ГЕРБ се споразумя с Обединените пенсионери за изборите

ГЕРБ и Обединена партия на пенсионерите в България подписаха споразумение за политическо партньорство, съобщиха от пресцентъра на партията на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ се споразумя с Обединените пенсионери за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....

Мачкай!

са тия обединените? Онези петимата дето изядоха бюджета на Мутрагеньо ли?

Леле,е,е...,каква физиономия вади.Да му мислят пенсионерите като дойде на власт.Има да чакат да им се увеличи пенсията.

Поредния пиар на БУДА без покритие.Кой се хване - хване.Бойко,Бойко,и пенсионерите се осъзнаха.Има да чакаш подктепа - на кукуво лято.

И тия склерита боко ги е купил със сладки службици за дъщерите и синовете им ! Иначе не може да се обясни кога и как забравиха за "алчните старци излезнали на припек ", за "лошият матриал ", за изядените от лошите пенсионери 8 милиарда от фискалния резерв, за неплатените годишни увеличения на пенсиите, за липсата на коледни и великденски добавки дори към най-ниските пенсии и т.н. и т.н. Глупаци, ние пък останалите пенсионери помним всичко това и още много други гаври и НИКОГА няма да гласуваме за лъжливата тиква !

на 08.12.2011 писаха писмо председателя на Европейската комисия Жозе Барозу, в което те официално декларират, че Бойко Борисов не е техният премиер и признават като такъв само Барозу. Росица Петкова председател на Съюз на пенсионерите към КНСБ, Здравко Георгиев - председател на Съюз на пенсионерите към КТ "Подкрепа", Цветан Минков председател на Съюз на пенсионерите 2004, Трайчо Стойков и Сашо Радев председатели на Движение "Социална солидарност", Велизар Енчев говорител на Обединените пенсионерски съюзи. А сега без никой нарочно да ти е упълномощавал, от името на всички пенсионери, наричани от Борисов "лошия матрял", те се колират с него.

Върха на лицемерието - най-оплюваната от ГЕРБ социална група по време на управлението им бяха пенсионерите.

Тези са доносници като Буда милиционери-пенсионери. Кой друг може да доживее до пенсия?За хората правителството на Тиквата увеличи възраста. Буда Тиквата е българоубиец.

Оказа се, че даже и пенсионерите не са достатъчно сдухани да гласуват за циганоидите от бкп

Няма да гласувам за гс. Бойко Борисов

и аз

О Т В Р А Т !

Каква ли ще е пресечната точка на олигарския аватар ББ с обеднелите пенсионери.

Кьдето не се вижда друга партия която да декларира , че ще се погрижи за тези избиратели -пенсионерите. Каквото и значение да влага ГЕРБ в това . Пред изборно това има своето значение Да ли ще повярват ? Може би РБ би било да поткрепи тази идея .

Еми като никой вече не го иска..., e после коалиционния партньор ще го дрънка за пенсии , ама няма да получат нищо, такъв си е той..... :D

..опряхме до лошия маТРеал а...

Ей, Гърбузанов ли си Гъзоранов ли си не те знам, ама аз кога съм се обединявал с теб бе, тюфлек? Хич не искам и да те знам. Аз вчера чух Лилето от Герб като рече че пенсии през януари няма да има. Е, тогава какво да търсим ние при Тиквата. Гъзуранов вземи си хапчето мой човек и си виж простатата. Политиката не е за теб. Ние пенсионерите за Тиквата няма да гласуваме.

Нали за ГЕРБ гласуваха само младите,красивите и образованите?! Какви са тия пенсии?

Мутрата сигурно се е обединил с пенсионерите, които усвоиха ОСЕМТЕ милиарда от фискалния резерв оставени от ТК на БУДА. Предполагам, че тези пенсионери наистина са изхарчили тези пари или страдат от нормалната за възрастта им склероза. Друга логика на това нелепо тяхно поведение няма. Само да не се окаже като при "Зелените" дето Радан Кънев им иска пари за да го подкрепят, а именно БУДА да е купил лидерите на тези богати пенсионери?

Ало автора на инфото. Напиши кой е лидера на партията на пенсионерите??? Срам ли го е какво???

Браво на Пенсионерския фонд. Герб като управляваха се погрижиха много добре за пенсионерите, за бонуси на чиновниците(раздадени тайно) имаше пари, а за пенсионери ,майки и деца нямаше. Точно така Български пенсионери гласувайте само за ББ. Очаквам и близките на запалилите се от глад също да подкрепят великия вожд. Възмущението ми от наглите собстеници на ВЕИ не ми дава мира, но покровителите им спят спокойно навярно.

приятел,проблема е не кой ,а ние сами да се управляваме!знаем техния принцип "разделяй и владей"..общо25-30 % плюс 15-20 % манипулиране =Управляващи: ...БСП "БКП ",ДПС,Гербаджии и пр.и пр.и 60 % опозиция,опозиция ,неосъзната,безлична,апатична.Резултатът е налице.Докога ?

Тъпият по рождение ,най- накрая намери с кой да вземе властта!

Каква обединена партия, какви пенсионери ! Те са откровено МАЗОХИСТИ , за да се съюзяват с този който им "окраде" увеличението на пенсиите цели 4 години !

Да-а-а...пожелавам ти след някоя и друга година, вече пенсионер, да видиш подобен коментар по собствен адрес. Надявам се да ти е много "приятно"!

А евроромите къде ги оставяш боце . Те пенсионерите я изкарали до изборите я не , а ако знаш колко мангал става пълнолетен през септември .

Тоя ше ви вземе пенсиите!"Некачествен материал..." срам за Никола Петков и тези които умряха за него

Евроромите ги оставяме на БСП и ДПС. Да се гушкате с тях както си го правите от време оно.

Шефа на НАП на предните изботи ясно защо го вкараха в Парламента, ама сега ми е чудно защо вкарват Методи Андреев?

Единия за имоти,другия за досиета.

Абе бат Бойкоооооооооооо, дотам ли я докарахме !? Смях в залата - ГЕРБ - пенционерска партия !!!

Гърбозанов е председател на обединените пенсионери

Значи дедка,скрита форма на съюз ГЕРБ-БСП.

ТЕЗИ ПЕНСИОНЕРИ ЯВНО НЕ СИ СПОМНЯТ КАКВО ГОВОРЕШВ БОРИСОВ ЗА ТЯХ КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ ЯВНО С НАПРЕДНАЛА ЗАГУБВАЩА ПАМЕТТА ПЕНСИОНЕРИ СА

К'ви са тея оръфляци и нещастници, които ще "преговарят" от мое име с Тиквоний? За него само бой и то публичен, с камъни, за това което съсипа и открадна за 3.5 години. Покрай него и тея "обединени" боклуци ще го отнесат.

Да разбра се с пенсионерите да изтегли големия заем,пък те ще затягат колани,наистина са кофти материал ще има да чакат за пенсии!

Пенсионер с пенсионери се събира ;)

търсих търсих в нега такава партия на пансионерите ама нищо? Фантом.

'Енергичният пенсионерски вожд сюрпризира БСП в навечерието на 113-ия й рожден ден, като основа Обединена партия на пенсионерите в България (ОППБ)''.....''Самият Гърбузанов нямало да напуска БСП, а само щял да замрази за три години членството си в нея, пък ако го изключат - Здраве да е. Аз си оставам верен на партията, в която имам 60-годишен членски стаж. Ако не ги е срам, нека да изключат внука на един от основателите й", казва лидерът на ОППБ и уточнява, че дядо му Стефан Димитров Гърбузанов е присъствал на първия социалистически конгрес на Бузлуджа през 1891 г. и фигурира на историческата снимка, редом с Димитър Благоев-Дядото.''

После ще лапат мухите а тиквениците ще се хилят.

какво ги обединява тези пенсионери- сигурно службите които синовете и дъщерите им са си осигрили в ГЕРБ или чрез ГЕРБ. .

Пак някакви пушилки се вдигат измислени

Кои са тези,които ме представляват...имената им поне?

Правилно и много точно споразумение!! Точно пенсионерите трябва задължително да подкрепят Б. Борисов! Това са най-заслужилите хора! Всички трябва да последват техния пример! Само,че си спомням 12.04.2013 г. в гр. Пловдив откриването на предизборната кампания на ГЕРБ - "Пенсионерите изядоха фискалния резерв, заяви Бойко Борисов ". Явно е бил напълно прав и сега същите тези хора се надяват отново парите от Фискалния резерв да са за тях!!!! Отново пенсионерите очакват да си "поживеят царски", така както беше при предния мандат на ГЕРБ. Явно за 3,5 години ГЕРБ успя да поправи "ма'тряла" !!! Слава, вечна слава на човеколюбците от ГЕРБ. Дружно всички да гласуваме за Бойко и Цецо /кво става с присъдата му, не е ли вече "реабилитиран" от Премиера Близнашки/!!! Апропо- снощи спах като новородено като видях кой сряза лентичката на новата спортна зала в гр. Сливница! Да живее ГЕРБ!!!!

Ало не ни слагай всички пенсионери в кюпа.Нищо не е забравено.Явно тука важи поговорката"-Удавника се лови и за сламката".Колкото до подписалите споразумението никой не ги е чувал и упълномощавал-но явно паметта им доста им изневерява.

Това с алцхаймер звучи гадно....

ГЕРБ да идва бързо, че червените ще правят много още поразии.

Нещо не разбирам - значи, да дойдат комунистите от Герб, за да оправят бакиите на червените!?!?

Този съюз на пенсионерите, не е на нормалните пенсионери и хилядите кандидат пенсионери, на коиото ГЕРБ отне правото за пенсиониране. Това са ченгета , доносници и антибългари от ДС, които получават огромни, но незаслужени пенсии.

Матриала наистина е прост, защото е много червен пенсионер.Някой да е видял комунист да е човек, те са някакви мутанти.

Много си прав! Който не вярва - да погледне самодоволната мутра на комуниста Б. Борисов!

Комунонеандерталците от БСП да се покрият, че ги чака таква вихрушка, че....

Ква вихрушка,направо комунистическо герберско торнадо.

Тия Обединените пенсионери, да не са ония пенсионери дето се кефят да им викат лош матриал. И защо са обединени? Обикновено всички партии са разедининеи като се учредяват. Абе въобще, много прозира простата физкултурна ръчичка на Цвъцко тука.

Неандерталеца се съюзил с лошия човешки матриял,може и с дявола въпроса е да излезнат сметките да получи сбора 122 ,да ама не.

Червената партия БСП е умряла котка и да и вадим нож като даже опашка не мърда....

Да, но в тон с вярванията на индийците (чиито братовчеди скоро ще станат основното население на територията България) червената партия БСП се е преродила в още по-червената партия ГЕРБ... Ужас, отърване няма!

Може да стягаме колани, може пестим за родината, но най-важното е БСП да не са на власт.Тая омразна партия с тия клептомани направо ми додея.

Кого по-точно сравняваш с Айнщайн -другаря Миков , другаря Серж или може би другаря Кутев?

Раниш и поиш лидерите,печелиш електората.Предизборна тактика на честни и почтени избори,или покупка на овче стадо,както го приемате.

Значи ГЕРБ вече ще се явява на избори в коалиция, е това с пенсионерите кърти, защото по времето на Баце не им увеличиха пенсиите с нито лев... значи са благодарни... лентички, лентички... Не съм фен на БСП, ДПС и Атака , за сведение..

И аз не съм фен на нито една от изброените от теб партии, но щом Герб започва коалиции значи всенародната любов се е отляла и така очакваната от Борисов победа се крепи на крехките плещи на пенсионерите:)

Бъркаш драги, точно два пъти ги увеличи и то по 10%, а не както другите с по 2-3% за подигравка. Първият път м.07.09 г. след като дойде на власт и втория м.03.13 г. паралелно с подаването на оставката, като се изплатиха от служебното. Стига вече с опорните точки-вече нито са опорни нито са точки.

Да? Аз съм пенсионер, и странно защо от последното увеличение през 2009 (между другото - от тройната, а не от Герб, за твое сведение, справка - сайта на НОИ) не съм видял стотинка отгоре. Е сега какво - на оная си работа ли да вярвам или на селския тъпан?