Дянков: Хората не вярват на левите партии

Икономиката и политиката в Европа показват, че хората не вярват на леви формации, понеже те ги вкарват в кризи, а не могат да ги изкарат. Това ще бъде определящо в мнението на избирателите и у нас.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Хората не вярват на левите партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тези избори гласуващите може да се окаже че са по малко от кандидатите които ще се избират така че е възможно да се наложи желаещите да гласуват да гласуват по 2-3 пъти за да се натъманят нужните проценти........другарите работят по въпроса......

То у нас между леви и десни няма разлика всички са от едно котило и прилагат едни и същи номерца като се докопат до власта. Така че може да се добави ,че народа и на десните не вярва но това се премълчава от министърчето.

Ма и на тебе изобщо не ти вярва никой нормален!Хер Флик,герберастче с треперещ гласец...

Не вярваме на ГРОБ!

Прав си братовчеде и не си. Във всяко семейство ресурсите се разпределят по усмотрение-на теб обувки,на теб палто-да но ако има пари.Значи проблема е в развитието на икономиката,но как да стане когато ГЕРБ реже клона на който стои.Ще се обясня-вие имате лоша политика към личния състав-хората.Не преценявате кой ще свърши работата,а кой е с нас-тъпо. Нямам лоши чувства,но държавата ни губи-та ние сме шепа хора. Политически опоненти сме,но ще се радвам да обменим мнения. harizanovdsabv.bg

напред с дянков!!!!!!!

има много дърти баби в българия да вярвят, че бсп-то ще ги оправи.

Мижитурка,която прикрива контрабанда и далавери на върхушката на ГЕРБ-ето това е Дянков.

...че той да не е счетоводител бе бабо ?

А този го мъчат хемороидите, щото пък на него въобще не му вярват! Ама той сам си го търсеше- повече от овчарчето Калитко е, хем лъже, хем прост.

и на вас не вярва народа,ненаяли се мафиоти,врагове народни

Тоя СМЕШНИК пак ли се изказа неподготвен?!Скоро ще замине на "по-хубаво" място....

Какво ме интересуват инфлации и дългове,Дянков,аз гледам какво слагам на масата си!

До Селинджъра от ръжта Селянина /като манталитет, не като географско понятие/ си е селянин. Той гледа копанката му да е пълна......."Какво ме интересуват инфлации и дългове". По време на тройната коалиция и големите излишъци в бюджета пълнеха ли ти копанката? Може би си от щастливите 50-60 пенсионери дето бяха на море? Ами другите...те какво полу4иха - безплатна PR акция на тройните обирджии. Селянина е прав.... него не го интересува световна икономическа криза. Със сигурност Дянков е виновен и за фалита на Гърция, кризата в Румъния, Португалия,Ирландия, Испания,Италия.

Ами щото не виждаш по-далеч от носа си.

Така е, хората изпадат в екстаз като видят Боко, Цвъ. Цвъ. и Дянков. Но интересно тогава какви партии докараха кризата в САЩ! Абе, както винаги от герб само глупости на търкалета.

Не вярваме изобщо на партии. Те са болестта, а не лекарството. Партиите обслужват само своят елит. Това е. Елоктората винаги и само е ограбен,онеправдан и го онождат постоянно без свян и мярка. Аман.

"Откраднаха цяло стадо в Пловдивско 9 септември 2011 / Стадо е било откраднато от стопанска постройка на 68-годишен мъж от Триводици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. По първоначални данни в сряда срещу четвъртък неизвестни извършители извели от обора на И.Д. 25 овце и 17 кози. Работата по случая продължават служители от РУП Стамболийски. По същото време в Борец от барака в двора на 69-годишна жена са били откраднати 300 кг пшеница на стойност около 90 лева." На този, който се справи с подобен род престъпност и въведе някакъв ред най-сетне в тази държава, на него ще повярваме! Всичко друго е празни приказки и боричкане за власт!

Вместо да дава изявления Дянков да си гледа работата- да събира мита и данъци. Нещастно дрънсало!!

Кризата тръгна от Щатите,бре ,шимоне!Оттам откъдето дойде ти.Ега ти топикономиста си ми ти!Хората не вярвали на левите,ами те и на тебе толкова вярват!

Щатите просто са първи индикатор. Кризата не тръгва оттам, а започва там. Иначе е явление, което циклично се повтаря в целия свят. Въпросът е друг: в кои страни колко са подготвени за кризата и как излизат от нея. Според статистиката се оакзва, че след ляво управление икономиката запада за години напред. Именно поради това кризите смачкват държавите, управлявани от леви правителства, а дестните правителства успешно извеждат страните си и повишават стандарта. Безкризи никога не е могло и не може. Що се отнася до Америка, тя декларира капитализъм, но флиртът с населението и поведението на правителстеата наподобява комунистическите диктатури - много социални придобивки, базирани не не толквоа силна икономика, но на позиция на военно-политическата сила. Това са САЩ и те не са сравними с Европа. Дянков говори за Европа.

Смешник е той смешник... Щатите избраха левия Обама (при тях демократите са център ляво а републиканците център дясно).. именно по времето на управление на десни - републиканци кризата се разрази там. Във франция са център-десни + десни... В Германия не знам как стоят нещата но Меркел със сигурност не е от левите. Берлускони е от дясна партия... В Гърция, ПАСОК беше избрана след като започна кризата... В ирландия са силно десни на власт от 10ина година... най- дясната икономика и т.н. Как може тоя малоумник да приказва че левите са докарали кризата???? ТОЙ Е ПРОСТО наистина кретен. П.С. да не си помислите че съм комунист... не съм... вярвам обаче, че държавата трябва да изпълнява някакви социални функции.

Хората не вярват вече и Вас, т.е. на никой. Дянков като милен Велчев като се тръцна с облигациите ни писа две години една формула, сега големия Хари потър друга песен пей. Екип гола вода, патки в кълчища се оказаха ГЕРБ. Ежедневно фалиращ бизнес, растяща безработица, самоубийства и заминаващи за чужбина. Същите измами, празни приказки и по велико пъчене от Бойко тиквата.

Хората не вярват най-много на теб! Няма какво да ни делите на леви и десни. Умря това време. Хората делят политиците на кадърни и некадърни. За жалост ти си от последните.

А НА ТВОИТЕ ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ И НА КУХИЯ ТИ МОЗЪК МНОГО ВЯРВАТ....

11 от 27, а другите какви са - 16 - 60% = десни. този и в математиката е 00

дянков дразни хората с ниакаква упорита напористост, в която се вижда доста ограниченост. повтаря все едно и схщо. напр.все пари от туристи ще получаваме. то се видя че не може и да ги извозваме. много са му сбхркани представите.

Не е вярно, най-много пречи Тотю, безработицата е главния проблем и на икономиката и на управляващите. Ако се създадат работни места, ще има по-голямо потребление и постепенно предприятията ще живнат. Хем данъци за бюджета, хем нови работници, хем ръст на икономиката. Иначе по коментара имам една бележка бе Танче - що да не са експерти финансовите министри, да си гледат държавата.

Симеоне, оставиха те в банката да си търсиш работа тъй като се провали, и добре, че Кристалина ти намери този пост. За тебе няма значение кой е на власт - и най-върлите комунисти да ти бяха предложили да станеш министър би се съгласил. Това, което търсиш е КАРИЕРА, ти нямаш убеждения. тъй че недей да говориш за ляво и дясно. Но уви, не се справи и скоро ще ти го покажат - ти най-много пречиш на Бойко, така както пречеше и в банката на ментора си.....

Не е вярно, най-много пречи Тотю, безработицата е главния проблем и на икономиката и на управляващите. Ако се създадат работни места, ще има по-голямо потребление и постепенно предприятията ще живнат. Хем данъци за бюджета, хем нови работници, хем ръст на икономиката. Иначе по коментара имам една бележка бе Танче - що да не са експерти финансовите министри, да си гледат държавата.

Ами нали Симеон с политиката, която провежда е..а м...та на бизнеса и работнити места???????Иначе нека е експерт, ама не е ...., за съжаление. Те затова и му духнаха под опашката в банката, но той лъже, че бил това, бил онова...ГООООЛЯМ лъжец -

Герб е непоносим тумор за българския народ.

...ами да го махнем тумора ГЕРБ! Сега на изборите ще му спрем кръвообращението, а след 2 години ще го премахнем оперативно!

Че останаха ли ви бабички за тая работа ?

за Дянков щях да му кажа, че избори не се печелят със заклинания от типа: "и този път ще ни изберат защото така ни се иска"! Но той така или иначе ще научи този урок...;))))))))))))

Вярвам, Дянков на кадълните независимо от цвета- но ти не си от тях - ти си некадърен, лъжлив и напорист - най-лошата комбинация и дано по-скоро ти го покажат ..... нагаждач и кариерист

Едно време комбинирахме български поговорки - от едната началото, от другата - края. Весело беше. Сега комбинирах случайно два теста - реклама и тема. Пак е весело :) "Хората не вярват на левите партии: край на хемороидите с -50%" :ППППП

Нито на левите, Нито на десните не вярвам, в цветове - също. На никой не вярвам вече. Вероятно не знаете, но и ведъж не и си и помислям през деня за вас. Проумейте го.

Кризите ги докарват такива като Дянков.

ОТ КРИЗИ НИ ВАДЯТ ТАКИВА,КАТО дянков.ТОЙ НИ ИЗВАДИ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА.И ТИ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ

В Европа е така! Дянков е прав. Отдавна виждам, че където има ляво управление за един или два мандата параметрите на икономиката рязко спадат. Гледай Англия, Гърция и другите. Изключение направи Унгария, където десните я посъсипаха. В България всеки път след ляво управление има сериозни негативни последствия за благосъстоянието на хората. Живков сдаде багажа още 75-та, но влачи властта още 15-тина години с помощта на СССР. Луканов създаде посткомунистически капитализъм, за да укрепи финансово левия фланг, но не можа да направи икономика. Виденов тотално разби държавата. Станишев получи най-добрата конюнктура от новата история на България - златния дъжд от влизането в ЕС, който беше осигурен от Костов и царя. При всичкото изобилие изтърва икономиката и я превърна в 'Приход от отливане на бетон'. В момента, в който спря този временен бизнес, всичко се сгромоляса и видяхме, че всъчщност нищо не е направил. Това споделя Дянков. И аз го виждам с очите си.

Ти не се притеснявай . Ще дойде време ,когато всички леви партии ще се консолидират в световен мащаб и ще пометат дясната ,капиталистическа еврейо-масонска клика, която води политика на геноцид над цялото човечество . Идеята е жива и рано или късно ще ръководи света .

малоумен другарю, коминтерна умря мнооого отдавна, пий си редовно хаповете и ще живееш по-дълго.

Хей,Наблюдателю!Къде и колко отдавна "виждаш" и какво наблюдаваш???Кое "ляво" и кое "дясно"???От къде извади тези безумни заключения? я вземи,че прочети много внимателно Планът Ран-ът,запомни "великите" от снимките,както и всички изказвания на "най-великите" американци.И после развивай теории за ляво и дясно.Надявам се ще стигнеш до извода,че икономикИ се сриват само и единствено с "Братската подкрепа" на по-силните от запад и родните продажници!!!

ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ НА ТЕБЕ,НО ОЩЕ ТЕ ТЪРПЯТ ЗАСЕГА!!!

ТЕ И НА ДЕСНИТЕ НЕ ВЕРВАТ И НА ПАРТИИ ВЕчЕ НЕ ВЕРВАТ. ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ОТВОРИ ВРАТИ ДАХАУ И ПЪРВИ ДА ГО ПРОБВАТ "ПОЛИТИЦИТЕ"

Този индивид Дянков трябва да знае, че хората не вярват не на левите партий, а категорично не вярват на всяка партия, в която е той.

Абе Хер Флик, къде видя ляво и дясно, бе мен?Нали уж десните съсипаха Гърция с левичарска политика, а сега уж левите я спасяват с десни мерки. Нашите уж леви въведоха десния плосък данък, а "десния" Цветанов не е чувал за разделение на властите и граждански права....

Абсолютно точно. Въобще новите "десни" правила ни ги въведоха старите "леви". И то такива правила, че да се кръстиш и с дясната, и с лявата ръка.

ПАСОК дясна партия ли е?! Не знаех! В Уийки педия пише: ПАСОК - Общогръцкото социалистическо движение. Излиза пак левите да са свършили тази работа...

Нали точно това ти казва ляв/десен-лявата ПАСОК сега провежда дясна политика, за да избегне фалита предизвикан от лявата политика на предишното дясно управление-( не си спомням точното име)

е половин грях! Дянков си признава, че е член на лява! За това не му вярват и готови са да го изкарват чак до САЩ, приятеля наш! Завинаги да се маха тази Андромаха! Парите на България да не докосва с мръсните си ръце! И децата ни тоже! Амин! Дай Боже!

е елементарна. От кога някакъв си дето не решавал нищо(според Цветанов) т.е няма влияние 50 +1% в правителството тръгнал да се прави на гласът на народа ? По-добре да си свърши работата, за която е назначен, а да не ми се прави на PR-ka.

не управляват партиите а банките. банката е лихварат. не партиите. но някои още говорят за леви и десни. няма такива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

левите партии докарват кризите, това е сто процента сигурно.

в уса трябва да има само комунисти застото саздадоха тази криза. американскят далг се прехварля чрез уса банкс в целя свят. какво да каге дянков. израснал е там? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Глупаците нали вярват на такива, като този на снимката, който непрекъснато им обира джобовете? А по-големите глупаци и гласуваха, а сега пищят на умряло!

Вярно е- я вижте в Испания какво става над 20% безработица!

Не знам за други държави как е, но в България е така. Бай Тошо падна през 1989 в резултат на криза. Лукановата зима си я спомнят всички, и го свалиха с улични протести. Таман се бахме даврандисали малко и отново БСП-то се изсра на метенето - хиперинфлацията от 1996-97 в павителството на Жан Виденов си я спомнят всички. И как няма да си го спомнят това време - в 1997 се изпълни лелеяната мечта ан поколения българи - почти всички тснахаме милионери. Е, в левове, и нищо не можеше да се направи с тези милиони, ама нейсе. Пак народът ги свали. Преди 6 години отново БСП на Станишката се изсраха ан метеното. Тройни коалиции, големи шлемове, излишъци в бюджета, изядени и изсрани. Добре че беше Царя та да ги озаптява, иначе пак народът щеше да ги свали. Той на изборите ги свали, де, но кротко, без бой. Иначе щяха да ядат и бой (и май така трябваше да стане. Те БСП-то освен от бой от друго не разбират). Всеки път дясно правителство оправя бакиите на бСП-то. Поне в България.

Ти БСП-то за ляво ли го имаш? Още ли вярваш, че НАРОДЪТ сваля и качва правителства? Светът се е променил. Виж, че всички правителства са десни, т.е. управлява една и съща партия! Сменят се само физиономиите и на креслата се редуват няколко групировки. Като това не зависи от някакви си избори на хората извън олигархичната прослойка!

Там е работата, че левите лъжат, че са леви. Именно там е един от проб,емите. Концепцията на левит партии е да обедиянт гласовете на по-голям брой избиратели от по-необразованата и ниско платена част от населенеито - с цел да извлекат позли за малка клика идеолози. При тази фалшива цел не може да се постига стабилна икономика и закономено се генерират щети за европейските държави, в които социалисти управляват, обикновено по-кратко от десните, защото за един-два мандата последствията се оакзват пагубни. Просто се огледайте кои са нестабилните държави и ще откриете, че там са допуснали лявото да управлява за по 1-2 мандата. Останалите, дори в криза, пак се оправят добре и си излизат бързо и сръчно. Тези, управлявани под ляво крило, затъват и молят за помощ. Изключение прави Унгария, където десни се провалиха, но това е само едно изключение, както виждаме.

ГЛУПОСТИИИИИ!!!

Всички чакат някой да ги изкара от кризата , някой да даде , някой да сложи на масата....ставаше преди 23 години а,ама вече неее....хващайте се и работете за себе си бе хора , не разбрахте ли че членството или симпатизантството на бсп ( или герб ) не гарантира 1000 евро месечен доход ( само за малка група от хора - да ) .....

Така е, а ултралевите, като Герб, докарват суперкизите, каквато е тази в Б-я.

Поредната некомпетентност - само да погледнем най-актуалното - Гърция, където кризата се получи след дългогодишно дясно управление, а сега левите са в лайната да вадят страната от кризата. Това е 100% факт, другото празни приказаки