БСК с 4 варианта за пенсии от втория стълб

БСК настоява да се запази капиталонатрупващия характер на втория осигурителен стълб и право на избор на хората за втората пенсия измежду четири варианта.

Обратно в новината

Коментари - БСК с 4 варианта за пенсии от втория стълб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както вече писах вчера, ТИКВАТА НЕУКА, ще ви гепи всичките пари. Кой каквото, ще да ви говори.

БСК държат на предложението - пенсионирането да става ПОСМЪРТНО!!!

Фани ме за стълба!

Требе да знайм, дали си член или не си член?..!!.. на стълба ,бе

Иначе няма да спиш и все ще ръсиш по някоя лъжа. Хаххаха егаяти крадците. През 1998 -99г. ИВАН КОСТОВ ПРЕЦАКА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ! Сега БОКО БОКОВ ЦАКА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ И НАКРАЯ ДА НИ ВЗЕМАТ И ГАЩИТЕ АЙДЕ ЗИМАЙ И БЕГАЙ !

Кой логик и математик написа Тези ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ? Достатъчни са само 1 и 2 положения!!! Щом може да се изтегли цялата сума , какво пречи да се остави част от нея за разпределение по т.2?? Ако пък си изтегляте цялата сума , дали я слагате в джоба или в НОИ - какво го интересува тогава Втория стълб??

Логик и математик глупости не пишат. Дърдоренето и илюзорните пожеланията са от хора, които си вадят хляба с приказки.

БСК трябва да се разследват от органите , като организирана група ,заплаха за националната сигурност с тези си действия за подготовка на грабеж в особено големи размери и бъдеща дестабилизация на държавата.

,,,, 2. Разпределяне на отговорностите между осигуреното лице и пенсионния фонд; ... Ето това предложение е престъпно с цел бъдещ грабеж. Това е криминален акт, престъпна конспиративна група , подготвяща грабеж в големи размери. Къде спи ДАНС , разузнаването и прокуратурата !

Разузнаването и прокуратурата + Бат' Бойко, са наясно с бъдещето ... за пенЦиите. Такова "животно нЕма да има". По тази причина, ергенският данък е заменен с "Много стълбов пенЦионен данък", за лапнишараните-"мършата".Офшорковците тази законодателна уредба, изобщо не ги *бе.