Коментари - Пенсионерка почина при междусъседски скандал за земя в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ще си отнесат парчето земя с тях в отвъдното.

Починала при междусъседски скандал или починала щото съседът я е убил. Аааа да в България всички се самоубиват с инфаркти, инсулти, макетни ножчета, саморазфасоват се и се тъпчат в канализацията...Това си е убийство по непредпазливост или там квото е юридическото , но пак си е убийство не е самопочинала жената..

Защото ,ако държавата и институциите са си на мястото и си вършат работата, няма да стават такива неща. Но тук 33 години анархията е издигната в култ. Бай бабо мечка да не ме среща в гората. Тоест правото е на страната на "силния", а другите Господ да ги пази.

Няма какво да я жалим.

Идиот

Хващам се на бас, че бабето се е бутала нагло в разгорещения спор и затова човека я е отблъснал и сега има беля на главата.

Затова офейкал, щото е невинен, а.

това парче земя ще си е пак там,ще буреняса. А каращите се ще са на 2 метра пак в земята. Искат земя?! Ами,има за вечни времена. Защо скандалите?

Е, сега за бабата ще има гарантирано парче земя, вовеки. Няма да е туй, заради което са спорели с комшиите, ама кой ти гледа в суматохата...

Абе, хора! Тия неща се решават със спокоен тон, ако ли не - с нотариус. Кой знае колко години са се тровели помежду си, че на човека да му кипне и да блъсне жената. Това ли е най-важното бе, хора?!? На възраст сте, почивайте си, отидете за риба или се разходете в парка. Радвайте се на внуци! Малко ви остава! Защо трябва да си тровите живота?!? Сега какво - имаме един вдовец, починала жена и мъж, който ще лежи най-вероятно за непредумишлено убийство! А всичко можеше да е къде-къде по друг начин!

Ти май не си имал проблеми с комшии. Не ти и пожелавам.

Не бързай с изводите. Може бабето да е било проблемната.

Те са чували на село за нотариус. Там последните 12 000 години са решавали спора за земята като руснаци - със сопите.

Ей като ви отпорят един руски... петел... та цял живот влага ви държи и се пените. Хубаво те, орънгали те, ми то не се връща, стига се жалва. Или плачеш за още?

Имотите станаха по-цении от живота!

НАНАГОРНИ КАРАБАХ, МАЙ ТАКА ЗАПОЧНА !!?!

Вместо да е на море, възрастният контингент се занимава със злободневни ежедневни проблеми. Но това е нивото на булгаристан.

Ебе чикияр, да да еба в боклука

ами умишлено убийство.