БСП обеща ляв завой: национализация, двойни пенсии, смяна на плоския данък

БСП се обяви за одържавяване на електроразпределителните дружества, ограничаване на частните монополи и на концесионирането на обществени блага и дейности. Лявата партия предлага също отмяна на плоския данък и се обяви против дотацията на частните училища.

Обратно в новината

Коментари - БСП обеща ляв завой: национализация, двойни пенсии, смяна на плоския данък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой нормален човек ще национализира ми кажете!!! Вместо да създават условия за конкуренция, те искат още повече да ни вържат с тази национализация.

Циганин попаднал на сватба и като чул кой какво подарява на младоженците, се удивил"Ама това вярно ли е?"Отговорили му,че сега се обещава. А,добре-аъ обещавам каруца с два коня да им дам!Не вярвайте на циганите,приятели!Те само обещават!Нямат какво да ви дадат!

Силно се надявам народа ,да осъзнае какъв капан ни залага другаря Станишев и ,че ако позволим този капан ,да щракне...ЖАЛНА НИ МАЙКА. Жан Виденовата зима ще ни се види ,като ..ПРЕКРАСНА ПРОЛЕТ

Пол-лошо от ГЕРБ Няма !!! От ГЕРБ надолу е Нищото , след ГЕРБ е Потоп ,Цунами,Земетресение едновременно !

Това се опитах да изразя и аз в горния си пост, че мнозина от социалистите в БСП -не са истински! "Кичат" се като социалисти, но всъщност не са, или не всички! Подкрепям мнението ти! Но, продължавам да твърдя, че за нас, най-добра е икономическата система - социализъм! Ние все още нямаме своя Ж. Жорес! Или: Ти , аз , мнозина- не виждаме, не припознаваме някого от БСП в Ж. Жорес!! Обаче, защо директно да не кажем/напишем на БСП истината: какво мислим за тях, или какво искаме да направят за нас! Пък дано прочетат и отговорят какво , как и чрез кои свои министри ще го направят! Да оставим "вратата за дискусии" отворена!

защо чак сега дават такива обещания?

ИДВА ВИНАГИ В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ НА СЪЗРЯВАНЕ! КАКВО ЛОШО АКО СЕГА СА СЪЗРЯЛИ! ЛОШО ЩЕ Е, АКО ЛЪЖАТ!

БСП беше част от Тройната коалиция, а сега ще ли да оправят положението! Хайде бе! Кой не помни?

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ!

САМО СЛУГИНАЖА НА СЪЕДИНЕНИ МАРИХУАНСКИ ЩАТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ НА РЕФЕРЕНДУМА С "ДОЛУ БОКО"(БОРИСОВ-КОСТОВ)!!!

P.S. Помните ли: "Гласувате за БОРИСОВ избирате КОСТОВ"-край на ЦИТАТА. 100% ИСТИНА

Костов е по- лош от Борисов, защото е предател, който унищожи опозицията. Борисов поне е ясен- той представлява едрия капитал на БКП и всички вият под гнета на монополите.

Не те обвинявам!Трудно е да " отграничиш днес " Леви от Десни, защото Всички произлизат от една майка- БКП! Но как да е другояче?! Партийно чисти- няма! Всички са "бившо" БКП! Дано дочакаш израстващото младо поколение,което да формира ГЕНЕРАЛНОТО НОВО !В момента обаче, от наличните партии трябва да предпочетем Тези, които ще са по-полезни за съхранението/възраждането на Държава и Народ! Има две икономически системи: социализъм и капитализъм. Ще трябва да изберем тази, която е полезна за всички ни, а не за една шепа"избраници"- с грижа за личния си интерес. Жалко, че доста стари муцуни в БСП след 89 г. се възползваха от епитета "социалист" и проведоха "неясна" дясно/лява/ никаква политика. Понаграбиха доста и явно им се услади! Сега стоят, в готовност за нови грабежи. Това е проблем! В БСП има и свестни- но старите, не ги допускат напред! Ако Станишев посочи бъдещите си министри- /ама едва ли/, то гражданите веднага биха изразили "одобрение/неодобрение "! Ако БСП, чрез социолог. проучване попита народа, кои личности да го управляват- народът ще му подскаже! Не разбрах, защо питаш за убитият на маса в кафене френски социалист -Ж.Жорес- един голям радетел на за мир и разоръжаване- пацифист, съучредителите на Юмманите.. но, да го оставим за друг път!

Ако БСП изпълнят дори и половината от тези обещания, ще галсуваме за тях ,докато съм жив! Крайно време беше Държавата да поеме функциите си от Мутрите ! Браво на БСП и Станишев !Подкрепяме ви !

Как успя, да прескочиш оградата?... И " ba6komita", го няма!

Бье-Сье-Пье, Бье-Сье-Пье, Бье-Сье-Пье! Урааааа....

И Оланд се засили така в ляво, че до сватбите за всички го докара. Резил !

Кандидати за министър-председател след изборите :Бойко Борисов и Сергей Станишев!Кандидати за лапачка като коалиционни партньори в управляваща коалиция Лютви Местан,Меглена Кунева,Иван Костов,Волен Сидеров,Яне Янев.Само едно ще кажа ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!

Защо така смяташ?Гласувай за Коалиция"НЕ на Евросъюза"... на Кирил Гумнеров,Стоян Иванов,Павел Чернев и Славомир Цанков... България трябва да излезе и от ЕС и от НАТО...Само така има шанс да се оправят нещата.Няма друг начин.

Предлагам, да се запишем в " СИВ" и "Варшавския договор".

ivo10

Е нима не знаеш на кого са наследник? На терористичната организация БКП имаща зад гърба си десетки хиляди убийства на хора от собствения си народ, концлагери и уникални атентати. Партията на най-ужасните национални предатели Георги Димитров, Пирински, Станишев предали 1 млн македонски българи и прочее дълъг списък от престъпления срещу българския народ. Днешната партия е продължение на престъпната политика срещу българския народ. Тя проповядва леви идеи, но е партия на десния олигархичен капитал. Когато е в опозиция проповядва леви идеи, но на власт въвежда десни практики. Взема властта с лъжи, манипулации и демагогия и я използва за източване на ресурсите на държавата и преминаването им в частни ръце - обогатяване на партийната олигархия. Използва активно контрола си върху бившите ДС структури за контрол и манипулация на обществото за постигане на определени цели. Уморих се - греховете им са много за да бъдат записани.

БСП, сладки сте, ама не лепнете! Не ви вярвам! И на ГЕРБ не вярвам вече! Не вярвам на никого! "Всичките са маскари!"

Всички са маскари,да...,но ГЕРБ са и национални предатели!

ivo10

И отвориха се портите раеви и поведе народа чадото Станишево към вечното блаженство и блажени бяха вярващите, а Сатанаиловия последовател ББ го погълна Геената огнена. Алилуууууууя.

Наглост без граници!

Нямате ли някой по-свестен в БСП ? Този е изгърмян бушон. Разкарайте си шута някъде под блузката на Моника...

имаме, ама този като каже нещо, за завой, вие с бате Бойко започвате да правите осморки и сте много фешън:)))

за Коl да сте чувал?

Има закон за забрана на БКП! Но, НЯМА ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА БСП ! Какво целиш да внушиш на форумци, че след като Ти, ненавиждаш БСП, то всички следва да те подкрепят ли! Избий си от главата, че БСП може да бъде забранена! Не може да забраниш соц.партиите в света! Няма как! То и старите комунисти го разбраха! В момента, Станишев е глава и ръководи ПЕС !Абе, нещо не си съвсем наясно, ама това си и твой личен проблем. Не може да ти се помогне!!

Кой ще забрани БСП и защо? Социалдемокрацията е показала в историята че е пазител на капитализма от работниците

Петолъчката на партийния дом ще върнат ли?

:) Ще я върнат, но ще е стилизирана и ще прилича на снежинка - според сезона. Лятос ще мяза на слънчице. :)

А Москвич ще мога ли отново да си закупя ??! 408И ... с горни скорости..?

По начало левият завой и завиването в обратна посока/оголваш си задни.../ са най- рисковани. Карай си направо или "бягай" на дясно....... по-гот е...........

Може да не иска господина да бяга вдясно ... ако го влече лявото ...

Tия ще се сменят на следващите избори пак а хората си мислят че има комунисти или демократи или някакви други. Само зимат яко и това е!

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ! НИКОГА!! НЕЗАВИСИМО КАКВО ВИ ОБЕЩАВАТ!!!

Защо бре? Светлото бъдеще ни обещават - национализация, какво по-хубаво от това? И още все хубави благини пенсии по 600 лева, майчински минимум п толкова, пенсиии още по-големи ... кой ще плаща е въпроса :) Смешковци. Лошото е, че си живеят живота и не им пука, стига да има кой да им се връзва.

за кого да гласуваме? За теб, или за кои твои хора? Или, просто да се разхвърлят гласове в пространството, към безличните, към тези, дето нищо не обещават, защото нищо не могат?! Що за призив?!

За мен? Не разбира се. Гласува се за кандидатирали се политически партии. Просто ми е чудно откъде ще се изсипе тази манна небесна върху всички нас? Да не споменавам, че повечето неща, които искат да променят ги въведоха те самите - ЕРП-та, плосък данък и т.н.

След всеки ляв завой на БСП катасрофа. Хайде стига леви завои.

Леко в ляво - в насрещното и БААМ - челно с камиона! Всичката работа на БСП е такава

Газка? Съветска? :)

Хахахаха, БСП пак изби рибата! А река ще ни прекарате ли, ако си нямаме? :))))))))

Според мен досега Сергей е взел един единствен ляв завой, но това са си негови лични работи ..... Иначе политизирането на проблема с високите сметки е жалко и смешно. Отдавна хората не се хващат на празни обещания. За 12 години се смениха 3 правителства, но с монополите никой не успя да се справи...

И моренце ще направим , вътрешно, че Черното е общо и се свършиха плажовете за застрояване ... само ни изберете. :)

Хамстер ти никога няма да вземеш влас .Некъдърник смотан.

Хайде почна се с предизборните обещания.А като свърши мандата никой не се сеща да даде отчет какво е свършил по време на управлението си.

Истинска партия у нас е СДС, това е очевидната и оригинална истина, другото е абсолютна лъжа и измама. Секти и масони, крадци и Котараци, мутри и Р.Овч. Дайте да бъдем всички заедно в СДС

Станишев е като Хизбула - обещава ни, че след като се взривиме по БСП-маниер, ще ни е хубаво за вечни времена... Като в Гърция... Тия са генно модифицирани и "употребата" им води до обществено разстройство...

ЛУКОВМАРШ

Тайни кръгове около бившия премиер Сергей Станишев и енергийния му министър Румен Овчаров са въртели през мандата на Тройната коалиция далаверите във всички сфери на държавата и са разпределяли порциите между фирми, министри, политици, магистрати, медии и чуждестранни партньори. Това става ясно от разсекретените и публикувани в интернет от Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта документи (вижте тук). Скандалните материали лъсват, след като по искане на следствието са подслушвани със СРС-та телефоните на скандално известния бизнесмен Красимир Георгиев, собственик на Фронтиер, бившия зам.-министър Корнелия Нинова, следователката Татяна Шарланджиев и още няколко телефонни номера, собственост на Министерството на икономиката и енергетиката и на бизнесмени, свързани с тях. Записите са правени през периода 2006 2007 г. Главният задкулисен играч, който се опитва да дърпа конците от енергетиката до медиите е Красимир Георгиев, наричан Фронтиера, заради едноименната му фирма. Той е много близък до министър Румен Овчаров и от негово име, и с негово съдействие договаря параметри по различни сделки и схеми за правене на частни пари, но от името на държавата.

Каквито и завои да прави др. Станишев, д...о ще му остане все отзад. И ще лъщи от далеч.

Който не иска рязък завой наляво доброволно, ще му го направим насила.../от мемоарите на Станишев, баш хизбуланеца/.

Първо построиьа капитализма, сега ще му правят "ляв" лифтинг. Скапани узурпатори и предатели на раб. класа....

Ей така искам - някого да го боли силно главата за хората. Не декларации, не шменти-капели , а реални действия. Мисля, че може да се вярва на Орешарски, той смяташе правилно в тройната коалиция. Дано и сега си е направил сметката, защото ще го изберем и не искам после да ми показва постна пица с дупка в средата като малоумника Дянков. На първо място народецът да оцелее, а след това другите екстри, заради които ще ни похвалят зад океана. Младите - на работа, старите - на припек и акъл да дават, големците - да мислят по-малко за собствената си заплата, хотели, дюни, басейни и други глупости. Животът е кратък и той не е само за едни, той е за всички.

Теб те боли главата. Много!

СЪРГЕЙ ОТДАВНА ГО Е НАПРАВИЛ ЛЕВИЯ ЗАВОЙ...

Другарю Станишев, айде у уево...

Само факти: БКП е забранявана няколко пъти преди 1944 г. от управляващите тогава режими, но след това не се е случвало. В интерес на истината, след преврата през 1934 г. са забранени всички политически партии.

Цвьк

До Шефче: Гледам, пишеш за връщането на комунизма...кажи ми, след такова изказване от твоя страна, как очакваш хората да те приемат насериозно? Имаш ли си на идея какви последици за Бг ще има едно такова действие?Говоря само за опита това да се направи.

"Българският слон и съветският слон - хобот за хобот през вековете." :)

АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ. Нoвина от далечната 2005 година Шоково вдигане на заплатите обеща БСП 01.Март.2005 "Еднократно шоково увеличение на работните заплати при влизането ни в Европейския съюз обмисля да реализира левицата при спечелването на парламентарните избори. Това съобщи депутатът Емилия Масларова, Ако спечели изборите, левицата се ангажира да премахне тавана на пенсиите до 2007 година, да коригира точковата система при пенсьониране, а държавата да поема 50% от кредитите на млади семейства с две деца до петата година от брака. Управленският проект на БСП предвижда още държавата да връща по 100 лева годишно на всеки член от семейство срещу представяне на касова бележка за покупка на хляб, мляко и месо, като мярка за борба със сивата икономика. Вместо детски добавки от 18 лева за родители с ниски доходи социалистите обещават да осигурят пълна държавна издръжка на децата на възраст от 8 месеца до 8 клас с безплатна закуска, обяд и учебници в детските ясли, детските градини и училищата. По този начин ще се разкрият още 47 000 работни места за педагози, медицински и обслужващ персонал, уточни Емилия Масларова." КОЛКО ОТ ТОВА СЕ СЛУЧИ? НИЩО! Фантастичния руски ФИЛМ "ОБЕЩАВАМЕ ВСИЧКО-НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ НИЩО-САМО НИ ИЗБЕРЕТЕ" ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ

Още, още, още! Малко ни "дадоха" не можеме да ги усвоиме :) А децата - още учат на тяхна издръжка в цялата страна ... та и в чужбина ги пращат на техни разноски. Мисля да пиша до Позитано 20, да ми поемат курса по чужд език , че са пропуснали тази привилегия през 2005 и е време да се поправят :)

Големи глупости се пишат тук! Защо не се поучите от опита в САЩ, почнаха да съдят комунистите и удариха на камък. Неможе една демокрация да се крепи на силови политически репресии. Ако имаш по-силни аргументи и популярна идеология, печелиш. Ако ли не, подвиваш опашка и чакаш по-добри времена. Иначе виж Европа, там комунистите са представени в няколко парламента и общини. Нека наш представител в ЕП да предложи забрана на ком. партиите, наистина ще го вземат за луд. Голям майтап ще падне!

така е, но партизаните избиха комунистите почти веднага след 9-ти. Така, че тук изобщо не става дума за политическа репресия - тези дето се пишат социалисти са разбойници или деца на подобни.

Аз лично съм се подготвил и лятото се махам със 200 от тука колкото се може по-далече от тая пропаднала шибана държава с тъпи хора които обичат и са свикнали да бъдат чукани лъгани мамени и грабени :)

Държава у Нас няма, Колега ! Просто НЯМА. ... От Всички-Нас зависи дали Ще се появи. При това - с Не-Повече от Една Трета от цитираната от Вас бройка за Работни Групи.

близкото място, е Перловска река. Там, такива като тебе, се давят " ОТ РАЗ". Бъди спокоен - няма да те спасяваме...

Аман от твоето заминаване, пък все още си тук ... сега пък декларация правиш за лятото! Абе, що си мислиш, че някой се интересува от теб избощо? Айде изчезвай накрая ! И не давай акъл, дето не може тебе да обслужи...

Гяволе, бегай , щом си решил, обаче лятото си е гадно време за бягство ,защото е отпускарски сезон и не се търси работна ръка :) Аз ще си стоя тук , така съм решил, мисля, че оште има шанс за България , въпреки всичките лапачи. Щом досега не я фалираха ,може и да не успеят и да се получи нещо. Чудно колко 'ядене' има в тази малка страна, че още да не са се задавили?

Само си губите времето тука.Истината е: Всеки се опрая както може! Българина не става да решава кой ще управлява:)) Решават други това не го ли разбрахте? Колкото и да ви е кофти това е положението. Българина е рая с робска психика и гъзолизец затова мизерията ни зове....нищо няма да се оправи тука!

Тъпанар!

Живял съм в Германия 5 години като тийн. Вярвай - съжаляван, че не останах там, но сега вече нещата са други се боря тук. Или - или, това е въпросът :) Много ясно, че там е по-добре, но все пак сме българи - трябва да променим нещо тук , а не да си живеем живота там за сметка на това , което са изградили с труд те. Така мисля. Не , че който емигрира не се бори и е готованец, но искам да извоюваме нещо тук. :)

Това изказване ми напомня на онова за 800-те дни...ми то и аз мога да обещая да вдигна заплатите двойно ама от къде ще вземеш парите ,като по цял ден само говориш и нищо не пипаш! Народа има кратка памет и БСП го знае!

А ядрени опити няма ли да обещае ? Те са такива едни безопасни, милички, полезни за любопитните...пенсионерки...

Нищо не си научила в Германия. И 100 години да живееш там манталитетът ти няма да се промени. Имаш нещо против майките и бащите ни, пенсионери??? Вземи пример от германската партийна толерантност и социална политика. Заинтересувай се как се уволняват предпенсионно германците и колко им се изплаща до навършване на възраст и стаж! За самите пенсии не ми се говори, по-социална политика има може би в Норвегия. А какви "ядрени опити" са ти в главата, нещо си се надъхала в погрешна посока!

Станишев, стягай редиците, обещавай лява политика, защото и отявлените комунисти вече бягат от БСП (най-крадливата партия).

Г-н Станишев,ЧУКАЙТЕ ляв мигач и КАРАЙТЕ надясно! Както си знаете! УСПЕХ!

Тоя пък и той мълча мълча и сега като наближиха избори започна като улично куче ( мастия ) да реве наляво и надясно и да обещава едва ли не благовещение и супер стандарт за българите. Ай си..ир от тука бре. И на вас доста време ви ядохме попарата, че сте нагли и пак се натискате и обещавате. Кой ще ви повярва....? Може би малкото промити мозъци които останаха в тази държава и ви се кланят. Ама освен дядо и баба има и други хора които едва ли ще подкрепят изменници и измамници. Това важи за всяка партия която се е подиграла с народа. След като и мине мандата остава в забрава и само търпи подигравки.Айде - успешни Ви избори

Леле малеее, колко мъка има по тоя свят! Как успя да набуташ и Гео Милев в кюпа? Я отвори малко литература да прочетеш кой го е бастисал и защо. Ще останеш изненадан.