80% от пенсионерите сменили КТБ и ”Креди Агрикол”

Близо 80% от хората с банкови сметки в “Корпоративна търговска банка“ и “Креди Агрикол България“ са изявили желание да получават пенсията си в друга банка.

Обратно в новината

Коментари - 80% от пенсионерите сменили КТБ и ”Креди Агрикол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога нЕкой най-после ще каже що им е на КТБ и КрАди Агрикол ???! Нали сичкото комуняга рИвеше, че са най сигурните у светО ?! А Баце кат' рече "теглете", искаха да го съдят, че им дестабилизирал системата преди да успеят всичко да "източат" . . .

НОИ е структура, която грабва живота на хората, но щедро им подарява илюзии. Но това да се превеждат пенсиите в една затворена банка не трябва да остава без последствия! Това е безподобно безобразие, а не безхаберие. Цялата държава избухна от новината за КТБ, а счетоводителите на НОИ послушно като папагали превеждат ли превеждат и на кого бре? На пенсионерите или на хрантутниците, които се къпеха в народните милиони? Затова трябва да се знае докосне ли се комунист до власт и пари, нито власт, нито пари остават! 70 години кръговрат стигат ли за тъпия народ?

Ами ко да прайме сига.......! Банката на БейСейПье.... не дава паричките! Пък няма ги внуцитье да открият сметки на деде и баба в друга банка, защото не са забегнали в Куба, Северна Корея или Москва, а я в Испания, я в Гърция, я в Германия....иили щатите! Честито другари, честито ви и за Миков - закуехте ли се?

Ако банката е на БСП защо Вежди Рашидов квичи като такован поп? Или искаш да кажеш, че ГЕРБерастите си държат паричките при БСП? Мисли повече, че не само ще ти спрат надника, а и ще те уволнят.

Нека ти припомня малко фактология: - Пеевски и Василев са съдружници по редица сделки (включително ИПК Родина). - Майката на Пеевски се е заела да консултира Цветан Василев. - Пеевски е от ДПС. - ДПС и ГЕРБ искат да вкарат специален закон за КТБ, който да гарантира и влоговете над 100 000 евро. - Рашидов е от ГЕРБ. - След позорното бягство на предишния пожарникар ..... а пардон премиер, в правителствена болница (под предлог вискоко кръвно), служебното правителство решава да изтегли държавните пари, съсредоточени в КТБ и банката на Цветелина Бориславова. Разрива настава, когато Цветан Василев решава да създаде собствения си проект - Бареков.

Плъховете-пенсионери напускат кораба, разгабен от ченгилобесепарските пирати...

zosha_@

соасението на давещите се е дело на самите давещи се..някак увисва омбудсмана, точно в този случай. инициативността следва да се иска от самите пенсионери, защото промяната на банката през която си получават пенсията изисква лично тяхно участие, най-малкото защото в повечето случаи трябва да си отворят сметка в друга банка..

Pesh0

Ако 6000 са са без пенсии твърди омбудсманът. Или го опровергайте или си посипете главата с пепел, извадете си от заплатите и платете пенсиите им. 6000 души не са процент процент от какво смятате ? процент от тези на които не им дадохме пари за хляб ли ?

Не го разбирам матриала, само стенье, а не си отваря зърклите, в коя банка, Му пращам парите? А след октомри, да немат паре , и да не пискатт ! И, ВЪЗ ДАР ЖА ТЕ ЛИ ! Като мойте свинки, те карат с 1:1 помия и вОда

" безхаберие и мързел от страна на НОИ" Не е далеч от истината. Там наистина цари безхаберие и мързел.

Pesh0

Ама това си е престъпление , защо не пратят пенсиите направо в някоя сметка на пеевски ?

А останалите 20 процента са се отказали от пенсийте си в полза на банката ли ?????????????????????? малоумници .