Пендиков: За съжаление е нормално в РСМ да те бият, да те псуват, да те стрелят, защото си българин

Мечтая да се върна в Македония, където да кажа, че съм българин, казва секретарят на българския клуб в Охрид и споделя, че заплахи има и към майка му

Обратно в новината

Коментари - Пендиков: За съжаление е нормално в РСМ да те бият, да те псуват, да те стрелят, защото си българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя нещо май не е у ред с главата. От боя ли от що ли не знам. Мисля да шунтирам всичко което се пише и говори за него.

Прати ни ги тия биячи в Перник,Враца,Банско и ще се върнат като насрани в Македония,но и ти си платен за съжаление!

И ние сме учили фалшива история.Ние сме били славяни.ЛЪЖА.Само руснаците са ни братя, другите са ни мислили лошото, особено турците.

Да и затова подкокоросаха Сърбите да ни нападнат в Сръбско Българската война,с Германците взехме Добруджа,с Руснаците какво взехме,един к....р!Това е империя,заличила Крепостите на Авитохол и Кубрат и Градовете им и твърдяща ,че сме татари!Империя освободила робите през 19-ти век,откраднала Калашников от Германците и още 100неща!

Неслучайно са казали хората: Шо е маке се е лайно На кокиле ходе в патури сере И макя си ебе. Долу македонските боклуци

Силата на македоноизма е в невежеството! Но невежеството може да е велика сила!

Нека въпросните макета-войводи да отидат на кръчка в Люлин и да започнат да псуват българите!!!!!

Преди повече от 10 години ходих на почивка на охридското езеро и всички македонци се държаха много добре с нас,но явно политиците нещо се набъркаха и нещата се развалиха.

Само не разбрах при преброяването като какъв се е заявил - българин или македонец.Или чак сега се е осъзнал .

Отгоре на всичко и глупав.

Както у нас, така и на вън политиката след 1990 година по отношение на Македония е абсолютно погрешна. Доказва го състоянието на отношенията между кръвни братя. Няма македонци, има българи с небългарско самосъзнание. Лошото е, че и у нас младите вече говорят не за македонски диалект, а за македонски език. Сегашните политици и младото поколение не правят разлика между диалект и език. Не може един млад човек роден след 1990 година да говори за македонски език и то у нас. Младите не правят разлика между диалект и език. Това са предпоставки за бъдещи конфликти. За това са виновни най-вече СМИ и погрешната политика както по отношение на образованието, така и по отношение на политиката , водена у нас. Не може членове на един род от едната страна на границата да се наричат БЪЛГАРИ, а от другата небългари

Как се става македонски българин??

"Той не е понасял българите като по-млад "-що за българин е този??? А ние нук в България взехме присърце защитата на българите в Македония.Добре ще направем да не се занимаваме с хора които не знаят какви са!

тоя тюфлек първо мразел България, но после надушил "пазарната ниша" с партиотарството и начина да лежиш на чужд гръб ,правейки се на неоправдан! Само погледнете в бг парламента! пълно е с такива!

само погледнете, тия дето всеки ден вкарваха лойко в затвора, сега му смучат топките денонощно!

Момчето каза, че е македонски българин, ама иска да живее в Македония не в България! Ако реши да остане да живее в България, български македонец ли ще е?

То и турци нямаше правехте ги българи. Сега макета всички на българи. Българи, Никой не ви мрази, вие мразите себе си.

Прочети малко световна история да видиш какви са северно-македонците - българи, албанци и малко гърци. Сърбите им промиват мозъка в продължение на 40 години. Кой ти говори, че всички са българи?!

Няма такава мърша и смрад на света като българската смрадлива мърша. Не народ а мърша от най вмирисаните.

Дайте повече информация за тези плъхове,които заплашват по Интернет,да ги видим на живо колко са ербап....имам приятели навсякъде и може да им се случи случка.....

Абсолютно съм убеден, че срещу Македония се лее анти-македонска пропаганда. И източникът вероятно е същият, който лее и анти-украинската. Друга анти-пропаганда е анти-турската. Но анти-сръбска и анти-руска пропаганда няма. Правете си изводите сами по медии, социални мрежи. Тук не твърдя, ме македонците заслужават или не, това е различно от целенасочената пропаганда, сееща дезинфармация и омраза.

Цар Борис си е чист фашист. Колко обезглавени партизани са излагали по мегданите на селата. 100 000 лв награда са давали за убит

Партизаните са били бандити. Нормално е да се гонени.

Фашистката идеология е анти-монархическа. Със същата достоверност можеш да твърдиш, че е бил комунист, защото по него време най-големият убиец на комунисти е бил Сталин.

Не е фашист. Фашизма е идеология за чиста нация, срещу един друг народ.

Докато сме заети да мразим РСМ-то (напълно основателно след невериятната омраза и помия, а вече и агресия спрямо българите), вижте кои доволно потриват ръце и са се умълчали. Не са малко тая пасмина, но не са малко и родните иззедници, които от години "усвояваха" пари и тотално се провалиха. Едни продължават алчни да искат, а други се преориентираха "да връщат българи пак в родината". И пак на държавната хранилка. Другите доволни "небългари" също не са малко - та те лукаво ни прегръщат, а после още по-лукаво ни унижават и късат.

Няма по-тъпо животно от Македонец ...смешни са . Дано не ги приемат в ЕС нямат място там защото са нецивилизовани диваци

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ е Българин. Македонци няма, това са българи, Цар Самуил също.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Браво. Добре написано.

"Мечтая един ден да можем да се върнем в Македония, спокойно да кажа, че съм българин..." То е ясно, че в коментарите тук са патриотар до патриотара майно ле (да не се бърка с патриот), но все пак: защо той така страстно желаейки да е българин ще си мечтае да се връща в Македония? Ей тук му е баш Българията, купува си пустеещ селски имот в с. Дивдядово и да си живее живота. Кой го спира да го прави? Това едното. Другото: по какъв начин някой си роден и израсъл в Македония, говорещ фарси тамошния диалект, ще дава на останалите местни да разберат, че той си имал българско самосъзнание? Пее с пълен глас и навсякъде нашия химн? Носи дрехи само в цветовете на родния ни флаг? На челото му е щампован нашия герб? Наистина, по какво?

Мечтае там да се върне защото там е роден. Много просто.

В БЮРМ вият на умряло, защото ако признаят македонските българи няма как да има македонски македонци.

Стига с тия тъпи македонци, спрете им тока

Същото като Русия-Усрайна, Сърбия-Косово, Индия-Пакистан, Корея и тн. Мина, оставена от братска америка и нато, готова да бъде активирана когато решат. Разделяй и владей, принцип на римската империя. Само че при нас едва ли ще стане. За добро или зло, нито ние, нито те имаме армия. .

Мина, са, но не от Америка, а от капутите - изроди и българомразци и човекомразци с болни имперски претенции да контролират всички в Кремъл, идиот!

е как няма да стане, ще пратят на севермаците колко искат оръжия като на усрайна, ще сложат ръка на цялата им икономика,транспорт, медии, самите те ще се пръснат по света, а там и у нас ще настанят бежанци, колко му е.

Не мога да разбера защо,вместо да адмирираме и подкрепяме хора като Пиндиков, ние сипеме злоба и обида към това смело момче. Като сте толкова ербапи по форумите и коментарите защо не отидете в т.нар. РСМ и там да се опитате публично да защитите правото да се самоопределяте като българи, респективно да защитите правото да приемате за достоверна и историята, която е описана извън сръбско-македонските учебници.

Нашата си кочина.Щото сме цъфнали.Нали?Ти ако си нямаш работа отивай.Божидар Димитров го каза-даеаме паспорти и да заповядат.Тук има нужда от хора..Ама на тоя му е харесало да бъде председател на клуб.И изобщо кой дава пари на такива клубове.Това момче казва,че е чело история.Ами не знае,ли че Цар Борис за местното население е бил окупатор.

че те местните посръбчени българи какво да ти кажат бе. Цар Борис е обединител, събира разделените от ньойския договор от "великите сили" български семейства, земите са наши а тия там са обикновени сепаратисти провели геноцид над българите там. И да, трябва да бъдат наказани за геноцида над българския етнос там. Както усрайна, така и тая измислена държавичка не трябва да съществуват защото са по своята същност фашистки.

Ами с едно съм съгласна ! България има нужда от хора и от това да има самосъзнание , национална гордост…Може би е добре все пак да се привлекат българските украинци , македонци и т.н ! Ще вземат да ни научат какво е да се гордеем наистина ! Тези хора се борят да се нарекат бълагри ! Някой може ли да разбере какво е това ? Да си готов да жертваш всичко в живота си в днешно време само за да отстоиш себе си и българското в теб ! А може би и политиците ще прихванат малко защото те са най-големите предатели !

Какво е работил досега?Или се е "осъзнал"

От зомбе се е превърнал в човек, тоест българин. Има шанс за говедата там.

Ще дойде това време, ама тогава няма да я има Македония. Ще я има като Албания!

Това е платено и продажно копеле, което иска да подпали войната между българи и македонци, за да стане като в Украина, западни джендъри искат да ни ликвидират. Мислете!!!

Тоя да е платен.

Дошъл в България по политически причини. Бил е журналист и сръбските тайни служби са го погнали. Заради това е дошъл в България.

Майка му е била българка!

Е пет.

Пенде

стига с тия прости макета бе те още одат с потури

Макета ни мразели, ти да видиш. Щото нпък ние много ги любим. Беше пък това мутре Ицко Пенделиков, с единия пръст чело, направи ми е любимец.

Тебе те знем , само Ицко Ицхак Ивановски ти е любимец

Отделно, квартал на Истанбул - Пендик.

Добре де, ама какво означава. А и Истанбул, доколкото знам е в Турция, с не в България.

Преди години бях на екскурзия до македония, грешка.И в ресторанта ни гледаха като натровени че чак някой каза да мълчим защото ни мразят

На състезание по таекуондо в София, дъщеря ми е забелязала същото гадно отношение на тъпите сърбомакета към нас българите! Абе, сърбомакетата са мърши некви!

Сърбоманското ни така наречено ВМРО ще пробват да го придърпат и ползват в предизборната

Па вие придърпайте Ангелина Летникова

Джоко Росич не е ли сърбин?

Отвсекъде , що ?

Цръното Коце

.....Ваташкото клане (на македонска литературна норма: Масакр во Ваташа).... Селото е населено основно с българи-хриатияни и българи-мюсюлмани, малко цигани, а около 30-те год. на ХХ-ти век - със сърби и "власи"(които също са българи). Интересно е, че разстреляни са само хора с български имена, но нито един от другите общности!(факт)!) Българи, българи убиват - до кога?

Комунистие не са бълагри , те род и родина нямат !

да кажем че партията е над всичко след това са и патреоти

Кретен смотан!

Вярно.

Това име Пендиков не ми звучи много български. Поне аз не знаяв Български език да има дума Пендик, било като съществително или лично име. Някой ако знае са каже.

Може да идва от Пендел

Тва да не е на макя ти сино

Сърбите много ще си патят за тая омраза която посадиха в Северна Македония.

Ами пак ще те бият.По добре стани член на Възраждане.

Че да го набие Марешки ли ?

Възраждане също не са българи, те са русоРоби !

Прецедента ни какво рече по въпроса ??? Някоя мисирка или мисир няма ли да го пита що верна посланика ни в Скопие ??? Тоя посланик щеше да си счупи краката от бързане да се върне след като хамериканците ни се скараха. Жалки продажни смешници са нашите политици.

Като чета коментарите и се чудя - ние, българите - изобщо хора ли сме?!?! Тия, дето се изявяват тук с коментари - кои от кои по-малоумни: Младежът Пендиков със сигурност заслужава нещо повече от вашата злоба и неадектатност! Оплюхте го, че взимал хонорар за българското си самосъзнание - от кого бе, хора?!? От българската държава - хонорар - за българско самосъзнание?!? Осъзнайте се! Освен ако не сте платени (с истински хонорари!!!) тролове на Белград и неговия град-сателит Скопие! Какво странно има в това да се осъзнаеш след прочитането на някои книги, и особено книги от чужди (небалкански) автори!? Мога да ви цитирам поне половин дузина такива книги, ама вие сте пасмина, която за последен път е чела надписите, изписани по вътрешната врата на мъжкия кенеф в някой бет-клуб! Това - четенето на книги - за вас звучи като отиване до Марс или най-малкото - до Еверест. Затова и не можете да си представите как това момче, дето го оплювате, е седнало да чете книги и да самоопознава корените си! За вас това е непосилно, нали? По-добре замълчете и всъщност - аплайвайте в посолството на РСМ за северджанско (както го наричат макетата) гражданство - много, много ще ви отива! Може да ви изпратят и на специализация в Белград даже - кафаните, турбо-фолка и сръбската скара много, много ви ходят - като на овца хлопатар!

Пръц пръц

Да не се нссра та пръцкаш!

Сигур десет чавета имаш и все от различни мъже, щот куха лейка си, наивна и глупава. Не всичко е такова каквото изглежда на пръв поглед.

Много си далече от истината. Моята среда не включва типа мъже, за които говориш. А правенето на деца - така както аз го виждам - е съвършено различен процес от твоя. Но това няма значение. В случая не говорим за моите или за твоите деца, а за едно чуждо дете, което има смелостта да се нарече с истината в държава, където лъжата и измислицата са издигнати в самосъзнание, в идентичност! И ти не си длъжен да го харесваш, нито да му вярваш. Но поне си трай! Защото злото се наказва. Оня горе има грижата и никога не забравя.

vбългарите трябва да започнат да си помагат един на друг. трябва да се заимства от еврейския модел на кръгова икономика и социални дейности.

Отидете ли във фалшивата сърбоманска държава Северна Македония,има опасност не само да ви бият и псуват,но дори и да ви е*ат.

"преди и аз не понасях българите, ама се осъзнах" те по голямо и чистосърдечно признание че не е българин няма как да се измисли!

Да ви таковам и патрЕотите. Досега кога сте чествали Гоце Делчев бе смешници. Сега напук на македонците ще ги правят....   

Цял град сме кръстили и що улици и квартали! Ти сръбско мекере ли си?

По-лошо роден либераст е

Според мен , Всичко стана Заради - Шкеммбе Войвода - Раздал е над 120 000 паспорта , и Ние си Мислим , че има толкова Българи - Да , Ама Не - При Преброяването излизат към 3000 и Македонските Власти са Ни Сърдити - Защо Сме Раздавали Паспорти - Безразборно - На Всички Граждани на Македония...Със или Без Основание ...Това си е Опит за Асимилация.От Там Почна Конфликта.....Но....Седнете Се Разберете Вече....

Ето това са лъжепатрЕотите начело с агента на Държавна сигурност Шкембе войвода - от алчност са готови и задниците си да разтворят и дори да предадат българската кауза. За съжаление все още много хора им се връзват на лъжите.