Коментари - Пенсионната реформа в Русия срива рейтингите на властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рублофили,къде сте?Днес не сте активни!?

Русия става не възможно място за живеене.Една привилегия имаха и Путин им я отне.Но банковите сметки в пофшорките му няма кой да отнеме.

Ужас, след 20 години руснаците ще се пенсионират по млади отколкото ние сега?

Ако доживеят до пенсия

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, DW и останалите лъжливи западняшки медии, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, Марин льо Пен, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

Все пак хладилника ще победи телевизора. :) Само при Ким няма нито хладлници, нито телевзиори, та победител винаги е радиото. :)

Да се чуди човек тези които дето в момента се правят на възмутени къде са били досега, питам защото дори в нашата преса от години обсъждат руската пенсионна реформа... ей ви едно цитатче от български сайт публикуван през Януари,2015: "В Русия увеличават годините за пенсия Сега мъжете работят до 60, а жените - до 55. Заради кризата руското правителство се върна към обсъждането на увеличението на пенсионната възраст след 2018 г. Обмисля се след 2018 г. за срок от 5 години ежегодно пенсионната възраст да бъде увеличавана с по 6 месеца. Засега няма формално нареждане финансовите и икономическите ведомства да разработят план как точно да се проведе реформата." А руснаците пак си избраха Путин, та ако рейтинга му наистина е паднал причината едва ли е в пенсионната реформа която дори още не се е случила;)

Защо след реформата мъжете в Русия ще се пенсионират на 65 год? Много просто: в повечето региони на Русия средната продължителност на живота при мъжете е ПОД 65 год. Удобно и евтино

каза: 67 за всички, мъже и жени!

Я да видим официални данни а?

Преди 10 - на дни - 77%подщрепа за Путин. Вчера - 72 %, днес - 62 %, утре 55 %. Както е тръгнало до октомври 2018 година - 2 %. Значи да очакваме нова Октомврийска революция. Но, дали сега Европа няма да поправи грешката си и този път революцията да избухне в ЕС.

по висок рейтинг и от Тръмп, и от Меркел, и от Макрон.

кога ще се пенсионират в Русия, ще ходиш да да ставаш дървар в Коми ли? Няма да те вземат.

Ми то не може да има и сватби през ден на курвите на олигарсите за по 2 милиона и пенсионна система в това време да има....А , ние им плащаме сватбите междувпрочем - на изключени радиатори по 100 лв, на включени по 1000 за тия милиардерско сватби там. Аман от шибаняци с милиарди по земята - едните през океана си водят войни да крадат петрол, тия пък в Русия продават златен газ , за да се женят на по сватби за по 3 милиарда/сватба

Русия винаги се е чувствала най-добре при Царь батюшка. Къркаш си, някой те храни и не трябва да мислиш. Путин мисли вместо теб. Главното е, че си руски велик победител над фашизма германски украински и хамерикански и че Крим е вече наш. И да има някое шампуанче за махмурлука сутрин. А че Царь Путин е гол... не е важно

За това у нас така е вече 5 години ?

Значи за това при нас е боко -3 , а песнсионните възрасти са такива у нас още от боко-2.

За гугъл не си ли чувал? Намери си ги сам. Това русофилите освен че не мислите, искате и някой друг всичко да ви върши

От тази статиика на Гьобелсовата пропаганда разбирам, че рейтинга на другарят Путин е паднал до нищожните 72% ! Не се казва, че това увеличение на пенсионната възраст се предвижда да става постепенно до 2030г , когато се очаква средната продължителност на живот в Русия да надхвърли 80 години! Нищо не се казва, че в САЩ и други страни от Западаща Европа от преди няколко години се въведе пенсиониране на 67 години, като се предвижда в следващите години да бъде увеличено до 70 години! Не се казва, че 20% ДДС у нас е въведен от както се помня, а в някой страни достига 25% при много по-висок данък общ доход, който в Русия е 13% ! Не се казва, че бензина им поскъпва на "рекордните" 1. 20 наши пари от 1лв преди това и си остава два пъти по евтин от колкото при нас и три пъти по-малко от някой други страни. Не се казва, че това е политика на руското правителство през последните години, за да накара руснаците да минат на природна газ, която е екологична и си остава на същите смешни цени, около 10 пъти по-евтина от колкото при нас!

Мнооого изостанали тез руснаи - тук гейс ни го наложи това отдавна .

Когато вдигнат вБългария пенсионната възраст руските торлове си скъсват задците да плюват по правителството. Сега путин вдига пенсионната върраст ама тука властта не е виновна нали :D

Виждам , че и ти си си скъсал задника да квичиш, или некой друг то го е скъсал, а троляк с хилядите никчета?мбухахаха Смешен и жалак чирак си ве!

Защо жените се пенсионират по рано ??? Нали се борят за равноправие, значи трябва да имат правото да се пенсионират заедно с мъжете !!! Освен това живеят по дълго !!!!

Как, защо? Завръща се МАТРИАРХАТА.

Властта на „великите” и „непобедимите” се срина пред поскъпването на бензина, който произвеждат и изнасят, както и пред пенсионната реформа от мизерни, нечовешки пенсии. Пари няма. Пари има само за въоръжение, пропаганда и реклама, че Русия е непоклатима от маниящина за величие и непобедимост, а те са гола вода дори във въоръжаването си. Бедни, окаяни руснаци правят паради и световни игри по футбол за милиарди. Руснаци подкрепят по стадионите с раздадени предварително шалчета само отборите на латиноамериканци и иранци и с освирквания отборите на цивилизованият свят. Такава е тяхната просташка комунистическа идеология на превъзходство.

Защото трябва да си гледат внуците. Но с тия пенсионни реформи - май ще си гледат правнуците.

в русия и в другите президентски републики на властта не и трябват рейтинги

калъф? Срина се мечтата на господарите ти, на които клакьорстваш да качат на власт отново руската либерастия и тя да им поднесе 25% от земното кълбо на тепсия това се срина. От злоба чак на футбол го удари, "отборите от цивилизования свят"...тоя ли свят дето на немски говореше само с конете си, а на английски само подвикваше на стадата си прасета иначе употребяваше латински чак до средата на 17-ти век?

ама ти не си чувал за официални данни.

Има нещо сбъркано. Значи... Те си имат програма за насърчаване на раждаемостта, която даже работи - ние си нямаме. Те се пенсионират по-рано от нас. И накрая всички вкупом викаме, колко бил лош Путин и колко му паднал рейтинга. От Световното пък разбрахме, че улиците са чисти, хората усмихнати... Но пък бил лош, понеже Навални мне могъл да си спретне митинг където и когато си поиска без разрешение. Не ви ли се струва че някой ни прави на малоумни?

И през Октомври Навални повежда новата Велика Руска Революция? Не вярвам номера да мине втори път.

А на каква възраст се пенсионират на запад- 67 години и за мъже и за жени. западът се е ,,погрижил,, много по- рано от Русия хората да не си ползват пенсийте дълго време. този Навални явно смята, че говори на глупаци щом не им казва на каква взраст се пенсионират в тези държави които го спонсорират да прави тези медийни заглавия.

При средна продължителност на живота от 57 години за мъжете в Русия това ще рече, че руските мужици ВЪОБЩЕ няма да видят пенсия. Честито на печелившите; с любов - Путя!!

Скоро ще излезе указ на Царя - тези, които умират недостигнали пенсионна възраст и са привърженици на Путин в последната си минута да скандират "Слава Путину" и "Крьм наш"! Другите (опозиционерите) да умират мълчешката като Немцов и Политковская! Те и без това няма да достигнат пенсионна възраст. Дали пък увеличението на пенсионната възраст не се дължи на фалирането на няколко пенсионни фонда?

Не е възможно някой да те направи малоумен, това се е случило много отдавна. И ние си имаме програма, само че е глупава и не работи. Пенсионират се по-рано защото са изостанали, но както виждаш искат да наваксат. При средна продължителност на живот 65-68 години по-ранното им пенсиониране вървеше, само че последните години средната продължителност стигна 70 години с тенденция да нараства, както е и по цял свят. Така че тази пенсионна реформа е неизбежна. На видео ние сме по-усмихнати и улиците ни са по-чисти. А Путин е лош защото руши световния ред, ограбва руснаците, като въпреки че изнасят петрол и газ, минималната и средната им заплати са значително по-ниски от българските. А при Навални нещата не са такива, както малоумно си ги описал

На запад средната продължителност на живот е поне 10 години по-голяма

Хитър е чекиста, изчака да минат изборите и им го нахендри, ама нека, крепостните си го заслужават.

54% на Путин пак е повече от 44% на Тръмп и 34% на Меркел

На запад на колко години се пенсионират СЕГА. В САЩ се подготвят за по на 70 години !!!!!!! И на 100 год. да ги пенсионират пак ще изберат Вовата.

Това което си написал-а е статистика. На запад много хора умират от рак и болести на сълдечно съдовата система. Тези които ,,поправят,, статистиката са хора които са в старчески домове- да те са живи, но са с такива увреждания, че седят в инвалидни колички и са зависими от помощ в абсолютно всичко. Държавата прибира целият им интект.Попрочети малко повече факти.

Абе добре е да научиш какво е средна възраст, преди да седнеш да изброяваш рак, сърдечно-съдови болести и т.н. Друг въпрос е, че с възрастта нараства възможността за заболяване от рак и сърдечни болести. Естествено, че е статистика, ама очевадно не си наясно и какво е точно това "животно" статистиката

Да така е Кънчо! Само дето трябва да напишеш, че мъжете в Европа живеят както следва: Швейцария- 79 год,Испания-77,7 год, Швеция - 78,7 год, Франция - 77 год, Германия - 76,5!! В Русия мъжете живеят средно - 66,5 год?!

„Независимите“ синдикати ще организират „протести“ и накрая Бащицата на руснаците и на цялото прогресивно, православно и хетеросексуално човечество „ще се намеси“ и еднолично и мъдро ще „намери компромисен вариант“. Тогава популацията ще завие от възторг пред Вожда и рейтингът му отново ще стане 127, 48% одобрение.

С тези ниски пенсии и сега като вдигнат възрастта, мужиците няма да видят пенсии, заради ниската продължителност на живота в Раша. Кагебееца си реши проблема с недостига на денги в бюджета. Важно е да има денги за путиновите друзя и олигарси, Тимченко и Ротенбергите.

Добре че си призна, че си пишлеме щом откакто се помниш има ДДС. Метана на бензиностация е 50 ст/кг. тук е 1,10 лева, това не ми прилича на 10 пъти. Газа за в къщи варира от 150 до 170, докато тука е 600-650 лева или около 4 пъти по-скъпа, но не и 10, както се опитваш да излъжеш. При нас високите цени на бензина и газа е заради акциза който формулира поне 50% от цената

На следващите избори се очаква Путя да вземе 98.70%. Наш вожд кагабеец и чекист Велик, а гладен и прост е руския мужик.

В САЩ нама пенсия, такава каквато я знаем тук. Има пенсионни фондове, в които инвестираш суми. Те са под особен надзор и върху средствата, които набират, не се плащат данъци. Обаче като почнеш да теглиш, си плащаш, както за всеки друг доход. И пенсионните натрупвания от там, можеш да изтеглиш по всяко време, а не както тук да чакаш децата ти да работят до гроб, за да ти плащат пенсията.

И к'во? Пак са по-добре от нас, които сме 65/67. При това при нас всяка година се пробва почвата за ново увеличение на възрастта, че нямало пари. Как ще има, като се разду държавната администрация два пъти, а МФ не е6ава да внася нещо в НОИ за чиновниците.

Интересна тактика. Втори или трети ден поред една и съща новина. И хоп- рейтинга на Путин вече е паднал с цели 15%. Голяма работа са новинарите в Дира :))))

Че то у нас при всичката демокрация годините за пенсия отдавна пъплят към същите нива. Пък и не виждам да сме се разбогатили, нищо че начело не са ни КГБ-ейци, а видни либерал демократи, евроатлантици.