Кабинетът одобри великденските бонуси към пенсиите

Правителството реши към пенсиите за април да бъдат изплатени великденски добавки, но не по равно.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът одобри великденските бонуси към пенсиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бонусат обикновено представлява еднократна помощ за хора в нужда. като гледам колко алчен народ саществува в булгаря /всеки гледа личната си изгода, вместо да прояви малко хуманност/, маи няма скоро да се оправим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ ХАПИ РЪКАТА КОЯТО ТИ ДАВА ЯДЕНЕ! Алчеността е неприятна работа - никой не е длъжен да раздава боноси! Взими и бъди доволен! Това е християнството.

Предлагам за се дадът допълнителни добавки на всички, без тези с МАКСИМАЛНАТА пенсия. Нека тяхните пари да ги дадът на хората с най-ниски пенсии

С това решение правителството помага на много хора в нужда.

Герберите само крадоха, а това правителство дава великденски надбавки за пенсионерите, това е разликата между двете правителства.

Дано най-бедните пенсионери успеят с тези добавки да посрещнат Великден по-добре и дано правителството намери пари за всички.

Може парите да са малко и само за Великден, но все пак е нещо, за разлика от управлението на Герб, когато нямаше нищо.

Така се прави по време на криза- помага се на бедните.

www%056dir%056bg www.dir.bg

Най после едно правителство да свърши нещо добро

Ако си мислят олигофрените от БСП че могат да "купят" гласовете ни с подхвърлените огризки от по 20-30 лв.--ЖЕСТОКО се заблуждават!!! най-големият ни Великденски подарък за ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ще бъде ОСТАВКАТА им!!!!

Кико

Ами толкова струваха гласовете миналия път. Ако се е вдигнала цената, да вземат да ни кажат, да не се излагаме.

Благодарна съм на тези двамата!За цялата година ми подхвърлят,с мъка и големи хвалби,120 лв.Тяхната алчна паст ще погълне,само от добавките,6000лв.За 42 години трудов стаж пенсията ми е 190лв.Тези пари,които са получили,само от увеличението,аз ще взема за две години и половина,да оставим настрана откраднатото. Онзи,зад гърба на великият финансист,няма и ден трудов стаж,да не говорим,че моето образование е далече над неговот"специалист по военни униформи",но той е Крал,защото и баща му е Крал.ОБИЧАМ България,но ми се повръща от тези престъпници!!

Добавката си е добавка - трохички в сравнение с потъналите в дълбока криза гръцки пенсионери, които взимат 20 пъти повече за Великден. Изборът на партия, която заслужава моя глас, е съвсем друг въпрос. Вярвам, че повечето пенионери са достатъчно умни и образовани /поколението ни израстна в години, когато отношението към учението беше различно от сега/, за да се продадат.

Достоен

Аз също съм,грамотен пенсионер,и с нищо не могат да ме накарат да повярвам в техните добри намерения,камо ли да ме зарадват с жълтите стотинки.А к-о-о-лко откраднаха?Няма да гласувам за тези,които ми ограбиха много години от живота ,които ми откраднаха парите,които честно съм внасял 42 г.за пенсия.

... ако тези бонуси ще стоплят сърцата на пенсионерите, то депутатите направо ще изгорят с поредното увеличение на заплатите си!

много евтино ни купуват.Между другото- тази сума е достатъчна за да се дадат на 577 детски градини- т.е. за децата ни по 100 000 лв.Децата са най важното, смисъла на живота ни е в това.Но няма да го направят, защото децата не гласуват.Въпреки,че ако го направят родителите на тези деца ще гласуват за тях.Мърши!

Боко Тиквата -тартор на Банда ГЕРБ, и той така казваше да го дух.т пенсионерите ! Според ГЕРБ пенсионерите Изяли Изчезналият при ГЕРБ Резерв от Милиарди! Помните ли ?

Не съм виждала по-красив мъж от този бухал Ореташарски

Еиий най-после и аз редовият български пенсионер да получа 20 лева (аз съм богаташ с 350 лв.пенсия), добре че боко вдигна пенсиите преди да си отиде иначе за сега от тези боклуци само обещания, е сега 20 лв. все пак идват избори.

Великденски добавки за пенсионерите! Поредното разумно решение на управляващите.

Който приема великденските добавки като популизъм да се откаже от тях.

ДА ТОВА ПОДАЯНИЕ ЗА ИЗБОРИТЕ, ДОСТОЙНИТЕ/АКО СА ОСТАНАЛИ ТАКИВА/ ХОРА-ПЕНСИОНЕРИ Е ХУБАВО ДА ГО ДАРЯТ. А ТИ СИ СЕ ПРОДАВАЙ ЗА ПЕТ ЛЕВА, ВИЖДАМ ЧЕ ВИ СТЕГНАХА ДА ПИШЕТЕ ТУК ВЕЧЕ.

Възрастните хора заслужават уважението ни и достойни старини. Вярно е, парите не са много, но ще стоплят поне малко сърцата им.

Топлят ги не мижавите подаяния, а връщането на децата от чужбина, прогонени от политическата пасмина! Аз пращам по 300 лв. всеки месец за да оживее майка ми!

Видяхме, че държава, в която управляващите се отнасят пренебрежително с децата и възрастните хора, не я очаква нищо добро. Хубаво е, че вече се мисли за тези, най-незащитени хора в обществото.

В последните години пенсионерите бяха забравени от управляващите, затова каквото и да направи правителството на Орешарски, за тях ще е добро.

АЗ САМО СЕ ПИТАМ, КАКВО ТРЯБВА ДА МУ СЕ СЛУЧИ НА НАШИЯ ЗАДРЪСТЕН НАРОД, ЗА ДА СЕ СЪБУДИ. ТОВА ДА НЕ Е НЯКАКЪВ ЖЕСТОК ЕКСПЕРИМЕНТ, ДОКЪДЕ СТИГА ЧОВЕШКАТА ТЪРПИМОСТ-ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ.

Na pensionerite ednokratna pomosh20 30 40 lv.Na narodnite izednici 560 lv vseki mesec.Te imat nujda te se trudiat za nasheto ''svetlo budeshte''.Dano da im prisedne....

евалла

Предизборни надбавки. Ами да правим избори всеки месец....

По-добре направо памперси да раздават!От прословутия митинг на Бузлуджа 20-30% не се върнаха!А на великия събор в София където Местан се целува със Станишев половината не знаеха български а другите ишиаса и лумбагото не им бяха простили!Абе грозна картинка!

на майка си ако е жива и баща си ишиас и лумбаго ли викаш бе безродник гербераски улав????

От повечето коментари разбирам, че даването на по 20-30 лева е отвратително, нечестно, популистко и . не знам какво. Оставам също с впечатлението, че май е по добре да им вземат по 20-30 лева. Или както се казва нека да откраднем от бедните 60-90 милиона и да си ги излапаме сами, както правеха през последните 4 години. Наистина май е по-добре. Какво мислите. Въпроса е дали можем да се докопаме и ние до милиончетата.

Ми евала на правителството!

И аз съм против вдигането на парите за мангалите, но не виждам какво хулите кабинета за това, че 20 лева дал. Еми дал 20, Бойчо - 0. Даже май им удържа нещо на пенсиите...

Раздават нашите пари и се потупват по гърба!Все едно Дракула и оня украинския съсел ще ги дадат от джоба си!

Да, не знам ама вярно ГЕРБ 5 години 1 лев не дадоха на дядо ми! Това е факт!

Вервай ми , че на дядо си ти ще платиш тези 40 лв, а не Съсела и Орешарски

Ами да ,разбира се ,че внуци и синове/дъщери работят да издържат някакс и тях-нашите предци !! Нормално е ...Петров ! Теб кой мислиш ,че те е Издържал докато се превърнеш в днешният Неблагодарник !

Еми хубаво е направил кабинета. Не може да гладуват бабичките като при Тиквондера!

Хайде целувайте ръка и на изборите да не забравите кой ви даде 20 лева. Отврат.

По-добре да им вземат по 20 лв. Ще си преберат като другите около 60 милиона. Наистина е по-добре.

20 лв !!! НЕ ЗНАЯ КОЛКО ГЛУПАЦИ ЩЕ БЪДАТ ЗАБЛУДЕНИ ! ЗНАЯ САМО , ЧЕ МЪРШАТА В БЪЛГАРИЯ Е МнОГОБрОЙНА ЗАДУШАВАМЕ СЕ ОТ СМРАД И МЪКА !!! НЕ СЕ ТЪРПИ !!! О С Т А В К А !!!

Вземаш заеми-купуваш избори, вземаш заеми-купуваш избори. като стане напечено вземаш самолета и хайде при децата в чужбина

Срам и парадокси на бандата дпс.дс.бсп защо: Мах. пенсия от 700 на 840лв или +140, а под жизнен минимум са 1100 000 пенсионери и това е солидарно! сега по 30лв , а др. 20лв и 3% увеличение на пенсии от юли??? Безработицата увеличиха над 13% Фикс резерва на минимум Изхода:Оставка, Съд, Лустрация Разпределени 500милн и губят 2 000милн по европрограми и то 133лв/ч. за ДПС, 90лв/ч. БСП и 15лв/ч.ГЕРБ това е безумие.. ??!

И това ако не е купуване на вота преди избори от пенсионерите! Този текст май го няма в новия изборен кодекс. Иначе били против задължителното гласуване- защото пенсионерите още от 6ч. сутринта ще се наредят пред урните,след нова ще отидат да си купят хляб,кисело мляко и една бира с тези 20лв. да празнуват победата.

Ти сама ли се роди или не познаваш родителите си, баба си и дядо си? Пенсионерите имат право на жест от държавата.

"Великденски бонуси " ... Стига чуждици.Какво е "бонус" по-добре е: "Награда за пенсионерите преживяли зимата". За тези, които вземат по 800 лева пенсия, тия 20 лева" бонус", трябва да го преведем: "рушвет за изборите."

Добре, ама и на тези пенсионери където взимат по 800 лв. пенсия и на тях ли ще дават по 20 лв , ми то 70% от работещите взимат по малко, каква е тази справедливост.

В държавната администрация е пълно с пенсионери, които получават пенсии плюс заплати, а сега на всичко отгоре и бонус!!!

Браво бе, тъпанари, голяма работа сте! Вместо да предприемат мерки за вдигане доходите на всички, те пак, избирателно! Не че съм против хората, да им дадат и по 100 лева, но какво ще промени това????

Предизборни близалки-залъгалки за скудоумния електорат на управляващите. Интелигенцията няма с какво да впечатлят, а и тя не е електоратът им. Хвърлят по 10 евро на скудоумен калпак от взетите заеми, които работещите, а не циганите и пенсионерите с начално образование с начално образование, ще изплащат и готово. Напред към изборна победа---

Да раздадеш милиони НАРОДНИ, а не партийни пари, ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ е наглост, граничеща с рестъпление . И после БСП/ДПС ще ми казват. че купуването на гласове е престъпление. Стандартното купуване поне става с пари от "черните" партийни каси, а тук са от бюджета. Като са толкова загрижени за бедните, защо не отложиха раздаването на народна пара за след изборите и щяха и мен да убедят в чистите си намерения?

Няма с кой да седнат на масата по празници драгите пенсионери, защото не друг, а те изгониха децата и внуците си като гласуват за червения тумор! Нямате ли капка достойнство? За 20 лв. ли се продавате??

За българчетата- шампиони по олимпиади пари нямате, за студенти показали знания и възможности по състезания- пари нямате, за млади учени с прогресивни разработки- пари нямате, обаче за циганетата и пожизнено безработните им родители -пари винаги има!!!!! Прогонихте кадърните деца на България! Това никога и никой няма да ви го прости!!!! Седнал Адемов да ми говори,че 40% били абортите? Айде да направим статистика- колко са на малолетни циганки?? Колко от оставените в домовете деца са циганчета???? Пък като толкова ви е мил "българския прираст", другарю Адемов, дайте един път помощ и на кадърните български деца и семейства!!

По повод идеята на ГЕРБ при гласуване да се дават поименни ваучери до 20 лв. за административна такса, Манолова каза: "Абсурдно е задължително гласуване да бъде съчетавано с парични стимули. Това е обидно за българските граждани. Ако доразвием тази идея на ГЕРБ, ще добавим към класификатора на професиите позицията "платен гласоподавател. Моля за коментара на другарката по повод новия партиен стимул на определена група гласоподаватели? Как да го наречем, бе Майо, че да не е "абсурден" и да "политически коректен"?!

Ето това вече се нарича открито купуване на гласове! Май - избори, април - 20 лв.! Има ли по-тъп народ от българския??????

Има и той е Бойко,че не се сети,3.5г да го направи това и той,но човек със два милиарда във сметките,мисли по друг начин,и сега си пати,Волен му каза във прав текст че рано или късно всичко се връща.

Бойко.. Бойко... Бойко... Бойко..