Коментари - Пенсионната реформа в Русия срива рейтингите на властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русначетата забравят, че Достиженията на Октомври вече са в ...Историята! ....и като така ..Остава им само песничkи да си пеят..безплатно!? ...

След 100 - 200 години (примерно) , руснаците ще си спомнят за българите ! Българи няма да има ! Това знаете ли го ?

тези които са им дали азбуката и попове и книги да ги похристиянчат... Не били българите, а били македонците и гърците. Неблагодарен народ.

Това е интересно... Ще можеш ли да посочиш къде да прочета за това? ""а били македонците и гърците. "

да мога. в думите на говорителката на каПутин А християнството приели от гръцката църква. Нищо че Симеон им прати попове и книги за да може Княз Владимир да ги покръсти.

,,Македонските земи,, е глобално понятие ! Та ти за една азбука въпрос повдигаш! Я си маай на ,,шльоковица,, ,че е близка до ингилизкия!

За да се спасим , трябва насила да вкараме мургавелите в КЛАС и часове ..български..и руски .. до посиняване!?

За какво да си спомнят, за това че отново ги предадохме ли? Я по-добре да не си спомнят! До кога ще ни прощават, да не са ни длъжни? Боко отресе дупе и се върна още на другия ден като на ...сран. И има защо! РУСИя ще пребъде!

ЕСът ще ни построи отклонението от Турската тръба..найсен..!.

Тъпак

А какво да кажат българите, след гладомора 1989 г? И бачкане до смърт, та да не се наложи на държавата да им плаща пенсии??? Тенкюес!

Българина живее до 76 години, руснака до 64 (спрямо данните от 2017та година), спрямо тези от 2014та - руснака живее 61 години и в двата случая ще трябва да доработва от гроба.

хахаха, и бреее, българинът , ако оцелее до към 6-така се радва всеки ден като на подарен, ама се чуди завалията, какво да яде, че отка ни набутаха в ЕС - и в кофите рови и пак не с*ре. Що не ти е жал за българите бе, ...с?

то си има статистика бе глупак миризлив. Научи се да боравиш с ФАКТИ, а не измислици и опорни точки. Много глупаво дете се ей... мнооооооооооого.

Фактите говорят, че българите са с най-голяма смъртност в целия ЕС, откакто са в ЕС! Фактите говорят, че откакто влязохме в ЕС, българите се стопиха с около ЧЕТИРИ МИЛИОНА! Фактите говорят, че българите мизерстват - най-бедната страна в Европа, НАЙ-БЕДНАТА и най-отчаяната! Сърбите не са в ЕС и след войната с нато, пак са по-добре от нас. Аре разкарай се западна подлого! Ще им дишаме прахта на руснаците!

факт е че смъртността е намаляла с 20% след 89та година в сравнение с тази преди 89та. Ето от къде сме наследили голямата смъртност. Факт е че българския мъж средно доживява 76 години, докато руския 61-64. Това е факт. и мога да те разбия с цитати от дори руски източници. Твоето са половинчати манипулации. Разбра ли бе дете малко и глупави?!?!

Лисицата вървяла след коча и видяла, че нещо му се клати между краката: "Ахааа, казала си тя, щом се клати, значи ще падне" ----- ерго мечтите на западните подлоги за рейтинга на Путин.

в случая е щом падна (рейтинга), ще го изклатят както Ердо го клати редовно.

мечтите на чалмите са безплатни.

да не забравяме че на Шаломов всичките му приятели са с чалми, а всичките му "врагове" са християни... казвам ти дъще... сещай се снахо....

кой ти каза че пада рейтинга? Англетата ли, също като скрипалите, че били отровени - абе не им вервай бе, толко ли си тъп, та да верваш на западняци? Кучетата си лаят, керванът си върви - от твоите поговорки.

ти кюрав ли си бе гяур? Асад, Рохани, Ердоган, Кадиров и прочие.

До ..... - ама много си тъп, МНОГО! Чупиш и термометъра и търнокопа! Айшооооо, Айшооо, ама може и Минджев да си.

а ти чупиш тъпомера ме руско-турски миндоферчо.

до ..... - като ти казах че проЗ фес, що не признаваш. мазен и прозт мангасарян .... хиххихи

глупави фес си ти и тези с които каПутин се гушка под юргана - Кадиров, Асад, Ердоган, Рохани и прочие. Руско-турските ви креватни изпълнения не ме интересуват, макар да трябваше да ги гледаме м/у Сидеров и Доган няколко години наред докато не ви изхвърлихме с камъни от парламента. Така че... мангалчето си ти разано руско-турско келешче.

А нещо за Макарон, Меркел и вся западная сволач дето търчат и час по час до Путин и му се молят да ги гушка? Алооооо, лекувай се бе пич/ко, лекувай се! Твоята не е на добре!

поредната българомразка изява - "сволач"... абе тъпак... повтаряш както папагал простотиите на българомразаце - самъй идиотски из людей. кой му е приятел бе ????Макарон, Меркел???? ти луд ли си??? за това на 6 месеца му бичат санкциите. Ти си малоумник бе!!! Това че каПутин ходи при Ердо за да го гушка ли ходи? За това че ходи да проси в Австря преди 2 седмици - за да го гушкат ли ходи??? Ти с ба си тъпия трол нещастен бе.

Руснаците да са благодарни, че не са в ЕС!! Сега се пенсионират на 50 - 60 години, а ние наближаваме 70-те. То нема прилика бе! Крепостните сме ние, че немаме и нормална пенсионна реформа - а само бла-бла от 30 години. Те ще се оправят, ние ЗАГИВАМЕ!

Крепостника винаги е бил благодарен, още от време оно, когато са го онождали е падал на колене, свалял е ушанката и се е кланял на вожда.

също са благодарни. Питали ги как беше при царя и те отговорили - чувство голода и чувство холода. Питали ги, а как е при съветската власт? Те отговорили - чувство голода, чувство холода и чувство благодарности.

Руснаците (мъже) живеят средно по-малко години отколкото им е пенсионната възраст.

нямат думата - ще бачкат до тогава, до когато каже Вождът. Той знае най-добре и е компетентен по всички въпроси. Освен това подписа указ, по силата на който средната продължителност на живота в Русия става 78,2 години. Човекът мисли за народа си - ето, ще живеят по-дълго и само някой да посмее да умре предсрочно.

А ти имаш ли думата? Руснакът ще те надживее, крепостния си ти!

някои, родени преди 15-20 години със сигурност ще ме надживеят.

За Протокола : Всяка "власт" Си намираМайстора от найНеочакваните. ----- Хората в Златна възраст Там - СА найХард проПутин. ... И ! - саманатакавалсаааа...

Тези в златната възраст отдавна са с шлайфани и полирани до блясък мозъци и им е втълпено от ранни години, че Вождът, който и да е той, винаги е прав и винаги мисли само доброто на руснаците. Нямат никакъв шанс, не се самозаблуждавай. Ще преглътнат всичко, което им поднесат съвсем безропотно.

а ти ги обърка със западняците!

Интересна тактика. Втори или трети ден поред една и съща новина. И хоп- рейтинга на Путин вече е паднал с цели 15%. Голяма работа са новинарите в Дира :))))

Новина е за тебе. Това го гласят от 2014та когато каПутин им ликвидира допълнителната пенсионна осигуровка за да си построи моста до Крим. Ама това не ви го казват в централата, нали? Хайде поговори с руснаците преди да дращиш.

Не е новина, а чиста манипулация! Абе мое ли да сте толко плоски бе, не ви ли омръзна само тъпи и западни манипулации да публикувате?

И к'во? Пак са по-добре от нас, които сме 65/67. При това при нас всяка година се пробва почвата за ново увеличение на възрастта, че нямало пари. Как ще има, като се разду държавната администрация два пъти, а МФ не е6ава да внася нещо в НОИ за чиновниците.

И аз това казвам. НА пръв поглед са супер... само дето средно мъжете руснаци живеят 61 години.. т.е. трябва да работят 4 години от гроба си за тази пуста пенсия.

Тебе руснак ли те евал или още не ще, та ревеш на чужди гробища? Българският народ се стопи, ти руснаците та руснаците. Ясно, разбрахме че ги обичаш, май работиш за тех. Това е най-добрия начин да им дигаш рейтинга. Колко рубли ти плащат?

На следващите избори се очаква Путя да вземе 98.70%. Наш вожд кагабеец и чекист Велик, а гладен и прост е руския мужик.

Че то у нас при всичката демокрация годините за пенсия отдавна пъплят към същите нива. Пък и не виждам да сме се разбогатили, нищо че начело не са ни КГБ-ейци, а видни либерал демократи, евроатлантици.

Да ама в БГ няма залежи на цялата менделеева таблица, а Путя и компания яко крадат и бият крепостника да си трае.

Как да няма менделеева таблица в БГ? Я виж месото, зеленчуците, млекото и производните им - откак сме в ЕС ни напълниха с менделеевата таблица - от това повече накъде? Водата отровена, почвата отровена, въздухът отровен, а ти още искаш.

да не си Таско Ахмака? Я ни разкажи, с какво напълни водата в язовирите и марулите радиоактивният дъжд от Чернобил?

Ейр Минджев, не съм Таско, не съм. Да ти припомня, че чернобил беше преди близо 33 години!!! Стронцият разпадът му е макс. до 30 г. И за да не остане чиста почва ес се постара да ни набъка с отрови! Към октомври 1989-та населението на БГ беше 9 млн. От няколко години насам докторите изпищяха - двойният европейски стандарт, ГМО-тата - много вредни, поголовно внасяне на хербициди, пестициди, инсектициди и всякакви други циди! Да не се яде пилешко-хормони, да не се яде телешко-хормони, да не се консумира мляко и млечни продукти-казеин, ноооо, от село може! И всичко това, благодарение на новото развитие на БГ в ЕС. Ееееххх, подлогите немат умора, също като тебе.

С тези ниски пенсии и сега като вдигнат възрастта, мужиците няма да видят пенсии, заради ниската продължителност на живота в Раша. Кагебееца си реши проблема с недостига на денги в бюджета. Важно е да има денги за путиновите друзя и олигарси, Тимченко и Ротенбергите.

Аркашката - Неслучайно допусна Сина да Влезе в СписъкаПутин. ...КакИначе да Се такова Въртенето на парсатаНавън зер ;-)

„Независимите“ синдикати ще организират „протести“ и накрая Бащицата на руснаците и на цялото прогресивно, православно и хетеросексуално човечество „ще се намеси“ и еднолично и мъдро ще „намери компромисен вариант“. Тогава популацията ще завие от възторг пред Вожда и рейтингът му отново ще стане 127, 48% одобрение.

На запад на колко години се пенсионират СЕГА. В САЩ се подготвят за по на 70 години !!!!!!! И на 100 год. да ги пенсионират пак ще изберат Вовата.

В САЩ нама пенсия, такава каквато я знаем тук. Има пенсионни фондове, в които инвестираш суми. Те са под особен надзор и върху средствата, които набират, не се плащат данъци. Обаче като почнеш да теглиш, си плащаш, както за всеки друг доход. И пенсионните натрупвания от там, можеш да изтеглиш по всяко време, а не както тук да чакаш децата ти да работят до гроб, за да ти плащат пенсията.

54% на Путин пак е повече от 44% на Тръмп и 34% на Меркел

Хитър е чекиста, изчака да минат изборите и им го нахендри, ама нека, крепостните си го заслужават.

Скоро ще излезе указ на Царя - тези, които умират недостигнали пенсионна възраст и са привърженици на Путин в последната си минута да скандират "Слава Путину" и "Крьм наш"! Другите (опозиционерите) да умират мълчешката като Немцов и Политковская! Те и без това няма да достигнат пенсионна възраст. Дали пък увеличението на пенсионната възраст не се дължи на фалирането на няколко пенсионни фонда?

При средна продължителност на живота от 57 години за мъжете в Русия това ще рече, че руските мужици ВЪОБЩЕ няма да видят пенсия. Честито на печелившите; с любов - Путя!!

А на каква възраст се пенсионират на запад- 67 години и за мъже и за жени. западът се е ,,погрижил,, много по- рано от Русия хората да не си ползват пенсийте дълго време. този Навални явно смята, че говори на глупаци щом не им казва на каква взраст се пенсионират в тези държави които го спонсорират да прави тези медийни заглавия.

На запад средната продължителност на живот е поне 10 години по-голяма

Това което си написал-а е статистика. На запад много хора умират от рак и болести на сълдечно съдовата система. Тези които ,,поправят,, статистиката са хора които са в старчески домове- да те са живи, но са с такива увреждания, че седят в инвалидни колички и са зависими от помощ в абсолютно всичко. Държавата прибира целият им интект.Попрочети малко повече факти.

Абе добре е да научиш какво е средна възраст, преди да седнеш да изброяваш рак, сърдечно-съдови болести и т.н. Друг въпрос е, че с възрастта нараства възможността за заболяване от рак и сърдечни болести. Естествено, че е статистика, ама очевадно не си наясно и какво е точно това "животно" статистиката

Да така е Кънчо! Само дето трябва да напишеш, че мъжете в Европа живеят както следва: Швейцария- 79 год,Испания-77,7 год, Швеция - 78,7 год, Франция - 77 год, Германия - 76,5!! В Русия мъжете живеят средно - 66,5 год?!

И през Октомври Навални повежда новата Велика Руска Революция? Не вярвам номера да мине втори път.

Има нещо сбъркано. Значи... Те си имат програма за насърчаване на раждаемостта, която даже работи - ние си нямаме. Те се пенсионират по-рано от нас. И накрая всички вкупом викаме, колко бил лош Путин и колко му паднал рейтинга. От Световното пък разбрахме, че улиците са чисти, хората усмихнати... Но пък бил лош, понеже Навални мне могъл да си спретне митинг където и когато си поиска без разрешение. Не ви ли се струва че някой ни прави на малоумни?

Не е възможно някой да те направи малоумен, това се е случило много отдавна. И ние си имаме програма, само че е глупава и не работи. Пенсионират се по-рано защото са изостанали, но както виждаш искат да наваксат. При средна продължителност на живот 65-68 години по-ранното им пенсиониране вървеше, само че последните години средната продължителност стигна 70 години с тенденция да нараства, както е и по цял свят. Така че тази пенсионна реформа е неизбежна. На видео ние сме по-усмихнати и улиците ни са по-чисти. А Путин е лош защото руши световния ред, ограбва руснаците, като въпреки че изнасят петрол и газ, минималната и средната им заплати са значително по-ниски от българските. А при Навални нещата не са такива, както малоумно си ги описал

в русия и в другите президентски републики на властта не и трябват рейтинги

Властта на „великите” и „непобедимите” се срина пред поскъпването на бензина, който произвеждат и изнасят, както и пред пенсионната реформа от мизерни, нечовешки пенсии. Пари няма. Пари има само за въоръжение, пропаганда и реклама, че Русия е непоклатима от маниящина за величие и непобедимост, а те са гола вода дори във въоръжаването си. Бедни, окаяни руснаци правят паради и световни игри по футбол за милиарди. Руснаци подкрепят по стадионите с раздадени предварително шалчета само отборите на латиноамериканци и иранци и с освирквания отборите на цивилизованият свят. Такава е тяхната просташка комунистическа идеология на превъзходство.

калъф? Срина се мечтата на господарите ти, на които клакьорстваш да качат на власт отново руската либерастия и тя да им поднесе 25% от земното кълбо на тепсия това се срина. От злоба чак на футбол го удари, "отборите от цивилизования свят"...тоя ли свят дето на немски говореше само с конете си, а на английски само подвикваше на стадата си прасета иначе употребяваше латински чак до средата на 17-ти век?

Защо жените се пенсионират по рано ??? Нали се борят за равноправие, значи трябва да имат правото да се пенсионират заедно с мъжете !!! Освен това живеят по дълго !!!!

Как, защо? Завръща се МАТРИАРХАТА.

Защото трябва да си гледат внуците. Но с тия пенсионни реформи - май ще си гледат правнуците.

От тази статиика на Гьобелсовата пропаганда разбирам, че рейтинга на другарят Путин е паднал до нищожните 72% ! Не се казва, че това увеличение на пенсионната възраст се предвижда да става постепенно до 2030г , когато се очаква средната продължителност на живот в Русия да надхвърли 80 години! Нищо не се казва, че в САЩ и други страни от Западаща Европа от преди няколко години се въведе пенсиониране на 67 години, като се предвижда в следващите години да бъде увеличено до 70 години! Не се казва, че 20% ДДС у нас е въведен от както се помня, а в някой страни достига 25% при много по-висок данък общ доход, който в Русия е 13% ! Не се казва, че бензина им поскъпва на "рекордните" 1. 20 наши пари от 1лв преди това и си остава два пъти по евтин от колкото при нас и три пъти по-малко от някой други страни. Не се казва, че това е политика на руското правителство през последните години, за да накара руснаците да минат на природна газ, която е екологична и си остава на същите смешни цени, около 10 пъти по-евтина от колкото при нас!

Когато вдигнат вБългария пенсионната възраст руските торлове си скъсват задците да плюват по правителството. Сега путин вдига пенсионната върраст ама тука властта не е виновна нали :D

Виждам , че и ти си си скъсал задника да квичиш, или некой друг то го е скъсал, а троляк с хилядите никчета?мбухахаха Смешен и жалак чирак си ве!

Добре че си призна, че си пишлеме щом откакто се помниш има ДДС. Метана на бензиностация е 50 ст/кг. тук е 1,10 лева, това не ми прилича на 10 пъти. Газа за в къщи варира от 150 до 170, докато тука е 600-650 лева или около 4 пъти по-скъпа, но не и 10, както се опитваш да излъжеш. При нас високите цени на бензина и газа е заради акциза който формулира поне 50% от цената

Ми то не може да има и сватби през ден на курвите на олигарсите за по 2 милиона и пенсионна система в това време да има....А , ние им плащаме сватбите междувпрочем - на изключени радиатори по 100 лв, на включени по 1000 за тия милиардерско сватби там. Аман от шибаняци с милиарди по земята - едните през океана си водят войни да крадат петрол, тия пък в Русия продават златен газ , за да се женят на по сватби за по 3 милиарда/сватба

Преди 10 - на дни - 77%подщрепа за Путин. Вчера - 72 %, днес - 62 %, утре 55 %. Както е тръгнало до октомври 2018 година - 2 %. Значи да очакваме нова Октомврийска революция. Но, дали сега Европа няма да поправи грешката си и този път революцията да избухне в ЕС.

каза: 67 за всички, мъже и жени!

Защо след реформата мъжете в Русия ще се пенсионират на 65 год? Много просто: в повечето региони на Русия средната продължителност на живота при мъжете е ПОД 65 год. Удобно и евтино

Я да видим официални данни а?

За гугъл не си ли чувал? Намери си ги сам. Това русофилите освен че не мислите, искате и някой друг всичко да ви върши

ама ти не си чувал за официални данни.

За това у нас така е вече 5 години ?

Да се чуди човек тези които дето в момента се правят на възмутени къде са били досега, питам защото дори в нашата преса от години обсъждат руската пенсионна реформа... ей ви едно цитатче от български сайт публикуван през Януари,2015: "В Русия увеличават годините за пенсия Сега мъжете работят до 60, а жените - до 55. Заради кризата руското правителство се върна към обсъждането на увеличението на пенсионната възраст след 2018 г. Обмисля се след 2018 г. за срок от 5 години ежегодно пенсионната възраст да бъде увеличавана с по 6 месеца. Засега няма формално нареждане финансовите и икономическите ведомства да разработят план как точно да се проведе реформата." А руснаците пак си избраха Путин, та ако рейтинга му наистина е паднал причината едва ли е в пенсионната реформа която дори още не се е случила;)

Русия винаги се е чувствала най-добре при Царь батюшка. Къркаш си, някой те храни и не трябва да мислиш. Путин мисли вместо теб. Главното е, че си руски велик победител над фашизма германски украински и хамерикански и че Крим е вече наш. И да има някое шампуанче за махмурлука сутрин. А че Царь Путин е гол... не е важно

Значи за това при нас е боко -3 , а песнсионните възрасти са такива у нас още от боко-2.

Все пак хладилника ще победи телевизора. :) Само при Ким няма нито хладлници, нито телевзиори, та победител винаги е радиото. :)

по висок рейтинг и от Тръмп, и от Меркел, и от Макрон.

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, DW и останалите лъжливи западняшки медии, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, Марин льо Пен, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

Ужас, след 20 години руснаците ще се пенсионират по млади отколкото ние сега?

Ако доживеят до пенсия

Русия става не възможно място за живеене.Една привилегия имаха и Путин им я отне.Но банковите сметки в пофшорките му няма кой да отнеме.

Рублофили,къде сте?Днес не сте активни!?

кога ще се пенсионират в Русия, ще ходиш да да ставаш дървар в Коми ли? Няма да те вземат.

Мнооого изостанали тез руснаи - тук гейс ни го наложи това отдавна .