Увеличението на минималната пенсия под въпрос

Все още не е ясно дали ще има увеличение на пенсиите от 1 юли тази година - всичко зависи от приходите в бюджета, заяви председателят на бюджетната комисия в НС Менда Стоянова

Обратно в новината

Коментари - Увеличението на минималната пенсия под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пенсионери, бе! Нали темата е забранена, кви пенсии, кви 5 лв. - всичко за бонуси, спортни зали и магистрали... Обратното времево броене за мутренската партийка и парламент започна. Пенсиите, тренирайте за камикадзета! Щото тия престъпници трябва да бъдат изчистени....

Толкова лъжете, че вече се загелпихте в лъжите си! Нали затова увеличихте възрастта за пенсия да дадете на най-ниските пенсии по 9 лв. Или ги изядохте за бонуси? Некадърни,нагли и арогантни псевдоуправляващи. Това не са управляващи, а самоуправци! Трябва да отговарят пред законите на тази държава за престъпна небрежност и некомпетентност, довела Б-я до фалит и хората до мизерия.

Увеличаването на минималната пенсия било под въпрос, това добре. А минималното увеличение на пенсиите поне до 300 лв. под въпрос ли е или въобще не е обсъждано?! За пенсиите от 400 лв. до 800 лв. наистина могат да почакат...

Докога главната грижа ще бъде за най-ниските доходи? Защо са най-ниски? Колко са работили тези хора, какво са работили и колко осигуровки са внасяли? Не съм съгласен за 40 г. трудов стаж и удъжани не малко пари всеки месец да получавам със 100лв. повече от някой, който цял живот се е скътавал за работа и данъци, а сега му е криво! Моля, за всички с еднакъв процент! Не е нормално да се изравняват всички в беднотията!

Бивша комунистка, започнала кариерата си под покровителството на БКП ! Незнайно защо, след като я обявиха за най-добър директор на НАП Пловдив, след три дни я уволниха ! И изведнъж при учредяване на ГЕРБ , откриване на офис в Пловдив, г-жа Стоянова беше една от първите. Докато в България не се приключи с политическата хамелеонщина, не очаквам никакъв прогрес !

Трай хорс фор грийн грас и търпи бабо фор бюти. На практика нито зелена трева- нито хубост. Блажени са вярващите.

Никой не може да лъже така както аз обещавам - ББ.Защо приказват след като не са го ЗАЛОЖИЛИ в бюджета т.е. ако не са осигурили ресурс ???Същото "обещание" е и за 2013 година.Когато правиш бюджет,разбира се ако разбираш тази материя и си годен, трябва да се съобразиш и с това което говориш и се вижда-фалирали фирми, увеличена безработица. При тази ситуация и корпоративния ще е по-малък, и ДОД ще е по-малък, и ДДС въпреки непрекъснатото увеличение на цените ще е по-малко поради намалена покупателна способност.

Сигур не си чул, че бюджета ще се актуализира. Няма как да не стане. И за да не си блъскаш промитата глава в либерастки издухани икономически теории, изходът е в примахването на плоския данък, замяната му с прогресивен, конфискуване на откраднатото национално богатство, прогонване на чуждите монополисти и народен Трибунал.

Само едно нещо не е под въпрос - увеличаването на цените и данъците!

юли

Аз вярвам на Дянков, ама вярвам и на ББ, затова пак не съм сигурен. Пуснали са я тая да подготви почвата.