Двойно повече военни и полицаи излязоха в пенсия през 2016-а

С 2486 по-малко са били новите пенсионери през миналата година, сравнено с 2015-а, показват данни на Националния осигурителен институт, цитирани от "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Двойно повече военни и полицаи излязоха в пенсия през 2016-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" ... Максималната пенсия ще остане 910 лева ...", докато стане минимална, а минималната ще расте, докато стигне максималната и т.н.

То са, ризи- гащи, чорапи, потници, за зимата кожуси, за лятото чадъри, Доживот почивки, на "Смешни цени" с жената, с курви, Педесетте хиляди, от Пенции одрани, ще са, профукани! ББ, бича форажки, пази се, от "Лоши"!

До: Дзвера! С да и не ви отговарям г-н или г-жо Дзвера. През соца с татуировки в полицията, кучкар, с предимство- голям апартамент(даваха, но само на хора с висше образование, шефове, но не и на полицаи, иначе нищо против човека/полицай, асега пенсионер), жена му от пловдивските села т.е. и двамата са от едно и също село, съпругата му в съда със средно образование, синът му завърши езикова и веднага в полицията, гласи и вторият син, но засега работи в банка/ПИБ, като охранител, демек второто дете... пак казвам , не завиждам, но неистините ме ядат, тормозят, все пак съм средно интелигентен човек и наблюдавам нещата и ви ги пиша едно към едно. Да, съгласна съм, че може би стават по наследство, но ако са напушени преди това, ако са алкохолици, ако са с лоши навици, а родителя извън дома нищо не знае за порасналото си дете, и затова съм съгласна с вашето мнение относно отрицателните качества. Може дипломата да ти е отлична за средно специално образование, но здраве да е. Само едно не мога до ден днешен да си обясня, защо на запад са уважавани, дори са рекламни лица избирани от сто души, на два пъти, преди две-три години, а тук непрекъснато подценени, обиждани, поругани...Здраве да е. Бъдете живи и здрави. За всяка тенджера си има похлупак. И г-н/г-жо Дзвера, ако нещо съм съгрешила, то моля за извинение. Нашият път е решен и то дали за хубаво или за лошо, то е Терминал - 1, 2 , със самолет, с лична кола .... Тарикат в днешно време да си. Те успяват навсякъде. Скромността в днешно време е порок. Дано да греша, но така виждам нещата... Проститутките, ачигьозите, бабаитите, двуличниците, .... в днешно време те успяват, а не .. Весели Празници!

Интересна статия. Тази година са се пенсионирали 60000, а са умрели 100000 пенсионера. Още по-интересното е. че от тези 60000 нови пенсионери само 25000 са 3-та категория, 26000са инвалиди и близо 9000 са полицаи, военни и други 2-ра и 1-та категория. Основната маса 3-та категория са с пенсии до 500лв. Повечето инвалиди са в групата до 300лв и полицаи, военни и други от тази група ранно пенсиониращи се са с пенсии основно над 500лв. Направете си извода кого издържа държавата.

А какво стана с чиновничките в тия ведомства - 3 деца и прави стаж за пенсия

Пич, ти луд ли си? Какви три деца, каква пенсия? Много злоба и завист има в сърцата на лузърите!

Айдееее, ойде коня у ряката...нас Есъюз ще ни "пази" и НАТО-то бе, като вица за милицията, мили-целия и накрая ще има паисееееее!

Пенсия - 800 лв. и остават да "работят" като началници - 1200лв. минимум. В Монтана - 400лв. заплата за жена с две деца..... Какъв коментар....

Ами станете и вие полицаи щом е толкова готино! Аз смятам, че след 52 години полицая не е ефективен на улицата! Максимум трябва да работят до 52 години!!!

Няма лошо, само че след пенсия да си ходят на село.

Щом не може да работи след 52 г-има и други професии. На строежа пенсионната възраст е 64г-вероятно защото е по-лесно. Работят до 52г, и до пенсия-има достатъчно строежи. А съветът да станем полицаи-че това е професия, която се заема по наследство или с връзки.

Проблема, че не можете да станете ченгета не са връзките, изискванията за конкурсите в МВР! Първо успеха в дипломата, после много сте хващани с весели цигарки или задържани за сбивания, кражбички и т.н.! Някой сте си набили татуировки по вратове, ръчички и други видни места, а с рисунки не става. Та ето това са основните ви проблеми!!!

Някакси няма логика. Изхабява се на 52 години и се пенсионира, но силно изхабен продължава да работи на същото място.

Наглост безгранична е това.Никъде няма такова нещо.Даже и есемеси да пущаме за тях,за загиналите...Кога,къде?Боклуци,мразим ви.

С промени в КОО се даде привилегията лицата от милицията да получават и пенсия като младежи на 53г (въпреки,че не плащат осигуровки сами), и да не напускат работа. Това,че някой получава пенсия, не значи ,че не е на държавна хранилка. Никъде по света го няма това-пенсии за младежи на 50г, без да са напуснали работа. Крайно време е да се върне старото положение-или пенсия, или работа, но не и двете. Плюс и да се вдигна пенсионната възраст, до редовата за всички-другите хора се пенсионират на 64г

шапкарите се пенсионират и остават на служба...

добре са *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.