Дянков: Увеличението на пенсиите е гарантирано, друг да дава енергийни помощи

Парите за плащане на увеличение на пенсиите са налични и пенсиите ще се увеличат от 1 април. Към 28 февруари 2013 г. размерът на фискалния резерв е 4.1 млрд. лв. Няма възможност за увеличение на парите за енергийни помощи за бедните в рамките на това правителство.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Увеличението на пенсиите е гарантирано, друг да дава енергийни помощи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който няма данни за пенсия да не чака на държавата.Тези дето не са работили и не са плащали осигуровки да се махат завинаги

Може хер флик да е мекере, ама сред бандата лумпени, наречена правителство, той поне има бегла представа за работата си, докато другите бандити и толкова не могат.

Тя, Мая друго не знае, освен да лае и да раздава пари на готово. Ей, за това такива хора нямат място в парламента и управлението на държавата, докато не са научили, как се правят пари, париприм. Готови пари и баба знае да раздава.

...факт, който се забравя. А то е, че сегашните проблеми са резултат на натрупани през годините негативи, дошли от самите нас. Какво имам предвид? Емиграцията и алчността бързо да се забогатее накара много хора да напуснат работните си места, където са работили и осигурявани. Първо почнаха екскурзиите до Капалъ чаршията и мъкненето на огромните торби, наречени тирове. После бизнес екскурзии до Германия за закупуване на коли. Беше през 90-те. След това първата вълна лайночистачи за Гърция. Много мои приятели изгоряха, като напуснаха работа на учители, общински чиновници и др.подобни. И като отмина истерията, вот тебя, Москва без бой.

Как ще има пари за хората,след като се крадат масово? Как да не фалира държавата при червените капути,като те не могат да си напълнят бездънните каци?!? Който и да дойде,все за народа няма,защото определена група от хора трябва да си пълнят гушите! Как така няма пари за едни, а за други има милиони,че и милиарди? От какво натрупаха тези пари,след като в държавата все няма пари? До кога ще чакаме да видим политици осъдени и влезли в затвора,до кога ще чакаме да видим олигарх в затвора? Как може за 16 милиона лв неплатени данъци да се дава условна присъда,а за 50 лв да се влиза в затвора? Как искате да ви търпи народа простотиите!?? Търпението ни се изчерпа,сега искаме политици и олигарси в затвора , и нормално съществуване! Какво искате,да висите по диреците ,като в някой филм на ужасите ли? Продължавайте да крадете тогава...

искат да се борят срещу монополите, а не знаят как? лесно - налагаш данък офшорка между 20% и 30% така както е във франция и гледаи какво ще се случи. просто не ми се мисли, какъв рев ще нададат някои политици от демократите, социалистите, царистите и борците за права и свободи. монополите перат през офшорки - там трябва да се удари финансвово (чез имала оутсорсинг консултански услуги за повече от 40 милиона лева към офшорка - я ги цапни с 30% данък т.е. минимум 12 милиона обратно в бюджета и нещата ще почнат да влизат в ред). ама защо си мисля че даже и на гербаджиите не им стиска за такава радикална промяна защото и те си имат по някоя офшорка за черни дни.

Дянков , ти си за Централния където всяка вечер да те обладават по няколко пъти

дянков, благодаря ти . ти погреба герб завинаги . по бедни не сме били , но имах св на министар целта изпалнена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По-неграмотни не сме били . . .

РАЗБИВКА НА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ от 4 милиарда лева налични: -2 милиарда са на Сребърния Фонд -2 милиарда са от Здравната Каса - 0.6 милиарда са в Брюксел ... РЕЗУЛТАТ - РЕЗЕРВА Е 000000! ... На Запад и на Изток, Сребърния Фонд щеше да бъде инвестиран и щеше да носи допълнителни приходи които да увеличават пенсиите , обаче в България той се използва за пълнене на дупки по магистралите :)

истината е че дянков е наи-добрият финансов министър на българия от зората на демокрацията. когато един финансов министър успее да събира повече пари в бюджета отколкото станишев по време на икономическия бум, събира и то във време когато цялата ни икономика е в криза и огромна част от малките и средни предприятия фалираха, то определено тои е добър финансов министър.

А ти приятелю виждал ли си структурата на приходите в бюджета? Или ей така като Тиквата решаваш да споделиш велики мисли?

има офицялни оцхети за приходите - може да се консултираш, тези отчети не са секретни. когато ги прочетеш и сравниш с тези от станишево време те тогава драскаи си коментарите.

България била "в добро финансово здраве", за разлика от населението си, което не знае как още е живо.

В нашата най-нова история никой български финансов министър не е бил толкова жесток към народа си.Има една много подходяща поговорка за г-н Дянков-Господ бави,но не забравя.

още един удар по герб няма хич да му е излишен на Станишев. Ти май забрави вече, че Бойко изгони Дянков преди оставката и само тя е причина Т.Дончев да не го е заместил. Малко помниш нещо, а много лаеш. Що тъй.

че Бойко го изгони за некадърност преди оставката на правителството.

сладва да прочете предизборните обещания на гроб за 1000 лева необлагаем доход, 15 процента ДДС и стотиците подобни от преди 3.5 години и да си посипе главата с пепел. Голям , световен некадърник е той, а не икономист или финансист.

Ти прочети писмото на Сугарев до главния прокурор. По-точно - намери някой да ти го прочете!

Колко пъти ви казаха да си направите група и да си четете писанията на сугарев..Защо ги навирате във всеки форум....писанията на муглясали "демоктари"за да се каже името им.Ами то така става пишем си писмо до прокурора защото сме най-умния"и се издават присъди на база фантазиите ни..Не го пробутвайте а коментирайте по темата защо Дянков е мразен не само в България.

И аз искам висока заплата и висока пансия за родителите си, но истината е една: Високите пенсии и заплати идват когато държавата няма дългове и разполага с пари. Думите на Дянков в този контекст са: "Вие, социалистите, спестявате една истина - че ни бяхте оставили над 4 млрд. лв. дългове. Ние намалихме тези дългове на 92 млн. лв. Всяка друга политика в тази тежка икономическа обстановка в Европа щеше да доведе до фалит". Истината е, че при наличие на търпение и време високите пенсии и заплати щяха да са факт с Дянков.

но сред обещанията му в началото на мандата бяха и европейските доходи

Много ми е интересно как така Дянков може да каже вие комунистите или нещо подобно? Ами че той какъв е о произход - стипендиант на Тато....? На практика тоя дълг Дянков го плати с фискалия резерв, ама пак се губят още 4 млрд? Защото дянков за да натаманиса резерва , прибра сребърния фонд и парите на касата. Къде са парите бе хер Флик?

Прибра майка ти от улицата

Малко изтъркано, но е в духа на кучето, което се научило да не яде. Дянков е най- малоуния финансов министър, който сме имали. Толкова глупости направи тоя Тиквеник.

ТИ, ДЯНКОВ, СИ ЕДИН БЕЗСРАМЕН И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ. ТИ СЪСИПА БИЗНЕСА И ФИРМИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗДРАВНАТА КАСА, ОБРЕЧЕ НА БЕДНОСТ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД. И С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ СЕ ПОЯВЯВАШ ТУК - И ПАК СЕ ХВАЛИШ, И ПАК ОБВИНЯВАШ. С КАКВО ПРАВО, МРЪСНИКО ДОЛЕН.

СЪСИПА БИЗНЕСА И ФИРМИТЕ КАТО ГИ НАКАРА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ,НЕ ГО Е СРАМ,УДАРИ И ЗДРАВНАТА КАСА,ЗА ДА НЕ МОГАТ КРАДЛИВИТЕ ДОКТОРИ ДА Я ИЗТОЧВАТ НЕГО Е СРАМ,ОБРЕЧЕ ДА НЕ КРАДАТ И ИЗТОЧВАТ ДДС-та ЦЯЛ ЕДИН ОЛИГАРСКо МАФИОТСКи КРЪГ!! .....НЕ ГО Е СРАМ!!

Всичко това е вярно, но има въпроси на, които следва да се отговори: 1.Защо заедно с Кр. Стефанов скрихте списъка получен от Германия за влоговете в Швейцарски банки? 2. Защо не наказахте виновните за далаверите в НАП за закупената техника и софтуер, които въобще не се използвани. 3. Защо изплатихте всички сключени от Орешарски далавераджийски договори, въпреки, че ъе не са били изгодни? 4. Защо не разсекретихте договора за Информационната система на НАП? 5. Защо не обявихте заплатите на висшите служители в МФ и подразделенията + допълнителното стимулиране и целевите награди. 6. Защо продължавате да храните една паразитна организация като ИО - АД, където далаверите са ясни за цялото общество (държавни поръчки без търгове) и ооблагодетелстване на служители в МФ.

е този Дянков. Хайде хващай пътя мутро. Уби държавата и икономиката.

Този човек така и няма да разбере, че неговите сметки се отнасят за живи хора. Никой не се интересува дали му излизат сметките и дали дефицитът му е 0.5% след като хората получават сметки за ток 2 пъти по-големи от месечната им заплата.

Дървар, разбрахме, че си НДСВ-ист и имаш познания по английски, ама що не каза нещо и на майчинисия език бе....например нещо от рода на - анадъкму Симеоне; яваш яваш;бей гиби Симеоне; евалла и т.н.

Не ви вярвам госпожи М.Манолова и К.Нинова,че мислите за бедните хора,на които не им стигат или нямат пари за топло.Ако бяхте толкова загрижени още в началото на мандата си в този парламент щяхте да предложите на всички депутати,ако не половината, то поне 1/3 от заплатите ви да отиват във фонд от ,който при необходимост да се субсидират бедни хора или тежко болни.чието лечение е непосилно за тях; щяхте да предложите президентите да се откажат от гласуваните им пожизнено пенсии и куп разходи за офиси ,в които би трябвало да работят в полза на държавата, а не за политическата си кариера или в полза на партията си - дори си мисля, че в условията на криза би трябвало /ако са почтени и наистина мислят за народа/ да се откажат от "пенсиите" си...

Ако оставим настрана проблемите пораждани от червената администрация. На Дянков изобщо няма да му пука ако 99% от българите измрат от глад. Нали на точно това е специалист... нали за това са го пратили тук.....

" финансов министър, който трябва да се съобразява с това какви са възможностите" Ама ти бе Дянков систематически намаляваше изкуствено тия възможности! Толкова ли не може да ти уври глобалистичната финансова кратуна какво направи с дребните и средните едва дишащи собственици. Ама на чужд гръб и сто тояги са малко. И лъжеш за фалитите - май не си минавал през бюрократичното недоразумение Агенция поВписванията ....И виж колко хора се самозапалиха ...

Напълно сте прав, дедо, но как да го обясниш това на герберите?! Изчадието Дянков свърза касовите апарати с НАП и накара малкия бизнес да плаща данъци и осигуровки и това е нещо, което ние никога няма да му простим!

Онова с касовите апарати и по лодките заслужава да влезе в книгата на Гинес. Как не се сети да тури на всеки уиндсърф по един касов апарат :) За мен Дянков уби ГЕРБ.... За това комунистите трябва да го уважават, че и в джамията да се молят за него :)

Хора помислете! Бойко даде фира. Ами президентчето Аспенчо Плевенския, ако и той се гътне - какво ще правим? Да му се даде глътка въздух, че трудно се мътят сврачите яйца на които го насади ..... знаем кой!

Дянков е най-добрият и последователен финансов министър за целия следдеветосептемврийски период в българската история. Аргументиран, последователен и ефективен. Критиците му са просто безпомощни.

Вица на деня :)

национален гробар е той. Изявен некадърник и унищожител на народа. Не може да се разбира нормално с хората. Троснат дори с колегите си министри.

за Милионери и Милиардери в БГ -ограбили народа чрез измами, лъжи, далавери! Спомогна им, да увеличат още повече парите си! Пръста си не помръдна за ограбените, обеднели българи! Не, че беше кьорав да види , а УМИШЛЕНО НИЩО НЕ НАПРАВИ! Искаше да блесне, да докаже, че е"вярно куче", на Световните си Господари, вкл наши...Постигна го- още в първи мандат!!Този Предател, натрапен ни отвън, приет незаслужено на висок пост, поради незнанието, глупостта и непроучването от страна на наши Властимащи, сега- ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА ни като- " БЪЛГАРОУБИЕЦЪТ ДЯНКОВ, а Власт-имащите, ще му БЕРАТ СРАМА И ПОСЛЕДСТВИЯТА! ДЯНКОВ УМИШЛЕНО ПРОВАЛИ ПОЛИТИЦИ, НАРОД И... ДЪРЖАВАТА БГ!

Симеоне !, - сядай да Разговаряш с Всички-Нас Българските Данъкоплатци ! Сега и Веднага ! --------- Нали Видя И Разбра какво-Точно Стана на Срещата на Дондуков ?! (well .. I would presume - The Message Is Clear-And-Loud, Симеоне !)

Костов ви виновен, Софиянски виновен, Петър Стоянов виновен, Дянков виновен, Борисов виновен, Плевнелиев, Фандъкова...Само БСП са ''светци''... Станишев най нагло каза вчера - '' Такива протеси не е имало от 1989-та насам''...за 1997-ма нито дума . СРАМ НЯМАТЕ ЛИ БЕ, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ АНАРХИСТИ...ОЛЯХТЕ СЕ....! ! ! Този път няма да ви оставим да съсипете България, бъдете сигурни и Станишев да не се крие като мишка...! ! !

Застрамете се БУДА-ли!

Вижте, тези т.нар. протести преминавам вече всякаква граница на търпимостта. Не може някакви си лумпени, на тийнейджърска възраст, да си правят гъдел, лягайки на асфалта да блокират основни пътни артерии в София, Варна и другаде. Ами, ако точно в този момент бащата на някой от тези дрогери е на път за болница в тежко състояние, или пък майка му бърза за летището, за да гони самолет за важна командировка? И въобще, какво се постига с тези блокировки на пътища? Нека някой да ми каже какъв е ефектът от тази простотия? Ако това се случи в Германия или САЩ, знаете ли как ще действа полицията там - не е нужно да ви казвам, сещате се, нали? Аз съм съгласен, че трябва да се протестира против неправдата, и аз съм ощетен от Енергото. Но никога няма да ми мине през ума да правя идиотски протести, да чупя, да руша, да фъфля пиян пред камерите на ТВ и да се пъча, че съм водач на простотия. Протестите трябва да са там, където е адресът на критиката, но без ексцесии, защото всяка витрина, всеки автомобил, всяко стъкло, ще се плаща пак от нас...

Преди доста време Пожарникарят направи прогноза,че един ден на Дянков ще му издигнат паметник.Интересно защо сега не го иска вече за министър,ами дори го изгони като мръсно куче.....

Бел, бел и . . . дебел

дянков е професионалист и си свърши работата много добре, проблемат обаче беше в това че трябваше да оправя бакиите на комунистите а всички знаете какvo ни оставиха в налседство, такаче можем само да сме благодарни че не постави страната във фалит а точно обратното и така спечели повече доверие в бг от страна на чуждите инвеститори в тази повсеместна криза.

О-о-о-..., спечелили ГЕРБ повече доверието на инвеститорите... Ами къде са те, тогава. Случайно да сте чули, че дори намаляха, откак са ГЕРБ на власт? Манипулатори жалки...

То в и семейния бюджет така правим, за да платим едно задължение, отлагаме друго и т.н., докато не изпаднем в неплатежоспособност. В друга статия по долу днес се крие разковничето "безработицата удари над 12%" и то само официалната, на регистрираните безработни. Няма работеща икономика има хиляди безработни, герберите прехвърлиха топката в служебното правителство и ще продължават да твърдят, колко са били добри и колко много направили за българите! Ужасна трагедия ..., Господ да ни е на помощ!!!

Докато не си помогнеш сам,и господ няма да ти помогне.

Защо всички безработни мърди си мислят, че няма работеща икономика - напротив има и тя работи много добре. Но в днешно време простата работа я вършат машини, а за другата се изисква квалификация, която уважаемите безработни нямат и не искат да получат. Всички безработни са от ниско квалифицираните или от висококвалифицираните дето си мислят, че като имат ВИШЕ и това им гарантира заплата от 5 хил на месец, или пък са завършили университета в горно нанадолнище и сега се чудят защо никой не ги взема на работа

създай производство наеми работници и намали безработицата.

има и по зле - например в испания безработицата мина 25% а само при младите испанци мина 50%. не знам дали този факт може да те разведри по някакъв начин, но от друга гледна точка ако се напънем може и да ги догоним. нали все обичаме да се сравняваме с другите.

Няма ли кой да изгони този палячо (Дянкофчето) от Б-я! Колко вреди още трябва да причини, зада се събудим и да осъзнаем, че това човече загроби икономиката на държавата под благовидния и лицемерен предлог , че се бори за финансова стабилност?! за каква стабилност говорим след като няма производство, безработицата расте и никаква перспектива не се вижда на хоризонта?! Няма ли кой да посъветва Б.Б. (да му отвори очите за истината), че това човече е изключително вредно и незабавно трябва да бъде изхвърлено от правителството и да му бъде купен еднопосочен билет...

Тук е уместно да припомним една от гениалните поговорки на народа (която малцина разбират): Залудо работи, залудо не стой! Може ли да обясни ДянкоФФ какво точно направи за доброто на Б-я , та се налага да се търсят пари за закърпване на дупките и погасяване на задълженията, освен да се чуди как да "приватизира" личните и фирмени депозити в банките и непрекъснато да нашепва на бат Бойко, че това е единственият изход?! П.П.Лошото е , че бат Бойко май не се усеща и нищо добро не ни чака...

Абе, какво сте заревали всичк,че сте зле, нали два мандата имахте социален президент Първанов от БСП

Както казваше Пената: "Он не е виновен за ни единио гол" !!! На Дянков инструкциите от Бойко са пределно ясни - парите на държавата да отиват в сметките на отбраните приятелски лобита на Цветелина Бориславова и Пашата и Митко Каратиста!

Знаем кои и защо ненавиждат Дянков.Наистина-ТОЙ ИМ обърка перспективата,като блокира доста ТЕХНИ далавери.И второ-трудолюбив и съвестен,оказа се и неподкупен-с което спечели симпатиите на народа и антипатиите на БОГАТИТЕ.Желая му през ВТОРИЯ мандат още по-голяма НАРОДНА любов и здраве.

Другарки и другари, заповядайте в София, да видите колко е бедна БЪЛГАРИЯ. Метрото е пълно, с работещи , ангажирани хора. Пътищата задръстени от коли с работещи и ангажирани хора. Няма и помен от мизерията през 1997-ма, когато освен всичко, всички банки фалираха и спестяванията на хората изчезнаха. Социална криза има, криза на доверие в институциите има, но България не е в състоянието в което се опитват да ни убеждават другарите от БСП. Свалете червените очила.

Вие сте още един заблуден представител на шайката ГЕРБ! 97-ма не е изчезнал нито един лев, ако не вярвате можете да проверите в швейцарските сметки на ЦК!

А най-добре да проверят в офшорните зони. Манго Костоф знае кои.

На всеки първокурсник специалност "Финанси" му е ясно, че всяко икономическо решение има психологическото си измерение. В едно общество балансът между финансова и социална политика трябва да бъде приоритет и не може да обвиняваш предишните за повишаване на социалния градус, след като ти си инициирал финансовите мерки, които са го предизвикали!!!

Когато станеш 3-ти курс ще научиш, че политиката се определя от политическата партия. Особено приоритетите! Това, че един пъпчивко е наредил с приоритет да е социалната политика и по-конкретно раздаването на пари в брой, кеш и на ръка на народа, не означава, че финансовият министър трябва с песен на уста да разхвърля банкноти по улицата!

Хахаха Каква политическа партия бе пич?!? Каква политика?! Ако намекваш за ГЕРБ, то те никога не са имали структурата на демократична партия, а по-скоро на мафиотска фамилия по подобие на любимия филм на агент Буда- "Кръстникът". Не ги ли видя, че не могат едно заседание да проведат без да получат заповедите на Вожда и то в условията на институционална криза и масови протести!!! Колкото до Дянков, то той освен фин. мин. беше и вице- премиер, а за това се изисква широчина на мисленото, което тотално му липсва, не само на него на и на целия марионетен кабинет на "Бабаита в Армани". А ако ти не може да схванеш причинно-следствените връзки между финансовия и социалния сектор, значи си поредната тъпа Калинка!!!

В качеството си на какъв министър се изказва , нали е УВОЛНЕН. По тази логика и аз мога да говаря в НС от името на правителството.

Не говари!

А ти, ЕЛ УМНИКО , ми обясни , ако утре те уволнят, в качеството си на какъв ще се явиш в офиса и ще се разпореждаш.

Дянков е най- добрия финансист в Европа и изобщо един от най- способните в целия свят! Благодарение на него България успя да преодолее в голяма степен кризата. Имаме най- добрата финансова система в Европа, хората имат пари, доволни са и спестяват сериозни суми (банковите им сметки са пълни). Ако не беше Дянков щяхме да сме по- зле и от Гърция. Благодарение на него се направиха изцяло всички магистрали и метрото. ГЕРБ ще спечели изборите с голямо мнозинство точно благодаение на него и добрата му финансова политика.

А ще ми ядеш ли мЕтровия? Извинявай,но винаги трябва да има балансираност. Ако от едната крайност отидеш в другата не е добре за всичко. Имаш стабилна банкова с-ма,но народа е без работа и е гладен. Тогава за какъв чеп ми е твоята стабилна банкова...? Строят се магистрали. Добре,но КОЙ ги строи? Не трябваше ли Български фирми и Български работници да хранят семействата си от работата на тези обекти?

Хора, не се поддавайте на популизма, който ни залива напоследък. Известно е, че сега работещите издържат с вноските си вече пенсионираните! Работещите намаляват, за жалост и заплатите им също намаляват! Така че, който и да дойде в момента, ще му е много трудно да сътвори чудеса и ад удоволетвори социалните "искания"! И аз искам, но никой не ми дава - трябва да си го заработя! Трагедията в момента е в неработещия бизнес, в липсата на икономика, в ескалиращата безработица и от там - в намалените доходи!

Докато има Валутен Борд - България ще затъва още повече икономически за сметка на една шепа тукашни и чужди олигарси, банки и фирми.

И като го махнем - хоппа, всички за няколко месеца ще станем милионери. Да де, едно евро ще стане 2000 лв.

само някои ще станат милионери.. останалите ще сме милиардери. Но аз вярвам, че като дойдат БСП на власт след 2 месеца ще насочат държавата във вярната посока. Сега някакви противодържавни елементи се опитват да ни изкарат от пропастта, но няма страшно партийните другари са на своят пост и ще преразпределят народните блага съвсем скоро. Даже ще ни изкарат от ЕС и омразното НАТО! Венсеремос, товарищи!

Дянков получи 8/осем/ мил. лв. фискален резерв. Сега има 4.1 мил.лв. в резерва. Липсват 3.9 мил. лв.. Къде са парите бе Дянков?

1. Престанете с тази глупост 2. 7,7 милиарда са, при това са сметнати при неразплатени 2 милиарда държавни поръчки и един милиард ДДС невърнато на бизнеса. Ако си спомняте, първото нещо за което псувахте Дянков бе, че не се разплаща с бизнеса. Ето моя въпрос: Резерв Окт 2008 - 12 милиарда Резерв Юли 2009 - 7,7 милиарда Излишък 2007 и 2008 по 2 милиарда До тук парите кеш опраскани ===================== 0,5 милиарда заем за вагони на БДЖ 0,5 милиарда за АЕЦ (тук е на Кунева далверата) И не знам колко за кугъри и фрегати 2 милиарда неразплатени с бизнеса - за които после най-нагло обвини Дянков, че не плащал на бизнеса по ДОГОВОРИТЕ!!! И не знам колко съм пропуснал Сметна ли ги: 4,3 + 2 + 2 + 0,5 + 0,5 + 2 = 11,3 милиарда поне източени през г.за на БСП, ДПС и Кунева Къде са?

Вие сте един гербераст и всичко написано от вас е лъжа! След изборите, нашите червени ескадрони ще ви посетят с въпроси, на които ще отговаряте в Белене!

Лъжеш. Никакви 8 млрд не е получил Дянков, а само финансова криза от тройните крадлювци. Бюджет пълен с дупки и предстоящи плащания. Даже повишаване на пенсиите плаща Правителството на Борисов.

Дянков е заварил 4 млрд. лв. дългове. Сега дълговете са 92 млн. лв. Ето къде са ти парите.

Eй, какво стана с тези дългове? Щяхте да ги вадите на показ? А? И не викахте ли, че са 2 млрд. Това милиони, милиарди... за нищо ги нямате.

Някой да ми обясни защо на запад има високи пенсии а тук не??? Защото има данъци и порядък и няма кражби!!Дянков ли е виновен който тръгна да вкарва ред и да хване олигарсите да плащат данъци ...защо в Франция облагат с данък богатите 65%???За тоя ред трябват години да заработи системата!

Защото на запад не пишат по интернет в работно време, а здраво се трудят.

Бюджетът, който оставиха тройните крадци беше лъжлив и фалшив, пълен с неплатени договорни задължения и всякакви бюджетни дупки. Дянков стабилизира финансите.

Симеон Дянков - Българоубиец май пак не е запознат с новините... "Жена стоя на ръба на покрив 5 ч., заплашвайки да скочи" "На 11 и 12 декември м.г., само за 13 часа варненски полицаи спасиха живота на трима мъже, опитали се да скочат от Аспаруховия мост. И тримата мъже бяха настанени в психиатрия. Напоследък станахме свидетели на няколко случая на самозапалване на мъже." Когато фактите говорят, и боговете - мълчат!...

Веднага Дянков и ББ да се извинят, че не са Батман, за да ги спасяват по време на обедната почивка!

Както сам си посочил - "Дянков - Българоубиеца". Е, ако беше Дянков - Народопсихолога, можеше и да имаш право...

Гледай и ти да не си от тях. Че луди колкото искаш

всеки вика срещу дянков, но никой не мисли какво би станало, ако бсп управляваше.щом на всички дянков ви е проблема, след една седмица няма да го има.е тогава ще забогатеете

В света системата се пренарежда, а вие още мислите в многопартиен модел. Винаги печели този, който създава стандарта, другите са цял живот клиенти.

Знаем какво щеше да бъде ако... Но нали точно за това ,което ГЕРБ обещаваше хората се подлъгаха и гласуваха за БББ и неговата пасмина.