Борисов обеща 50 млн. лв. за великденски добавки

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще има великденски добавки за пенсионерите. Той поясни, че за това ще бъдат отпуснати 50 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща 50 млн. лв. за великденски добавки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя урод изглежда ги дава от джоба си че обещава мръсна гад куршум само за тебе тъпо копеле

Добре, че е Калфин, защото селяндура от Банкя няма да може да стъпва на гърба на кадърните.

Много щедър бокича. Заложна къща "Щедрия Бокич"

ПОПУЛИСТ....!

До герберя,комунета,атакисти,дпс-ари,барековци,реформатори,сини,жълти абе до всички КАФЯВИ-ОСРАНИ Не искам да финансирам от джоба си злополучни проекти като партии и провалила се малцинствена интеграция. Доказаха, че 25 години могат да съсипят държавата. Явно сами трябва да се оправяме. Който иска да се набутва още 125 години. Отказвам да наливам в ямата. Аз пускам данъци в продупчения чувал, престъпникът стои на изхода и краде моите данъци. Намерете си други канарчета! Щом нещо 25 години не става, трябва да си пълен олигофрен да смяташ, че същите тези на 26-тата ще го направят да става.

Бойко прекали с нахалството - Той давал пари за пенсионерите, а нали тези пари са от борчовете, които ни трупа и които ние-работещите следва да платим. А на нас кой ще ни плаща пенсиите, след като се изпразниха фондовете и се натрупват неистови задължения.

Борисов стига се е..ва с пенсионерите.Това ще е твоето проклятие.Всички около тебе са крадци милионери ,но ти вече не знаеш на кого служиш.

Направени са злоупотреби за милиони. Голяма част от медицинската общност знае от години за това как се краде Военна болница. Военна болница знаят от години-мълчат, покриват крадените милиони. Жената Кадурина е известна с връзката си с Тонев. Какви милиони се хвалиш, че ще дадеш на обречените пенсионери-та само твоят генерал Тонев е присвоил за 10 години толкова милиони, с които можеш да вдигнеш пенсиите със стотици лева. Вие, г-н Борисов знаете, че ежегодно Военна болница е ограбвана, и то от Тонев и дружина, но точно Тонев сложихте за имунитет в ГЕРБ. Каква партия е ГЕРБ кажете на пенсионерите-краджци на милиони от болни и бедни или какво. И не се правете, че не знаете-не. Този път не минаева-цялото общество занае. А Вие докога ще служите на едни мижитурки-жени около Вас на които генералът е дал да им се лекува както ставата (на Вас също) така и кожата-да са красиви с парите на здравната каса, нали. СРАМ. , г-н

Покрай другите далавери,оперирани сме и от срам,пък избирателите ни от мизък.

Последната дума е "мозък",но нали съм си герберче...

Я си огледай хората-днес генерала открал милиони от здравето на бедни и нещастни, вчера един юнак откраднал пак и до кога. Какви пенсии-кого обичаш-милионите в ръцете на хората, които издигаш във властта или себе си. За пенсионерите-осъдени души.

унижение, друго чувство не предизвика тази новина.

бОЙЧО НЕ ТИ щем залагалките.Ти почвай да си вършиш работата.ПЪРВО -ПОНЕ ЕДНО ДЕЙСТВИЕ за 5 дена оперкай оня дебелия престъпник от военната болница ,ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК Е И ЗА ТЕБ АКО НЕГО СМЪКНЕШ Е ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ АРЕСТ ЗА 2 ДЕНА !!!! ПРИВИКАЙ ДЕБЕЛИЯ ПРУКОРОР И МУ ДАЙ СРОК.ха сега да те ВИДИМ ДАЛИ ИМА НЕЩО ЗА ВЯРВАНЕ !!!!!!!!

Селска сватба. Тамадата нарежда по микрофона: - Таткото на булката дава на младоженците една чисто нова Лада, седмица! - Бабата на булката дава на младоженците десет златни пендара! - Дядото на булката дава едно младо малаче на младото семейство! - Селският кмет и кум Боко Тъпото дава на пенсионерите 50 милиона нови лева! - Музиканти, свирете "Пий куме, пий!"!

50 милиона за най-бедните български пенсионери - Боко си мисли , че подхвърля кокал на куче!

В същото време Боко съдира кожата на целия български народ със 16 милиарден заем!

Боко - гробокопача на българския народ!

val55

Колкото по голям заем толкова повече, ще се краде така де, ще се усвои от.... Първо, да върнат парите от КТБ, и тогава да преизчислят новият заем. Явно, както са я подкарали от година на година все по голями заеми, ще се теглят и накрая..., но няма да има опрощаване, като при гърците, а още по голяма зависимост от парите и..... Докато не се задвижи икономиката, и то по специално държавният сектор няма да има управия, и средства за каквато, и да е реформа в образованието, здравеопазването, пенсионното, МО и т.н.....Само с акцизи, данъци, такси и... държава не се поддържа. Не го ли проумяхте най после. Основополагащите сектори на икономиката трябва да са на 100% държавни, за да си позволите по висок жизнен стандарт на населението, и подобаващо финансиране на националната сигурност, което е необходимост, все още. Задават се такива предизвикателства, че ако не се направят тези реформи в Конституцията, ИЗ, узаконяване на Референдума, като инструмент на гражданското общество, който да е коректив на властта вероятността да затънем, още повече се увеличава. За бъдещето ни направо ми настръхват косите, ако не се направят тези реформи за година две. Изменете общественополитическият строй, защото се видя, че социализма и капитализма са бита карта откъдето и да го погледне човек. Ж. Желев лека му пръст, му бе дадена такава възможност да промени това, но той се оказа напълно неподготвен, и неразбра какво точно трябва да направи въпреки, че беше философ?. След него историк, адвокат...., а сега човек с нечистоплътно минало, на който също му бе даден шанс да си подобри собствената карма и кармата на държавата ни, но уви... Да видим следващите дали, ще могат да разберат с каква цел са се родили на този свят. Мога да кажа, че основният коректив сме ние, но само чрез инструмента Референдум, иначе си оставаме в тинята, а и следващите след нас, колкото и да не Ви се вярва... Затова трябва да се внимава, когато се гласува, а и след това да се държи и изисква това, което е обещано да се изпълнява иначе..... Нищо случайно няма в живота, и който го разбере винаги, ще избере правилният път независимо от предизвикателствата, и изпитите на които ще бъде подложен. Отнася се, както за отделният индивид, така за група от хора, държава/и, света като цяло и....

Докога раята ще плаща осигуровките на държанте чиновници? Средната им заплата официално е на 1000 лв. Да си плащат от тят 30% за пенсия и здраве като нас и ето ти 1,5 млрз год. Но при тази схема няма далавера за банки и олигарси и комисионни за селяни. Слеянино от Банкя! Дай пример - почни да си плащаш осигуровките сам! Стиска ли ти? Вие също депуТАСТИ и депуТАНКИ! При 5000 лева заплата/м. не можете ли да се осигуравате на смешния за Вас осигурителен максимум от 1200 лв.??? - Вместо това ви дават джобни 1500 лева за да плащата за работата на експертите си без документи като бакшиш на ваксаджии. ЦИНИЗЪМ Е ТОЧНО ВИЕ НЕ СПАЗВАТЕ ДАНЪЧНИТЕ ЗАКОНИ!!! Ако една баба си даде стаята за 50-100 лева или един музикант излезе да свири ще го налети глутница от данъчни заптиета. ЗА ВАС МОЖЕ!!! ДОКОГА?????

Тоа от джоба си ли ши ги вади?

Само камила може да слуша такива тъпизми.ТОЙ плаща!Кретен,с какво ги заработи.

Като е толвава бабаит селянчето от Банка защо не почне да си плаща осигуроките като държавен служител (пожарникар или прайм-министър) от своя джоб. И да застави всичките си ратаи от омразната на мизерстващата рая "държавна" администрация също да си плащат сами. Вулгарен селяндурски цинъзъм е с 50 млн. еднократно да завлечеш 2-3 поколения напред с дъл от 50 млрд. (брарабр с лихвите, "ъф корз"). Дилемата е да се плащат осигоровки от всички селяндури в Банкя или да се гепи комисонна - едно време има един откровен СДС-министър "10%". Ставката същата ли е и кой ще участва в лапането?

Тоа като че ли от собствения си джоб плаща ... Не е ли време вече мутрата милиардер да си ходи, като му помогнем с малко камъни ???

Бойко, ама то така и всеки слабоумен може - дърпаш милиарди кредити и после раздаваш няколко милиона за замазване на очите

Точно щото е слабоумен , така му е по-лесно с заеми, тежестта е за нас!

Няма слябоумен селяндур, още по-малко от курорта БАНКЯ. Тоя е баш тарикат - ако комисионната е 10%, ценета на старанието в това безочливо и нагло лицемерие е 5 милиарда като паричен поток за тесен кръг от хора. На раята ще и вземат и последното - панелките и къщите по селата. Ще ги натъпчат с бежанци. Ще стане мазило - православни християни срещу радикални мусулмани. Блян на католици като бившата номенклатурна снаха Пръмова - боядисала се за келепир в католичка.

Това не министър,това е едно нагло крадливо и просто ,избирано от същите прости нагли и крадливи.

Хора , уверявам ви, че тези 10,000,000 ЛЕВА , които Бойко ще раздаде за Великден НЕ СА ДЪРЖАВНИ ПАРИ, А ЛИЧНО НЕГОВИ, ЛИЧНО БОЙКОВИ ПАРИ!!!! Така че, БРАВО НА БОЙКО!!!!УРА...........

Какво са 50 милиона пред 16 милиарда, от които Тиквоний иска да гепи поне 4-5 милиарда във вид на акцизи и ДДС от горива, цигари, алкохол и. т.н.? Малко повече от 0,3%. Стига бе изроди!!! Не се ли накрадохте???? Кои ще плаща този дълг бе идиоти? Той стана повече от Тошовия дълг. Държавата не е на минус, вие я крадете, за да стане на минус!!!!

Не са 16 милиарда!!! Цели 50 МИЛИАРДА са. И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ГЪРЦИЯ! 16 МЛРД. Е САМО ГЛАВНИЦАТА. И ромите знаят, че в заложните къщи дават заеми срещу ПРОЦЕНТИ! Само грантовите ли ЗА ДА МЪЛЧИ РАЯТА ЩЕ СПРЕТНАТ И ВОЙНАТА!!!!

Скоро, благодарение на "добрата" политика на тиквата от българския народ ще остане само прах и перушина!

НЕ Е СПИРАЛ ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ

и защо няма в затвора виновни за неплатените влакове>!>?

Минималните доходи на пенсионер за оцеляване са не по-ниски от 600лв/месец - 20лв/ден, т.е. 330Е/месец - 10Е/ден, ... гръцките пенсионери са с минимални пенсии 700Е/месец - къде са парите от вноските на пенсионерите, КОЙ ги открадна, КОЙ фалира банките, КОЙ разруши заводите и създаде безработицата - КОЙ???

Министър-председател си, а още не можеш да смяташ.

София. Агенция "Фокус" публикува опровержение на Министерски съвет във връзка с великденските добавки на пенсионерите. В позицията на Министерски съвет се посочва: "Във връзка с появили се публикации в медиите, ви информираме, че не отговаря на истината твърдението, че днес по време на конгреса на партия Движение 21 министър-председателят Бойко Борисов е заявил, че ще бъдат давани по 100 лв. великденски добавки на пенсионерите". Точните думите на министър-председателят са: "Въпреки кризата, въпреки тези дупки в бюджета, дадохме коледни надбавки. Сега приходите са по- добри в тези два месеца. Казал съм на финансовия министър да готви постановления за Великден пак.

Тц тц ! Ного бее ! Конграчолейшо , отпусни копчето, дегни левия крак, пусни малко, гасс, и стига с тая масс!

браво боико ,ще гласуваме за тебе защото станишев и доган ни излъгаха и окрадоха държaвата...

и такива като теб Тиквата каза, че сте "лош матреал"!

доган ага , ти ли си бащице ?

Каза също, че българите са като кучета, които трябва да бъдат държани на къс повод, но явно неговите фенове обичат да бъдат унижавани и с тях да се държат като със скотове.

Не се класирах за коледните бонуси,понеже с 1,20 лв пенсията ми надхвърля границата.Определи ли се диапазон от до винаги ще се случва така.За това бонуси ЗА ВСИЧКИ.А за да има средства за това,помислете за партийните субсидии,толкова грешни милиони има там.А ако правителството няма кураж да го направи,направете референдум .И НАРОДЪТ ЩЕ ГО НАПРАВИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО.

Не е справедливо да се дават добавки само на някои! Имаше преди време добавки разпределени така, че намаляват с по-високите пенсии! Но да не дадеш на този, който е давал по-високи осигуровки, не е честно!

добавки искаме само ако са от доган и боклушарски

боико се научи от комунягите да отпуска аванта по някои лев на бантускотовете

По червени от комунистическия мутромилиционерски бахур ли?

Ne

Стига с тия пенсионери, бе! Дайте пари за децата, за учащите, нацията изчезва!

...аз съм Мюмюн,копам тютюн...искам добавки и за кочбайряма ,както се дават за коледа и великден...иначе съм дискриминиран и ще се оплача на Лютив Наместан....

Манипулатор......

Продължаваме... заем не даваме.

според теб " алчната , мръсна и безполезна сган " пенсионери са родени като такива ли - някакви хора , ей така паднали от небето - според теб те не са били млади , не са направили 35-40 , че и повече години стаж ?!!!!!! Аз съм строителен инженер с 35 години практика - до последната заплата са ни отчислявали за всичко ежемесечно - нямаше искам , не искам - и след такава тежка , отговорна работа какво получаваме днес ? Ти къде и колко си изработил до сега - каква отговорност си поемал , колко безсънни нощи си изкарал ? И децата си не можехме да видим ? Той ни бил издържал сега - Боже ,Господи !!!

...аз съм Мюмюн,копам тютюн ,искам да питам а за Кочбайряма колко ша пуснеш,щото ние Кочбаряма ни е като вашия великден,не че не го празнуваме ,но от ...тютюня нищо не фащаме ...

СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ СЕ УДЪРЖИ ВЪВ ВЛАСТА С ТИЯ ПАРИ :) САМО ЧЕ, НЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ РЕШАВАТ ВОТА ВЕЧЕ :)

Ето за пореден път ви уверявам че съм най-добрия цар на България.Веднъж комунистити дадоха по 150 лв за нова година на пенсиите ся аз ще им дам 100 лв.Ама чудно щото всички пенсии работят кат пазичи охранители и жените чистачки и взимат доста добри заплатки някъде около 350 лв.Като имаш предвид че пенсийката е 180 лв в Булгарията с заплатката хващат стандарта на БЕДНОСТ!БРАВО ПЕНСИИ РАБОТЕТЕ КАТ ПАЗИЧИ И ОХРАНИТЕЛИ ДО ГРОБ!По татово време туй го нямаше гледахте си внучетата ся ще вардити дермек спити на обектити.Толкоз и вардити.

От Каде 100 я ги сметни , излизат точно 23 левчета((((

Сложил съм ти плюс,но няма никакви 100лв. най-вероятно пак ще е по 40лв. но само тези с пенсии до 240лв.Относно тези пенсионери дето работят това е добре,но трябва да има данък общ доход и за тях въпреки,че и аз съм работещ пенсионер защото освен охранители и чистачки най-много работят в държавният и общинският сектор,тоест веднъж вземат пари от заплата средно(1200лв.) и втори път пенсия която е доста по-висока от тези дето са работили в частният сектор и всичко това на наш гръб.

Тиквун е бедствие за България. Тази мутра ще ни добърши като народ и държава. Гласувалите за него трябва спешно да посетят психиатър./

Пак заигравки с електората. Да бяхте ремонтирали детските градини, че старите сгради са в окаяно състояние. Ама нали децата не гласуват, а младите с толкова не се купуват.

Що да ги ремонтират? Те децата нали няма да могат да гласуват в следващите 15-16 години, защо да им се подмазва на тях?