Борисов: През юли държавата беше във фалит

Правителството няма да подхожда така, че да не съумее да вдигне пенсиите и заплатите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: През юли държавата беше във фалит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти пък нали много знаеш, кое какво е, та се правиш на интересен. Такива дето по цял ден висят по форумите и бълват тъпотии са ясни колко и от какво разбират. Май от нищо. И няма оправдание за безработните. Я вижте колко обяви има за работа, да не говорим колко свободни места има за които няма обяви. Но трябва да можеш нещо, не да си стоиш в къщи да плюеш по всички и да чакаш да ти звъннат на вратата и да ти донесат пликчето с заплата от 5000лв. Явно и 500лв не заслужавате, щом никъде не ви искат. Писна ми от плачковци дето чакат друг да ги оправи. Гледайте си своя живот и се развивайте, оставете управлението на тези които са сложени там за това. Не гледай в чуждата поница както се казва, гледай си твоята да не ти я дръпне някой по наблюдателен.

През юли държавата БЕШЕ във фалит, а вече не е!!!!!!!! Или не владее граматиката, или е факир. Респект!

ББ, не сме ти изповедници и не ни интересува какво ти лежи на душата, та болен легнал. Знаеше ( а може би не) с какво се захващаш, ако можеш - прави го и не се прави на гламав, че Държавата не била такава, каквато си очаквал. Ако не можеш - прав ти път! И остави на замовете си да откриват обекти, може поне за това да стават, или -не? Като кмет не се наоткрива? То друго и не свърши!

ББ, не сме ти изповедници и не ни интересува какво ти лежи на душата, та болен легнал. Знаеше ( а може би не) с какво се захващаш, ако можеш - прави го и не се прави на гламав, че Държавата не била такава, каквато си очаквал. Ако не можеш - прав ти път! И остави на замовете си да откриват обекти, може поне за това да стават, или -не? Като кмет не се наоткрива? То друго и не свърши!

Машенка, дарагая, аз например на Орешарски повече вярвам, отколкото на Б.Б. и С.Д., които днес говорят едно, утре - друго, вдруги ден - кой знае какви фантасмагории

От къде знаеш, колко пари има наистина? Ти лично ли ги брои? Или Сергейчо ти каза и ти като лапни шаран му повярва .

Евтин популистки ход. Нов гаф на Яйцеглавия. Яйцеглавият ще ни управлява много по-дълго отколкото се опасяват неговите противници и за колкото мечтаят неговите поддръжници. Този грандоман толкова лесно властта няма да сдаде. Гответе се, България става втора Венецуела.

А той къде беше през юли , този ревлю?Като не можеш да се справиш ,откажи се!

Boiko e star i pechen raketyior. Ste im pribere parichkite na tapatzite ot ES.

Ако питате Станишко ше каже че държавата е процъфтявала по негово време :))) НИЩО ЧЕ СПРЯХА ВСИЧКИ ЕВРОПАРИ!

До Толкова прос (25.08.2009 г. 12:35ч.)........къв е па тоя генерал ГАЩНИК и ФАТМАК - вещевак проверяващ кламери, цинтове, маси столове и вещево доволство. На какво и за какво е генерал??? Бандитите не фана, оти са му колеги!! София осра!! Значи е усерко....

Нали миналата седимца правителството на ББ разтръбиха, че като са стегнали митниците и акциза, са върнали 500 милиона.

Бойко честен и прям? За жените не съм сигурен дали ги лъже, но за нацията- добре го прави! Като каже добър ден за по- сигурно погледнете къде е луната! Иначе е сигурно, че за генерал доста добре се справя с лъжите- генералите не знаят само да светят, та затова търсете луната!

ха настъпил че той всевишният ходи ли о земята бе??? яяяяяя аз мислех че кралят слънце е на небето тц тц тц човек се учи докато ежив значи....

ами не съм във варна или в софия и не съм мутреса слава богу. напротив в чужбина съм за голяма радост. и съм навън благодарение на ваще идоли ,т.е изроди. мързи ме да слагам главни букви,но който иска да ме разбере и така ще разбере.

Имали сме имали смеее. Бай Тошо например беше мааалко по-умен. Ама то е , защото освен премиер беше и генерален секретар. А сегашния е пич щото е и генерал.

Съгласен съм в 99% от написаното от KGB, но защо дявол те взел си избрал така да се титлуваш?

В АЕЦ Козлодуй няма такъв човек, отговарящ за 5 и 6 блок, просто такава длъжност няма....

...Колко киометра път изградиха? Колко електроцентрали направиха? Колко газопровода? Петропровода?... Всичките, драги/а, всичките! Дайте пример да нещо изградено, не разрушено по време на т.н. демократи. Ти в друго измерение ли си?

Уважаема/и, как мислите, за да се откриват сега някакви обекти, кога са построени? В последните 15-20 дена, може би? Не можете да сте обективи, заслепени сте от Краля-Слънце Бойко.

Добре, хубаво, ама кажете за коя дума на Борисов да се хванем, за да му повярваме и да се надяваме? Само се хвърлят в пространството разни фишеци и едно със едно няма да се върже. Някакви милиарди се развяват, ама какво, как защо... ни що не става ясно. Единственото, което ни проглуши ушите, е че ако има нещо положително, то трябва да се обвърже задължително с персоната на Б.Б. Той лично във всяко подобно нещо използва АЗ поне по веднъж в изречение. Моля ви се, култ към личността въобще не ни е нужен.

Кмете Борисов, ти ли ще оправиш фалита с твоите министри курвета и ченгета? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

А, ти кога ще се научиш на пишеш на български? И знаеш ли изобщо какво означава думата мекере? Ама че...

Много хора е настъпил Бойко тц тц тц.Сега ще ви се наложи да живеете само с незаработената пенсийка или заплата от работно място където сте били за да си починете от в къщи.Как ли ще изкарате зимата?! Най-добре в затвора - там и манджата и топлото е без пари (както сте си свикнали), ама трябва да ви опънат да по бачкате малко за да разберете откъде идат благинките.Безплатни обяд свърши!

Разбрахме че сте магьосници, за 15 дни от минус 500 000 лв. сте на плюс. А защо тогава ще сте на минус 3 милиарда в края на годината? И ако трябва да вземете от някого, вземете от богатите получаващи над 1500-2000 лв., а не от най бедните. Дайте пари на хората да живеят и да потребяват, пък ще си ги върнете като ДДС и данъци. Освободете пенсионерите от работа и премахнете превилегията им 1 год. трудов стаж след пенсия да се смята за 3. Това вървеше докато нямаше работна ръка. Дори може да се въведе налог за фирмите с работещи пенсионери в размер на 1/3 до 1/2 от заплатата за фонд безработица. Сега безработни много. Така няма да има нужда да намалявате обезщетенията за безработица. НЕ СТАВА САМО С МУСКУЛИ, ТРЯБВА И АКЪЛ

Първо: Това,че момичето е младо - няма нищо лошо.Да се назначават само вмирисани старци,които само философствуват и нищо не вършат е погрешна,криворазбра второ - в България има съд /защо смяташ,че Б.Борисов трябва да вкарва някого в затвора???/,има и закони,които на са измислени от него,ако нямаш нищо против.

Прост народ - прост премиер! (25.08.2009 г. 08:38ч.) Ега си майката, ега си!!! Толкова ПРОСТ на толкова високо никога не сме имали!!!!! Прост народ - прост премиер!!!!! Какво ли ни чака още???!!! Единственото просто нещо тук е твоето изказване !Простотията си ходи не само по гората,но и по нета !Какво очаквате за мес. два работа ,след като още от първият ден започнаха да се горят договори ?!Не аз не смятам че имаше кумунизъм,напротив управлението на Тройката(може и шведска да я наречете ако искате) си беше пълна Анархия.И разберете едно,ако искате закони,справедливост по -добър живот ,каккъвто водят по целия бял святДемокрацията е решението.Тя позволява да се прави всичко но в рамките на закона,този който го нямаше години наред.!И моля ви не правете такива плоски изказвания като господина по горе,ние сме българи а не индианци !

Няма угодия на българина. Когато ББ изхвърля някого от тройната коалиция реват че правел политически чистки. Когато назначава някого, защо го бил назначавал като е само на 28 г. Обяснавам за ротата. Както вече казах на изборите народът гласува лично за ББ. Независимо дали за пропорционална или мажоритарна листа. Затова ББ пое и цялата отговорност. И ще назначава и уволнява в екипа си когото сметне за добре. Иначе как? От БСП ли да му казват кого да назначи? Или от ДПС. Защото така им е изгодно на тях, така ли? Той ще преследва когото сметне че трябва. И ще си носи отговорност за това. А в затвора вкарва съдът, не ББ. Вярно ББ може да оказва натиск, но все пак поне по закон съдът решава кой е престъпник и кой не. Но във възможностите на ББ е да нареди ан МВР да гони този или онзи, да ги разкарва по арестите, абе въобще да им направи живота некомфиртен. Много критици се извъдихте. Хубави е да с екритикува, ама къде бяхте до преди 2 месеца цели 4 години. Или по стар болшевишки обичай Партията- ръководителка е права когато съгреши дори, а? Не моиже да искаш някой да влезе в затвора и в същото време да пречиш. Да, ББ си има душмани не само сред електората на БСП и ДПС. Доста от царските хора му завиждат и си го мразат (не само Милен Велчев). Костовистите никога не са го обичали, но го търпят. Засега. И още, и още. Нека да определим какво искаме. Искаме ли далавераджиите да бъдат преследвани и съдени? Ако отговорът е ДА да оставим ББда си свърши работата. Искаме ли предните управници да бъдат наказани? Ако да, да оставим работата в ръцете на този, който може да я свърши. Искаме ли в Европа да нио заитат кото бели хора (и да отпуснат някой лев, разбира се)? Ако да, нека да направим така че да помогнем, а да не пречим. Защото батко и братко, Мургина и още хиляди знайни и незнайни партийни номенклатурчици така ни засраха пътя, че с фадроми не мож го изрина. Ето, това е. А дали един човек е млад или стар, дали е рус или кестеняв, дали е приятен на някого или не, това няма особено значение. Има хора които могат да свършат работа и други които не могат. Така трябва да се разделят хората - на можещи и не можещи. Както е казал древно китайският мъдрец Конфуций: Не е важно котката дали е бяла или черна, важното е да лови мишки . Или в нашия случай може би е удачно думичката мишки да се замени с престъпници.

Комуне смотано, с тези глупости може да залъгваш само червените бабета на пазара. Ама вече няма опашки, та трябва да ги агитираш една по една. Такива сте си - цял живот да лъжете и плашите и на бялото да викате черно! Добре , че никога вече няма да видите власт, сган лъжлива и крадлива!

БРАВО НА ПРЕМИЕРА, ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА ЧЕСТНО НА ДЪРЖАВАТА И НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ. ПОЖЕЛАВАМЕ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО УСПЕХ И КУРАЖ, ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ УСПЕХА И ЗА НАРОДА. КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ НЕ Е НЕОБХОДИМО ПО-ГОРНИТЕ ДА ПРАВИТЕ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ И ЛИТЕРАТУРНИ ЕСЕТА

Абе брато, ти ли повиши пенсиите та се хвалиш - аз, аз. На всяка втора дума казваш АЗ, АЗ. Не ти ли е неудобно само да хленчиш, а същевременно да казваш АЗ какво направих. О боже. С това правителство станахме поличейска държава. Откакто са на власт само разследване и никаква работа. И защо не разследваш правителствата на Костов. Всички знаем и за Софиански и теб подобни. Но нали казваш АЗ, АЗ. Боклук

Та това ли е европейското развитие на БГ? В страната с най-ниска цена на труда да се замразяват заплати и пенсий. Пак ли няма да може да се живее от труд? Никак не се връзва с името ГЕРБ.

така ще те избачка некадърното правителство на ББ,че ще ревеш и си късаш косите.ще искаш да се върнат комунягите ама няма.хак да ви е като сте с празни глави.знаеш ли колко хора кански реват,че са гласували за ГЕРБ и само повтарят ,ч по-страшно в Б-Я не е било и нямя

ти пък си такава тъпа глава - костов оправил България - оправи фондацията на жена си, дъщерите аси себе аси - ти си смотльо тъп - знаеш ли изобщо клко открадна при ембаргото с Югославия - не - защото си неграмотен или си пикал прав под масата и не знаеш тия неща ами питай тогава ББ - нали са партньори - знаят си хем далаверите, хем номерата, хем как се правят тия неща

то поне да беше верен ония текст Избираш Бойко , получаваш Костов, а то избираш Бойко, получаваш...това което си избрал.Костов,Костов събирай сили, че пак трябва да се оправят бакиите.

КГБ, мислех те за сериозен мислител, ама по-голяма глупост от последната ти, не бях чел. Грешиш във всяка една точка. 100 или 800 дни можеш да даваш само на Секскобуридиотски. На бас, че твоя Бойко Боклука няма да вкара никого в затвора. Погледни само назначенията за министри и директори, щерката на шефа на пожарната на 28 години - директор на фонд земеделие. Това че няма грам образование или стаж по специалността и е в нарушение на закона има ли значение? Не, разбира се, щом Другарят ББ така е решил! Та кой щеше да преследва и вкарва във затвора тройната коалиция? Този който сам не спазва законите на страната?!?! Боклука ли?

това ако е най-интелигентното нещо което този може да каже! Ако сега държавата е на минус 600 милиона, и ако вкараш престъпниците Станишев, Доган и обръчите от роднини, фирми и партии в затвора и ако им се конфискува всичкото имущество и се влее в държавата, ще излезем на 30 милиарда отгоре. Ако само дори една Мургина върне милиардите, ще закърпиш годината, ама дали ти стиска, ако и ти си в играта това АКО ще се окажеш едно голямо ЛАЙНО!

Научил си добре урока си,но си останал недоучен и си го изпял като млад поп.То какво излиза,че ти си най-умният.Е,бъди сигурен - не е така.

Като държавата е във фалит има си конституция да ги вкарат в затвора. Неможе всеки път кагато дойде нов премиер да се оплаква от предишният и да него подведе под отговорност. Иначе излиза че и този ще постъпи по този начин

Червени боклучарски мозъци! Абе вие може ли толкова безобразно късогледи да сте! Аааааааа, то е в следствие добрата здравна реформа на вашата тройна ламя, начело с безгръбначния ви бивш (слава Богу) премиер!

Комуняга си ти, сега ще страдаш и ти, но комунягите винаги са страдалци, страдт и викат да живее Сталин! То мазохизмът е голямо нещо! По добре били изхарчили паричките, за какво? Какво оставиха комунягите? Колко киометра път изградиха? Колко електроцентрали направиха? Колко газопровода? Петропровода? Колко концесии за добив на полезни изкопаеми и въглеводороди дадоха? Какво направиха за образованието? Престъпност? Европейски проекти? И куп други не по-маложажни неща!

КАТО НАШИТЕ ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ СА КАЛПАВИ, ЕВРОПЕЙСКИТЕ СА НА НИВО! СТАНИШЕВ, ДОГАН И ЦАРЯ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД В ХАГА!!!!! КРАЛИ СА ПАРИТЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА!!?!!!

Следващата година ако заработи икономиката, България излезе от кризата и върне доверието на Брюксел, тогава ще може да се говори за повишаване на пенсии и заплати, Мухобойко сега си премиер а не говорител. Ти трябва да я свършиш тази работа а не да почваш да прехвърляш вина сега върху Брюксел. Те пари ще дадат ама за свършена работа а не за приказки по вестниците.

Пипи на Пловдивски диалект може би значи ум, но на български ум е пипе. Пипи върви с Куку - Куку и Пипи. Човек трябва да знае смисъла на думите, за да може да се разбере какво иска да каже.

Истината боли!!! Комунягите изядаха всичко! Сега наново, след 4 години колегите на ББ като го предадът и се наядът пак ще има рестарт, така е било винаги! Ние винаги сме си роби и това няма да се промени!

А бре 3 милиарда ще сме на минус от къде пари за пенсии вие малоумни ли сте.Все едно да ви е празен порфейла и да искате да пазарите от магазина.ДА ГИ ОТКРАДНЕ ЛИ ЧОВЕКА НЯМА ПАРИ РАЗБЕРЕТЕ МЛАДИТЕ ГИ НЯМА САМО ПЕНСИОНЕРИ И МАЛОУМНИЦИ КАТО ВАС ОСТАНАХА В ДЪРЖАВАТА!!

Аз съм с Бойко.Тия лайна от Сер-Гей не се чистят за 1 ден.

Че висшата номенклатура на БСП са разбойници и мпрестъпнбици е ясно. Гражданите го разбраха и на 5-ти юли гласуваха против БСП. И правилно, мъдър е българския народ, въпреки 45 годишния болшевишки геноцид. Сега е време да се изпълняват предизборните обещания. Но какво обеща ББ? Да вдигне заплати и пенсии? Няма такова нещо, той обеща да намали осигуировките. Така че не знам зашо някои искат да му припишат неща, които той не е обещавал. Такива неща обещаваха от БСП, но те загубиха изборите. ББ обеща възмездие. За номенклатура, за пшрестъпници, за безхаберие, за тези, които ни направиха за резил в Европа. И мисля че започна добре. Развъртя метлата, прокуратурата, и тя се поазмърда. И от БСП ревнаха че имало мполитичерски чистки. Чистки, да, но не политически. Отиват си некадърници с партийни назначения на принципа 8-5-3, далавераджии и такива, които очеводно не вършат никава работа. А това че тези хора са назначавани на партиен принцип е проблем на БСП и компания. Има хора, които мразят ББ. От БСП от ДПС и още някакви маргинали. както сочат социологическите проуччвания,. някъде към 30%. Като правило от лошия материал или партрийни номенклатурчици от категорията на Азер Меликов. Но останалите 70% подкрепят ББ. И нека не се лъжем, вотът на 5-ти юли беше лично за ББ. Така че е добре да го оставим поне 100 дни да стартира нормално - такава е поне добрата политическа практика. Увеличени на доходите е резултат от свършена работа - другото е генератор на инфлация. И понеже в момента инфлацията е около 0% на годишна база увеличението на заплати и пенсии надали е първостепенна задача. Да, всеки иска да получава повече - това е нормално. Но ако в резултат от това цените и безработицата ще скочат (това ще стане, както през 1996-97 г), дали всички тези доброжелатели ще ръкопляскат? Станишко, знаейки че няма да е на власт действаше на принципа след мен -потоп. И увеличи пенсиите, като в същото време замрази заплатите на служителите в държавното управление. Знаейки много добре че той няма да ги плаща тези пари. Каккъв е ефектът? Наливане на пари в непроизводителната част от обществото и демотивиране на хората които работят и все пак с данъците си плащат тези пенсии. ДА, аз разбирам че точно пенсионерите са най-стабилния електорат на БСП, но все пак трябва да има и някаква основна линия на поведение. А в условията на криза да се харчат безмислено пари надали е най-добрата стратегия. И резултатът е налице - при планиран излишък в бюджета - 600 млн дефицит в средата на годината. Ако някой не знае има закон за бюджета. Приет от НС. И неспазването на този закон се наказва по наказателният кодекс. Само за далаверите, довели до неизпълнението на бюджета трябва да влязат в затвора. ББ е само от 1 месец премиер. И започна добре с чистката. Вдигна си рейтинга от 55% на 70%, което значи че върви в правилнара посока. И всички ревове на предишните управници говорят че ги е настъпил по мазола. Нешата трябва да се засилят и задълбочат. И най-важното - да има осъдени и в затвора. Клиентите ан прокуратурата - в ареста и дълги месеци да перекарат там. Като Вальо Топлото. Това е истината. Така ще започнат нещата да се случват. И парите ще дойдат - от данъци, от митници, от ЕС. А за плакалниците от БСП - калъчката. те само от бой разбират.

Да извади от бюджетната сфера и военните пенсионери, защото 700лв. пенсия + 700лв. заплата едва ли ще успокои всички гласували за ГЕРБ. Или да им даде възможност ако са толкова незаменими кадри да се откажат от пенсиите си, тогава те сами ще напуснат и въпреки всичко ще преживяват с повече при заплата на останалите от 300-400лв. Нека ББ да знае, че не само военни са гласували за него!

Не мога да проумея защо има толкова тъпоумници,които не искат да разберат,че комунягите доведоха страната почти до фалит,за да видят ББ как ще се справи.Всичко това бе направено,защото виждаха вълната от недоволство,която ги залива и решиха да удавят в нея тези,които спечелят изборите,т.е Герб.Нека не бързаме и да плюем непрекъснато,а да видим какво ще се направи с тези,които окрадоха България.Лично аз ще бъда удовлетворена ако поне един политик или депутат бъде осъден и вкаран в затвора.Може би за някои това е лов на вещици,но за много хора ще бъде доказателство ,че нещо се прави.