюрдски бойци, трябва ли да им вярваме на 100%? Ами ако някои от тях пък обучават и бойци на ИД? Кой знае какво става там!? На мнение съм, че който е зад фронтовата линия е против законното правителство и може да се счита за враг! А, всеки враг ....

Това е ТЯ! Малоумна, но пък нагла. Типично за евроатлантизЪма.

Аз имам в двора голяма немска овчарка. Обаче я държа вързана и е много зла с всеки, пристъпил в двора ми. Вчера обаче, не зная как, в двора ми се е промъкнал някакъв помияр и лае по мене. Чудя се, дали да избягам от дома си или да отвържа овчарката. Вие какво ще ме посъветвате, като ветеринар?

Много интересно. А когато САЩ бомбардираше влакове, рейсове и градове в Сърбия и избиваше мирни жители - това беше нормално!? И, кой е поканил САЩ в Сирия? Там има законно избрана власт, която се сражава с тези, които по анти конституционен път се опитват да свалят законно избраното правителство. Като всички цивилизовани страни заклеймяват , като не демократично - включително и САЩ. Но когато става дума за неудобна власт, която се противопоставя на великите САЩ, то тогава това е нормално да се подкрепят терористи. САЩ рият , но на гърба им пада!

Лъжеш троле!САЩ бомбардираше в Югославия военни обекти и инфраструктура.Това за влаковете е рускотролска измислица!Преди да ударят сградата на телевизията са звънели на директора и са го предупредули да евакуира хората ох там.Но той не го е направил нарочно и загинаха хора!

Бомбардираха телевизията, тъпанар смотан! Бомбардираха болници, училища. За да няма армията подкрепата на народа си. Но ти нито четеш, нито слушаш, нито искаш да знаеш истината. На теб са ти заявили, че ако лъжеш в тяхна полза, ще получиш по един цент на всяка лъжа и ти трупаш центове като селски кенеф -изпраж*я. Да ти е сладко да ги ядеш(центовете)!

Кичо

Малоумник откога мостовете в градовете станаха военни обекти или китайското посолство ?

милошевич изби много повече югославяни от цялото НАТО

Затова в Хага го оправдахме по всички обвинения. Но ти си чел само "Синът на Вожда", нали?

Бах тез наглеци!хамериканците май ги сърби за мъжко магаре!Вече никой не ги керца нещастниците!

САЩ по всички белези от последните години ,равиват някакъв вид фашизъм ,маскиран като демократични ценности. Белезите за това са следните: -Като се почне от политиците им ,киното ,медиите ,литературата се насажда превъзходството на американският народ и презрение към останалият свят.Живота на един американец е скъп ,а на един сърбин или иракчанин е нищо. -Незачитане суверенитета на държавите и намеса под измислени предлози -уж търсене на ОМП,умиротворяване,борба срещу тиранични диктатори и др. -Неистова гьобелсова пропаганда -залпово от държавните органи ,медии ,ЦРУ в услуга на някаква фалшива теза /случаите с Ирак,Либия,Югославия/,Сатанизиране на отделни държавни ръководители или цели държави. -Директни престъпления като убийства на държавни ръководители/опитите срещу Кастро ,убийството на Лумумба ,Сукарно, или Морис Бишоп,Кадафи и Садам или пък Алиенде/. - Подклаждане на сепаратистки движения с цел създаване на микродържави -военни бази /Косово,Джибути/ -Напълно изродена демокрация ,при която от 100 години се борят за власт предствители на едни и същи кланове и обществена върхушка без шанс за промяна. -Безсрамно купуване и равращаване на чуждестранни журналисти ,политици ,политололози ,социолози ,чрез т.н.НПО и фондации.безродници и по същество петоколонници.

И какво предлагаш да направим? Аз мисля, да похарчим няколко милиарда за организиране на избори в САЩ, да ги спечелим и да променим нещата към добро. А?

Тази статия ме навежда на мисълта, че конфликта в Сирия е все още в началото си. Ясно е, че никой не смята за нормално Сирийците да спрат да бомбандират противника на собствената си територия освен ФАЩ, от които явно трябва да се иска разрешение за всеки полет. Много скоро май патакламата ще стане доста по-голяма, щом Краварите считат, че са им застрашени интересите в окупираната от тях държава !

преди по-малко от 11 месеца, путеф обяви, че забранява полетите над Сирия, след като турците позорно им свалиха един самолет и един хеликоптер с общо две жертви. Русофилите се скъсаха да казват, че пиле не може да прехвръкне, а днес ревете, че искате разрешение от САЩ.

Не забелязваш, или не искаш да признаеш, че Русия е официално помолена от Сирийското правителство за военна помощ а САЩ никой не ги е канил, не искат да координират действията си с никого и се държат враждебно към сирийските войски. Какво повече искаш ?

Ти си глупак СОЗЕ. Заради такива като тебе след години ще ни сложат по една антенка в главите ,която ще се раздава по линия на неправителствените организации -Отворено общество или Америка за България. Ще се обличаме от горе до долу с дрехи в цветовете на американското знаме .Ще ядем ГМО ,и ще крещим от възторг колко е велика нашата благодетелка ,великите САЩ. Благодаря ,ама това вече го минахме.дай боже и новият голям брат САЩ да си замине по пътя на СССР.

И като какви се явяват сащ в Сирия че не проумявам как нареждат какво да правят сирийците в СОБСТВЕНАТА СИ страна...Няма отърване от тези дебили спонсори на идил сащ

Явяват се международен терорист номер 1 на втората половина на 20в. и на първата половина на 21в.

Вече има резултат от сирийската авантюра на Путин. Счупи си няколко от зъбчетата. Такива счупени зъбчета са например - икономическата криза, финансовата криза, политическата криза, социалната криза, демографската криза, военната криза.

Що ли всичките тия кризи тръгват и свършват в западния свят?!

Преди, всеки ден ни се съобщаваше колко убити и какви поражения ВКС са нанесли на ИД. Вече не е така. Спряха ли ВКС да се бият с ИД? Ассад ли е зле, че иска да се даде въздух на ИД да удари също противниците му? Ако е така това намирисва на колаборационизъм с ИД.

Като цяло, нищо от това, което казвате не е вярно. 1. Русия не е спирала с ударите по ИДИЛ и Ал-кайда- ще ги нареча така, защото те нещо много често почнаха да си сменят имената и вече не съм сигурен как се наричат днес. Това, че Вие нямате информация по този въпрос е съвсем друга тема.... 2. В случая става дума за нещо, което няма нищо общо с ИДИЛ... Вече много време в един град в източна Сирия, Кюрдите и правителствените сили си поделят райони, докато в един момент, кюрдите решават, че не искат да поделят града с правителствените войски и започват нападение. Тук има малко въпросителни, защото май не кюрдите имат нещо общо с ескалацията на напрежението, има доста информация, че всъщност в първоначалните сблъсъци, са убити около 10-тина американци.. но това е друга тема... Сирийската авиация подпомага своите войски в тези стълкновения и изведнъж американците започват да се разпореждат.... Реално ИДИЛ няма нищо общо в случая, най-близката позиция на ИДИЛ е на около 150 км от този град...

Благодаря! Много изчерпателна информация. Остана само още един въпрос. ВКС вчера колко бойци и полеви командири на ИД унищожи?

Сирия е в своя територия,а не в САЩ

Навърши се една година на активни руски бойни действия В Сирия. След бягството си от Украйна путинизмът реши да воюва на "далный рубеж". Не ни е известно да е постигнат някакъв успех през тази година. Русия продължава да е в изолация и със същите съюзници в Сирия. В Сирия освободителната и религиозна война продължава. Победата е някъде далеко зад "далный рубеж". Единственото което се случи е разцвет на дебилизма сред форумните ватници. За това ли воюва Русия в Сирия?

Статията се казва "САЩ предупредиха Дамаск да не праща ВВС над зони от Сирия". Сигурен ли си, че коментарът ти е за нея?

Даа!Написаното засяга и забранените полети над местата където има американци, защото се отнася до политическата и военна авантюра на Путин в Сирия. Единствената причина да няма траен мир в Сирия.

като ти чета коментара май за себе си бишеш. Както писах по-долу, войната не е идеологичска, само така Ви я представят. Не Ви разбирам , когато кажем руско турска освободителна война, скачате че тя била завоевателна, а сега точно обратното, в основата била идеологията... Вземете да мислите с горната глава.

Успехът на руснаците е огромен, но не го пише. Помогнаха на сирийците, изхарчиха няколко милиарда. В замяна сирийците им дадоха Хмеймим - безплатно и за вечни времена. Договорът се подписа миналата седмица. Военните разходи за една спасителна кампания и доставките за оръжие се приемат в замяна - база. Точно както беше ленд-лиза едно време. Но тези неща няма да ги прочетем в dir и няма да ги чуем по bTV. Затова сега е тази пушилка с Иран - има/няма/има/няма база. Ако ще да има. Има Хмеймим. И се говори за подобен договор и за Тартус. От едната страна на проливите - Крим, от другата Хмеймим и Тартус. Спирам, нещата са ясни.

Сутринта даваха снимки от Дамаск, който е под контрола на Асад и там нямаше и следа от паника и не се различаваше от един нормален град. Мислете върху това, когато падне диктатор от някъде, какво се случва?

Съвсем скоро ще започне натикването на ватенките на Шаро в дирника.

Летете над САЩ!!!! "Логика" на световния терорист.

Заплахата от честен референдум в Сирия тегне над американските глави и те правят последни жалки опити да го осуетят. Срийският народ отдавна е избрал да стане шийтски, милиционерски и да се кланя на Ассад. Сирийския народ си иска варелите с напалм които падат от въздуха и касетъчните бомби и не ще да чуе за Америка и свобода. Всичко това не се нрави на американците и на соросоидите.

Я кажи къде краварите са докарали демо-то си

САЩ към Сирия: "Не летете над собствената си територия, защото ние сме там!" ИМА ЛИ ТАКЪВ АБСУРД? ТОВА ДА НЕ Е ТЕКСАС, БЕ?! ТОВА Е СИРИЯ.

Шило

Не им пука. Въпрлеки предупрежденията, сирийците си летят. Поне това излезе в медиите ден след "предупреждението".

Вчера вече не летяха там където не бива. Натежаха им гащите.

ааа да се разберем! Ние не щем американската демокрация, но не ни пускат да сме независими!

По този начин американските империалисти целят да прекъснат търговските отношения между Ассад и ИД и да намалят богатството на фамилия Ассад.

Това е от паралелната вселена на дрогираните соросоидиоти.

Шило

А бе не усещате ли, че ставате смешни с тези твърдения?

Американското финансово разузанаване представи документи за търговията на руско- сирийска банка с ИД и въз основа на тези документи правителството на САЩ наложи санкции на един приятел на Ассад, на един приятел на Путин и на една руско-сирийска банка.

Значи Асад богатее от това, че е принуден да купува собствения си нефт от ИД.

И така, Русия не само не може да спечели войната в Сирия, но не може да свърши и работата за която се е цанила. Русия трябваше да "освободи" Сирия и да укрепи режима на Ассад. нищо не трябваше да лети в сирийско небе заради С 400, например и Су 35. И какво се оказва, руските военни започнали да казват на сирийските военнопрестъпници къде да не пращат самолетите си с корейски пилоти, за да не ги загубят.

Шило

Какво разбираш под "спечелване на войната"? И кой има шанс за това?

Само Русия има такъв шанс, защото веднъж вече победи в Сирия и Кожугет оглу тържествено рапортува за това на Путин и Лаврентян в Кремъл, четейки от листче. В края на миналата или началото на тази година.

Спечелена от Русия е втората световна война - 10 убити руснаци срещу един немец.

Статията е за това как ядат пердах американските тюфлеци и сега се опитват да заплашват, но плашат само гаргите. А освен бой ще ядат и дебелия заради наглостта, която си позволяват. Не разбирам що за идиоти има тук, дето бъркат САЩ с Русия. И от всяка статия за САЩ веднага пишат за Русия.

КоУега! Нещо май, съвсем си се объркал, заблудил и изгубил, а?!... Бълнуването на един луд, както се казваА...

Момче, свържи две думи в смислено изречение, първо наум, после на белия лист.... така, готов ли си ? А кажи си сега мнението по темата.... Какви руснаци, какви СУ-та, какви корейци. В статията се коментира, как един агресор по суша се превръща и в агресор по въздух.... Я пийни там каквото взимаш, че явно сутринта си пропуснал дозата, ама хубаво виж в листовката какво пише, да не вземеш двойна доза, че тогава хептен ще изпушиш!

Въобще знаеш ли защо се води Война в Сирия? Войната е за това кой колко да вземе от бъдещите трасгранични тръбопроводи, както и добива на ресурси. Въобще не се заблуждавай че е идеологическа, само един пример: Основата на ИДИЛ е безработната Иракска армия на Садам а основен поддръжник е Джабхат ан-Нусра които всъщност са Ал Кайда и бяха противници в една предна война...

Освен, че руснаците са най силните по всичко в света, че и партията на КУРнелия ще спечели президентските избори в България.

Да бъдем реалисти другари. Няма да е лесно на ватенките ако ФАЩ ги нападне от 700-800 бази по целия свят.

А, само толкова ли бази имат краварите по света?!... Аз пък си мислех, че са по-напред с материала...

Толкова по ваши данни (вижте си коментарите) под други статиии.

с прашки ли ще нападат? Или с гол дирник таралеж ще мачкат?

Тъй като нищо си нямат вероятно второто.

Шило

Че кой ще "гони" базите?

САЩ са съюзници на България. Цяла България им желе успех срещу ислямистите терористи и срещу диктатора Асад!

Алооо, Мунчо! Аре, ако обичаш да не "говориш" от името на цяла България! Заври си лозунгите, там където се сещаш...

Дупенов, България е цяла повече от 100 години! Северна и Южна България са отживелици!

Бой по водкаджийските дараци от 70-те години,бой.

Америка ще загуби и това е ясно на всички. Това което не е ясно е с какво и как ще ги накаже Господ за греховете им?

Съвсем сигурно е. Това още другаря ви Ленин го е казал.

Този ленин къв е?

Странно, а защо пък трябва въобще да се предупреждава! Асад бил прост, и не знаел, че сирийски самолети нямат работа над зони, контролирани от кюрдите и неправителствените сирийски сили! Или пък може би не знае, че там има американски военни! На това може да повярват само хатакистките лумпени от Дирника!

ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА АМЕРИКАНСКА НАГЛОСТ!АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТТА СИРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА! ХАРЕСВАН ИЛИ НЕ РЕЖИМА НА АСАД Е ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ КОЯТО РЕШАВА КЪДЕ ДА ИЗПРАТИ СВОЯТА АВИАЦИЯ В ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ !

Сирия беше брутално обезчестена от ИДИЛ. Това благодарение на диктатора- главорез Асад.

... благодарение на основния спонсор САЩ!!!

Абе, задник! Асад ли създаде ИДИЛ или твоите господари-кравари от ФАЩ?!... Ти, май "памет" изобщо нямаш!

И сащ, и русия са маскари!!! Но в случая Русия е поканена от законното правителство на Сирия, а сащ подпомагат "умерени бунтовници" , които утре ще станат джихадисти, и сащ ще трябва да се борят и с тях!!!

И какво излиза от ултиматума на Министерството на "отбраната" на САЩ?... Излиза, че американците ЗАБРАНЯВАТ на правителствените сили на Сирия да летят над собствената си територия, защото те вече са се настанили там... Най-малкото звучи странно, да не кажем, направо нагло... Следва и вечния логичен въпрос - КОГО всъщност "защитават" САЩ в Сирия?!...

Ккак само се настаниха в поредната държава и почнаха да се разпореждат с чуждата собственост. Бетер сикаджии, висаджии, дескримаджии и тимаджии.

и тързя е ицтарваха от алгност али даба ика сам да е на този континент ( федерал резерф. банбата) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

самото заглавие е абсурдно: "Ще отбраняваме силите си в Сирия"... и хитлер, и наполеон, и разни други са отбранявали силите си из чуждите държави, ама накрая си ги прибрали у тях

Нека Сирия скоро стане демократична държава, за ужас на цялата сибирска общност!

Шило

Демократична като Либия?

и Ирак, и Афганистан, и всички по списъка на новия им световен ред

"хайде наЩе", викаш а?! А дали с килийното си образования не ги излагаш, тия "ваЩе", а неграмотни малоумнико?!

Хамерика се опитва да разпали световна война... такаче дупе да ние яко особено предвид кой са ни съюзници от юг...!

Няма страшно, Турция ще излезе от НАТО, така че скоро ще ни станат врагове!

Най-добре те да са в НАТО а ние не!

Кво правиме ако: Съвсем случайно, някой от ИД изтрепе всички терористи от Америка на територията на Сирия? Ами тогава няма да се налага да слушаме наглостите на разни Клинтънови психопати.

Драги ми демократи. Сега малко предистория. Имало едно време един Помпей Велики който беше казал. "Изгонете търговците от храма" и "Това е Палестина". Та след връщането на палестинските земи от англичаните незаконно под натиска на американци ООН обявява незаконно държавата Израел призната единствено от САЩ. И оттогава се водят тези войни така наречените израело арабски конфликти като финансистите са евреите с техните финикийски знаци а военно промишления комплекс е в америка. Затова и тяхната армия е платена и то скъпо платена. Затова се и казва че най големите финансови манипулатори дето са ни измислили финикийските знаци за които се избиваме са тези отгоре т.е. тези които са живяли в Атлантида и техните рожби от землянките т. е. евреите.

ще ви клесаме из цяла Сирия където ви добараме , дирника да ви е як мекотели.

Пазят Сирия от сирийците до пълното превръщане на държавата им в изравнена със земята, тяхна собствена (на пазачите) територия колко познато

Така е в живота , всички агресори и окупатори , накрая ги подпукват местните и те се отбраняват !С това изявление Пентагона се призна за агресор и е доста смешно да оспорва сирийското небе , където никой не ги е канил!Прочутото американско имперско изсилване ще им изиграе лоша шега!

Чудя се дали пишещите тук дитирамби в чест на американските агресори, ще са така пламенни ако например някой наши сънародници поискат военна помощ от Турция в интерес на запазване на демократичното им право да носят бурки и да пропагандират радикален ислям?

Малко в повече са ти дошли войните. Я си виж Голяма джамия в Москва , остави ни нас българите да се справяме както можем.

вярно са ми много. особено тези дето твоите господари га палят навсякъде