Пенсионер загуби пенсията си и пусна обява, че я търси, събраха му дарения

Възрастният русенец залепил обява, двама мъже организирали акция в негова помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "беден" старец е един квартален мошеник, който не за първи път го играе този номер и си "губи" пенсията? Жалко за балъците!!!

Живея наблизо. Защо ли виждам нещо подобно за първи път?

Доста съмнителна работа, наистина....

БРАВОС!!!!!!!! ДЕСЕТКИ (а може би и стотици) хора се организират (как са се организирали, събрали ли са се някъде, имали ли са всички QR кодове) и какво? Как какво - чудо невиждано - събрали са цели 140 лева!!! Да живее българинът с голямо сърце и миниатюрен мозък!

Тъпанар малоумен!

Еййй, един път не се случи някой да не се изс&ре на добра новина.

Стоплят ми сърцето такива истории! Не е съвсем оскотял светът, има надежда! :)

Благороден и скромен човек! Част от парите ще сподели с други хора, които имат нужда. Цял живот правил добрини и сега продължава да прави, защото в сърцето си е добър човек. Бог да го пази и благослови!

Това е нещо, което ми връща част от надеждата, че човечността все още не е загубена. Хора, има много по-важни неща от политическата злоба в този свят. Вярата и съпричатността. Дядото е повярвал, че може и да му се намери пенсията, а други са му съчувствали и са помогнали. Браво на такива хора.

Най-после нещо хубаво. Радвам се за човека и поздрави за хората, които са откликнали. Чудесно!

За неразбралите! Човекът е изгубил 140лв от пенсията си, а не цялата си пенсия! Но за хора като него това си е цяло състояние. Надявам се 10 пъти по толкова да са му събрали хората!

140 лв за този мил човечец, който цял живот е блъскал. Насълзиха ми се очите, като си помисля колко пенсионери кретат с подобна сума,...редовни клиенти на аптеките...а за храна и консумативи??..

Сидееров дето натрупа милиони от гърба на народа,и дето е свършил през живота си работа за 0,00 лв. ,,само веднъж,като се беше напил даде 50 лева на един циГанин.Беше извикал и камери да го снимат.Беше му много кеф.

Това наистина ме развълнува. И, не го казвам с ирония... Пенсия от 140 лв? За цял месец, как се очаква да живее човек с 140 лв? Хората му събрали пари, за да му помогнат. Цял живот правил добро, та накрая и той получил добро. Имам чувството, че много отдавна не съм чувал/чел такива неща.

Чудо чудесно.

Имало и хубави новини!